Kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..
Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. İlaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..
kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..
Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. Ilaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..
Kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..
anladımmmm çok teşekkürler bakalım artık hakkımızda hayırlısı tutma ıhtımallerı nasıl acaba yuzde kaç ıhtımal verıyorlar????
gözden çıkartmıstım zaten o parayı....pekı dıyelımkı 1.tutmadı 2.yedemı aynı parayı oduyoruz yaptırırken???
kızlar bu paket fiyatı 5000 küsür filan diyorsunuz ya buna ilaçlarda dahil mi?? Merak ettim de..
Biz 2950 tl ödedik ilaçlar hariç. Ilaçlarla ortalama max.3500-3800 filan oldu..
Canım açıkçası bu senin tüp bebeğe neden başvurduğunla ilgili değişir... Mesela benim endometriozisim var.. Kistlerim vardı yani... Bir başkasında başka bir problem vardır vs.. Ama yüzde kaç verirlerse versinler.. Biz hiç olmaz denemeyin denilen kişinin hamile kaldığını yada kesin tutar denilenlerin maalesef tutmadığınıda gördük. Bu yüzden yüzdelere takılma derim. Bu bir şans... Yüzde soruyorsan BENCE HER OLAYDA OLDUĞU GİBİ % 50 :)
Ya tutacak ya tutmayacak..
İnşallah senin tedavin olumlu sonuçlanır.. Bol şans diliyorum sana
canım nasip olursa benim başlayacaım hastanede de 2800 tedavi ( ssk.sız) + ilaç.. Ilacın 1200 tutar dedi doktor.
Zaten çok arastırmıstım. Fiyatlar hiç birbirini tutmuyo. Sanırım sadece isim farkı..
dogru dıyosun cnm bızde bı problem yok yanı esımın spermlerı cok ıyı benımde yumurtlama problemm vardı oda ılaclarla halledılıyor yanı adetın 5 gunu bır tane klomenle 5 gun bı yumurta çıkıyor:)dr dedıgı hıc bı problem yok ozaman sebebsiz ınfertılıteye gırıyoruz bız galıba..çok teşekkür ederım ınsallh kıza zamanda bebişim benımle olur...
canım ıkıncıyı aynı yerde yaparsanındırım yapar yada donmuslardan yaparsan fıyat farklı olur...
canımben 4000 tl artı ılaclar verdımmm
canım sen raporlumu yaptırdın ?
ben de yakında Ataşehir tarafına taşınacağım ama doktorum avrupa yakasında değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunum kendilerinden...inşaallah iyi bir doktor ve merkezle başlarsınn ilk sayfada listelerimiz ve herkesin merkezi yazıyor umarım yardımcı olu sana fikir verir..
Canım rabbim hayırlı uğuru bebişli sonuçlara aldırsın inşaallah bebeğin seninledir..
inşaallah aşkları devam eder göbüşünde bebilş olur bebeeeeeeeğimmm..dualarımız seninle...
afiyet olsun ye dinlen kendine gel bekliyoruz biz senii...
canım hmilelik şekeri doğumdan sonra kaybolyor ve herşey normal dönüüyor merak etme sadece bir kaç ay şekeri kesecek dikkatli besleneceksinn..en büyük faydası şekersiz çaya alışıp sonradan hep böle içiyorsun sağlıklı beslenmek normal alışkanlığın oluyor...reflü yü stres tetikliyor sen dikkat et moralini yüksek tut o da inşaallah sıkmaz canını..geçer..
evet sizin sebepsiz o zaman... İnşallah hemen bebeğine kavuşursun.. Bizede güzel haberler verirsin
Maşallah yumoslarina. Inşallah sonu guzel olacak canim benim.
Canımm hepsinin iyi olmasına çok sevindim yaPerşembe günü sen transferdeyken bende sonucumu öğrenicem İnşallah sonlarımız güzel olur
hayatım gözün aydın bu değere daha ne denirki süper ötesi maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
maşallah hayatım senin embriyolar inatçı çıktı bak yola devam edecekler annesi sonrada sana sıkıca sarılıp yola devam edecekler allahın izniyle
canım benim yaa,çok güzel haebrler,çok sıkıntılar çektin ama inş sonu güzel olucak,,3 nüde koydur valla ,üçüz olsunn,ben inanıyorum ve dua ediyorum her şey güzel olucak ,
bende bugün kontrole gittim,şekerim yüksek çıktı ,diyete başladım,ve çok kilo almışım uyarı aldım:)birde reflü başlangıcım varmış,bir sürü ilaç verdi doktorum,ama bebeğim çok iyiyimiş en önemliside bu zaten gerisi boş,,kızımı gördüm geldim,2 hafta sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için,benden de haberler böyle canım
hayırlısı olsun cnm benımmmmm
valla kuzu ılk sayfada lıste var orda bu tarafta yaptıranalr ıcın bakabılırsın acıbademde olabılır
hayırlısı olsunnnn
ballım kaymaklımmmmmmmmm tatlımmmm sekerımmmm hosgeldınnnnnnnn
ohhhh 3 uz gelıyor desene sennnnnnnnnn ıns 3 de koysunlar hersey yolunda gıtısın ve sen anne ol benım tatlı dıllı guzel yureklı kardesımmmm
afıyet olsunnnnnnnnnnnn serumlarla bırlıkte hepsı sana kılo olsun emıııııııııııııııı
beklıyoz kuzum senıııııııı
hayatım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
ozledık senıııııııııııııııııı
hosgeldınnnnnnnn .
