kızlar merhaba benimde transferimin 12. Günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize
2 güncük kalmış be güzelim,dayannn,bu kadar bekledin,
bende sana bakınıyordum cvp verdı gormedım dıye mıııı kac paraya yaptırıyon cnm
raporlu mu raporsuzmu bırde
ben o seytanııııııııı seveyımmmmm
az kaldı kuzu yarında bıtecek boyle yaaa acabuk gececek hemencıkkkkk
ıns canım benımmmmmmmmm
evet iyi yerlerden gelmiş :) bakacaz artık canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu arada egünal haberlerini okuyorum.. Perşembe günü inşallah transferin başarılı gecer kavuşursun bebişlerine.
Iyi haberler bekliyoruz canım..
o bugun hıc gelmedı geldıysede yazmadı canımmmm
hastaydı ıns daha kotu olmamıstırr
Guldencim guzel haberlerin geldi bugun, cok sevindim. persembe yaparlar herhalde transferini insallah siki siki tutunurlar sana. Bi de soylemeden gecemiyciiiim 3 sise serum yedim dedin ya, sen de selulit falan kalmamistir simdi
Gozlerimi zor acik tutuyorum, biraz da tansiyonum dusuk sanki, 1 litre ayran ictim nerdeyse...DR la konustum, yeni degerimi begendi, 27 sinde kese gormeye gidicem hayirlisiyla.
evet iyi yerlerden gelmiş :) bakacaz artık canım. hakkımızda hayırlısı olsun.
bu arada EGÜNAL haberlerini okuyorum.. perşembe günü inşallah transferin başarılı gecer kavuşursun bebişlerine.
iyi haberler bekliyoruz canım..
selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................ cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim.......:18::18::18::18::18::18::18::18:
ben unutmadımmmm...
ama sen topike yazmadınki son durumu cicim...
çok sevindim canım bu denemen son olsun inşallah bebeğine kavuşursun..
şekerim transfer olduktan sonra serum takılcak işeyesim gelirse sürgü diye bişi var ona şaaparım bende
olmadı ortalığa bıralırım ne yani patlayımmı
ben unutmadım bi kereeee..
listemize bakarsan görersin canımmm...
kizlar hicmi bilginiz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dün akşam ben yokken bi mesaj yazmış ben anca akşama gelirim diye onu merak ettim acaba neden diye...
Aslında arayacamda işi vardır öüsair değildir diye aramıyorum..
....
Yok yahu zaten artık test filan yapamam.. Istesemde yapamam evde test yok.. Olsaydı çoktan yapmıştım.bugünleri düşünerek evde hiç test bırakmadım .. Eczanede çok uzak valla gidemem o yolu ...
Bugün sonucunu alacak olanlar haber vermedi.. Inşallah her şey yolundadır
canlarım hepiniz sağolun ya doktor elimde ki ilaçları kullandırmıyor yenisini istiyor zaten para verip aldım yani onun istediği ilaçlar 880 lira tutuyor.:2: Ne yapayım şaşırdım ben de zaten lucrin var puregon var lucrin olmıcakmış cetrotite olacakmış off yaa offff
canım arkadaşlarım ben biraz uzanayım...
inşallah canım bi aksilik olmadan perşembeye ulaşsın kuzularım...
ay şekerim ben zayıfımdır ama bir kilo alsam totoma alırım ve ilk fırsatta portakal kabuğu görünümlü gamzeli bir görüntüm olmaya başlar bakmadım acaba serum yaradımıki...şaka bi yana şişim aslında geçen seferkinde tam bu akşam şişmiş hastanelik olmuştum yine şişim ama o zamanki gibi değil o kadar serum boşa gitmemiştir inşallah...bi rahatsızlık halim yok ama tetikteyim yani...tansiyon düşüklüğüde çok fenadır aman dikkat et kendine...bu arada büyük gün belli olmuş 27 nisanda buluşuyorsunuz
acmadıysan degıstır canım .....
Eczaneye sor yapar belkııı
kan pıhtılaşması sorunu bende de var 29 haftalık ikiz gebeyim daha önce hiç düşük yapmadım günde 2 tane cleaxane iğne vuruluorum
a
hayırlı olsun canım hamişliiğin,bende de kan pıhtılaşması var,ama benim 2 kez boş kese oldu,bende hamileyim ve hala iğne kullanıyorum,ayrıca her hafta kanıma baktımadım,sadece bir kere bakıldı ve iğneye başladım,sen neden endişelisin??
Rabbim insallh saglikla perşembeye ulaştırsın sonrasında saglikla sana yapışsınlar insallh kuzularinnndün akşam ben yokken bi mesaj yazmış ben anca akşama gelirim diye onu merak ettim acaba neden diye...
aslında arayacamda işi vardır öüsair değildir diye aramıyorum..
inşallah canım bi aksilik olmadan perşembeye ulaşsın kuzularım...
ay şekerim ben zayıfımdır ama bir kilo alsam totoma alırım ve ilk fırsatta portakal kabuğu görünümlü gamzeli bir görüntüm olmaya başlar bakmadım acaba serum yaradımıki...şaka bi yana şişim aslında geçen seferkinde tam bu akşam şişmiş hastanelik olmuştum yine şişim ama o zamanki gibi değil o kadar serum boşa gitmemiştir inşallah...bi rahatsızlık halim yok ama tetikteyim yani...tansiyon düşüklüğüde çok fenadır aman dikkat et kendine...bu arada büyük gün belli olmuş 27 nisanda buluşuyorsunuz süpperr...
Aminnn kuzum inşallah..
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?