Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm Rabbim saglikla geçirmeni nasip etsin bnm de aynı haftada bir ilk basta kanama alanı büyüyünce kaldırmadı dr um ama sıkça aldı kontrole iliski yasakti insallh atlaticaksin sen de Benm sen dn küçük haftada başladı kanamam bende senin gibi çok su ictim

Ben suitime dinlenmeye çekiliyorum...
Yarın sabah çıkmadan yazarım size...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...
İyi geceler...

hayırlısı olsun cnm..bende oradaydım biliyorsun..
karşılaşırız belki orada..önümüzdeki hafta gidiyorum yine oraya ben..
bol şans diliyorum sana..Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh

teşekkür edrim canım...aşılaman hayırlı olsun.geç oldu gerçi ama..ben çamlıcadayım sen sanırım çakmadasın..emel hanım doktorum...ama uygulamaları çakmakta yapıyor..nasipse görüşürüz...

İyi geceler...

iy geceler...sen şimdi heyecandan uyuyamazsın da..RABBİM eşinle senin yüzünü güldürsün inş..umudum var senin adına çokk güzel sonuç alacaksın inş...

İyi geceler...

Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr

iy geceler...sen şimdi heyecandan uyuyamazsın da..RABBİM eşinle senin yüzünü güldürsün inş..umudum var senin adına çokk güzel sonuç alacaksın inş...

saol elifcimm...
Allahın izniyle bu kez olacak inanıyorum ben...
bu arada eşini tüp bebiş için ikna etmişsin atladım sanma bu konuyu bi ara detaylı yazışcam seninle...

saol elifcimm...
Allahın izniyle bu kez olacak inanıyorum ben...
bu arada eşini tüp bebiş için ikna etmişsin atladım sanma bu konuyu bi ara detaylı yazışcam seninle...

tamam sen bebişlerini al da görüşürüz seninle...farkındatım atlamadığını...çünkü gönlün öyle zengin ki....

Cnm evet beni korkuttu babamiz yok ya evde kustu kızım zilli babasına cilve yapıyor elini koyunca hop hop takamı atıyor göbek mı atıyor bilmem ki Şimdiden sattı teyzesi beni
Sıra sende Rabbimn izniyle hiç bırakmıcak seni bebeklerin
Sana erken test yapma diyemem çünkü ben ve biz senden daha heyecanlı olucaz insallh. Sen çok guzel bir anne olucaksin bu çektiklerin sana evlat olarak donecek bende ararım seni cnm sen yavrularında ilgilen sıcacik isit konus onlarla annesi hepimiz çok seviyoruz hepimiz bekliyoruz senin bebelerini söyle onlara

cnm bana yarın bidaha hatırlatırsan adanada bi arkadaş yaptırdı oranın çok iyi bi doktoru varmış,bana bile adanaya gel demişti,onu öğreniyim kim herşey dahil 5 bin sanırım ama kızda sorun yoktu az doz ilaç kullanmış olabilirler,eşinde sperm problemi vardı,ilk seferde hamile ve 3 aylık şuan,darısı başına,öptm!

İyi geceler...

Hadı Güzelce dinlen uyu demiyorum çünkü ben bebeğimi alacağım gece ayaktaydi elimde tesbih zor sabah oldu sonra bebeklerimi alınca uyudu. Onlarla sicak sicak hadı Rabbim gece ni kolay sabahını hayırlı etsin insallh Allah'a emanet ol i geceler

Hepinize hayılırlı akşamlar bende bugün başladım tedaviye ilk ignemi bugün oldum daha yolum uzun biliyorum ama benide aranıza alın :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…