Bı süre annem geldi bı süre de esim izin aldı baktı şimdi kimse yok ama kalkmıyorum ben hiç esim öğlem eve geliyo hazırlıyor yemek falan.. İnşallah ben de atlatirim bol su içip yatıyorum haftada bir de kontrolum var.. Allah'a emanet artık
hayırlısı olsun cnm..bende oradaydım biliyorsun..
karşılaşırız belki orada..önümüzdeki hafta gidiyorum yine oraya ben..
bol şans diliyorum sana..Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh
Ben suitime dinlenmeye çekiliyorum...
Yarın sabah çıkmadan yazarım size...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...
İyi geceler...
İyi geceler...
iy geceler...sen şimdi heyecandan uyuyamazsın da..RABBİM eşinle senin yüzünü güldürsün inş..umudum var senin adına çokk güzel sonuç alacaksın inş...
İyi geceler...
Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr
saol elifcimm...
Allahın izniyle bu kez olacak inanıyorum ben...
bu arada eşini tüp bebiş için ikna etmişsin atladım sanma bu konuyu bi ara detaylı yazışcam seninle...
ohhh süpperrr ben biliyodum zati dipçik gibi olduğunu ama bide belgelensin dimiiii...
çok sevindim...
zaten normal olması normal sen tazecik bi hatunsun daha...
demek korkuttu kızımız seni..
ama çok haklısın bende hergün kendimi kontrol ederim niye hareket etmedi acaba der dellenirim...
neyseki yeşimin tekmeyi çok şükür
yarın transferden çıkınca ararım seni..
biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....
İyi geceler...
İyi geceler...
Hepinize hayılırlı akşamlar bende bugün başladım tedaviye ilk ignemi bugün oldum daha yolum uzun biliyorum ama benide aranıza alın :18:
Hepinize hayılırlı akşamlar bende bugün başladım tedaviye ilk ignemi bugün oldum daha yolum uzun biliyorum ama benide aranıza alın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?