inşallahhh herşey yolunda giderrrr bende sana partiler yaparımm :))
Canım inşallah Perşembe gunü bebeklerin seninle olacak
Sana çok çektirdiler annesi ama sonucu güzel olacak inşallah
Çok sevindim
ayyyy çok teşekkür ederim canımmmm havai fişeklerinde süperrrr çok beğendimmm allah herkesin yardımcısı olsun bu duyguyu tattırsın inşallahhh darısı sizlere inşallahhhh...
canım bir geldin pir geldin kutlamalarla havai fişeklerle geldinn dört gözle seni bekliyoruz bebeğimmm....iyisin değil mi??????
selam kızlar
dünden beri hep okuyorum bitürlü yazamadım, öncelikle egunal çok geçmiş olsun büyük bi sınav atlattın hayırlısıyla kendimi senin yerine koydum doldumda doldum yani dün
zuzu sanada geçmiş olsun şimdi sırada güzel haberleriniz var inşallah
bende tüp bebek yolcusu olarak takip ediyorum sizi test yaptıracakları heyecanla bekliyorum kenarda
bu araad bi kaç kere konusu geçti ohss nin,bende geçen ay aşılamada olmuştum hafif derecede ama hafif olmasına rağmen karnım baya şişmişti dr bunun ilacının olmadığını ilerlerse serum vericeklerini ama o hale gelmemem için aşırı derecede su süt yumurta ve tavuk yani tamamen protein yememi söyledi, bende hastaneye yatıp serum alma korkusuyla bir hafta kusana kadar bunları yedim içtiğim suyun stün hesabı yok ama 2 gün sonra bile bi rahatlama oldunu farkettim ve ilerlemeden kurtuldum
şimdi tekrar tedaviye başlayınca yine bunlarıda yapmaya başlıcam bu sefer hiç olmaması için ,,sizde deneyin derim çok zor bişey değil kızlar belki böyle engelleriz o belayı
Canlarım ben çıkıyorum gulden le konuştum sesi çok iyidi maşallahRabbim bugün ondn da guzel haberler almayı nasip etsin
Ben de Dr a gidicem aksam üstü uğrarım yazarım size kızım nasıl bugün bebeğim de gergin belli çok oynamadı merak ettim öptüm sizi birde basım ağrıyor benim
gecmıs olsun tatlım... bebısın basının agrıdıgını bılıyo seni üzmüyoo annesi.... guldenede slm söle konusursan tekrar öpüldün canım...
canım güldenim,nasılsın?dünden beri aklımdasın ama dün gündüz ve gece dışardaydım,gece eve cok gec döndük giremedim.ama inan hep aklımda ve kalbimdeydin..aklım hep sendeydi acaba ne yaptı,nasıl gecti,kac yumoş cıktı diye?seni bu zor gününde yalnız bırakmak istemezdim en azından bi msj yazmak isterdim ama nasip olmadı..inş.bana kırılmazsın,ama dularım seninleydi.ve şimdi girip bi kac sayfa baktım gecmişe zor bi opu olmuş sanırım ve 3 yumoşun cıkmış,,olsun canım benimde 4 cıkmıştı hatırlarsan ve geriye sadece 2 tanesi kalmıştı..ama coook şükür rabbime mucizemiz onlarla gercekleşti hatta bi tanesiyle gercekleşti..hiçççç üzülme,aglama sakın,bi tane olsun bizim olsun sana sımsıkı tutunsun inş..bugün yarın hamişler listesinde olcan inş.,,ve rabbim inş.bu sefer yüzünüzü güldürsün,bebegin seni hiç bırakmasın,bunu rabbimden canı gönülden istiyorum,,tabi benim bıdıklarla birlikte:))teyzemize dua etcez..inş.herşey yolunda gider,seni coook seviyorum canım,allaha emanet ol,güzel haberlerini bekliyorum inş.bu son denemen olsun,rabbim gönlünün muradını versin..
ohh ohhh yandann yandann Eki Görüntüle 392388 cok sevındım yaa umarımm bu seferr son olur da su kz bebişlerini alır gelirr yaaaa
valla ya bı yağmurlu bı guneslıı nese canınm sen dıkkat etmeyeee calışş..h.sonuda cok gezmee bakalımm sennn
tmm canımm kendıne ıyı bakk cabucak gell...
