kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm
tamam o zaman tek çare kalıyo altıma bez bağlarım bende
canım benim yaa,kıyamam sana ,listeyi hazırlamış bile,ben yine unuttunuz beni diyorum,,aşkolsun bana
evet canım. eski adıyla nene hatun.. bana da yakın oldugu için ve şimdiye kadar bulduklarımın en uygunu oldugu için nasip te olursa burada başlayacam
Evet ya aslında en mantıklısı idrar testi yapmamak ama son 2 gün kala şeytan dürtüyo
:)
Amin canım, inşallah buradaki herkes bebeğine kavuşur..
yaaa yaaa sen bana kız yaaaaaaaa yaaaaaa
Benim canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
İyiki varsınız...
Bugünüde atlattım çok şükür...
Rabbim yüzümü güldürecek buna inanıyorum...
Aksi bir durum olsa bile üzülürüm elbet ama asla anne olmaktan denemekten vazgeçmem...
Beni sormuş merak etmişsiniz inanın çok duygulandım dünkü gibi okurken...
Ayrı ayrı cevap yazarsam şu an ki muhabbete dahil olamayacam...
Hepinizi çok seviyorum...
ama sözn bittiği yerde susumak en doğrusu ben psikoljik olarak bir çıkmaza girmekten korktuğum için ne size ne de eşime olumsuz konuşmuyorum...durum içaçıcı değil ama Allahtan umudum kesilmiyor. doktorum da umudumu kesmezse ben bu yola başkoydum..bebeğim için daha çok dua etmem gerekiyorsa edeceğimmm.daha çok acı çekmem gerekiyorsa çekeceğim..daha çok haksızılığa uğramam gerekirse savaşacağım...önümde siz varken siz son nefesinizi vermeyi göze alıp savaşırken bana vazgeçmek nasıl yakışsın...seni ve tüm cefakar arkadaşlarımı seviyorum sağolun iyi ki varsınız hepinizi kocaman öpüyorumm
tamam o zaman tek çare kalıyo altıma bez bağlarım bende
:)))) ördeğe yaparsın,bende dayanamadım ördeğe yaptım:)
arkadaşlar ciddi ciddi cicibaaby i merak ettim yaa.. nere kayboldu. inşallah olumsuz deildir
:)))) ördeğe yaparsın,bende dayanamadım ördeğe yaptım:)
güldürdün gene beni ben de ilk hist de belden uyuşturmuşlar dı uyanınca yatağı yorganı batırdım hastanede farketmedimm..üstüne habire serum verdiler ya grip için çişim var kalkamıyom ayaklaırm hala uyuşuk hasta bezi takmışlardı bir posta çarşafları değiştirince .... saldım hasta bezine hemşire gelip buna mı yaptın deyince ne utandımamaaa..napiim kalkamadım dedim... canın sağolsun sal gitsin yeterki bebişlerin göbüşe yerleşsin
bende sana bakınıyordum cvp verdı gormedım dıye mıııı kac paraya yaptırıyon cnm
raporlu mu raporsuzmu bırde
canım mart 26 da adetin 2. günü gittim. ultrasyonda baktı. tabi daha önce de öngörüşme için gitmiştim. yumoşları gördü. biosterona devam dedi. nisan adetinde gel başlayalım dedi. 2800 tedavi ( kredi kartına 3 taksitmiş), ilaçların 1200 tl tutar dedi.. 4bin tlye mal olacak inşallah. ssk sız fiyatları bu.. öngörüşme üctersiz.. muayene ederse ssk varsa 42 tl muayene.
istersen öngörüşme yap
canımm, kızlarında dediği gibi sen güçlü bir bayansın. bir o kadarda yüreği güzelliklerle dolu bir insansın. herşey yoluna girecek, allahın izniyle sağlıklı bebişlerin olucak, yuvan ömür boyu sağlıkla bebişlerinle ve eşinle devam edicek. bende seni çok seviyorum, dualarım seninle unutma
kızmam sana bennnn,,kıyamamm kartalıma
kuzumm hoşgeldinnnn....seni kocaman öpüyorumgeçmiş olsun çokk senden güzel haberler alınca tam gaz temizliğe giriştimmm walla ewim miss olduu nasıl oldun iisin dimiii?
sormayın yaaaaa yenıldık zatennnnnn
sınır kupu oldum hakemeeeee.....
alla hemşire öle bir baktı ki yüzüme o zaman altına kaçırmış 5 yaşındaki çocuk gibi hissettim kendimi..yarı baygın yarı sızgın artı griple çemkiremedim hemşireye herhalde..bugün olsa ne takacammm şakmısın sen der kovarım herhalde..ördek kaz tavuk ne bulursam yaparım yaniii hiç tutamam
kız ne utanıyon orda sağlık sebepleriyle bulunuyorsun keyfi yapmıyorsun hiç çekinmem transfere bi geliyim ben hastanenin her katına işeye işeye çıksam umrumda olmaz yani
Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
alla hemşire öle bir baktı ki yüzüme o zaman altına kaçırmış 5 yaşındaki çocuk gibi hissettim kendimi..yarı baygın yarı sızgın artı griple çemkiremedim hemşireye herhalde..bugün olsa ne takacammm şakmısın sen der kovarım herhalde..
güldenciimm benim sorunuma tıp dilinde Asherman sendromu deniliyor tek çaresi olan histereskopi de bana ters tepti daha beter yapıştı...doktoru çok iyi seçmek gerekiyor bu sorun da o yüzden doktorum kendini suçlayıp Ozan Bey e devretti sanırım...adamı strese soktu benim durumum giderek kötüleşince..Listeye yazarsan burada denk geldiğime yol gösteririm en azından baştan önlemini alır sonuçlarında hüsrana uğramaz kimse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?