Yürekten ve hatta tüm hücrelerimle amiiiin diyorum canım
Allah meleğinin iyiliğini daim etsin
yok canım beklemedeyım ben .... bırazda oyle olacak....
kadıkoy sıfada gordum... negatıffff malesef
yenı yerde bakıyorum kuzum hem bırde...o yuzden sordummmm
evet bırde işeme sorunumuz vardı dımı
suslu puslu hatın beze ordege surguye yapacakkk
hemsırelerde sanaboyle gulecek
zübeyde cimm çok güzel gelişmelerle döndünüz çok şükür 6 çocuk annesi olmak kolay mı duygusala bağlamışsın koyver gitsin gözünden akan hep böyle sevinç gözyaşların olsun inşaallah...Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
durum böyle ise yaptır ama 28 inde yada daha sonra testi tekrarlamk koişuluyla umutsuz olmamak şartıyla bence yurt dışında sıkıntı oluyormuş bu süreç...İnşaallah bebişin seninledir..aksi ispatlanana kadar hamilesin güzelim bunu sakın unutma...iyi yolculuklar şimdiden sana...Arkadaslar bir sorum olacak, 28 Nisan'da Gebelik testim var, transferden 12 gün sonra oluyor. Ben ama 26 Nisan'da yurtdışına dönüyorum, gitmeden de bilmek istiyorum aslında. İki tane embriyo koydular, eğer tuttuysa 10. Günde belli olma ihtimali varmı? Embriyolar 4 ve 5 hücreliydi. 26 Nisan sabahı bı test yaptirsammi diyorum. Negatif çıkarsa bida yaparım birkaç gün sonra tabi ama yinde gitmeden bı baktirmak geliyor içimden. 10. Gün yaptıran veya aynı durumda olan varmı? Kesin yaptirmicam demiştim aslında ama merak ediyorum:-/ Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin...
Amin Rabbim cümlemizden razı olsun zuzu cumm Evet bebişlerimizemin ellerde Ve en önemlisi Allah a emanet biliyoruz ki O Ol demeden olmayacak İnşaallh Rabbim Ol demiştir Bebişin dünyaya gelmek için Annaeciğine sarılmayı bekliyordur..Papatya4242.
Emelsunar
Turginur
Mda
Camenta
Saolun kızlar iyi ki varsınız coksukur Rabb'ime ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum haklısınız kısmet Rabbim dilemedikce olmuyor yeter ki ol desin hep dua ediyorumbiliyorum sizlerin duasında da varım Allah razı olsun hepinizden...
Ev isimi bitirip akuya gidecek son seansı da alalım artık ben elimden gelen herseyi yaptım bugün embriyologla konuşurken bı kez daha anladım ki onlarda yapılabilecek herseyi yapıyorlar gerisi Rabb'imin takdiri elhamdulillah ....
Milstone um nasılsın bebeeeeeeeemm dün çok yorgundun bugün daha iyisin inşaallahİnandım vallaaaaaaaaaaaa..Hamişlik güzel gidiyormuş maşallahhhÖpüyorum seni bizi bu kadar ihmal etme amaa hee bidahaa
Kıyamam güzelim benimmm sevinç gözyaşların olsunnn bunlar inş..Bebelerin yarın göbüşünde olucaklarr Rabbin izni ilee..
akşama görüşrüz bebişimmm fazla yorma kendini..Bilmiyorum canım duygularımı tartamiyorum aslında kadın söyleyebileceği en iyi seyleri söyledi ama benn bilmiyorum en iyisi ısı bitirip akuya gideyim daha yarın icin yemek falanda yapacam aksama görüşürüz artık ...
Canım ya hayırlısı olur inşallah, sakin ol ve dinlen bence. Huzurlu ve mutlu olmak önemli. Bana da tam transfer anında şiddetli bir ağlama duygusu geliyor, gözlerim doluyor, enteresan bir an. İlla olsun diye negatif bir duyguyla direnmemek lazım, mutlu ve pozitif olup tevekkül etmek lazım. İnşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunur sana. Orta kalite de olsa 2 embrio koydurt, çünkü birbirlerine yardım ediyorlarmış, sanırım bazi maddeler salgılanmak suretiyle...bol bol bol dua et canım sakinleştirir.
merhaba
egünal ve zuzuya yarınki transferlerinde mevlam yardım etsin inşallah.. bebişlerini alıp gelsinler...
rabbim zor işlerinizi kolay eylesin..bebek hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun inşallah..bizler o kadar zor süreclerden geçerek anne oluyoruzki o yüzden korku evham peşimizi hiç bırakmıyo..pazartesi günü bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür...dün akşam otururken birden içime bir sıkıntı geldi sanki kötü bişey oldu..ağlamamak için gittim yattım sabah kalktım aynı sıkıntı..işe geldim izin alıp yakın bi hastanede bebeğimi görmeye gittim...kaybetme korkusu çok kötü...çok şükür yüce rabbime benim miniğim iyiymiş..ben evhamlanmışım,sanırım 9 ay bu korkular peşimizi bırakmayacak....rabbim kimsenin kucağının boş bırakmasın...
