cooook sevindim canım bebişlerin iyiymiş,yarın büyük gün desene..sen yazınca birden kendi transfer günüm ve maceram aklıma geldiboşver işe gitsin napalım insan catlıycak yoksa ayy ne güzel yarın senin göbüşte olcaklar 2 tane haa,rabbim inş.ol desin kuzucuklarına canım arkadaşım
selam canlarım nasılsınız?ben biraz iyiyim,agzımı acamıyorum o kadarkocişe akşam bişeyler anlatmaya calışıyorum anlamıyo,en sonunda yazıyorum,napıyon ne ediyon gene herşeye karışmayı başarıyon,güya dişin cekildi diyo bana su,ayran,meyvesuyunu pipetle içiyoruz corba içebiliyoruz onada minik kaşık kullanıyoruz şimdi agrıkesicide içtik inş.yarın acılır agzım şimdilik idare ediyoruz yani
41 kere maşşallah o zaman sana
ölee diosun yanii:18:dur ben bakimm emin olayımhatalıysamm sölerimm sana
çok özürrrr canımm yazmıssın wallasenden kaçar mı dimi yaa..yaptık bi hataa
canım çok geçmiş olsunn..rabbim annene şifa wersinnn...
canım sana özel mesaj attım okursan sevinirim...inşaallah güzel haberlerini bekliyor olacağız...Canım bende çok merak ediyorum ama test günüm yarın.. Yarın sabah hastaneye gidip yaptırcaz...
Size ne şekilde haber veririm bilemiyorum ama bir şekilde haber vermeye çalışıcam... Dönüş yolumuz uzun çünkü biraz...
İnş. güzel sonuçlar verebilirim ........
Evet cnm dün felaket yorulmuşummm..Saat 10 da sızdımm sonra 12 de kalkıp gece geçç yattımm..Bugünde 5 te randevum var kemik yoğunluğu ölçümümü yaptırıcamm.Dua et bana inşş iyi çıksınn..
canım sana özel mesaj attım okursan sevinirim...inşaallah güzel haberlerini bekliyor olacağız...
canım ben de akşam hiç açmadım doğru dürüst neti kociş canı sıkkın geldi eve şirkette tartışmış biraz patronun eşiyle ..beraber çalışıyorlar adam işleri yönetiyor kadın pazarlama sorumlusu işleri o bağlıyor ama uyuz bir tip...önceki gün taşınmayı düşündüğümüz anlatmş onlar da kaşıya taşınmamızı için hertürlü desteği vereceklerini hatta depozitonu da öderiz demişlerdi rahatlamıştık..dün de eşim okula giderken yolda arayıp canını sıkmış ..elimiz mahkum diye düşünmeye mi başladı nedir..bizimki de resti çekmiş...benim okulum işe başlarken de vardı bugün başlamdım okula demiş işinize gelmiyorsa istediğinzi yapabilirsiniz demiş...Çok sinir bozucu bir durum Zaten eşim uzun süredir kadından gelen işleri yapmıyor du yapmıyorum deyip kestirip atıyordu kadın psikopat mıdır nedir...Ben de arkasındayım aldığı her kararın...Rızkı veren Allah biz daha zor dönemler geçirdik kimseye muhtaç olmadık çok şükür....
zaten iş okul yüzünden geceleri bile geç saate kadar çalışıyor okuluna bile pc ile giidyor...acil bir mail gelip iş çıkabilir diye..bugün netleşecek nereye taşınacağımız nereden ev bakacağımız...İnşaallah Rabbim aldığımız karadan utandırmaz hakkımızda hayırlısı olur..
Sıkışıklık kateter kolay girsin diye yapıyorlar. Sıkışık olunca ağrı olmuyormuş, bendede şahsen olmadı. Ama baya eziyet çektim, su içirdiler transfer sıram gelmeden, iki defa tuvalete gittim dayanamayıpda. Sonra transferden sonra 5 dakika bile dayanamadim, sürgü verdiler, iğrenç :-/. İkinci sürgüyü istemeyi utandım artıkyarım saat daha dayandım, lavaboya gittim. Benim gibi cisliler için bir eziyet.
