Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..

Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. İlaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..

5750 arti ilaclar. Ayriyeten Ilk muayenem ve esimin bir muayenesi toplam 300 tl tuttu. Onun disinda ayriyeten bi kan aldirmam gerekmisti, dondurulmus transferi icin, öyle seyler de paketin icinde degil. Yani dedigin gibi 3500 filan olmustur.

bu gece 3000.sayfayı kutlarız inşaallah....şekerimmmmm..yirim senin nazar boncukalrını ben....
bebeğim transfer için hemen demişsin hazırmısın peki transfere kendini o kadar iyi hissediyor musun..yani en son dondurup bir sonraki ay transfer yapılabilir diye konuşuyorduk da sen daha iyi biliyorsun kendinin doktoru olmuşsun son birkaç yıldır......hulusi ile konuştun mu son durumunu:26::26::26:

kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..

Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. Ilaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..

canım nasip olursa benim başlayacaım hastanede de 2800 tedavi ( ssk.sız) + ilaç.. Ilacın 1200 tutar dedi doktor.
Zaten çok arastırmıstım. Fiyatlar hiç birbirini tutmuyo. Sanırım sadece isim farkı..

Kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..

5750 veya 5850(emin degilim) arti ilaclar. Ayriyeten Ilk muayenem ve esimin bir muayenesi toplam 300 tl tuttu. Onun disinda ayriyeten bi kan aldirmam gerekmisti, dondurulmus transferi icin, öyle seyler de paketin icinde degil. Yani dedigin gibi 3500 filan olmustur.

5750 veya 5850(emin degilim) arti ilaclar. Ayriyeten Ilk muayenem ve esimin bir muayenesi toplam 300 tl tuttu. Onun disinda ayriyeten bi kan aldirmam gerekmisti, dondurulmus transferi icin, öyle seyler de paketin icinde degil. Yani dedigin gibi 3500 filan olmustur.

anladımmmm çok teşekkürler bakalım artık hakkımızda hayırlısı tutma ıhtımallerı nasıl acaba yuzde kaç ıhtımal verıyorlar????

Canım açıkçası bu senin tüp bebeğe neden başvurduğunla ilgili değişir... Mesela benim endometriozisim var.. Kistlerim vardı yani... Bir başkasında başka bir problem vardır vs.. Ama yüzde kaç verirlerse versinler.. Biz hiç olmaz denemeyin denilen kişinin hamile kaldığını yada kesin tutar denilenlerin maalesef tutmadığınıda gördük. Bu yüzden yüzdelere takılma derim. Bu bir şans... Yüzde soruyorsan BENCE HER OLAYDA OLDUĞU GİBİ % 50 :)

Ya tutacak ya tutmayacak..

İnşallah senin tedavin olumlu sonuçlanır.. Bol şans diliyorum sana

gözden çıkartmıstım zaten o parayı....pekı dıyelımkı 1.tutmadı 2.yedemı aynı parayı oduyoruz yaptırırken???

canım ıkıncıyı aynı yerde yaparsanındırım yapar yada donmuslardan yaparsan fıyat farklı olur...

canımben 4000 tl artı ılaclar verdımmm
canım sen raporlumu yaptırdın ?

Son düzenleme:
kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..

Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. Ilaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..

canım nasip olursa benim başlayacaım hastanede de 2800 tedavi ( ssk.sız) + ilaç.. Ilacın 1200 tutar dedi doktor.
Zaten çok arastırmıstım. Fiyatlar hiç birbirini tutmuyo. Sanırım sadece isim farkı..

dogru dıyosun cnm bızde bı problem yok yanı esımın spermlerı cok ıyı benımde yumurtlama problemm vardı oda ılaclarla halledılıyor yanı adetın 5 gunu bır tane klomenle 5 gun bı yumurta çıkıyor:)dr dedıgı hıc bı problem yok ozaman sebebsiz ınfertılıteye gırıyoruz bız galıba..çok teşekkür ederım ınsallh kıza zamanda bebişim benımle olur...

Valla çok ilginç ya.. Her yerde farklı..

Ben ilk tedavimi istanbulda gördüm.. Biz ilk tedavide tüp bebek+ilaçlar 7000 tl ye yakın para harcadık

Şimdi antalyada yine özel bir hastanede 3500 tl ye bitirdik tedavimizi.. 2950 hastanede istedikelri ( 2 günde bir gittiğim muayene + 2 günde bir kan tahlili + tüp bebek işlemleri ve hastanede yatış vs) ilk aldığımız ilaçlar 350 tl tuttu. Tabi ilaçlara takviye yapılınca hepsi toplamda 3500 filan oldu..

