Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yürekten ve hatta tüm hücrelerimle amiiiin diyorum canım

Allah meleğinin iyiliğini daim etsin

amin inşallahhhhhhhhh

yok canım beklemedeyım ben .... bırazda oyle olacak....
kadıkoy sıfada gordum... negatıffff malesef
yenı yerde bakıyorum kuzum hem bırde...o yuzden sordummmm

canım kadıköy şifada doktorun kimdi??

evet bırde işeme sorunumuz vardı dımı
suslu puslu hatın beze ordege surguye yapacakkk
hemsırelerde sana boyle gulecek

ha ha haaayyy asıl ben gülerim o hemşirelere bi kere...
ben bebeklerimi almaya gidecem işemeyi dert edecem hııhhh işerim tabi heryeri
kokoşluğum ayrı işeme ihtiyacım ayrı

Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
zübeyde cimm çok güzel gelişmelerle döndünüz çok şükür 6 çocuk annesi olmak kolay mı duygusala bağlamışsın koyver gitsin gözünden akan hep böyle sevinç gözyaşların olsun inşaallah...
durum böyle ise yaptır ama 28 inde yada daha sonra testi tekrarlamk koişuluyla umutsuz olmamak şartıyla bence yurt dışında sıkıntı oluyormuş bu süreç...İnşaallah bebişin seninledir..aksi ispatlanana kadar hamilesin güzelim bunu sakın unutma...iyi yolculuklar şimdiden sana...
Amin Rabbim cümlemizden razı olsun zuzu cumm Evet bebişlerimizemin ellerde Ve en önemlisi Allah a emanet biliyoruz ki O Ol demeden olmayacak İnşaallh Rabbim Ol demiştir Bebişin dünyaya gelmek için Annaeciğine sarılmayı bekliyordur..
Milstone um nasılsın bebeeeeeeeemm dün çok yorgundun bugün daha iyisin inşaallah
akşama görüşrüz bebişimmm fazla yorma kendini..

Ayy deme demek iki kardeş elele tuşup biz ayrılamayız diye şarkı mı söylüyormuş. .senin bebişlerin öyle mi tutunmuş güzelimmm ayy çok duygulandım bak...erim onlaın elele tutuşan minnak ellerini...Bbebiş sevesim geldiiiii..biriniz doğurun da acilen sevelim kızlarrrrrrrr...

ayyy yerım ben onuuuuu
evet canım bız zor buluyoruz ve kaybetmek ıstemıyoruz
o yuzden bu evham gayet normal bızde canımmmm

tünaydınn canlarımmmherkesss iimiiii?geçmişe bakiim bi dünden beri neler olmuşşş:18:

bak tabii geçmişe dün bana laf sokup sitem edip gittin ben sana cevap yazmamışımda vs...
bi bak bakalım cevabı ne zaman vermişim sana...
e o zaman sende benim mesajımı görmedin diye ben sitem edeyim oldumu hıhhhh

evet bırde işeme sorunumuz vardı dımı
suslu puslu hatın beze ordege surguye yapacakkk
hemsırelerde sana boyle gulecek

kizlar bu iseme sorunu turkiyede burda,bana hic demediler bol su ic ,ama transver oncesi wc ye gidebilirmiyim dedim yok gitmesen iyi dedi bende gitmedim ama ozelliklede su icmedim sabah evden cikmadan wc gittim sonrada yanima kucut pet sise aldim sirami beklerken bir iki bardak su istim hepsi oydu,ve transverden 1bucuk saat sonrada wc gittim,turkiyede cok sorun yapiyorlar bi cis olayini,belkide burdakinler cokkk hafife aliyorlar ondandir bilmiyorum artik,ben zaten burdaki doktorlara guvenmiyorum ama caresizlikten dolayi imkansizliktan,bildiginiz gibi burda tup bebek 3 seferini sigorta karsiliyor ,kacsefer donmuslari denensede sigorta oduyor,aslinda burda imkan cokda tr deki gibi kaliteli doktorlar yok,yada burda bizler devlet hastanesinde tedavi oluyoruz ozel olsa ozel hastane olsa belki daha itinali olurlardi galiba............

merhaba,
geçmişe tam bakamadım ama hiç güzel haberler görmedim...

tuana canım, ananen en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş..

ilkönce, sanada geçmiş olsun cnm...

cicibaby'i tablodan gördüm.. negatif almış galiba... Allah sabır versin....

Evet cnm dün felaket yorulmuşummm..Saat 10 da sızdımm sonra 12 de kalkıp gece geçç yattımm..Bugünde 5 te randevum var kemik yoğunluğu ölçümümü yaptırıcamm.Dua et bana inşş iyi çıksınn..

kiz ben senin yerine meraktan catliycam canim su testini yapsana gunun gelmis ayyyyyyyyyyy dayanmiyorum lutfen yappp bizde mutlu haberini ver canimmm.

tünaydınn canlarımmmherkesss iimiiii?geçmişe bakiim bi dünden beri neler olmuşşş:18:

tunaydın cnm bı kosu gellllll

amin inşallahhhhhhhhh

canım kadıköy şifada doktorun kimdi??

bırgul hanım canımmmm
senınnn ?
ha ha haaayyy asıl ben gülerim o hemşirelere bi kere...
ben bebeklerimi almaya gidecem işemeyi dert edecem hııhhh işerim tabi heryeri
kokoşluğum ayrı işeme ihtiyacım ayrı

alemsın yaaaa ohhh sefan olsunn kuzu yap tabıııı sen hamısın bızeyde dıyemezler sana yaaaaa
boyle yaparım onalrı bısey derlerse

yok canım beklemedeyım ben .... bırazda oyle olacak....
kadıkoy sıfada gordum... negatıffff malesef
yenı yerde bakıyorum kuzum hem bırde...o yuzden sordummmm

