Canim beniiim hadi hayirlisii, Rabbim kalbine göre versiin, gecen tüm zorlukları unuttursun İnan kendimi bekler gibi bekleyeceğim 12 gun seni de..
Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor
yaaa bu hali daha güzel olmuş mesajınn...
bayıldımmm beğen butonu yetmiyoo bana..
hemen bayıl butonuda istiyom ben...
çok güzel çookkkk
burda da durum aynı aşkısı...
heryer toz duman izmirde öyleymiş...
türkiye uçuyoooooo
güldennnnnnnnnnnnnnn ödüm koptuuuuuuu kızzzzzzzzzzzzzz..İstanbulda fırtına çıktıı haberin varmııııııı(((( Bir anda hortum gibi rüzgarr herşeyi uçurduuu felaket gibiydii..Uçuyoruz zannettimmmm ((
ciddi misiniz? hemen arıyorum samsun da durum nasılmış....Gülden türkiye sevinçten uçuyor...gülden bebişlerini alacak sevinin Türkiyeee
Allahım sen arkadaşlarımı koru heryer uçuyoooo...
sıkı tutunun kızlar eksilmeyelim lütfen..
ya da rüzgar elifi buraya savursunnn taammıııı
aynenn bende bahcesehırde oturuyorum bı baktım dısarı toz duman cam acıktı yatak odasının kostum kapatıyım dıye oda toz duman oldu ya resmenn dısarısında hersey ucmus karsı balkonun antenı koskoca uydu kırılıp yere dustu hortumdu galıbaa...
rabbim tAMAMINA erdirsin inşallahh minik embiryolarını al gel annesiiii
ciddi misiniz? hemen arıyorum samsun da durum nasılmış....Gülden türkiye sevinçten uçuyor...gülden bebişlerini alacak sevinin Türkiyeee
zaten bugünlere zor geldim ben işeyecem onlar temizleyecek
ayy biraz daha böle yamaya devam edersem kendimden soğuyacam
biliyorum canım biz takılıyoz öyleee...
bugün duşumu alacam hazırlıklarımı yapacam zaten...
ay demek kokudan etkileniyolar bi de...
bak daha çok şey öğrencem ben senden
Tamda full şarj pc gönderiyordum.Eki Görüntüle 393339
arkadaşlar meraba ben tüp bebeğe geçicem haziran gibi merkez arıyoum ve ıkı merkez arasında kararsız kaldım biri ATAŞEHİR memorıal hastanesi tüp bebek bölümü bide koşuyolu umut tüp bebek merkezi her iki yerdede tüp bebek yaptıran varmı???? gerçekten çok ıhtıyacım var cevaplanırnıza...ılgı alaka nasıl ılgılı olmalarıda cok onemlı bızım ıcın nolur ayrıntılı cevap yazarsanız cok sevırımmmm....
arkadaşlar meraba ben tüp bebeğe geçicem haziran gibi merkez arıyoum ve ıkı merkez arasında kararsız kaldım biri ATAŞEHİR memorıal hastanesi tüp bebek bölümü bide koşuyolu umut tüp bebek merkezi her iki yerdede tüp bebek yaptıran varmı???? gerçekten çok ıhtıyacım var cevaplanırnıza...ılgı alaka nasıl ılgılı olmalarıda cok onemlı bızım ıcın nolur ayrıntılı cevap yazarsanız cok sevırımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?