Tüp Bebek Günlüğümüz !

burda da durum aynı aşkısı...
heryer toz duman izmirde öyleymiş...
türkiye uçuyoooooo

ciddi misiniz? hemen arıyorum samsun da durum nasılmış....Gülden türkiye sevinçten uçuyor...gülden bebişlerini alacak sevinin Türkiyeee

Allahım sen arkadaşlarımı koru heryer uçuyoooo...
sıkı tutunun kızlar eksilmeyelim lütfen..
ya da rüzgar elifi buraya savursunnn taammıııı

aynenn bende bahcesehırde oturuyorum bı baktım dısarı toz duman cam acıktı yatak odasının kostum kapatıyım dıye oda toz duman oldu ya resmenn dısarısında hersey ucmus karsı balkonun antenı koskoca uydu kırılıp yere dustu hortumdu galıbaa...

ciddi misiniz? hemen arıyorum samsun da durum nasılmış....Gülden türkiye sevinçten uçuyor...gülden bebişlerini alacak sevinin Türkiyeee

Çok alemsinn sen yaaaaaaaaaaaaaa.Ama ben korkuyorummm heeee..Ntv de kuvvetli yağış uyarısı da yapılıyorrr..Kırk yılda bir kemiklerimi ölçtürecemm ama ben yaaa..:18::18::18::18::18::18::18::18:

Evet cnm hortum gibiydiii..Rüzgarın yuvarlak halini gördüm bennnn bütün çöpleri aldı havaya kaldırdııı..:18::18::18::18::18::18:

rabbim tAMAMINA erdirsin inşallahh minik embiryolarını al gel annesiiii

canım benimmm...
bi gün daha dua edin oğluşunla bana bak az kaldı ona kardeşler getircem ben..

hepsi mikemmell bunların amaaaaa...

YUPPİİİİİ evet Türkiye bu zor günlerimin ardından bebeklerimin bana gelişini kutluyoooo...
iyide toz duman oldu ama heryer
bu nasıl kutlama

arkadaşlar meraba ben tüp bebeğe geçicem haziran gibi merkez arıyoum ve ıkı merkez arasında kararsız kaldım biri ATAŞEHİR memorıal hastanesi tüp bebek bölümü bide koşuyolu umut tüp bebek merkezi her iki yerdede tüp bebek yaptıran varmı???? gerçekten çok ıhtıyacım var cevaplanırnıza...ılgı alaka nasıl ılgılı olmalarıda cok onemlı bızım ıcın nolur ayrıntılı cevap yazarsanız cok sevırımmmm....

4 haftalık gebeyım kızlar karnım çok agrıyor kasılıyor sankı bırde çok sert neden acaba
benımle aynı durumda olan var mı?

Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor

Hadi hayırlı olsun yaa, sen transfere laptop la vınn ı da götür, lazım olur

arkadaşlar meraba ben tüp bebeğe geçicem haziran gibi merkez arıyoum ve ıkı merkez arasında kararsız kaldım biri ATAŞEHİR memorıal hastanesi tüp bebek bölümü bide koşuyolu umut tüp bebek merkezi her iki yerdede tüp bebek yaptıran varmı???? gerçekten çok ıhtıyacım var cevaplanırnıza...ılgı alaka nasıl ılgılı olmalarıda cok onemlı bızım ıcın nolur ayrıntılı cevap yazarsanız cok sevırımmmm....

Canım merhaba hayırlısı olsun...

Memorial,Umut,Brüksel,Bahceci,ASM;

Bunlar iyi ve başarılı hastaneler,ön görüşme yapıp,içine sineni tercih etmeni öneririm.

Detaylı bilgi & yorumlar için http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri-f493/

Son düzenleme:
Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor

aman daa amannn bebeklerinii alıp gelcekmişşşşşyerim ben o bıcırırıklarııannelerii onlara ii baksın RRABİM onları annelerinin karnında korusunnnnn

Güldenim öyle mübarek bir haftada ve günde alacaksın ki bebişlerini göbüşüne....Merhamet Peygamberi 18 bin alemin Efendisi Hz.Muhammed (s.a.v.) doğduğu mübarek günlerde
yapılıyor transferin...BEN İNANIYORUM Kİ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..

Tatlımm ben iki kere umutta ulun beyde tedavi gördümm..Ben hiç memnun kalmadımm..Şimdi ben ne diyeyim sanaaa..Kk da umuta gidenler topiği var oraya bakarsanda herkes çok memnunn..Bu senin infetilite sebebine ve belkide o zaman dilimi içinde doktorun yaklaşımına bile bağlı olabiliyorr..Seni listemizde göremedimm sebep nedirr pekii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…