Koşuyolu Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi tavsiye ederım arkadaşım.
Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
hayatım gözün aydın bu değere daha ne denirki süper ötesi maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahkızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
çok teşekkur ederım .pekı ücretler konusunda nasıl ?bız ataşehire taşınacagız acaba yakınmı oraya İstanbulu pek bılmıyoruzda?
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????
Merhaba arkadaslar, öncelikle hamileleri kutlarim, Allah kucaklarina almayida nasib etsin Insallah. Benimde dün transferim yapildi, 2 tane Embryo, dondurulmuslardan. Özellikle yurtdisindan geldim türkiyeye. Bi yandan cok heycanliyim, diger yandan kendimi kaptirmak istemiyorum. 28 nisan 12 gün oluyor, 26 nisanda dönüyorum. Allah Hepimize hayirlisini nasib etsin Insallah ;-)
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????
Canım arkadaşlarım çok açım yemeğimi yiyeyim cevaplarımla aranızda olacamm
kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
çok tesekkur ederım .ücretler nasıl pekı bırde ataşehire yakınmı?
genelde erkeklerın yapısı oyledır canım o aramazsa sende arama bosver
kaynanan dolduruu sımdı onu soylerde soyler sunlar oldu sen yokken dıye
sen gıt kızını gorrrrr ohhhh mıssssss
sev onu oksa rahatla kuzum
ay masallh ne guzel yavrular geldiKafeinsiz kahve, bende içerim o zamandoğru diosun çikolatada çok kafein var ama kimse çikolata hakkında birşey söylemiyor :44:
bekliyorum tatlım
canım geçmiş olsun. Göz açıp kapayıncaya geçer inşallah.. Ağrısız sızısız... Anestezi yapacaklar dimi cnm? Ay hamileyken nasıl oluyor bu ilaç işleri ben hiç anlamıyorum. Bir zararı olmazmış dimi?
Doğurdu canım ama dışarıda şu anda... Kendi seçtiği yere doğurdu... Henüz yavruları göremedim ama eşim kontrol etti bebekler yok doğurmuş... Bizim kliniğin önünde şimdi mama yiyiyor.. Kendi beslenecek sonrada gidip yavrularını emzirecek
Tebrik ediyorum hyrli saglikli olsun insallhkızlar ben geldim
yakın canımmmm
6000 tl yı bulur raporsuz
ben de yakında Ataşehir tarafına taşınacağım ama doktorum avrupa yakasında değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunum kendilerinden...inşaallah iyi bir doktor ve merkezle başlarsınn ilk sayfada listelerimiz ve herkesin merkezi yazıyor umarım yardımcı olu sana fikir verir..arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr acılll cvpppp ıstıyorum sızden ıstanbul anadolu yakasında guvenılır kalıtelı basarı sansı yuksek tup bebek merkezı arıyorum 3.asılamm yapıldı12.gunundeyım tutmadı sanırım hıc umudum yok oyuzden tupe gecıyorum vede merkez arayısındayım nolur yardım edın ıstanbulda ıs ıcın bulunuyoruz ve hıc bır tanıdıgımız yok bende sıze sorayım dedım cevaplarınızı beklıyorum bıde ücretler ne kadar oluyor ??????
Canım rabbim hayırlı uğuru bebişli sonuçlara aldırsın inşaallah bebeğin seninledir..Merhaba arkadaslar, öncelikle hamileleri kutlarim, Allah kucaklarina almayida nasib etsin Insallah. Benimde dün transferim yapildi, 2 tane Embryo, dondurulmuslardan. Özellikle yurtdisindan geldim türkiyeye. Bi yandan cok heycanliyim, diger yandan kendimi kaptirmak istemiyorum. 28 nisan 12 gün oluyor, 26 nisanda dönüyorum. Allah Hepimize hayirlisini nasib etsin Insallah ;-)
inşaallah aşkları devam eder göbüşünde bebilş olur bebeeeeeeeğimmm..dualarımız seninle...Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
afiyet olsun ye dinlen kendine gel bekliyoruz biz senii...Canım arkadaşlarım çok açım yemeğimi yiyeyim cevaplarımla aranızda olacamm
canım benim yaa,çok güzel haebrler,çok sıkıntılar çektin ama inş sonu güzel olucak,,3 nüde koydur valla ,üçüz olsunn,ben inanıyorum ve dua ediyorum her şey güzel olucak ,
bende bugün kontrole gittim,şekerim yüksek çıktı ,diyete başladım,ve çok kilo almışım uyarı aldım:)birde reflü başlangıcım varmış,bir sürü ilaç verdi doktorum,ama bebeğim çok iyiyimiş en önemliside bu zaten gerisi boş,,kızımı gördüm geldim,2 hafta sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için,benden de haberler böyle canım
gözden çıkartmıstım zaten o parayı....pekı dıyelımkı 1.tutmadı 2.yedemı aynı parayı oduyoruz yaptırırken???
evet canım, tek tedavi için ücretler bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?