Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımm hepsinin iyi olmasına çok sevindim ya Perşembe günü sen transferdeyken bende sonucumu öğrenicem İnşallah sonlarımız güzel olur

kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
hayatım gözün aydın bu değere daha ne denirki süper ötesi maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

maşallah hayatım senin embriyolar inatçı çıktı bak yola devam edecekler annesi sonrada sana sıkıca sarılıp yola devam edecekler allahın izniyle

Canım arkadaşlarım çok açım yemeğimi yiyeyim cevaplarımla aranızda olacamm

canım benim yaa,çok güzel haebrler,çok sıkıntılar çektin ama inş sonu güzel olucak,,3 nüde koydur valla ,üçüz olsunn,ben inanıyorum ve dua ediyorum her şey güzel olucak ,
bende bugün kontrole gittim,şekerim yüksek çıktı ,diyete başladım,ve çok kilo almışım uyarı aldım:)birde reflü başlangıcım varmış,bir sürü ilaç verdi doktorum,ama bebeğim çok iyiyimiş en önemliside bu zaten gerisi boş,,kızımı gördüm geldim,2 hafta sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için,benden de haberler böyle canım

çok teşekkur ederım .pekı ücretler konusunda nasıl ?bız ataşehire taşınacagız acaba yakınmı oraya İstanbulu pek bılmıyoruzda?

Bende yurtdisindan geldim, mesafe konusunda yardimci olamiyacagim ;-) herhalde biraz daha pahali diger merkezlere göre. Paket fiyati 5750 tl civarindaydi. Tabi benim sigortam tr de yaptigim icin, tedaviyi karsilamiyor. Sende ne kadar tutar bilemiyorum Canim.

koşuyolu umut tüp bebek canımmm
şimdiden hayırlı olsunn

hayırlısı olsun cnm benımmmmm

valla kuzu ılk sayfada lıste var orda bu tarafta yaptıranalr ıcın bakabılırsın acıbademde olabılır
hayırlısı olsunnnn

ballım kaymaklımmmmmmmmm tatlımmmm sekerımmmm hosgeldınnnnnnnn
ohhhh 3 uz gelıyor desene sennnnnnnnnn ıns 3 de koysunlar hersey yolunda gıtısın ve sen anne ol benım tatlı dıllı guzel yureklı kardesımmmm

genelde erkeklerın yapısı oyledır canım o aramazsa sende arama bosver
kaynanan dolduruu sımdı onu soylerde soyler sunlar oldu sen yokken dıye
sen gıt kızını gorrrrr ohhhh mıssssss
sev onu oksa rahatla kuzum
Cadi kadin neyse rabbim ugrassin onunla ahlak guZelligi versin insallh evet kuzimi gorucem insallh

ay masallh ne guzel yavrular geldi
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
Tebrik ediyorum hyrli saglikli olsun insallh

egunalimm senden çookkkk özür dilerim uzun zamandır giremedim.biz mart sonu da gitmedik problemler oldu falan.foruma giremedim. nasipse bu ay ssonu gitcez.
sizler nasılsınız listede kimbilir ne değişiklikler oldu. yeni bebişler varmı? çok özür dilerim tekrar canım.

Kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..

Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. İlaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..

ben de yakında Ataşehir tarafına taşınacağım ama doktorum avrupa yakasında değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunum kendilerinden...inşaallah iyi bir doktor ve merkezle başlarsınn ilk sayfada listelerimiz ve herkesin merkezi yazıyor umarım yardımcı olu sana fikir verir..
Canım rabbim hayırlı uğuru bebişli sonuçlara aldırsın inşaallah bebeğin seninledir..
inşaallah aşkları devam eder göbüşünde bebilş olur bebeeeeeeeğimmm..dualarımız seninle...

Canım arkadaşlarım çok açım yemeğimi yiyeyim cevaplarımla aranızda olacamm
afiyet olsun ye dinlen kendine gel bekliyoruz biz senii...

canım hmilelik şekeri doğumdan sonra kaybolyor ve herşey normal dönüüyor merak etme sadece bir kaç ay şekeri kesecek dikkatli besleneceksinn..en büyük faydası şekersiz çaya alışıp sonradan hep böle içiyorsun sağlıklı beslenmek normal alışkanlığın oluyor...reflü yü stres tetikliyor sen dikkat et moralini yüksek tut o da inşaallah sıkmaz canını..geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…