egunalimm senden çookkkk özür dilerim uzun zamandır giremedim.biz mart sonu da gitmedik problemler oldu falan.foruma giremedim. nasipse bu ay ssonu gitcez.
sizler nasılsınız listede kimbilir ne değişiklikler oldu. yeni bebişler varmı? çok özür dilerim tekrar canım.
kan testı fln pakete gırmıyor maleseffff....
bızde 4000 + ılacalr verdık 6000 tl bırde dondurulmus aldık dondurduk fln yıllık 750 tl verdık 1500 dondurulmus aldık eee ohss oldum onada para aldılar 500 tl 10.000 tl ye geldı canım yanı bu ıste cok para donuyor
Benim canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
İyiki varsınız...
Bugünüde atlattım çok şükür...
Rabbim yüzümü güldürecek buna inanıyorum...
Aksi bir durum olsa bile üzülürüm elbet ama asla anne olmaktan denemekten vazgeçmem...
Beni sormuş merak etmişsiniz inanın çok duygulandım dünkü gibi okurken...
Ayrı ayrı cevap yazarsam şu an ki muhabbete dahil olamayacam...
Hepinizi çok seviyorum...
Aynen hemde nasıl. Ama napalim bizimde imtihanımız bu ;-)
uuuu
Dondurmaya o kadar ücret aldıklarını bilmiyordum
Ben bu defa doktora sordum, dedim nolur donduralım bu sefer.. Bana olmaz dedi. Sizi boşuna masrafa sokamam dedi.. 1.kalite yok ve boşuna olur dediBenim yine dondurulmuş yok yani.. İnşallah gerekte kalmaz..
Kızlar bana günün haberlerini yazabilecek birini istiyorum...
Listelerimize el atacam..
hayden bana yardım edin bakiimm...
Kızlar bana günün haberlerini yazabilecek birini istiyorum...
Listelerimize el atacam..
hayden bana yardım edin bakiimm...
maşallh canım ilk defa bu kadar yüksek gördüm doktorunla konuşabildinmi tebrik ediyorum senikızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
vallah canım duyan gelmiş hesabına döndüücüzmü gelıyoe neeeeeeeeeee
:13::13::13::13::13:
tebrıkler canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns...
canım maşşallh durumuna çok sevindim gercektem baya korkuttun bizi bu arada maşşllah 3 filan allhtan 5-6 tane çıksaydı boşa gitmesin onlar orda üşür filan derdin hepsini koydururdun dimi (şaka şaka ay espiri yapmayı özledim ya kaç gündür kasıl kasıl )Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
listeleri güncellerken hep aklıma düşüyorsun bu kız ne yaptı diye..
çok şükür sesin çıktı canım neden daha sık gelmiyorsun...
nisan sonu artık başlaıyorsun demek hayırlı ve bebekli olsun inşallah..
kız ne çok özürdilemişsin öyle özüre ne gerek var kuzum...
maşallh canım ilk defa bu kadar yüksek gördüm doktorunla konuşabildinmi tebrik ediyorum seni
vallah canım duyan gelmiş hesabına döndü
canım maşşallh durumuna çok sevindim gercektem baya korkuttun bizi bu arada maşşllah 3 filan allhtan 5-6 tane çıksaydı boşa gitmesin onlar orda üşür filan derdin hepsini koydururdun dimi (şaka şaka ay espiri yapmayı özledim ya kaç gündür kasıl kasıl )
sen-koligi gordum baska bir topikde sonuc negatifmis maalesef...........
nerde yaptrıdın canımmmm
ıstanbul oyle kuzu ankarada ızmırde antalyada guzel fıyatlar duyuyoruzzzzz
cok ıyı yaptırmısınız canımmmmm
valla burda aklıma yatan yer olmasa guldenın doktorun agıdecem artık akasya onun basın eksırım yaaaaaaaaaa
asıyeyı okudun kuzu baskada bakımmm bakımmmm
hemoy degerı arttı dundu tabııı
cıcbay ı beklıyoruz 2 de cıkacaktı sonucu ama ısım var dedı daha gelemdı :18:
nurcan ıdrar testı yapmıs 5. gunde sılık cızgı gormus kızdımmmm
erva dıs cektırmeye gıttı tırsıyodu gerı donmese barıııı
karasu kızını gorcektı kaynanası gıttı bugun kızını gorup stres atacaktı
nzldm arkadasımız dun test yapmıs degerı 380 hamısss...
herseyı yazdımmmmm baskada bısey hatırlamıyorum olursa kızlar yazarrrr...
he bıde pembe hayal dıye bır kız varyaaaaaaaa cadııı olanıdrar testı yapacaktı ızın vermedıkkk
sen kolık malesef negatıf bu arada
sen-koligi gordum baska bir topikde sonuc negatifmis maalesef...........