tünaydınn canlarımmmherkesss iimiiii?geçmişe bakiim bi dünden beri neler olmuşşş:18:
evet bırde işeme sorunumuz vardı dımı
suslu puslu hatın beze ordege surguye yapacakkk
hemsırelerde sanaboyle gulecek
tünaydınn canlarımmmherkesss iimiiii?geçmişe bakiim bi dünden beri neler olmuşşş:18:
amin inşallahhhhhhhhh
canım kadıköy şifada doktorun kimdi??
ha ha haaayyy asıl ben gülerim o hemşirelere bi kere...
ben bebeklerimi almaya gidecem işemeyi dert edecem hııhhh işerim tabi heryeri
kokoşluğum ayrı işeme ihtiyacım ayrı
yok canım beklemedeyım ben .... bırazda oyle olacak....
kadıkoy sıfada gordum... negatıffff malesef
yenı yerde bakıyorum kuzum hem bırde...o yuzden sordummmm
tamam o zaman her an işemeye hazır süslü kokoş bi anne olcam yarın...
kizlar bu iseme sorunu turkiyede burda,bana hic demediler bol su ic ,ama transver oncesi wc ye gidebilirmiyim dedim yok gitmesen iyi dedi bende gitmedim ama ozelliklede su icmedim sabah evden cikmadan wc gittim sonrada yanima kucut pet sise aldim sirami beklerken bir iki bardak su istim hepsi oydu,ve transverden 1bucuk saat sonrada wc gittim,turkiyede cok sorun yapiyorlar bi cis olayini,belkide burdakinler cokkk hafife aliyorlar ondandir bilmiyorum artik,ben zaten burdaki doktorlara guvenmiyorum ama caresizlikten dolayi imkansizliktan,bildiginiz gibi burda tup bebek 3 seferini sigorta karsiliyor ,kacsefer donmuslari denensede sigorta oduyor,aslinda burda imkan cokda tr deki gibi kaliteli doktorlar yok,yada burda bizler devlet hastanesinde tedavi oluyoruz ozel olsa ozel hastane olsa belki daha itinali olurlardi galiba............
kiz ben senin yerine meraktan catliycam canim su testini yapsana gunun gelmis ayyyyyyyyyyy dayanmiyorum lutfen yappp bizde mutlu haberini ver canimmm.
canımm geçmiş olsunnnolmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun canım..Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
aminnnnnnn...Eki Görüntüle 393130 Eki Görüntüle 393131 Eki Görüntüle 393130
Günaydınnn...
Güzel birgüne uynanmış olmayı diliyorum Rabbimden...
Herşey gönlümüzce olsun...
günaydınn canım..herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum
maşşallah yumoşlaraGunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun ....
Bu arada benim 7 yumosumdan 6 tanesi dollenmis kaliteleri hakkında bugün bilgi verecekler...
41 kere maşşallah o zaman sana3 embriyomda bölünmüş ve herşey çok güzelmiş..
transfer yarın şükürler olsun Rabbime...
sağlıklı bi şekilde çözülürler işşallahh..sıcacık karnında can bulurlar..Herkese keyifli bir gün diliyorum sevgili anne adayları... Heyecanlı bir gün yaşıyorum...
Benim de bugün dondurulmuş olan ebriyolarım çözülüyor ve eğer herşey yolunda giderse cuma günü transfer olacak. Umuyorum ve diliyorum ki hepimiz emeklerimizi kucağımıza alacağımız bebeklerimiz ile kutlarız..
aman haaa patlama sakınnYa kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi
Pimi çekilmiş bomba gibiyim :117:
canım kıyamam duygular tavanda tabiiMerhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
bak tabii geçmişe dün bana laf sokup sitem edip gittin ben sana cevap yazmamışımda vs...
bi bak bakalım cevabı ne zaman vermişim sana...
e o zaman sende benim mesajımı görmedin diye ben sitem edeyim oldumu hıhhhh
hoşbulduk canımmm...
inşallah geçmiştir diyorum o kadar serumdan sonra...
ohhh miss olmuştur şimdi evin benimde bi katkım olmuş ne güzel gaz vermişim
daha iyi gibiyim bebelerim iyi olsunlar yeter bana anneyim ya önce evlatlarımı düşünüyorum
alemsın yaaaa ohhh sefan olsunn kuzu yap tabıııı sen hamısın bızeyde dıyemezler sana yaaaaa
boyle yaparım onalrı bısey derlerse
yok kokoş falan olmak, transfer günü talimatlarında ; makyaj, deodorant, parfüm, krem vs yasakkkk
Duş alıp olduğun gibi gidicen, hatta 1 gece onceden duşunu al ki şampuanın kokusu uçsun. Embrio kokudan etkileniyormuş çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?