Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:

Canım tebrik ederim seni
Bebeklerin geliyor degerin çok yüksek
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım dıgerlerınde hıc hamıle kaldıgın oldumu bu 3. denemenmışş anlatırmısın biraz tedavınııııı bu heyecanlaaa

slm canım hiç bir hamileliğim olmadı ben nerdeyse 2 senedir bebek tedavisiyle uğraşıyorum 1 aşılama ve 3 tüp denemesi oldu.beni çok yoran vücudumu şekilden çıkaran bir tedavi oldu :) ama hiç şüphesiz bebeğim için değer bütün sıkıntılarım.

Maşallahhhhh kız nazar değmesin one yüksek değer öyle....
çok sevindim canım topiği bi açtım değerini gördüm bi de sizce hamilemiyim diye sormuşsun...
Allah iyiliğini versin...fena halde hamilesin yaniii....
Kucağına aldığın günleride gör inşallah...
Hemen sana bi kutlama yapayım dimi...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 392587 Eki Görüntüle 392587

şey sormak istiyorum
Biliyorum daha çok erken ama
bebegin dogum tarihi nasıl hesaplanıyor
son adet tarıhıne gore mı
yoksa transfer tarihine göre mi?
canım hamilelikte de herşey son adet tarihine göre hesaplanıyor...bu tedavi de de geçerli hamileelikte de...inşallah hesaplama butonuna hemen ihtiyaç duyarsınn
çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:

canım değerin çok yüksek ..maaşallah..ama çok yüksek değer biraz riskli oluyor inşaallah ikiz değeridir..bir problem yoktur doktorunla görüştükten sonra çok temkinli davran maluum değerli ber emanet taşıyorsun artık bebişin ya da bebişlerin seninle Rabbim tamamına erdirsin..

ayyyy çok teşekkür ederim canımmmm havai fişeklerinde süperrrr çok beğendimmm allah herkesin yardımcısı olsun bu duyguyu tattırsın inşallahhh darısı sizlere inşallahhhh...

bence test yapmaya cok gec kalmısın kuzu
kızım 5.gun ya sende hem ıdrar testıne karsıyız bız bekle gununu aaaaaa

hayırlısı olsun cnm ohss dene ıllet bende gecırdım ama hıc bırsey fayda etmedı malesefffffffff

canım bir geldin pir geldin kutlamalarla havai fişeklerle geldinn dört gözle seni bekliyoruz bebeğimmm....iyisin değil mi??????

canım değerin çok yüksek ..maaşallah..ama çok yüksek değer biraz riskli oluyor inşaallah ikiz değeridir..bir problem yoktur doktorunla görüştükten sonra çok temkinli davran maluum değerli ber emanet taşıyorsun artık bebişin ya da bebişlerin seninle Rabbim tamamına erdirsin..[/QUOTE]

evet yüksek açıkçası korkuyorum doktorumla hala konuşamadım deli olucam.

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????

Merhaba arkadaslar, öncelikle hamileleri kutlarim, Allah kucaklarina almayida nasib etsin Insallah. Benimde dün transferim yapildi, 2 tane Embryo, dondurulmuslardan. Özellikle yurtdisindan geldim türkiyeye. Bi yandan cok heycanliyim, diger yandan kendimi kaptirmak istemiyorum. 28 nisan 12 gün oluyor, 26 nisanda dönüyorum. Allah Hepimize hayirlisini nasib etsin Insallah ;-)

kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm

Canım tebrik ederiimm :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

Güldencim hoşgeldin :) Nasılsın? Nedir son durum?

Koşuyolu Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi tavsiye ederım arkadaşım.

Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam

Son düzenleme:

Merhaba,

Ben özel umut tüp bebek merkezini öneririm. Kadiköy kosuyolunda. Dr. Süleyman tosundan cok memnunun Ama dr. Ulun ulugdanda iyi seyler duydum. Bende cok arastirdim, gayet basarili bi merkez ve Süleyman beyde tecrübeli ve mütevazi bir insan.
Hayirlisi olsun..

inşallahhh herşey yolunda giderrrr bende sana partiler yaparımm :))

çok teşekkur ederım .pekı ücretler konusunda nasıl ?bız ataşehire taşınacagız acaba yakınmı oraya İstanbulu pek bılmıyoruzda?

Canım inşallah Perşembe gunü bebeklerin seninle olacak
Sana çok çektirdiler annesi ama sonucu güzel olacak inşallah
Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…