Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim benim coookkkk gecmis olsun hayirlisiyla seninde transvere az kaldi canim hersey iy olacak insallahhh heb beraber burda sevinclerimizi paylasacaz kardesim.

sen yazdınmı kııııııııı
hem destek ol bana yaaaa hemen yazıyon benı unutunuz dıye hıhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
sen yazdınmı kııııııııı
hem destek ol bana yaaaa hemen yazıyon benı unutunuz dıye hıhhhhhhhhhhhh

:)))canım ecrinim benim,,iki resim arasındaki fark falan,,şekerler :))unuttunmuu facete yazıştık yaaa,doktorun dediklerini de söyledim ya:))ama olurr o kadar canımmmmm,,arada kaynamışım ben

ben unutmadımmmm...
ama sen topike yazmadınki son durumu cicim...
çok sevindim canım bu denemen son olsun inşallah bebeğine kavuşursun..

şekerim transfer olduktan sonra serum takılcak işeyesim gelirse sürgü diye bişi var ona şaaparım bende
olmadı ortalığa bıralırım ne yani patlayımmı

beni unutmuşunuuzz,,bende gittim bu sabah kızımı gördüm,,,

ben unutmadım bi kereeee..
listemize bakarsan görersin canımmm...

Son düzenleme:

ama sözn bittiği yerde susumak en doğrusu ben psikoljik olarak bir çıkmaza girmekten korktuğum için ne size ne de eşime olumsuz konuşmuyorum...durum içaçıcı değil ama Allahtan umudum kesilmiyor. doktorum da umudumu kesmezse ben bu yola başkoydum..bebeğim için daha çok dua etmem gerekiyorsa edeceğimmm.daha çok acı çekmem gerekiyorsa çekeceğim..daha çok haksızılığa uğramam gerekirse savaşacağım...önümde siz varken siz son nefesinizi vermeyi göze alıp savaşırken bana vazgeçmek nasıl yakışsın...seni ve tüm cefakar arkadaşlarımı seviyorum sağolun iyi ki varsınız hepinizi kocaman öpüyorumm

böööyle kaldım valla hala böyleyim iyi ki dondurmadık
napıyolar ki yahu o kadar ücret alıncak.. Donuk donuk bekliyor bi köşede yavrucaklar

Hayırlı uğurlu, sonu bebişli olsuun

ben mi cadıyııımmmm .. aaa ne cadılığımı gördün kız aşkolsuuuuunnn
hem bak bekliyorum yapmadım test mest

:)))canım ecrinim benim,,iki resim arasındaki fark falan,,şekerler :))unuttunmuu facete yazıştık yaaa,doktorun dediklerini de söyledim ya:))ama olurr o kadar canımmmmm,,arada kaynamışım ben

soryyyyyyyyyyyyy
yaaaa hatta sana sısko dedı kılo alma dedı .....
kız ben topık ıcın guncelleme degınce kafamda sadece burdakılerı canlandırdıgımdan kuzummm orayı es gectım yaaaaaa

canim benim coookkkk gecmis olsun hayirlisiyla seninde transvere az kaldi canim hersey iy olacak insallahhh heb beraber burda sevinclerimizi paylasacaz kardesim.

canım çok saol şimdilik yolunda herşey Allahın izniyle emriyolarıma bişey olmayacak..okudum idrarda silik çizgi görmüşsün ama 5.gün çok erken çatlatma iğnesinin etkisi olabilir...sabret kuzum en azından 10,güne kadar.

Senin yüreğin böyle iyilik doluyken eminim yaptıkların karşılıksız kalmayacaktır

güldürdün gene beni ben de ilk hist de belden uyuşturmuşlar dı uyanınca yatağı yorganı batırdım hastanede farketmedimm..üstüne habire serum verdiler ya grip için çişim var kalkamıyom ayaklaırm hala uyuşuk hasta bezi takmışlardı bir posta çarşafları değiştirince .... saldım hasta bezine hemşire gelip buna mı yaptın deyince ne utandım amaaa..napiim kalkamadım dedim...canın sağolsun sal gitsin yeterki bebişlerin göbüşe yerleşsin

Ben gen-art tüp bebek merkezinde oldum tedaviyi, bnm doktorumda kaan beyde ankara tıpın doktorlarıydı.. Herşey için teşekkür ederim dilerim rabbim elimizi boş çevirmesin.

Bütün m.teseleri kaan hoca yaptı, tüp bebeğide kaan hocanın yönlendirdiği doktordan yaptık oda ankara tıptan çok memnunum.. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz :))) bildiğim herşeyi cevaplarım..

aferın hep boyle soz dınle burda o ıdrar testınden yanılan o kadar arkadasımız oldukı ıkıken kotu kotuyken ıyı oldu yaaaaaaa...
ondan dedık sana yapma dıye canım benımmmmm
evet kuzu oyle ama adamlar alıyor parayıııı
hersekılde somutuyorlar tup bebekte ben sunuda ısterım ben oraya bır suru para verıyom test yapınca para alıyorlar ya zaten verıyom para sıze ama gelde anlat ıste ....
rabbım yardım etsın hepımızeeee

canım benim yaa,kıyamam sana ,listeyi hazırlamış bile,ben yine unuttunuz beni diyorum,,aşkolsun bana

şekerim transfer olduktan sonra serum takılcak işeyesim gelirse sürgü diye bişi var ona şaaparım bende
olmadı ortalığa bıralırım ne yani patlayımmı

ne bılım canım dıyorlarya 1 saat ıdrar yapmayın dıye ondan dedım ....
ama o surgudende mıkrop kapıyo ınsan kuzum yaaaa...
rabbım yardımcın olsun hayatım herseyde vardır bır hayırrrr

Son düzenleme:
evet canım. eski adıyla nene hatun.. bana da yakın oldugu için ve şimdiye kadar bulduklarımın en uygunu oldugu için nasip te olursa burada başlayacam

Evet ya aslında en mantıklısı idrar testi yapmamak ama son 2 gün kala şeytan dürtüyo
:)

Amin canım, inşallah buradaki herkes bebeğine kavuşur..

sen çok güçlüsün hem sağlık hem etrafın dediklerine göğüs germek zor iş sen bunu başarıyorsun pes etmek bunalıma girmek sana yakışmazdı zaten...vardır elbet bu derdin bir dermanıda...hepimiz birbirimizden güç alıyoruz dibe vurduğumuz anlarımız çok ama birgün en yükseğe çıkmasınıda nasip edecek rabbim...ne diyoruz bu günlerde geçecek neler neler geçmediki...

ne bılım canım dıyorlarya 1 saat ıdrar yapmayın dıye ondan dedım ....
ama o surgudende mıkrop kapıyo ınsan kuzum yaaaa...
rabbım yardımcın olsun hayatım herseyde vardır bır hayırrrr

tamam o zaman tek çare kalıyo altıma bez bağlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…