merciiiiiii cicimmmm...
bak eksik varsa ben karışmam buna göre güncelleyecem listeyi benim bilgilerim eksik ya da yanlış derlerse senin üstüne atarım
yok yok yapmam öle bişi sen bana yardımcı olmuşken yapmam öle bişi...
bi kaç eksik var ama biliyonmu
zuzudan ve yumoşlarından haber gelmediğini lotusun bebeğini görmeye gittiğini falan yazmamışın
şaka bi yana çok saol kuzum...
beni unutmuşunuuzz,,bende gittim bu sabah kızımı gördüm,,,
sen yazdınmı kııııııııı
hem destek ol bana yaaaa hemen yazıyon benı unutunuz dıye hıhhhhhhhhhhhh
Kızlar aşk olsun size beni hemen unuttunuz bugün daktıra gittim benim yumoşlar azalmış biraz ama bugün Allahın izniyle ilk iğnemi vurup tedavi maratonuna start vermiş olucam. Cuma günü tekrar kontrol var..:18::18:Çok tırsıyorum inşallah her şey yolunda gider..
nene hatun dıye de gecıyor kaynarcada dımı canım....
bende orayala bır gorusme yapıcam 3000 tly analstın dı yaaa unutum kusura bakam :)))))))
ben 2 kerede uzak yere gıtıım 1,1:30 yol cektım bu sefer yakın ısıtıyorum ve orasıda bana cok yakın canımmm
tırsma yaaaaaa unutmadık kuzu neden unutalım aaaaaaaaaaa
lotusu bılmıyom
zuzu bugun kayıp onuda merak edıyom ama gelmedı canım
sal hepsını usutme sıkıntı yok canım benım aaaa
hadı yaaaa cok ıdrara gıdecen pekı nasıl transfer olackmıs kııııı.....
ben o ohss nın yaa.... neyse cnm bebısler gelsınde sen ıyı ol yeter kuzum yaaaaaaaa
beni unutmuşunuuzz,,bende gittim bu sabah kızımı gördüm,,,
canıımmm sana bişeyler yazmak istiyorum ama ne desem bilemiyorum..
haberlerini detaylı eliften alıyorum...
sadece birgün hepimiz sıramız gelince anne olacaz buna inanıyorum...
hep bi lafım var..
bu günlerde geçecek...
seni seviyorum Rabbim tez zamanda herşeyi yoluna koysun...
bızde bırgun anne eslerımız de baba olucakkkkkkkkkk
boyle olursun ıste kuzu yaaaaaaaaa napalımmm ıst pahalıııı
evet okadar verdık valla senelık de sonra 150 tl verecektık ama ben aldıgım ıcın gerek kalmadı 8 yumosumdan 2 tane dondu zaten ...
kalıtelı degılse cozulunce pert oluyor kuzu haklıymıs doktorun....
Kızlar aşk olsun size beni hemen unuttunuz bugün daktıra gittim benim yumoşlar azalmış biraz ama bugün Allahın izniyle ilk iğnemi vurup tedavi maratonuna start vermiş olucam. Cuma günü tekrar kontrol var..:18::18:Çok tırsıyorum inşallah her şey yolunda gider..
asıyeyı okudun kuzu baskada bakımmm bakımmmm
hemoy degerı arttı dundu tabııı
cıcbay ı beklıyoruz 2 de cıkacaktı sonucu ama ısım var dedı daha gelemdı :18:
nurcan ıdrar testı yapmıs 5. gunde sılık cızgı gormus kızdımmmm
erva dıs cektırmeye gıttı tırsıyodu gerı donmese barıııı
karasu kızını gorcektı kaynanası gıttı bugun kızını gorup stres atacaktı
nzldm arkadasımız dun test yapmıs degerı 380 hamısss...
herseyı yazdımmmmm baskada bısey hatırlamıyorum olursa kızlar yazarrrr...
he bıde pembe hayal dıye bır kız varyaaaaaaaa cadııı olanıdrar testı yapacaktı ızın vermedıkkk
sen kolık malesef negatıf bu arada
:)))canım ecrinim benim,,iki resim arasındaki fark falan,,şekerler :))unuttunmuu facete yazıştık yaaa,doktorun dediklerini de söyledim ya:))ama olurr o kadar canımmmmm,,arada kaynamışım ben
canim benim coookkkk gecmis olsun hayirlisiyla seninde transvere az kaldi canim hersey iy olacak insallahhh heb beraber burda sevinclerimizi paylasacaz kardesim.
ama sözn bittiği yerde susumak en doğrusu ben psikoljik olarak bir çıkmaza girmekten korktuğum için ne size ne de eşime olumsuz konuşmuyorum...durum içaçıcı değil ama Allahtan umudum kesilmiyor. doktorum da umudumu kesmezse ben bu yola başkoydum..bebeğim için daha çok dua etmem gerekiyorsa edeceğimmm.daha çok acı çekmem gerekiyorsa çekeceğim..daha çok haksızılığa uğramam gerekirse savaşacağım...önümde siz varken siz son nefesinizi vermeyi göze alıp savaşırken bana vazgeçmek nasıl yakışsın...seni ve tüm cefakar arkadaşlarımı seviyorum sağolun iyi ki varsınız hepinizi kocaman öpüyorumm
ben unutmadımmmm...
ama sen topike yazmadınki son durumu cicim...
