Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun caım benımmmmmmmmmmmmm
gec gelısen 2 kese olabılır canım 2 tane koydular demısın ya ondan deım
rabbım gonlune gore versın ıns...

genelde erkeklerın yapısı oyledır canım o aramazsa sende arama bosver
kaynanan dolduruu sımdı onu soylerde soyler sunlar oldu sen yokken dıye
sen gıt kızını gorrrrr ohhhh mıssssss
sev onu oksa rahatla kuzum

Kafeinsiz kahve, bende içerim o zaman doğru diosun çikolatada çok kafein var ama kimse çikolata hakkında birşey söylemiyor :44:

dayann tatlımm dayann zor aama cabuk gecıcekk gorr....

ecrın ekını unuttu..ecrın ekını unuttuuu..Eki Görüntüle 392407

bekliyorum tatlım

canım geçmiş olsun. Göz açıp kapayıncaya geçer inşallah.. Ağrısız sızısız... Anestezi yapacaklar dimi cnm? Ay hamileyken nasıl oluyor bu ilaç işleri ben hiç anlamıyorum. Bir zararı olmazmış dimi?

Doğurdu canım ama dışarıda şu anda... Kendi seçtiği yere doğurdu... Henüz yavruları göremedim ama eşim kontrol etti bebekler yok doğurmuş... Bizim kliniğin önünde şimdi mama yiyiyor.. Kendi beslenecek sonrada gidip yavrularını emzirecek

cicibaby, hazalmert, aise2412 kızlar sonucunuz ne? Bugün sizin büyük gününüz..

Ya ben mi çok meraklıyım acaba ... Hadi tahlilee

slm kizlar bugun dayanamayip test yaptim evde cunku iki gundur kendimi cok degisik bi sekilde halsiz hissettim ve silikde olsa ikinci cizgiyi gordum keske yapmasaydim,ya sonra hayal kirikligina ugrarsam diye ama esime soylemedim onuda umitlendirip sonra uzulmasini istemiyorum cunku daha transverimin 5 ci gunundeyim nedersiniz ,acaba hamilelik hormonlarim mi yukseldi

canım çok erken daha bencede şimdiden eşine söyleme 5. gün çok erkenn...canım sabırla bekle inşallahhh 12. gün çoookkk sevinirsiniz canımmmm

selam kızlar
dünden beri hep okuyorum bitürlü yazamadım, öncelikle egunal çok geçmiş olsun büyük bi sınav atlattın hayırlısıyla kendimi senin yerine koydum doldumda doldum yani dün
zuzu sanada geçmiş olsun şimdi sırada güzel haberleriniz var inşallah

bende tüp bebek yolcusu olarak takip ediyorum sizi test yaptıracakları heyecanla bekliyorum kenarda

bu araad bi kaç kere konusu geçti ohss nin,bende geçen ay aşılamada olmuştum hafif derecede ama hafif olmasına rağmen karnım baya şişmişti dr bunun ilacının olmadığını ilerlerse serum vericeklerini ama o hale gelmemem için aşırı derecede su süt yumurta ve tavuk yani tamamen protein yememi söyledi, bende hastaneye yatıp serum alma korkusuyla bir hafta kusana kadar bunları yedim içtiğim suyun stün hesabı yok ama 2 gün sonra bile bi rahatlama oldunu farkettim ve ilerlemeden kurtuldum
şimdi tekrar tedaviye başlayınca yine bunlarıda yapmaya başlıcam bu sefer hiç olmaması için ,,sizde deneyin derim çok zor bişey değil kızlar belki böyle engelleriz o belayı

kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm

çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:

çok tebrik ederim canımm aynı gün transferimiz olmuştuuu...allahım keselerimizi görmeyi bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallahhhhhh....

şey sormak istiyorum
Biliyorum daha çok erken ama
bebegin dogum tarihi nasıl hesaplanıyor
son adet tarıhıne gore mı
yoksa transfer tarihine göre mi?

canım dıgerlerınde hıc hamıle kaldıgın oldumu bu 3. denemenmışş anlatırmısın biraz tedavınııııı bu heyecanlaaa

Bence bekle canım daha erken..

kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm

KESİNLİKLE :118::118: :118:tebrikler canımm
şey sormak istiyorum
Biliyorum daha çok erken ama
bebegin dogum tarihi nasıl hesaplanıyor
son adet tarıhıne gore mı
yoksa transfer tarihine göre mi?

Son adet tarihi canım

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:

Canım tebrik ederim seni
Bebeklerin geliyor degerin çok yüksek
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…