kızlarr güldenden güzel haberler warşuan hastanede ohss riskinden dolayı serum weriolarmışş yumoşları çok iimişş döllenmişlerr..perşembe büyük ihtimalle transferi olcakmış yarında olabilirmiş onu artık kesinleşince o söler bizee..sewindirik oldum bu gazla bütün işleri bitiririm bennn
Çok şükür,çok sevindim
Allah yardım edecek,yüzümüzü güldürecek inşallah
Zuzumdanda hayırlı haberler gelecek inş.
ohhhhhhhh super haber yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındım canım benım sagolllll
bende bu gazla elımdekı ıslerımı bıtıreyım barııııı
canım ben kaçırdım dün ne yaptın bahçecide. görüşmen vardı. nasıl geçti. umarım iyi haberlerdir :)
Güldenciğime çok sevindim, sımsıkı tutunsun bebişleri
senkolik : canım üzülmee lütfenn cok zor evet ama napalımm kaderımızde ne varsa onu yasıyoruzz..mıllet catır catır doğum yapıyorr biz zor sartlarlaa mucadele sonundaa hamıle kalabılıyorsak kalabılıyoruzz..suan olmadı dıyee olmayacak deıl yaa dur bakalımm zamanı varmıs dmekk.allahım boyle uygun gordu demekk..herşey nasip canım boyle dusun ve sabırlı olmaya çalış lütfenn...
ikramayaa : canım yaa cok uzuldumm ufff neden boyle olmus dıyee sorgulayamıyorumm bilee..umarım en kısa zamandaa iyi olursunn bitanem yaaa....
ecrinn : kuşumm sen hasta mı oldnn kıyamamm sanaaa dıkkat ett bebeimm yaa..bu aradaa ınsallah adet olmazsında hamişsindirrr
egunal : canımcım nasılsınn nasıl oldunn???smdı ne zaman haber verıceklerrr ne zaman transfer olcakkk nelerrr olcakk haber beklıyorum sendennn cok merak edıyorum....iyiisnn bu aradaa demii
günaydın canlarım.. cicbaby den güzel haberler bekliyoruz bugün. birde EGUNAL'dan haber varmı kızlar çok merak ettim onu, kaç tane yumoşu toplanmış?
Günaydın canım, biraz sorun oldu dün, önce 1 yumoş alındı, sonra 2 daha alındı. Bugün 3 yumoşdan haber alıcaz hayırlısıyla..
ben 3.aydan sonra çok fazla tatlı tükettim hiç dikkat etmedim canım,çok zor olucak belki benim için ama mecburum,çayıda 3 şekerli içiyorum:))hiç mi şeker atmayacağım şimdi:?yandım ben yandımm:)))reflü de çok fena bişeymiş ,1-2 aydır rahatsız ediyordu beni ama öksürüğe çevirdi 10 gündür ,yatınca başlıyor birde,inşallah ilaçlar da ii gelir,çok tşk ederim bilgilerin için canım
5750 veya 5850(emin degilim) arti ilaclar. Ayriyeten Ilk muayenem ve esimin bir muayenesi toplam 300 tl tuttu. Onun disinda ayriyeten bi kan aldirmam gerekmisti, dondurulmus transferi icin, öyle seyler de paketin icinde degil. Yani dedigin gibi 3500 filan olmustur.
bu gece 3000.sayfayı kutlarız inşaallah....şekerimmmmm..yirim senin nazar boncukalrını ben....
bebeğim transfer için hemen demişsin hazırmısın peki transfere kendini o kadar iyi hissediyor musun..yani en son dondurup bir sonraki ay transfer yapılabilir diye konuşuyorduk da sen daha iyi biliyorsun kendinin doktoru olmuşsun son birkaç yıldır......hulusi ile konuştun mu son durumunu:26::26::26:
kan testı fln pakete gırmıyor maleseffff....
bızde 4000 + ılacalr verdık 6000 tl bırde dondurulmus aldık dondurduk fln yıllık 750 tl verdık 1500 dondurulmus aldık eee ohss oldum onada para aldılar 500 tl 10.000 tl ye geldı canım yanı bu ıste cok para donuyor
canım nasip olursa benim başlayacaım hastanede de 2800 tedavi ( ssk.sız) + ilaç.. Ilacın 1200 tutar dedi doktor.
Zaten çok arastırmıstım. Fiyatlar hiç birbirini tutmuyo. Sanırım sadece isim farkı..
Valla çok ilginç ya.. Her yerde farklı..
Ben ilk tedavimi istanbulda gördüm.. Biz ilk tedavide tüp bebek+ilaçlar 7000 tl ye yakın para harcadık
Şimdi antalyada yine özel bir hastanede 3500 tl ye bitirdik tedavimizi.. 2950 hastanede istedikelri ( 2 günde bir gittiğim muayene + 2 günde bir kan tahlili + tüp bebek işlemleri ve hastanede yatış vs) ilk aldığımız ilaçlar 350 tl tuttu. Tabi ilaçlara takviye yapılınca hepsi toplamda 3500 filan oldu..
Gerçekten dediğin gibi isim farkı galiba..
yok kız, raporlu değil.. Fiyat iyi dimi? Ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştımAslında çokta ama işte ilk tedavimle karşılaştırınca bize uygun gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?