Gerçekten dediğin gibi isim farkı galiba..

evet sizin sebepsiz o zaman... İnşallah hemen bebeğine kavuşursun.. Bizede güzel haberler verirsin

canım ıkıncıyı aynı yerde yaparsanındırım yapar yada donmuslardan yaparsan fıyat farklı olur...

canımben 4000 tl artı ılaclar verdımmm
canım sen raporlumu yaptırdın ?

yok kız, raporlu değil.. Fiyat iyi dimi? Ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Aslında çokta ama işte ilk tedavimle karşılaştırınca bize uygun gelmişti.

ben 3.aydan sonra çok fazla tatlı tükettim hiç dikkat etmedim canım,çok zor olucak belki benim için ama mecburum,çayıda 3 şekerli içiyorum:))hiç mi şeker atmayacağım şimdi:?yandım ben yandımm:)))reflü de çok fena bişeymiş ,1-2 aydır rahatsız ediyordu beni ama öksürüğe çevirdi 10 gündür ,yatınca başlıyor birde,inşallah ilaçlar da ii gelir,çok tşk ederim bilgilerin için canım

Maşallah yumoslarina. Inşallah sonu guzel olacak canim benim.

Canımm hepsinin iyi olmasına çok sevindim ya Perşembe günü sen transferdeyken bende sonucumu öğrenicem İnşallah sonlarımız güzel olur

afıyet olsunnnnnnnnnnnn serumlarla bırlıkte hepsı sana kılo olsun emıııııııııııııııı
beklıyoz kuzum senıııııııı

hayatım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
ozledık senıııııııııııııııııı
hosgeldınnnnnnnn .

inşallahhh herşey yolunda giderrrr bende sana partiler yaparımm :))

Canım inşallah Perşembe gunü bebeklerin seninle olacak
Sana çok çektirdiler annesi ama sonucu güzel olacak inşallah
Çok sevindim

ayyyy çok teşekkür ederim canımmmm havai fişeklerinde süperrrr çok beğendimmm allah herkesin yardımcısı olsun bu duyguyu tattırsın inşallahhh darısı sizlere inşallahhhh...

canım bir geldin pir geldin kutlamalarla havai fişeklerle geldinn dört gözle seni bekliyoruz bebeğimmm....iyisin değil mi??????

gecmıs olsun tatlım... bebısın basının agrıdıgını bılıyo seni üzmüyoo annesi.... guldenede slm söle konusursan tekrar öpüldün canım...

Çok şükür,çok sevindim

Allah yardım edecek,yüzümüzü güldürecek inşallah

Zuzumdanda hayırlı haberler gelecek inş.

ohhhhhhhh super haber yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındım canım benım sagolllll
bende bu gazla elımdekı ıslerımı bıtıreyım barııııı

canım ben kaçırdım dün ne yaptın bahçecide. görüşmen vardı. nasıl geçti. umarım iyi haberlerdir :)

Güldenciğime çok sevindim, sımsıkı tutunsun bebişleri

günaydın canlarım.. cicbaby den güzel haberler bekliyoruz bugün. birde EGUNAL'dan haber varmı kızlar çok merak ettim onu, kaç tane yumoşu toplanmış?

Günaydın canım, biraz sorun oldu dün, önce 1 yumoş alındı, sonra 2 daha alındı. Bugün 3 yumoşdan haber alıcaz hayırlısıyla..

Benim canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
İyiki varsınız...
Bugünüde atlattım çok şükür...
Rabbim yüzümü güldürecek buna inanıyorum...
Aksi bir durum olsa bile üzülürüm elbet ama asla anne olmaktan denemekten vazgeçmem...
Beni sormuş merak etmişsiniz inanın çok duygulandım dünkü gibi okurken...
Ayrı ayrı cevap yazarsam şu an ki muhabbete dahil olamayacam...
Hepinizi çok seviyorum...

Cnm inşallah düzelirsin bir an önce.. Reflü kötü bir şey eşimden biliyorum bende.. Tamamen yemekle ilgili bir şey ama.. Gaviscon likit içiyor eşim çok kötü olduğu zamanlarda.. Ama gebelikte içilir mi bilmiyorum Rejim yaptığında o da geçer inşallah

kan testı fln pakete gırmıyor maleseffff....
bızde 4000 + ılacalr verdık 6000 tl bırde dondurulmus aldık dondurduk fln yıllık 750 tl verdık 1500 dondurulmus aldık eee ohss oldum onada para aldılar 500 tl 10.000 tl ye geldı canım yanı bu ıste cok para donuyor

canıımmm sana bişeyler yazmak istiyorum ama ne desem bilemiyorum..
haberlerini detaylı eliften alıyorum...
sadece birgün hepimiz sıramız gelince anne olacaz buna inanıyorum...
hep bi lafım var..
bu günlerde geçecek...
seni seviyorum Rabbim tez zamanda herşeyi yoluna koysun...

uuuu

Dondurmaya o kadar ücret aldıklarını bilmiyordum

Ben bu defa doktora sordum, dedim nolur donduralım bu sefer.. Bana olmaz dedi. Sizi boşuna masrafa sokamam dedi.. 1.kalite yok ve boşuna olur dedi Benim yine dondurulmuş yok yani.. İnşallah gerekte kalmaz..

nerde yaptrıdın canımmmm

yok kız, raporlu değil.. Fiyat iyi dimi? Ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Aslında çokta ama işte ilk tedavimle karşılaştırınca bize uygun gelmişti.

ıstanbul oyle kuzu ankarada ızmırde antalyada guzel fıyatlar duyuyoruzzzzz
cok ıyı yaptırmısınız canımmmmm
valla burda aklıma yatan yer olmasa guldenın doktorun agıdecem artık akasya onun basın eksırım yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…