Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım yarın büyük gün...
buluşuyoruz bebeklerimle...
bigün daha dayansınlar alcam ben onları göbişime 9 ay bi dahada bırakmıcam...
senin yaşadıkların o günler hala aklımda...
sıra bana geldi bak

canı nerelerdesin kac gündür göremedim seni,,ne oldu koluna?aşımı yapıldın ondanmı oldu yoksa:26:gecmiş olsun,iyi olmana cok sevindim..bende sonunda 20 lik dişlerden bi tanesinden kurtuldumözledim seni beee..

canım geçmiş olsun çokk...biz kadınlar her türlü zorluğa rağmen konusmadan duramayızz

Canım bişi sorcam sana eşinden tese ilemi sperm alındı kalitesi nasıldı biraz anlatırmısın hatırlıyosan:)

41 kere maşşallah o zaman sana
ölee diosun yanii:18:dur ben bakimm emin olayımhatalıysamm sölerimm sana

bak seeenn hala inanmıyo bi bakayım emin olayım diyoooo...

çok özürrrr canımm yazmıssın wallasenden kaçar mı dimi yaa..yaptık bi hataa

he he heee...
işte haklılığın dayanılmaz hafifliği içindeyim
evet kuzum bugünde güzel haberler geldi kaldı 1 gün..
bir gün daha kaliteli devam etseler ne kadan mutlu olcam biliyomusunnnn

canım sana özel mesaj attım okursan sevinirim...inşaallah güzel haberlerini bekliyor olacağız...

canım ben de akşam hiç açmadım doğru dürüst neti kociş canı sıkkın geldi eve şirkette tartışmış biraz patronun eşiyle ..beraber çalışıyorlar adam işleri yönetiyor kadın pazarlama sorumlusu işleri o bağlıyor ama uyuz bir tip...önceki gün taşınmayı düşündüğümüz anlatmş onlar da kaşıya taşınmamızı için hertürlü desteği vereceklerini hatta depozitonu da öderiz demişlerdi rahatlamıştık..dün de eşim okula giderken yolda arayıp canını sıkmış ..elimiz mahkum diye düşünmeye mi başladı nedir..bizimki de resti çekmiş...benim okulum işe başlarken de vardı bugün başlamdım okula demiş işinize gelmiyorsa istediğinzi yapabilirsiniz demiş...Çok sinir bozucu bir durum Zaten eşim uzun süredir kadından gelen işleri yapmıyor du yapmıyorum deyip kestirip atıyordu kadın psikopat mıdır nedir...Ben de arkasındayım aldığı her kararın...Rızkı veren Allah biz daha zor dönemler geçirdik kimseye muhtaç olmadık çok şükür....
zaten iş okul yüzünden geceleri bile geç saate kadar çalışıyor okuluna bile pc ile giidyor...acil bir mail gelip iş çıkabilir diye..bugün netleşecek nereye taşınacağımız nereden ev bakacağımız...İnşaallah Rabbim aldığımız karadan utandırmaz hakkımızda hayırlısı olur..

[lıst=1]
[/lıst]

cicibaby çok üzüldüm. Inan senin kadar heyecanla bekliyordum ama elimizden gelen bise yok. Demek daha zamanı deilmiş canım. Inşallah birdahaki sefere sende güzel sonuç alırsın. Sende anne olursun.

Zuzu ve egunal sizin adınıza cok sevindim. Umarım bebişleriniz sıkı sıkı tutunur ve göbişinizi şişirir .
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım bana mesaj gelmemiş

canim ben hollandadayim bakalim nolacak benim ilk denemem benim 5 yasinda bi kizim var 6 yillik evliyim ,ilk evlendim hemen cocugumuz oldu hemde korunurken sonra kizim 3 yasina geldi hapimi biraktim baktim bende tik yok,megerse benim tupler kapanmis ameliyat oldum acilmadi ama almadilar cok ileri boyutta degilmis hatta dogal yollada belkiiiiiiiiiiiiiiiiii kalabilirmisim ama cokkkkk zor dedi doktor ,bende yas geciyor diyip denemek istedim 33 yasindaim biraz dah genc olsaydim beklerdim herhalde

eet ya kaldı 1 gün.sonra ALLAHIN izniyle bebeklerine kavuscanbilmezmiyim ne kadar mutlu olcağınııı kuzum yaa can bulsunn işşallah bebişlerin sıcacık karnındaa

