Maşallah maşallah ucuzlere:) İns. Hersey yolunda gider transferide kolaylıkla anlatırsın sonra gelsin bebisler. Allah taşıyabileceğin kadar yükü versin. 3ude saglikla gelecekse 3'ude nasip olsun insallah
öyle diye diye güçlü oldum galiba...yoksa ağlak zırlak biriyim çok üstüme geldiklerinde...gel bi öpeyim seni özlemişimtatlı hamişim bebişin napıyor anneciği bize üzüldü diye üzülmesin sakın...derdimiz ona kardeşler kuzenler yapmak...sağolun dualarınız olmasa dayanamam zaten..
bende de evi ocağı saldım herkese laf da yetiştiremiyorum muhabbet çok güzel ama kociş akşama yemek bekler yatak odası darmaduman....akşama konuşuruz kızlar kendinize cici bakın çok kaynatmayınn..
İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
canım mart 26 da adetin 2. Günü gittim. Ultrasyonda baktı. Tabi daha önce de öngörüşme için gitmiştim. Yumoşları gördü. Biosterona devam dedi. Nisan adetinde gel başlayalım dedi. 2800 tedavi ( kredi kartına 3 taksitmiş), ilaçların 1200 tl tutar dedi.. 4bin tlye mal olacak inşallah. Ssk sız fiyatları bu.. öngörüşme üctersiz.. Muayene ederse ssk varsa 42 tl muayene.
Istersen öngörüşme yap
selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................ cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim.......:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar temizlik bitti ewim kirlenmesin bu akşam anneme gideyimmşaka şaka kardeşimin doğum günüde o yüzden gidiom...hepinizi öptümm
tabiki izledim maçı ama fena oldu yani en az 2 maç kapatırlar sahamızı...
Hakemin galatasaray formalı fotolarını gördüm akşam telegolde normal yani olup bitenler...
Biz şerefli ikinciliklerin takımıyız canım...
Ofsaytlı şampiyonluklar onların olsun...
fıyat supermıs canımmmmm.....
Ben ohss oldugum ıcın 4 ay bekle dedı bana kendı doktorum ....
Ama ben oaraya gıtmeyecegım ıcın bılmıyorum ama en azından bıraz bekleyım dıgerın borclarını bıtırmem lazım kuzummm
en azından nakıt koyayım azcık kenara oyle baslıyım dıyom ...
Oda yaz sonu gıbı olurrrr
kuzum nerdesin nereye gittin yazdında benmi kaçırdım...
Meraktayım...
evet canım. Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.. Ben başlayıp denemiş olursam sanada bilgil veririm. Ama figen sungarı da arastırdım.
Tabi dediğin gibi fiyatın ve yakın olmasının etkisi büyük :)
yoksa senle yakın yerlerde mı oturuyoruz :)
kızlar merhaba benimde transferimin 12. günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize
yakınız sanırsam kuzu ben gebzedeyımmm :))))))))))
ıns canım aksam esımlede konusyaım bakalım ne dıyecekkk
baktım doktora ıyı yerlerde calsımısss
ben sana yazı yazdım ama sen görmedin..bende küstüm çıkıom geçmiş olsun çiçeği vermiştim sana ama almadınartık akşam gelince görüşürüzz...yinede öptüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?