Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm kabul et lütfen Kİrma esini
senin kayvan sevgini çok ıyı bılıyorum canım senın kırma eşinı al diyeceğine çok emindim

canım zaten ortada dolanmıycak bizim bir kuçuk Wc var orda duracak gunduz cıkaracak gezdırecek akşamda oraya koyup kapısını kılıtleyecek evde gezmesıne izn veremem zaten içimde şüphe var namazdan dolayı ..................

Canım hayvanları ben de çok severim ama çok büyük sorumluluk doğrusu.Eşin eğer sorumluluğu almayı kabul ediyorsa bence olabilir yani..Tabi evde bakmak biraz zor olabiliyor ama gerçekten çok güzel bir duygu..
canım benım eşim 12-24 çalışıyo bütün gün evde spora gidiyo sorumlıgu kaldıracgından eminimde ben hayatta ellememde dini yönü beni etkiliyo

Canim kopek bakmak ciddi mesele. Bir kere aldin mi cinsine gore 10-15 sene sizinle olacak, ailenin bir ferdi olacak yani bakamazsam veririm demek cok sorumlu bir davranis degil bence. O da size alisiyor, kalbi kiriliyor. Sonra isi, sorumlulugu cok fazla, bahce yoksa bakmasi gercekten bir sorun. Hayatim boyunca kedi ve kopek beslemis biri olarak ben bile artik cekiniyorum. Zaten dr hamile bir kadinin evinde kedi-kopek istemiyor toxoplazma yuzunden. Tabii siz bilirsiniz, isterseniz gecici bir sure (birkac ay gibi) bir arkadasin kopegine bakin o zaman bir fikriniz olabilir, bakip bakamayacaginizi anlarsiniz. Ama bir hayvansever olarak ne olur bir kopegi alip 6 ay sonra geri vermeyin..

Canim bizde dr lar daha hassas: mutlaka muayene odasinda bir hemsire bulunir ve muayene sirasinda dr sizinle konusurken gozgoze gelmez sizi utandirmamak icin. Avrupada ben de muayene oldum, hepsi okuzun onde gideni bu konuda....ozellikle bakar, seyrederler

Son düzenleme:
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa

Geri vermek fikri ile sakın almayın köpeği İnan ki çok üzülüyorlar arkandan sana çok alışıyor çünkü ben evlenince babam aldı evine ben hergün gittim o alışana kadar çünkü mama yemiyordu beni görünce zipliyor takla atıyor sonra da mama yiyordu ve uzun süre de kustu stresten geri verecekseniz almayın lütfen çok iyi karar ver onlar insanlardan daha hassas daha dost daha sevkatli İnan buna elimde olsa evime geri alırım babamdan annemden babam evden çıktımı ağlıyor arkasından bebek gibi çok iyi duşun cnm ama al benim Dr um evde köpek bakabilirsin ama kedi olsaydı biraz is değişirdi dedi

kızlaarrr bugün gelen gidenim oldu akşama doğru komşular tüp bebişlerim için iyi dileklerini iletmeye geldiler haliyle beni arayanlara dönüş yapamadım...karasu canım aramışsın ama duymadım bile...millstone aşkısı sen ne yaptın noldu merak ediyorum...

Sagol canim ya evet günlerdir stres altındayım elimde değil Allah'a şükür dışa bı kanamam olmadı ama içerde varmış yatıyorum elden gelen de bısey yok iste.. 9. Haftaya kadar geldik bı 4 hafta daha dayansa belki daha rahatlarım ama.. İnşallah

Hamis arkadaslarım ilk dönemlerde kanama alanı ya da dusuk riski yaşayan oldu mü?

Cnm ben yaşadı. Kocaman kanama alanım vardı kese arkasın da ve ben 5+5te başladı kanam ciddi kanama yaşadı. Pet koydum ve hergün popuma iğne yedim çok uzun sürede yattım kıpırdamadan saçn wc yatak ve yemek masası Serbestti

Aşkısı dipçik gibiymişimm Normal raporu verdilerr..

:) allahım kucağına almayı nasip etsin canim, benim de kesenin altında var ama kanamam şükür yok ne zaman gecti nasıl gecti? Tavsiyen varsa sevinirim canim

Dolnmiyacaksa onada yazık ya, başka bir hayvana ikna et sen en iyisi tavsan filan köpekler kediler çok ilgi bekliyorlar, o odada ağlar hep. Sende dayanamazsın. Benim bildigim salyasinin degdigi yerde namaz kılınmıyor ama araştır yinde. Ben kedimi almadan çok araştırdım, efendimizin (sav) de kedisi varmış müezza diye, dinimizcede necis değil. Hayırlısı;-)

Cnmm benimmm cnm hiç önemli değil ben tahmin ettim ama yatıyorsun diye düşündüm bende k bakma geç kaldım aramakta ama benim de Nazlı kiz hiç kıpırdamadi Dr hemen kliniğe gel dedi Benm misafir bekledim gitsin dye tam uzattım ayağı aksam ustune doğru pat diye yatpistirdi annesine Oh dedim şükür cnm benim yarın al bakalım bebelerini Rabbim onları sana sıkıca yapistirsin hiç ayrılmayın insallh

Aynen dediğin gibi, öküzler. artık buradaki Dr lara takılıyorum bende toxoplazma herkesde yokki canım, hem varsa bile, dışkısından uzak durmak yeterli.