Elektrikler gitti ve laptobun şarjının bitmesine 10 dk var bir süre aranızda olamayacam

Vay su da burdaymis Cnm bnm iyisin insallh ama cikmm lazim kahvaligrubum var ac gelir simdi bunlar kahvaltiya yardim Edeyim Seni dee optum
canım sen çıkana kadar ben zorunlu olarak çıkmak zorunda kalmıştım bu arada gecen anneni beklettimştinya annen fırcaladımı seni

günaydınnn su hatun...
güzel dileklerine aynen iştirak ediyorum...
muckkk...

Allahın izniyle öyle olacak inşallah..
haberi bi alayım ulaşırım sana merak etme kuzum...
yeterki güzel haber olsun...
sanada mucccckkkkkkkkkkkk.............

Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
hadı inşallh canım startı verdin yanı rabbim emeklerini boaşa çıkarmasın

canım karasu ağırlaştıya arıkın benimle uğraşamıyo beim onu böyle yapacagımı biliyo

GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun ....
Bu arada benim 7 yumosumdan 6 tanesi dollenmis kaliteleri hakkında bugün bilgi verecekler...
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

canım öyle deme ya ne olur rabbim nasip ettikten sonra fark etmez sen ağla içini boşalt ve tranfere mutlu bir şekilde gir dualarımız seninle

canım ya çok ama çok geçmişş olsun rabbim şifasını versin inşallh birşey olmayacak

cicibaby ve sen_kolik negatif sonuç aldılar.
zuzu ve ben yarın transfer oluyoruz.
aise2412 pozitif aldı.
hazalmert in test sonucundan henüz haberimiz yok...

Süper özet olmuş.
Allah annelerimizi babalarımızı basımızdan eksik etmesin.

Size transferlerinizde basarılar. Allah yardımcınız olsun. O bebekler bir doğsun mıncıracağım sizi beklettikleri için. Aman çişinizi iyi tutun. :)))

Cicbaby ve sen-kolik vazgeçmek yok yola devam. Aldığımız her güzel haber bizi de güzel haberlerimize yaklaştırıyor.

Aise2412 tebriklerrrrr Allah tamamına erdirsin.

Hazalmert hadi iyi haberlerle gel inşallah.

Kızlar transferiniz sorunsuz bir şekilde güzel geçer umarım..

Allah yardımcınız olsun..

Öperim hepinizi... Ben şimdilik çıkıyorum

Son düzenleme:

Cogunuz ablalarimsiniz herhalde Anladım, Allahim ol deyince oluyor iste. ümitlerini hic yitirme, bakarsin dogal yoldanda olursun. Rabbim sana ilk mutluluğunu vermiş ne güzel. Öbürleride gelir inşallah. Benimde ilk denemem, 24 yaşındayım. Bende Pco var. Kolay bir süreç değil gercekten. Tutmazsa ne zaman yaparım, hemen toparlanirmiyim bilmiyorum. Şimdilik soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ;-) en büyük sorunum sürekli türkiye ye gelmem gerekiyor, insan yıpranıyor. Benim tedavim yarıda kalmıştı, transferden önce kanamam olduğu için o yüzden dönmek zorunndaydim sonra yine geldim transfer için. Hayatıma normal bir sekilde devam etmeyi özledim Allahım hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah..

canım yanlış analamda bende diyorum bu kızın annesi hastane de bunun burda ne işi var ama gende geçmiş olsun

YOK cnm neden yanlış anlayımm haklısın allah gostermesın annem olsaa bılmıyorumm nasıl olurdumm..dun oğrendığımden berı ağlıyorum ama yapacak bısey yok suan beklıyoruzz..işe gelmesem evde kalsam daha cok dusunup durucamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…