maşallh canım ilk defa bu kadar yüksek gördüm doktorunla konuşabildinmi tebrik ediyorum seni
vallah canım duyan gelmiş hesabına döndü
canım maşşallh durumuna çok sevindim gercektem baya korkuttun bizi bu arada maşşllah 3 filan allhtan 5-6 tane çıksaydı boşa gitmesin onlar orda üşür filan derdin hepsini koydururdun dimi (şaka şaka ay espiri yapmayı özledim ya kaç gündür kasıl kasıl )
aman kutlamadanda eksik kal ya
ıyısın dımı canım agrın varmıııı
canım benim inşallah bi aksilik olmaz da başlarız artık.
veee inşallah senin güzel haberlerini alırım moral olur bana da:)) inşallah 3 tanesi de tutar sağlıklı tombiş bebişlerin olur. okuyunca nasıl sevindim anlatamam.
allah kucağına almayı nasip etsin yavrularını.
hepimize nasip etsin inşallah.bize hamiş fotolarını atarsın artık
canımcım öncelıkle gecmıs olsunn.... ama sunu bılkı rabbım ızın verdıkten sonra halledılmeyecek bıse yokkk rabbım sıfasını verır yeterkı sen ara....
Yahu isyan edeceğim bu gidişle.
Çok üzülüyorum....
Tek tesellim Allah'ın kuluna kaldıramayacağı dert vermeyeceğine olan inancımdır.
Tevekkül en zor zamanlarımızda en iyi dostumuzdur.
Bu uğurda daha yolun var demek ki...
Yolunda biz de sana yoldaşlık edeceğiz.
Allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin ve sana bebek nasip etsin.
kızlar sağolun geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyor ..Umutsuzluk yok Rabbimden gelene sabredeceğiz naaplım...burası ve sizler bana güç veriyorsunuz...Allah merak eden dua eden herkesten razı olsun..sizi seviyorum göremediğim atladığım kim varsa kusura bakmasın geçmişi okuyorum ama yetişemiyorum herkese cevap vermey kalkınca da bugünü bu saati kaçırıyorum haliyle:26::26::26:senkolik : canım üzülmee lütfenn cok zor evet ama napalımm kaderımızde ne varsa onu yasıyoruzz..mıllet catır catır doğum yapıyorr biz zor sartlarlaa mucadele sonundaa hamıle kalabılıyorsak kalabılıyoruzz..suan olmadı dıyee olmayacak deıl yaa dur bakalımm zamanı varmıs dmekk.allahım boyle uygun gordu demekk..herşey nasip canım boyle dusun ve sabırlı olmaya çalış lütfenn...
ikramayaa : canım yaa cok uzuldumm ufff neden boyle olmus dıyee sorgulayamıyorumm bilee..umarım en kısa zamandaa iyi olursunn bitanem yaaa....
ecrinn : kuşumm sen hasta mı oldnn kıyamamm sanaaa dıkkat ett bebeimm yaa..bu aradaa ınsallah adet olmazsında hamişsindirrr
egunal : canımcım nasılsınn nasıl oldunn???smdı ne zaman haber verıceklerrr ne zaman transfer olcakkk nelerrr olcakk haber beklıyorum sendennn cok merak edıyorum....iyiisnn bu aradaa demii
canım ben muayene oldum görüştüm ay sonu adetimi bekliyorum. Daha yaptırmadım. Medicine asya. Figen sungar
Kızlar aşk olsun size beni hemen unuttunuz bugün daktıra gittim benim yumoşlar azalmış biraz ama bugün Allahın izniyle ilk iğnemi vurup tedavi maratonuna start vermiş olucam. Cuma günü tekrar kontrol var..:18::18:Çok tırsıyorum inşallah her şey yolunda gider..
merciiiiiii cicimmmm...
bak eksik varsa ben karışmam buna göre güncelleyecem listeyi benim bilgilerim eksik ya da yanlış derlerse senin üstüne atarım
yok yok yapmam öle bişi sen bana yardımcı olmuşken yapmam öle bişi...
bi kaç eksik var ama biliyonmu
zuzudan ve yumoşlarından haber gelmediğini lotusun bebeğini görmeye gittiğini falan yazmamışın
şaka bi yana çok saol kuzum...
daha iyiyim canım..
dün doğal kasık ağrılarım vardı bugün yok ama bugün şişim tabii..
belliki serumu yemesem ohss kabusum yine benimle olacakmış..
transfer gününde de bi dünya serum yiyecekmişim....
merciiiiiii cicimmmm...
bak eksik varsa ben karışmam buna göre güncelleyecem listeyi benim bilgilerim eksik ya da yanlış derlerse senin üstüne atarım
yok yok yapmam öle bişi sen bana yardımcı olmuşken yapmam öle bişi...
bi kaç eksik var ama biliyonmu
zuzudan ve yumoşlarından haber gelmediğini lotusun bebeğini görmeye gittiğini falan yazmamışın
şaka bi yana çok saol kuzum...
beni unutmuşunuuzz,,bende gittim bu sabah kızımı gördüm,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?