senin kayvan sevgini çok ıyı bılıyorum canım senın kırma eşinı al diyeceğine çok emindimCnm kabul et lütfen Kİrma esini
canım zaten ortada dolanmıycak bizim bir kuçuk Wc var orda duracak gunduz cıkaracak gezdırecek akşamda oraya koyup kapısını kılıtleyecek evde gezmesıne izn veremem zaten içimde şüphe var namazdan dolayı ..................Valle benim kedim var, tüy filan oluyor biraz, bende ilk dayanamam sandim titizlik takıntım var, ama o benim ilk bebeğimtemizliğine katlanıyorum onun, hergün süpürüyorym evi, onu tariyorum. Bu durumda tabi biraz zor, eğer hamileysem su an, yapamam tabi ama eşimle görumcem yapacaklar. Ben minik kuşumu hiç bişeye değişmem, zor günlerimizde cocuk isterken belkide bı teselli oldu, bir neşe evin icinde. Köpeklerde biraz tedirginim ben, dinimizde uygun değil diye biliyorum evde olması. Eger o konuda takilmiyorsan, ona hemen alisirsin ;-) genelde hayvanlar bence insana iyi geliyor, cocuk egitimi için de gerekli diye düşünüyorum. Ama temizliği sevmek lazım tabi.. Yoksa bas edilemez duruma gelebilir ;-)
canım benım eşim 12-24 çalışıyo bütün gün evde spora gidiyo sorumlıgu kaldıracgından eminimde ben hayatta ellememde dini yönü beni etkiliyoCanım hayvanları ben de çok severim ama çok büyük sorumluluk doğrusu.Eşin eğer sorumluluğu almayı kabul ediyorsa bence olabilir yani..Tabi evde bakmak biraz zor olabiliyor ama gerçekten çok güzel bir duygu..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım
Karşıya gecmek o kadar zor degilki, bende karşıda anneannelerde kalıyordum bazen, oradan gittiğim oldu. Tabi biraz zaman alıyor ama doktor iyiyse icine sindiyse deger bence. Bencede ilgi alaka çok önemli. Süleyman bey tabi çok yoğun, ama soruları cevaplıyor, geçiştirmiyor. İnsana güven duygusu veriyor, en azından bana verdi. Bende önceden baya araştırdım da gittim. Çok fazla etkilemek istemem, belki birkaçiyla ön görüşme yapsan daha iyi fikir edinirsin.
Ya bu Türkiye'deki doktorlar bir baskaymiskadın doktorum bu güne kadar herzaman bayandi, erkekleri hiç istemedim. Çok rahatsız oluyorum. Heleki almanyada. Ama bu defa Erkek oldu tabi. Baya bı sıkıldım kontrolden bı gün öncesinden, çekindim erkek olduğu için. Ama bamabaskaymis ya, örtü filan veriyorlarmis, ışığı kapatıyor. Hatta bana hemşire örtüyü verdi, bende onu yere serip kıyafetlerimi üzerine koydum kirlenmesin güya diye saf gibi sonra o üstünüzü örtmek içindi deyince utandım biraz ) çok sevindim. Almanya'da yok böyle bişey yaa, öküz gibi heryere bakıyorlar, ışığıda özellikle acıyor..
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa
Canım kanama alanı yaşayan bir arkadaşımız vardıı..Sen kaç gündür bu konu ile ilgili görüş beyanı istiyorsun ama sonu iyi olmadıı o arkadaşınn..Bende yada eminim egunalda bu konu ile ilgili yazardık ama dediğim gibi pozitif şekilde bitmedi sonu..
O yüzden senn boşver bu konu ile ilgili olarak ona buna bizee bakmaaa.Doktorun eminim önlemleri almıştırrr..Bol sabır ve dua ile bebişin göbüşüne iyice yerleşsin canımm...
Hamis arkadaslarım ilk dönemlerde kanama alanı ya da dusuk riski yaşayan oldu mü?
kızlaarrr bugün gelen gidenim oldu akşama doğru komşular tüp bebişlerim için iyi dileklerini iletmeye geldiler haliyle beni arayanlara dönüş yapamadım...karasu canım aramışsın ama duymadım bile...millstone aşkısı sen ne yaptın noldu merak ediyorum...
