Kızlar merhaba, bişiy sormak istiyorum benim değerlerim şu şekilde;
10.gün : 34.04
12.gün : 72.4
14.gün : 236.76
16.gün : 582.75
Sizce ikiz gebelik ihtimalim var mıdır? birde kese kaçıncı gün görülüyor? Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..
Evet cnm esim destek oluyor gece sabah anasını görünce kedi oluyor anlamadım gitti attım 2sinide evden deirmişim anam ben bulaşmam bunlara adam gece yatakta pek iyi sabah anaci uyanıyor sabah diyor. Ki çok yoruldum senin idare etmen lazım ben aranızda kalıyorum sizin pardon dedim anne senin sorun senin ben idare edilecek insan olsa karşımda idare ederim ama neyse şükür gitti insan bir giderken t eder 24gundur 3ogun önüne koydum önünden aldım herseyini ayağına verdim hiç tık demeden gitti insallh bir daha da gelemez evimeCnm şıkkın bak esim 2saat oldu gideli hiç aramadı beni ve ben 1hafta yalnız kalicam evde kesin laflar karıştırmıştık oğluna uçakta o huyumuzda var çünkü neyse Rabb'ime havale ettim kendilerini ben de şimdi Dr U aradıysa bebeğimi görmeye gidicem çok ihtiyacım var çünkü ona O'dan gidicem deli gibi alışveriş yapicam k kartından ödesin bana ne
Kahve konusunda stres yapmayalım kızlar yaaa, dr da zaten günde 2 fincan nescafe ye ok veriyor. Zaten kafein sadece kahvede mi var? çikolata da yemeyin, çay da içmeyin o zaman. Onlar da dolu kafein var. Normal kahvelerde en düşük kafeinli Türk kahvesi imiş. Ben kafeinsiz filtre kahve içiyorum bol sütlü.
dayann tatlımm dayann zor aama cabuk gecıcekk gorr....
ecrın ekını unuttu..ecrın ekını unuttuuu..Eki Görüntüle 392407
hanımlar,ben bugün diş cektirmeye gidiyorum hemde 20 lik diş,:18:saat 3 te randevum var..ve ben cook korkuyorum:18::18:2 gecedir korkudan stresten uyuyamadım..inş.herşey yolunda gider cook acımaz,yavrularıma sıkıntı vermem,en cok onlar için korkuyorum:18:lütfen bizede dua edin bugün..
Evet cnm esim destek oluyor gece sabah anasını görünce kedi oluyor anlamadım gitti attım 2sinide evden deirmişim anam ben bulaşmam bunlara adam gece yatakta pek iyi sabah anaci uyanıyor sabah diyor. Ki çok yoruldum senin idare etmen lazım ben aranızda kalıyorum sizin pardon dedim anne senin sorun senin ben idare edilecek insan olsa karşımda idare ederim ama neyse şükür gitti insan bir giderken t eder 24gundur 3ogun önüne koydum önünden aldım herseyini ayağına verdim hiç tık demeden gitti insallh bir daha da gelemez evimeCnm şıkkın bak esim 2saat oldu gideli hiç aramadı beni ve ben 1hafta yalnız kalicam evde kesin laflar karıştırmıştık oğluna uçakta o huyumuzda var çünkü neyse Rabb'ime havale ettim kendilerini ben de şimdi Dr U aradıysa bebeğimi görmeye gidicem çok ihtiyacım var çünkü ona O'dan gidicem deli gibi alışveriş yapicam k kartından ödesin bana ne
Cnm benim Rabbim sana meleğini tedavisiz göndersin insallh hersey bizim icin sabır diyemiyorum biz insanız iste hersey istediğimiz gibi olsun istiyoruz hepimiz ama hayat bu hepimizin imtihanı farklı farklı insallh Rabbim yüzünü güldürsün bebegin kendiliğinden gelsin sana
Ay hadı az kaldı sonuca heyecan yaptım şimdi
Cnm pisicikler dogurdumu merak ettim
slm kizlar bugun dayanamayip test yaptim evde cunku iki gundur kendimi cok degisik bi sekilde halsiz hissettim ve silikde olsa ikinci cizgiyi gordum keske yapmasaydim,ya sonra hayal kirikligina ugrarsam diye ama esime soylemedim onuda umitlendirip sonra uzulmasini istemiyorum cunku daha transverimin 5 ci gunundeyim nedersiniz ,acaba hamilelik hormonlarim mi yukseldi
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
380 çıktı canım
Rabbim kesesinide görmemi nasıp eder inş.
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
kızlar ben geldim
kızlar ben geldim
çok tebrik ederim canımm aynı gün transferimiz olmuştuuu...allahım keselerimizi görmeyi bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallahhhhhh....
kızlar ben geldim
slm kizlar bugun dayanamayip test yaptim evde cunku iki gundur kendimi cok degisik bi sekilde halsiz hissettim ve silikde olsa ikinci cizgiyi gordum keske yapmasaydim,ya sonra hayal kirikligina ugrarsam diye ama esime soylemedim onuda umitlendirip sonra uzulmasini istemiyorum cunku daha transverimin 5 ci gunundeyim nedersiniz ,acaba hamilelik hormonlarim mi yukseldi
kızlar ben geldim
şey sormak istiyorum
Biliyorum daha çok erken ama
bebegin dogum tarihi nasıl hesaplanıyor
son adet tarıhıne gore mı
yoksa transfer tarihine göre mi?
çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?