Tüp Bebek Günlüğümüz !

Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor

Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor

canım hadı hayırlısı 11:00 seninki yanlış hatırlamıyosam 11:30 zuzunıkide bu satte inşallha herşey güzel olurda mercimeklerinizi alır gelirsiniz

güldennnnnnnnnnnnnnn ödüm koptuuuuuuu kızzzzzzzzzzzzzz..İstanbulda fırtına çıktıı haberin varmııııııı(((( Bir anda hortum gibi rüzgarr herşeyi uçurduuu felaket gibiydii..Uçuyoruz zannettimmmm((

Ya kızlar bende neden bu gülen yüzler vb seyler yok

sayfanın sağ üst köşesinde kontrol panaeline gir..
açılan sayfanın sol tarafında ayarlarımdan seçenekleri düzenleye gir...
mesaj editörü diye bir yer var ordan gelimiş düzenleyiciyi seç değişikliği kaydet dene bakalım çıktımı..

burda da durum aynı aşkısı...
heryer toz duman izmirde öyleymiş...
türkiye uçuyoooooo

canım; benim doktorumda birgül hanım..ben avrupa yakasında oturuyorum,birgül hanımınfulyadaki ofisine gittim muayene ve kontrollere transferimide amerikan hastanesinde yaptı..

Nişantaşında bina çökmüş... fırtınadan Millstone um kız kemik yoğunluğun iyimiş demek ki sağsalim gelmişsin evine..

Nişantaşında bina çökmüş... fırtınadan Millstone um kız kemik yoğunluğun iyimiş demek ki sağsalim gelmişsin evine..

Saat 5 te randevum canısıııııı..Daha gitmedimmkiiii..Valla başıma bir şey düşerse hakkım helal sizeee Sizde edin amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…