Cnm ben yaşadı. Kocaman kanama alanım vardı kese arkasın da ve ben 5+5te başladı kanam ciddi kanama yaşadı. Pet koydum ve hergün popuma iğne yedim çok uzun sürede yattım kıpırdamadan saçn wc yatak ve yemek masasıSerbestti
senin kayvan sevgini çok ıyı bılıyorum canım senın kırma eşinı al diyeceğine çok emindim
canım zaten ortada dolanmıycak bizim bir kuçuk Wc var orda duracak gunduz cıkaracak gezdırecek akşamda oraya koyup kapısını kılıtleyecek evde gezmesıne izn veremem zaten içimde şüphe var namazdan dolayı ..................
canım benım eşim 12-24 çalışıyo bütün gün evde spora gidiyo sorumlıgu kaldıracgından eminimde ben hayatta ellememde dini yönü beni etkiliyo
kızlaarrr bugün gelen gidenim oldu akşama doğru komşular tüp bebişlerim için iyi dileklerini iletmeye geldiler haliyle beni arayanlara dönüş yapamadım...karasu canım aramışsın ama duymadım bile...millstone aşkısı sen ne yaptın noldu merak ediyorum...
Canim kopek bakmak ciddi mesele. Bir kere aldin mi cinsine gore 10-15 sene sizinle olacak, ailenin bir ferdi olacak yani bakamazsam veririm demek cok sorumlu bir davranis degil bence. O da size alisiyor, kalbi kiriliyor. Sonra isi, sorumlulugu cok fazla, bahce yoksa bakmasi gercekten bir sorun. Hayatim boyunca kedi ve kopek beslemis biri olarak ben bile artik cekiniyorum. Zaten dr hamile bir kadinin evinde kedi-kopek istemiyor toxoplazma yuzunden. Tabii siz bilirsiniz, isterseniz gecici bir sure (birkac ay gibi) bir arkadasin kopegine bakin o zaman bir fikriniz olabilir, bakip bakamayacaginizi anlarsiniz. Ama bir hayvansever olarak ne olur bir kopegi alip 6 ay sonra geri vermeyin..
Canim bizde dr lar daha hassas: mutlaka muayene odasinda bir hemsire bulunir ve muayene sirasinda dr sizinle konusurken gozgoze gelmez sizi utandirmamak icin. Avrupada ben de muayene oldum, hepsi okuzun onde gideni bu konuda....ozellikle bakar, seyrederler
:) allahım kucağına almayı nasip etsin canim, benim de kesenin altında var ama kanamam şükür yok ne zaman gecti nasıl gecti? Tavsiyen varsa sevinirim canim
senin kayvan sevgini çok ıyı bılıyorum canım senın kırma eşinı al diyeceğine çok emindim
canım zaten ortada dolanmıycak bizim bir kuçuk Wc var orda duracak gunduz cıkaracak gezdırecek akşamda oraya koyup kapısını kılıtleyecek evde gezmesıne izn veremem zaten içimde şüphe var namazdan dolayı ..................
canım benım eşim 12-24 çalışıyo bütün gün evde spora gidiyo sorumlıgu kaldıracgından eminimde ben hayatta ellememde dini yönü beni etkiliyo
bu gece guzlece dınelnın bakalımmmm
yarın bebelerınızı alcanızzzz
sıze boyle yapacakalrrrrr
sızlerı cok sevıyorum ve 12 gun sonra pozıtıf haberlerınızle mutlu olcazzzz
elektrik tekrar gitmesse inşallah aranızdayım:))))
inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur çok heyecanlandım sizin adınıza bende bebeğimden birazcık bahsedeyim şimdilik herşey iyi çok şükür 19+5 günlük oldu doktor uzun boylu bi oğluşumun olucağın söyledi kilosu tam 380gr kıpır kıpır oynuyo ama bende giderek şişiyorum aman bebeğim bi an önce sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah arada topiğe giriyorum yazılarınızı takip ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
canım inşaalah güzel güzel yumurtladın çatır çatır çatlarsın ...yumoşların pıtır pıtır kırlmadan toplanır da göbüşünde bebişin olur...