Sen almanyadanmisin? Bende orda teşhisleri koydurdum ama tedaviye başlamadım. Güvenmedim hiç. Güvenmiyorum halada. Buradaki tutmasada yine burda yaptırırım inşallah. Benim Almanya'da sigorta da karşılamıyor yasım tutmuyor, daha kücucğüm, bir senem var
bak seeenn hala inanmıyo bi bakayım emin olayım diyoooo...
he he heee...
işte haklılığın dayanılmaz hafifliği içindeyim
evet kuzum bugünde güzel haberler geldi kaldı 1 gün..
bir gün daha kaliteli devam etseler ne kadan mutlu olcam biliyomusunnnn
canım sen çıkana kadar ben zorunlu olarak çıkmak zorunda kalmıştım bu arada gecen anneni beklettimştinya annen fırcaladımı seniVay su da burdaymisCnm bnm iyisin insallh ama cikmm lazim kahvaligrubum var ac gelir simdi bunlar kahvaltiya yardim Edeyim Seni dee optum
sanada mucccckkkkkkkkkkkk.............günaydınnn su hatun...
güzel dileklerine aynen iştirak ediyorum...
muckkk...
Allahın izniyle öyle olacak inşallah..
haberi bi alayım ulaşırım sana merak etme kuzum...
yeterki güzel haber olsun...
hadı inşallh canım startı verdin yanı rabbim emeklerini boaşa çıkarmasınHerkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
canım karasu ağırlaştıya arıkın benimle uğraşamıyogesmıs olsun canım aklımdaydın ne yaptı dıye yaaa merak ettım senıııı
bu mj da begendımmmm heheh :))))))
nerdeydın kuzum sen yaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun canım benımmmm
gunaydın evet sız gene eskısı gıbı olunnnn hadıııı
gunaydın canım cok guzel bır gun olacak bugun super haberler duyucazzzz
hadı hayırlısı olsun hayatımmmmmm
bebıslı olsun son olsunnnnn
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm ınssss kuzummmm
GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun ....
Bu arada benim 7 yumosumdan 6 tanesi dollenmis kaliteleri hakkında bugün bilgi verecekler...
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
kızlarrr günaydınn....
egunal-zuzu canlarımm nasılsınızz??yarın transferiniz olucakk sanırımmm ınsallah hayırlısınlaa bebişlerinizi alır gelirsiniz..baska neler var nelerr yokk geçmişi okuyamadım cok canım sıkılıyorr kızlarr cok üzgünümm...dun oğleden sonra ananem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda suan..doktor suuru kapalı ve buyuk bır kanama gecırdı dedı iyi olsada felç kalma ihtimali çok büyük dedi....
cicibaby ve sen_kolik negatif sonuç aldılar.
zuzu ve ben yarın transfer oluyoruz.
aise2412 pozitif aldı.
hazalmert in test sonucundan henüz haberimiz yok...
canım yanlış analamda bende diyorum bu kızın annesi hastane de bunun burda ne işi var ama gende geçmiş olsunkızlar hasta olann ANNEM değill ANANEMM... bilginize..yanlış anlaşılmasınnnsaolunnn hepinizz....
canim ben hollandadayim bakalim nolacak benim ilk denemem benim 5 yasinda bi kizim var 6 yillik evliyim ,ilk evlendim hemen cocugumuz oldu hemde korunurken sonra kizim 3 yasina geldi hapimi biraktim baktim bende tik yok,megerse benim tupler kapanmis ameliyat oldum acilmadi ama almadilar cok ileri boyutta degilmis hatta dogal yollada belkiiiiiiiiiiiiiiiiii kalabilirmisim ama cokkkkk zor dedi doktor ,bende yas geciyor diyip denemek istedim 33 yasindaim biraz dah genc olsaydim beklerdim herhalde
canım yanlış analamda bende diyorum bu kızın annesi hastane de bunun burda ne işi var ama gende geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?