çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:
canım dıgerlerınde hıc hamıle kaldıgın oldumu bu 3. denemenmışş anlatırmısın biraz tedavınııııı bu heyecanlaaa
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
canım hamilelikte de herşey son adet tarihine göre hesaplanıyor...bu tedavi de de geçerli hamileelikte de...inşallah hesaplama butonuna hemen ihtiyaç duyarsınnşey sormak istiyorum
Biliyorum daha çok erken ama
bebegin dogum tarihi nasıl hesaplanıyor
son adet tarıhıne gore mı
yoksa transfer tarihine göre mi?
çok teşekkür ederim kızlar sizden duyduklarımı inşallah doktorumdanda duyarım deli gibi heyecanlıyım daha sonucu tam öğrenemesemde çok mutluluk verici bir duyguymuş:2::2::2:
Maşallahhhhh kız nazar değmesin one yüksek değer öyle....
çok sevindim canım topiği bi açtım değerini gördüm bi de sizce hamilemiyim diye sormuşsun...
Allah iyiliğini versin...fena halde hamilesin yaniii....
Kucağına aldığın günleride gör inşallah...
Hemen sana bi kutlama yapayım dimi...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 392587 Eki Görüntüle 392588 Eki Görüntüle 392587 Eki Görüntüle 392588
slm kizlar bugun dayanamayip test yaptim evde cunku iki gundur kendimi cok degisik bi sekilde halsiz hissettim ve silikde olsa ikinci cizgiyi gordum keske yapmasaydim,ya sonra hayal kirikligina ugrarsam diye ama esime soylemedim onuda umitlendirip sonra uzulmasini istemiyorum cunku daha transverimin 5 ci gunundeyim nedersiniz ,acaba hamilelik hormonlarim mi yukseldi
selam kızlar
dünden beri hep okuyorum bitürlü yazamadım, öncelikle egunal çok geçmiş olsun büyük bi sınav atlattın hayırlısıyla kendimi senin yerine koydum doldumda doldum yani dün
zuzu sanada geçmiş olsun şimdi sırada güzel haberleriniz var inşallah
bende tüp bebek yolcusu olarak takip ediyorum sizi test yaptıracakları heyecanla bekliyorum kenarda
bu araad bi kaç kere konusu geçti ohss nin,bende geçen ay aşılamada olmuştum hafif derecede ama hafif olmasına rağmen karnım baya şişmişti dr bunun ilacının olmadığını ilerlerse serum vericeklerini ama o hale gelmemem için aşırı derecede su süt yumurta ve tavuk yani tamamen protein yememi söyledi, bende hastaneye yatıp serum alma korkusuyla bir hafta kusana kadar bunları yedim içtiğim suyun stün hesabı yok ama 2 gün sonra bile bi rahatlama oldunu farkettim ve ilerlemeden kurtuldum
şimdi tekrar tedaviye başlayınca yine bunlarıda yapmaya başlıcam bu sefer hiç olmaması için ,,sizde deneyin derim çok zor bişey değil kızlar belki böyle engelleriz o belayı
Maşallahhhhh kız nazar değmesin one yüksek değer öyle....
çok sevindim canım topiği bi açtım değerini gördüm bi de sizce hamilemiyim diye sormuşsun...
Allah iyiliğini versin...fena halde hamilesin yaniii....
Kucağına aldığın günleride gör inşallah...
Hemen sana bi kutlama yapayım dimi...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 392587 Eki Görüntüle 392588 Eki Görüntüle 392587 Eki Görüntüle 392588
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????
Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
Merhaba,
Ben özel umut tüp bebek merkezini öneririm. Kadiköy kosuyolunda. Dr. Süleyman tosundan cok memnunun Ama dr. Ulun ulugdanda iyi seyler duydum. Bende cok arastirdim, gayet basarili bi merkez ve Süleyman beyde tecrübeli ve mütevazi bir insan.
Hayirlisi olsun..
Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?