Anladım canım, birdahakide inşallah pozitif sonuc alırsın. Derdini veren sabrinida veriyor. Bende cok fazla ümitlenmiyorum, hayal kirikligi yasamamak icin.
Ben umuttan ve doktorumdan menunm aslinda. En önemlisi güvenebilmek, onuda sağlayabildiler bizde. Yanlızca alışık olmadığım bişey vardı. Cogu isleri hemşireler yapıyor, ilaç anlatımı, opu veya transfer sonrası onlar lgileniyor. Kesin Doktorların yogun olduklarindandir ama benim biraz tuhafıma gitti. Almanyada öyle degildi. Hep mı öyle?

tamam o zaman her an işemeye hazır süslü kokoş bi anne olcam yarın...

yok kokoş falan olmak, transfer günü talimatlarında ; makyaj, deodorant, parfüm, krem vs yasakkkk
Duş alıp olduğun gibi gidicen, hatta 1 gece onceden duşunu al ki şampuanın kokusu uçsun. Embrio kokudan etkileniyormuş çünkü..

Sıkışıklık kateter kolay girsin diye yapıyorlar. Sıkışık olunca ağrı olmuyormuş, bendede şahsen olmadı. Ama baya eziyet çektim, su içirdiler transfer sıram gelmeden, iki defa tuvalete gittim dayanamayıpda. Sonra transferden sonra 5 dakika bile dayanamadim, sürgü verdiler, iğrenç :-/. İkinci sürgüyü istemeyi utandım artık yarım saat daha dayandım, lavaboya gittim. Benim gibi cisliler için bir eziyet.
Sen almanyadanmisin? Bende orda teşhisleri koydurdum ama tedaviye başlamadım. Güvenmedim hiç. Güvenmiyorum halada. Buradaki tutmasada yine burda yaptırırım inşallah. Benim Almanya'da sigorta da karşılamıyor yasım tutmuyor, daha kücucğüm, bir senem var

kiz ben senin yerine meraktan catliycam canim su testini yapsana gunun gelmis ayyyyyyyyyyy dayanmiyorum lutfen yappp bizde mutlu haberini ver canimmm.

Canım bende çok merak ediyorum ama test günüm yarın.. Yarın sabah hastaneye gidip yaptırcaz...
Size ne şekilde haber veririm bilemiyorum ama bir şekilde haber vermeye çalışıcam... Dönüş yolumuz uzun çünkü biraz...
İnş. güzel sonuçlar verebilirim ........

canımm geçmiş olsunnnişşallah bebeğin seni bekletmeden gelirrr...
Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun canım..
Eki Görüntüle 393130 Eki Görüntüle 393131 Eki Görüntüle 393130
Günaydınnn...
Güzel birgüne uynanmış olmayı diliyorum Rabbimden...
Herşey gönlümüzce olsun...

aminnnnnnn...
herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum
günaydınn canım..
GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun ....
Bu arada benim 7 yumosumdan 6 tanesi dollenmis kaliteleri hakkında bugün bilgi verecekler...
maşşallah yumoşlara
3 embriyomda bölünmüş ve herşey çok güzelmiş..
transfer yarın şükürler olsun Rabbime...
41 kere maşşallah o zaman sana
sağlıklı bi şekilde çözülürler işşallahh..sıcacık karnında can bulurlar..
Ya kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi

Pimi çekilmiş bomba gibiyim :117:
aman haaa patlama sakınn
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
canım kıyamam duygular tavanda tabiiherşey güzel olcak işşallah

ölee diosun yanii:18:dur ben bakimm emin olayımhatalıysamm sölerimm sana

selam canlarım nasılsınız?ben biraz iyiyim,agzımı acamıyorum o kadarkocişe akşam bişeyler anlatmaya calışıyorum anlamıyo,en sonunda yazıyorum,napıyon ne ediyon gene herşeye karışmayı başarıyon,güya dişin cekildi diyo banasu,ayran,meyvesuyunu pipetle içiyoruzcorba içebiliyoruz onada minik kaşık kullanıyoruzşimdi agrıkesicide içtik inş.yarın acılır agzımşimdilik idare ediyoruz yani

çok özürrrr canımm yazmıssın wallasenden kaçar mı dimi yaa..yaptık bi hataa

cooook sevindim canım bebişlerin iyiymiş,yarın büyük gün desene..sen yazınca birden kendi transfer günüm ve maceram aklıma geldiboşver işe gitsin napalım insan catlıycak yoksaayy ne güzel yarın senin göbüşte olcaklar 2 tane haa,rabbim inş.ol desin kuzucuklarına canım arkadaşım

alemsın yaaaa ohhh sefan olsunn kuzu yap tabıııı sen hamısın bızeyde dıyemezler sana yaaaaa
boyle yaparım onalrı bısey derlerse

zaten bugünlere zor geldim ben işeyecem onlar temizleyecek
ayy biraz daha böle yamaya devam edersem kendimden soğuyacam

biliyorum canım biz takılıyoz öyleee...
bugün duşumu alacam hazırlıklarımı yapacam zaten...
ay demek kokudan etkileniyolar bi de...
bak daha çok şey öğrencem ben senden

cok sevindim canım seninde transfer yarımış ne güzel,hep diyoruz ya,bi tane olsun inş.bizim olsun diye:))aglama sakın,içini mi boşalttın bilmem ama bende transferden sonra aglamıştım))ayy cok degişik bi duyguydu şimdi bile gözlerim yaşardı...rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inş.hep birlikte kutlama yapalım..ama lütfen rahat ol,kafana takma,stres yapma..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…