Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar ciddi ciddi cicibaaby i merak ettim yaa.. nere kayboldu. inşallah olumsuz deildir

kızlar ben geldim
kan testi yaptırdım sonucum 1444.97 çıktı doktorumla hala görüşemedim sizce hamilemiyimmm

maşşallahh sondaki 97 bende olsa yeter wallaALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...3 tane yada 4 tane gelio heralde bu değere göreekolay gelsin sana

evet canım. eski adıyla nene hatun.. bana da yakın oldugu için ve şimdiye kadar bulduklarımın en uygunu oldugu için nasip te olursa burada başlayacam

bende sana bakınıyordum cvp verdı gormedım dıye mıııı kac paraya yaptırıyon cnm
raporlu mu raporsuzmu bırde

Evet ya aslında en mantıklısı idrar testi yapmamak ama son 2 gün kala şeytan dürtüyo
:)

Amin canım, inşallah buradaki herkes bebeğine kavuşur..

ben o seytanııııııııı seveyımmmmm
az kaldı kuzu yarında bıtecek boyle yaaa acabuk gececek hemencıkkkkk
ıns canım benımmmmmmmmm

kuzumm hoşgeldinnnn....seni kocaman öpüyorumgeçmiş olsun çokksenden güzel haberler alınca tam gaz temizliğe giriştimmm walla ewim miss olduunasıl oldun iisin dimiii?

canımmm topikçe seni çok merak ettik iyi olmana çok sevindim canım benimm, bende seni çoook seviyorum

canımm, kızlarında dediği gibi sen güçlü bir bayansın. bir o kadarda yüreği güzelliklerle dolu bir insansın. herşey yoluna girecek, allahın izniyle sağlıklı bebişlerin olucak, yuvan ömür boyu sağlıkla bebişlerinle ve eşinle devam edicek. bende seni çok seviyorum, dualarım seninle unutma

tamam o zaman tek çare kalıyo altıma bez bağlarım bende

:)))) ördeğe yaparsın,bende dayanamadım ördeğe yaptım:)

yok yok ordekte yok bez en ıyısı haha
gul teyzeme soylersın dolunca degıstırı altını yaaaaaaaaa

arkadaşlar ciddi ciddi cicibaaby i merak ettim yaa.. nere kayboldu. inşallah olumsuz deildir

hayırlıs olsun yaaaaaaaaaa
belkı aksma gelır dersı varsaaa...

:)))) ördeğe yaparsın,bende dayanamadım ördeğe yaptım:)

ördek kaz tavuk ne bulursam yaparım yaniii hiç tutamam

kız ne utanıyon orda sağlık sebepleriyle bulunuyorsun keyfi yapmıyorsun hiç çekinmem transfere bi geliyim ben hastanenin her katına işeye işeye çıksam umrumda olmaz yani

öyle diye diye güçlü oldum galiba...yoksa ağlak zırlak biriyim çok üstüme geldiklerinde...gel bi öpeyim seni özlemişim tatlı hamişim bebişin napıyor anneciği bize üzüldü diye üzülmesin sakın...derdimiz ona kardeşler kuzenler yapmak...sağolun dualarınız olmasa dayanamam zaten..

bende de evi ocağı saldım herkese laf da yetiştiremiyorum muhabbet çok güzel ama kociş akşama yemek bekler yatak odası darmaduman....akşama konuşuruz kızlar kendinize cici bakın çok kaynatmayınn..

kuzumm hoşgeldinnnn....seni kocaman öpüyorumgeçmiş olsun çokksenden güzel haberler alınca tam gaz temizliğe giriştimmm walla ewim miss olduunasıl oldun iisin dimiii?

hoşbulduk canımmm...
inşallah geçmiştir diyorum o kadar serumdan sonra...
ohhh miss olmuştur şimdi evin benimde bi katkım olmuş ne güzel gaz vermişim
daha iyi gibiyim bebelerim iyi olsunlar yeter bana anneyim ya önce evlatlarımı düşünüyorum

sormayın yaaaaa yenıldık zatennnnnn
sınır kupu oldum hakemeeeee.....

tabiki izledim maçı ama fena oldu yani en az 2 maç kapatırlar sahamızı...
hakemin galatasaray formalı fotolarını gördüm akşam telegolde normal yani olup bitenler...
biz şerefli ikinciliklerin takımıyız canım...
ofsaytlı şampiyonluklar onların olsun...

alla hemşire öle bir baktı ki yüzüme o zaman altına kaçırmış 5 yaşındaki çocuk gibi hissettim kendimi..yarı baygın yarı sızgın artı griple çemkiremedim hemşireye herhalde..bugün olsa ne takacammm şakmısın sen der kovarım herhalde..
güldenciimm benim sorunuma tıp dilinde Asherman sendromu deniliyor tek çaresi olan histereskopi de bana ters tepti daha beter yapıştı...doktoru çok iyi seçmek gerekiyor bu sorun da o yüzden doktorum kendini suçlayıp Ozan Bey e devretti sanırım...adamı strese soktu benim durumum giderek kötüleşince..Listeye yazarsan burada denk geldiğime yol gösteririm en azından baştan önlemini alır sonuçlarında hüsrana uğramaz kimse...

Maşallah maşallah ucuzlere:) İns. Hersey yolunda gider transferide kolaylıkla anlatırsın sonra gelsin bebisler. Allah taşıyabileceğin kadar yükü versin. 3ude saglikla gelecekse 3'ude nasip olsun insallah

demek son durumun adı bu...hemen güncellerim canım...doktorunun bir hatası varsa durumunda tabii suçlasın hatta kahretsin kendini...bir kadını bu kadar çaresizliğe itmenin bedelini ödesin bi şekilde...ozan bey şifan olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…