çok sevindim canım bu denemen son olsun inşallah bebeğine kavuşursun..
şekerim transfer olduktan sonra serum takılcak işeyesim gelirse sürgü diye bişi var ona şaaparım bende
olmadı ortalığa bıralırım ne yani patlayımmı
ben unutmadım bi kereeee..
listemize bakarsan görersin canımmm...
Ben gen-art tüp bebek merkezinde oldum tedaviyi, bnm doktorumda kaan beyde ankara tıpın doktorlarıydı.. Herşey için teşekkür ederim dilerim rabbim elimizi boş çevirmesin.tebrikler canım ama en önce yılmadığın için seni tebrik ederim bende 4.denememi yapacağım bende izmirdeyim bizde kaan hocaya gidiyoruz sen tedavilerini nerde oldun anlatırmısın biraz bizde ilk 2010 yılında öğrendik sıkıntılarımızı ogünden beride uğraşıyoruz seni tekrar tebrik ederim azminizden ve sabrınızdan ötürü rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum bana da umut oldun.....
ayyyyyyyyyyyyyyy cok sevındımmmmmmmmmmmm yaniii caba gösterınce oluyooooo bizde suan kaan hocaya gıdıyoruz... bızde sperm bulundu 5. denememeı onla yapcam ınsallh... sen butun denemenı kaan hoca gözetımındemı yaptın tatlımm.. cok soru sorduysam kusura bakma sevındırık oldummm senın için..
böööyle kaldım valla hala böyleyimiyi ki dondurmadık
napıyolar ki yahu o kadar ücret alıncak.. Donuk donuk bekliyor bi köşede yavrucaklar
ben mi cadıyııımmmm .. aaa ne cadılığımı gördün kız aşkolsuuuuunnn
hem bak bekliyorum yapmadım test mest
ben unutmadımmmm...
ama sen topike yazmadınki son durumu cicim...
çok sevindim canım bu denemen son olsun inşallah bebeğine kavuşursun..
şekerim transfer olduktan sonra serum takılcak işeyesim gelirse sürgü diye bişi var ona şaaparım bende
ben unutmadım bi kereeee..
listemize bakarsan görersin canımmm...
canım benim yaa,kıyamam sana ,listeyi hazırlamış bile,ben yine unuttunuz beni diyorum,,aşkolsun bana
aferın hep boyle soz dınle burda o ıdrar testınden yanılan o kadar arkadasımız oldukı ıkıken kotu kotuyken ıyı oldu yaaaaaaa...
ondan dedık sana yapma dıye canım benımmmmm
evet kuzu oyle ama adamlar alıyor parayıııı
hersekılde somutuyorlar tup bebekte ben sunuda ısterım ben oraya bır suru para verıyom test yapınca para alıyorlar ya zaten verıyom para sıze ama gelde anlat ıste ....
rabbım yardım etsın hepımızeeee
ama sözn bittiği yerde susumak en doğrusu ben psikoljik olarak bir çıkmaza girmekten korktuğum için ne size ne de eşime olumsuz konuşmuyorum...durum içaçıcı değil ama Allahtan umudum kesilmiyor. doktorum da umudumu kesmezse ben bu yola başkoydum..bebeğim için daha çok dua etmem gerekiyorsa edeceğimmm.daha çok acı çekmem gerekiyorsa çekeceğim..daha çok haksızılığa uğramam gerekirse savaşacağım...önümde siz varken siz son nefesinizi vermeyi göze alıp savaşırken bana vazgeçmek nasıl yakışsın...seni ve tüm cefakar arkadaşlarımı seviyorum sağolun iyi ki varsınız hepinizi kocaman öpüyorumm
ne bılım canım dıyorlarya 1 saat ıdrar yapmayın dıye ondan dedım ....
ama o surgudende mıkrop kapıyo ınsan kuzum yaaaa...
rabbım yardımcın olsun hayatım herseyde vardır bır hayırrrr
Evet ya aslında en mantıklısı idrar testi yapmamak ama son 2 gün kala şeytan dürtüyo
:)
Amin canım, inşallah buradaki herkes bebeğine kavuşur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?