:) allahım kucağına almayı nasip etsin canim, benim de kesenin altında var ama kanamam şükür yok ne zaman gecti nasıl gecti? Tavsiyen varsa sevinirim canim

Cnm benim ben hiç kıpırdamadim hep yattım annem baktı bana sadece wc yatak ve yemek massaydı hayatım benim de bi4 kaç kere oldu dışarı kanama hep iğne vuruldum ben hemen hemen ben 13 14 haftaya kadar yattım çünkü bu duru. Çok ciddi bana Dr um dediki alan büyürse keseyi iter bebek gider eğer kanama alanı keseden içeri girerse kalbi durur yani korkma ama durum ciddi ben yaşadım cnm surekli dua et biri gelsin sana bakmaya sen dolanma lütfen bak ilerledi gebeliğin lütfen dikkatli ol

Sakın alma o köpeği kızdım kocana yazık hayvana zaten öyle kitli kalmaz o köpek dolaşmak ister hiç alma enazindan onu gercekten mutlu edicek biri sahiplenir onlarda İnan ki bebek gibi ilgi istiyorlar

bu gece guzlece dınelnın bakalımmmm
yarın bebelerınızı alcanızzzz
sıze boyle yapacakalrrrrr
sızlerı cok sevıyorum ve 12 gun sonra pozıtıf haberlerınızle mutlu olcazzzz

tamam ecrin teyzeleri dinleniriz...

elektrik tekrar gitmesse inşallah aranızdayım:))))

bizde öğlen gitti canım şimdi var neyseki...
ama rüzgar devam ediyooo...

saol canım...
yesinler senin 380gr lık oğlunu..
kız şişmeye devam etme abartılı...
asıl son aylarda alacaksın zorlanırsın...

bende komşularımla ilgilendim cicim..

canımmm yarın transfer varmış Allah sana sıkı sıkı tutnacak ve seni hiiiç bırakmayacak bebişler nasip etsin kuzummm.

Aminn inşallah canım..

kizlar yarinki transveriniz simdiden hayirli ugurlu olsun,
rabbim yarrr ve yardimciniz olsun insallah sonucunuz pozitif olsun
kizlarrr ya ben bu POZITIFFFFF kelimesini artik cokkk seviyorum
kulagima cokkk hos geliyor valla.

saol nurcancım...
pozitiff kelimesi bizim için çok şey demek tabii sevilir..

akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii

bizde seniii özledik..
ben sen yokken adına 3000.sayfayı bile kutladım..
eksik kalma diye

kızlar inşallah transferiniz hayırlısıyla sonuçlanır..ve hayırlı sonuçlarla gelirsinizzzz

Aminnnnn...

Amiinn canım inşallah...
değerin ısrarla az da olsa artmaya devam ediyor..
eziyet oldu resmen sana...

evet şekerim sonu güzel olacak Allahın izniyle...

Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde

ne çabuk geldin opu ya maşallah canım..
mübarek günlerde bebeklerimizin temelini atıyoruz bence çok şanslıyız..

Cnm bnm şükür Rabb'ime yarın senin gunun insallh sevgili annecim

canıımmm benimmm
evet sıra bana geldi...
senin test gününü beklediğin günler geldi aklıma..
erken test yapma diye ne çok uğraşmıştım seninle..
şimdi sen benimle uğraş bakalım

Bı süre annem geldi bı süre de esim izin aldı baktı şimdi kimse yok ama kalkmıyorum ben hiç esim öğlem eve geliyo hazırlıyor yemek falan.. İnşallah ben de atlatirim bol su içip yatıyorum haftada bir de kontrolum var.. Allah'a emanet artık

Bı de ne iğnesi vuruldun?

Aşkısı dipçik gibiymişimm Normal raporu verdilerr..

ohhh süpperrr ben biliyodum zati dipçik gibi olduğunu ama bide belgelensin dimiiii...
çok sevindim...
zaten normal olması normal sen tazecik bi hatunsun daha...

demek korkuttu kızımız seni..
ama çok haklısın bende hergün kendimi kontrol ederim niye hareket etmedi acaba der dellenirim...
neyseki yeşimin tekmeyi çok şükür
yarın transferden çıkınca ararım seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…