Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar merhaba benimde transferimin 12. Günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize

amınnn canımm ıns
hayırlıs olsun pozıtıf olsun

2 güncük kalmış be güzelim,dayannn,bu kadar bekledin,

yok yahu zaten artık test filan yapamam.. istesemde yapamam evde test yok.. olsaydı çoktan yapmıştım.bugünleri düşünerek evde hiç test bırakmadım .. eczanede çok uzak valla gidemem o yolu ...

bugün sonucunu alacak olanlar haber vermedi.. inşallah her şey yolundadır

aynen canım hayırlıs olsunnnn
sen nerdensınnnn

o bugun hıc gelmedı geldıysede yazmadı canımmmm
hastaydı ıns daha kotu olmamıstırr

dün akşam ben yokken bi mesaj yazmış ben anca akşama gelirim diye onu merak ettim acaba neden diye...
aslında arayacamda işi vardır öüsair değildir diye aramıyorum..

inşallah canım bi aksilik olmadan perşembeye ulaşsın kuzularım...
ay şekerim ben zayıfımdır ama bir kilo alsam totoma alırım ve ilk fırsatta portakal kabuğu görünümlü gamzeli bir görüntüm olmaya başlar bakmadım acaba serum yaradımıki...şaka bi yana şişim aslında geçen seferkinde tam bu akşam şişmiş hastanelik olmuştum yine şişim ama o zamanki gibi değil o kadar serum boşa gitmemiştir inşallah...bi rahatsızlık halim yok ama tetikteyim yani...tansiyon düşüklüğüde çok fenadır aman dikkat et kendine...bu arada büyük gün belli olmuş 27 nisanda buluşuyorsunuz süpperr...

Aminnn kuzum inşallah..

kizlar hicmi bilginiz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Canlarım hepiniz sağolun ya doktor elimde ki ilaçları kullandırmıyor yenisini istiyor zaten para verip aldım yani onun istediği ilaçlar 880 lira tutuyor.:2: ne yapayım şaşırdım ben de zaten lucrin var puregon var lucrin olmıcakmış cetrotite olacakmış off yaa offff

canım bılmıyorum bılsem yazarım ama aksama burda ol hamısler gerır yazarrr...

dün akşam ben yokken bi mesaj yazmış ben anca akşama gelirim diye onu merak ettim acaba neden diye...
Aslında arayacamda işi vardır öüsair değildir diye aramıyorum..
....

ara kuzum...
Belkı kızını gormeye gıtmıstır oda ....
Olmazmı oyel dedıyse ıyı vardır belkımde...

ohhh ohhh ne guzel uzacıktaymıssss ıyı olmusssss

şekerim akasya arkadaşımız var kan pıhtılaşması için gebe olup iğne kullanan tedavisinin başında teşhis konulunca transferle beraber iğneye başladı doğuma kadarda kullanacak.bi daha bunun için kan sonucuna bakıldığını sanmıyorum...turginur arkadaşımızda kullanıyor o sana cevap yazmış zaten..bu arada akasya hiç gebelik ya da düşük yaşamadı ilk tüp bebişte hamile kaldı ve hemen iğnelere başladı...

acmadıysan degıstır canım .....
Eczaneye sor yapar belkııı

Cnm ya sana bişey sorucam . Bu Ohss mevzu baya bı aklımı kurcalıyor benim. Gecmis 3asilamamdada cok yumurta olusuyo bende. Tup sırasında iğnelerni dozu biraz daha fazla olacağından hepsi kesin buyicek.Yumurtalarin büyümesinde engel olamıyoruz hepsi birden coşuyorlar. Ohss'ye engel olmanın bir yolu yok degil mı:/SAnirim sonrasında kontrol altında olmak gerekiyor serumfelan alışsın. İns. Gerek kalmaz ama bı öğreniyim senden :)

Son düzenleme:
Kendinize iyi bakın bayanlar..
Ben kaçıyorum.. Sonuç alacak arkadaşlarımın sonuçlarını çok merak ediyorum yarın öğrenirim artık.. İnşallah güzel sonuçlar gelir..

Hoşçakalııın

Teyzeleri kızımı görüm uykulu idi çok uğraştı Dr elini açtırdı parmaklarını saymak istedi orta parmak göremedim dedi saf isteNeyse dedim tam insallh kızım parmakları yok görmeden bırakmam dedi bizimki dil cikariyordu ağız açıp kapatıyordu en işlek yeri çenesini Anasına çekecek galiba hiç susmadan konuşacak Şükür Rabb'ime hersey yolunda 300gr olmuş prensesim çıkınca moral olsun dedim bana. kızıma ciciler aldım eve geldim bizden hbrler böyle şimdi biraz gecmisi okuyayım

kan pıhtılaşması sorunu bende de var 29 haftalık ikiz gebeyim daha önce hiç düşük yapmadım günde 2 tane cleaxane iğne vuruluorum
a

ben 04ml kullaniyorum sen kac ml kullaniyorsun canim birde hic doktorda kanina hic bakiyorlar mi mesala haftada 1 kez yada ay da veya 3 ay da bakiyorlar mi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ben almanyadayim tüp berkezdeki doktor kullanacaksin dedi baska doktora yani kan pirtilasmasi yere gönderdi ordaki doktor bana 1 veya 2 düsük yapman lasim ki bende sana bu iyne yi vereyim dedi ayda ve ya 2 haftada kanima bakariz dedi 1 haftalik verririm dedi tüp bebekdeki doktoruma tel actim oda sen kullan dedi artik kendi kadin doktoruma yazdiracam burda iyneyi almak zor neyseki dr um iyi.....

olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlerse kısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi

TSK canim daha yeni gördüm yazdigini ben almanyadayim tüp berkezdeki doktor kullanacaksin dedi baska doktora yani kan pirtilasmasi yere gönderdi ordaki doktor bana 1 veya 2 düsük yapman lasim ki bende sana bu iyne yi vereyim dedi ayda ve ya 2 haftada kanima bakariz dedi 1 haftalik verririm dedi tüp bebekdeki doktoruma tel actim oda sen kullan dedi artik kendi kadin doktoruma yazdiracam burda iyneyi almak zor neyseki dr um iyi..... .birde burda kana haftada 1 veya 1 ayda 1 baktiriyorlarmis ama tüp berkezdeki dr gerek yokdedi baska dokdordaki dr kana baktirman lasim dedi bende endiselendim böyle kana her ay baktiriliyor mu diye ....

Rabbim insallh saglikla perşembeye ulaştırsın sonrasında saglikla sana yapışsınlar insallh kuzularinnn

Cnm benimmmm hiç üzülme ben de senin gibi ilk kimyasal ama dondurulmuş tedavi çok kolay ağızdan ilaç alıyorsun rahim kalınlığın kontrol ediliyor ve yaklaşık adetin 20.gunu transfer oluyor ve İnan ki çok kolay tedavi insan daha pozitif ve mutlu oluyor ve rahim opu yapılmadığı içerisi kurcalanmadigi icin daha sağlıklı bana embriyalog öyle söyledi ücret bizim merkezde dondurulmuş 2000tl ödedik ilaçlarda. Çok ucuz insallh hiç gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın ama ben ilk negatifden sonra 1ay dinlendim sonra ki ay dondurulmuş denedim oldu insallh Rabbim hepimize nasip edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…