Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah maşallah ucuzlere:) İns. Hersey yolunda gider transferide kolaylıkla anlatırsın sonra gelsin bebisler. Allah taşıyabileceğin kadar yükü versin. 3ude saglikla gelecekse 3'ude nasip olsun insallah

Aminn canım inşallah güzel dileklerin gibi olur herşey..bu aşamaya çok zor geldim bundan sonrasını kolay eylesin Rabbim...

hiç kıyamam yaa, aman boşver zaten sıkıntın var ev elbet toplanır temizlenir bebişim iyi teyzesi büyüyor. karnım şimdiden kocaman şişlik inmedi hala ama dahada şişeceği için sorun etmiyorum. bir de sürekli açımmmm

Gecmis olsunn cok.. Dr'un cok güzel izah etmiş. Para almak icin umutları hiçe sayıp transferide yapabilirdi.2-3 ay çabucak gecicek sonra saglikla bebislerine kavuşursun insallahhh hazırda bekliyorlar seni zaten:)

selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................ cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim.......:18::18::18::18::18::18::18::18:

fıyat supermıs canımmmmm.....
Ben ohss oldugum ıcın 4 ay bekle dedı bana kendı doktorum ....
Ama ben oaraya gıtmeyecegım ıcın bılmıyorum ama en azından bıraz bekleyım dıgerın borclarını bıtırmem lazım kuzummm
en azından nakıt koyayım azcık kenara oyle baslıyım dıyom ...
Oda yaz sonu gıbı olurrrr

kızlar temizlik bitti ewim kirlenmesin bu akşam anneme gideyimmşaka şaka kardeşimin doğum günüde o yüzden gidiom...hepinizi öptümm

kızlar merhaba benimde transferimin 12. günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize

hayırlı olsun canım hamişliiğin,bende de kan pıhtılaşması var,ama benim 2 kez boş kese oldu,bende hamileyim ve hala iğne kullanıyorum,ayrıca her hafta kanıma baktımadım,sadece bir kere bakıldı ve iğneye başladım,sen neden endişelisin??

Kuzum nerdesin nereye gittin yazdında benmi kaçırdım...
meraktayım...

tam çıkıodum ama sana yazayım dedim..canım benimm işşallah bu kötü günler geride kalırrr ve bebişin sana gelir...bak benim hiç sorunum yok ama yine olmuo o yüzden içini ferah tut ALLAH BÜYÜKK duaların emeklerin karşılıksız kalmaz işşallahh..seni sewiyorummm

aynen kuzum hakemle ofsaytla kazanılan onların olsun
bız boyle ıyıyız
bence ıyı oldu ben ebou mu ne varya verseler bogacaktım adamı anlasınalr ark hatalarını ...
Kapansın canım bız hep yanındayız takımımızın

evet canım. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.. ben başlayıp denemiş olursam sanada bilgil veririm. ama figen sungarı da arastırdım.
tabi dediğin gibi fiyatın ve yakın olmasının etkisi büyük :)

yoksa senle yakın yerlerde mı oturuyoruz :)

ben sana yazı yazdım ama sen görmedin..bende küstüm çıkıom geçmiş olsun çiçeği vermiştim sana ama almadınartık akşam gelince görüşürüzz...yinede öptüm senii

Guldencim guzel haberlerin geldi bugun, cok sevindim. persembe yaparlar herhalde transferini insallah siki siki tutunurlar sana. Bi de soylemeden gecemiyciiiim 3 sise serum yedim dedin ya, sen de selulit falan kalmamistir simdi
Gozlerimi zor acik tutuyorum, biraz da tansiyonum dusuk sanki, 1 litre ayran ictim nerdeyse...DR la konustum, yeni degerimi begendi, 27 sinde kese gormeye gidicem hayirlisiyla.

yakınız sanırsam kuzu ben gebzedeyımmm :))))))))))
ıns canım aksam esımlede konusyaım bakalım ne dıyecekkk
baktım doktora ıyı yerlerde calsımısss

kızlar merhaba benimde transferimin 12. günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize

hoşgeldinn...
transferinin 12.günüyse sonuç belli olur neden geç tarih verdiler anlamadım..
kaçıncı gün transferi?

yakınız sanırsam kuzu ben gebzedeyımmm :))))))))))
ıns canım aksam esımlede konusyaım bakalım ne dıyecekkk
baktım doktora ıyı yerlerde calsımısss

evet iyi yerlerden gelmiş :) bakacaz artık canım. hakkımızda hayırlısı olsun.

bu arada EGÜNAL haberlerini okuyorum.. perşembe günü inşallah transferin başarılı gecer kavuşursun bebişlerine.
iyi haberler bekliyoruz canım..

ben sana yazı yazdım ama sen görmedin..bende küstüm çıkıom geçmiş olsun çiçeği vermiştim sana ama almadınartık akşam gelince görüşürüzz...yinede öptüm senii

ben cevap vereli çok oldu sen görmemiş olmayasın canım
bu arada kardeşine hepi bört dey tu yu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…