Fırtınadan elektrikler gitmiş...akasya online iken offline olmuş gülden nerede bilemiyorum topicte olmadığına göre hehalde onun da elektrikleri gitti
canımmm yarın transfer varmış Allah sana sıkı sıkı tutnacak ve seni hiiiç bırakmayacak bebişler nasip etsin kuzummm.
kizlar yarinki transveriniz simdiden hayirli ugurlu olsun,
rabbim yarrr ve yardimciniz olsun insallah sonucunuz pozitif olsun
kizlarrr ya ben bu POZITIFFFFF kelimesini artik cokkk seviyorum
kulagima cokkk hos geliyor valla.
akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii
kızlar inşallah transferiniz hayırlısıyla sonuçlanır..ve hayırlı sonuçlarla gelirsinizzzz
Kızlar herkese merhaba;
Egunal ve zuzu nun yarın transfer günüymüş inşallah bebeişleri sıkı sıkı tutunur göbüşlerine 12 gün sonra mutlu haberi alırız hep birlikte..
Benimse durumum aynı bugün bthcg değerim 42 ye yükselmiş 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. haftaya bakıcaz artık ne olacak iğneyle düşürüebilriz dedi doktor bilmiyorum ya.Negatif sonuç almanında iyisi ve kötüsü varmış onu anladım.3 haftadır beklemedeyim Haziranda dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyordum ama bu süreç böyle uzadıkça iyice geriliyorum rahim dinlenecek te ondan sonra yapacaktık off bilmiyorum ya gerçekten zor bir durumdayım.İnşallah transfer aşamasındaki arkadaşlardan iyi haberler alırızda moral olur bize.....
Egunall ve Zuzuuu arkadaslarımız. Yarın koydurun bakalim bebislerii göbüslerinize ve sımsıkı sarılın onlara:) Tembih edin akilli olsunlar bırakmasınlar annelerini:) İns. Hersey yolunda gidecek ve 12 gun Sonrada güzell haberlerinizi alıcazz.. Sonrada sıra bize gelicekk
Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde
Cnm bnm şükür Rabb'ime yarın senin gunun insallh sevgili annecim
Bı süre annem geldi bı süre de esim izin aldı baktı şimdi kimse yok ama kalkmıyorum ben hiç esim öğlem eve geliyo hazırlıyor yemek falan.. İnşallah ben de atlatirim bol su içip yatıyorum haftada bir de kontrolum var.. Allah'a emanet artıkCnm benim ben hiç kıpırdamadim hep yattım annem baktı bana sadece wc yatak ve yemek massaydı hayatım benim de bi4 kaç kere oldu dışarı kanama hep iğne vuruldum ben hemen hemen ben 13 14 haftaya kadar yattım çünkü bu duru. Çok ciddi bana Dr um dediki alan büyürse keseyi iter bebek gider eğer kanama alanı keseden içeri girerse kalbi durur yani korkma ama durum ciddi ben yaşadım cnm surekli dua et biri gelsin sana bakmaya sen dolanma lütfen bak ilerledi gebeliğin lütfen dikkatli ol
Cnm benim ben hiç kıpırdamadim hep yattım annem baktı bana sadece wc yatak ve yemek massaydı hayatım benim de bi4 kaç kere oldu dışarı kanama hep iğne vuruldum ben hemen hemen ben 13 14 haftaya kadar yattım çünkü bu duru. Çok ciddi bana Dr um dediki alan büyürse keseyi iter bebek gider eğer kanama alanı keseden içeri girerse kalbi durur yani korkma ama durum ciddi ben yaşadım cnm surekli dua et biri gelsin sana bakmaya sen dolanma lütfen bak ilerledi gebeliğin lütfen dikkatli ol
Bı de ne iğnesi vuruldun?
Aşkısı dipçik gibiymişimmNormal raporu verdilerr..
Cnmm benimmm cnm hiç önemli değil ben tahmin ettim ama yatıyorsun diye düşündüm bende k bakma geç kaldım aramakta ama benim de Nazlı kiz hiç kıpırdamadi Dr hemen kliniğe gel dedi Benm misafir bekledim gitsin dye tam uzattım ayağı aksam ustune doğru pat diye yatpistirdi annesineOh dedim şükür cnm benim yarın al bakalım bebelerini Rabbim onları sana sıkıca yapistirsin hiç ayrılmayın insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?