Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..
alemsin şekerim Rabbim gülmelerden ayırmasınn
crinone jeli zaten opu olduğun gün başlıyrsun yanında bir tane götürürsün iğneleri kendin yapabiliyorsun genelde göbekten yapılıyor..bende opuya kadar çalıştım opu da 2 gün izin aldım haftasonuna denk geldi 4 gün dinlenmiş oldum...
ama transfere geçemedik VİRÜS ilk tarnsferim hala bekliyor asherman sendromu yüzünden..uzun hikaye VİRÜSsen de kendini çok yormadan çalışırsın bişey olmaz...inşaallah
elektrik tekrar gitmesse inşallah aranızdayım:))))
birlikteyiz inşaallah
Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr

güldenime yetişemedim hem hürrem hem kociş hem de topiği takip edemiyorum... ben yazana kadar çekilmiş gülden sultan dairesine evlatlarıyla yarın teşrif edecekler inşaallah üçü birarada :118:..kendileriyle görüşebiliriz umarım evlatları müsaade buyururlarsa

Kızlar herkese iyi geceler..Mışıl mışıl uyuyn inşallah yarında zuzu ve egunalin transferi sorunsuz geçer hadi be kaçtım

akasya ağrıların geçti mi?
beni rahatsız eden kısmı geçti çok şükür.... ama yine de biraz var oda hayatımın vazgeçilmezi oldu artı:))))))))) bu arada tüpe başlamana çok sevindim..... sonu bebişli olur inşallah...

Kızlar herkese iyi geceler..Mışıl mışıl uyuyn inşallah yarında zuzu ve egunalin transferi sorunsuz geçer hadi be kaçtım

iyi geceler adaşım........

Hepinize hayılırlı akşamlar bende bugün başladım tedaviye ilk ignemi bugün oldum daha yolum uzun biliyorum ama benide aranıza alın :18:

hoşgeldin şekerim az sıkışır hemen yer açarız sana bu aralar iyice kalabalıklaştık ..hayırlı olsun ilk iğnen nerde başlıyorsun kaçıncı denemen sorun neydi yazarsan ekleriz seni de inşaallah listemize
ben de yatarım şimdi kociş hayde dedi..dairemize çekiliyor muşuz...tatlı rüyalar efeeeeemmmmm

iyi geceler canımın içiii......

Sabah bebişlerinize kavuşuyorsunuz hayırlısıyla. ALLahın izniyle 12 gün sonra büyük bir kutlama yapacağız. Allah yardımcınız olsun kızlar..

bu gece guzlece dınelnın bakalımmmm
yarın bebelerınızı alcanızzzz
sıze boyle yapacakalrrrrr
sızlerı cok sevıyorum ve 12 gun sonra pozıtıf haberlerınızle mutlu olcazzzz

canım dualarım sizinle...ALLAH yüzünü güldürsün...dualarımdasınız...

Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr

Sabah bebişlerinize kavuşuyorsunuz hayırlısıyla. ALLahın izniyle 12 gün sonra büyük bir kutlama yapacağız. Allah yardımcınız olsun kızlar..

teşekkürler kızlar iyi ki varsınız....

Ben suitime dinlenmeye çekiliyorum...
Yarın sabah çıkmadan yazarım size...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...
İyi geceler...

iyi geceler yoldaşım kaderdaşım allah yar ve yardımcın olsun....

kızlar rabbim izin verirse yarın sabah transferim olacak ve yanınıza bebişlerimle gelecem. lütfen ben ve gülden için dua edin kimin duası kime allah bilir . bügünleri gördüm ya çok şükür rabbime ....

hepinizi çook seviyorum......

iyi geceler.......

yarin transferi olacak arkadaslar dualarim sizinle, umarim hersey dilediginiz gibi gerceklesir.....herkese iyi geceler yarin guzel haberler almak dilegiyle

Canlarim bnm rabbim bu sabahi hakkinzda hayirli kilsin insallh saglikla alin gelin yanimiza bebeklerinizi
Sevgili anneler size cook dua ediyorum hersey rabbimin izni ile guzel olucak insallh kuzulariniza slm soyleyin teyzelerin annelerini uzmeden parsellesinler yerlerini bugun Sizi seviyorumevet start verdik 12 gun saymaya beraber size yorulmak yok siz hamilesiniz siz dinlenin biz herseyide yapariz geride sayariz hadi bakalim bebisleriniz icin soyle bol proteinli bir kahvalti yapin hatta kocalariniza soyleyin sizi kahvaltiya gotursun
Evet benin mesaim bittibiz yatiyoruz kizimla o da sizlere hepimize kucuk tepikleriyle eslik etti uykumuz geldi optuk sizi kocaman

Dün opum oldu kızlar. cok agrım oldu ama sımdı ıyyım. bugu merkezden arayıp bebıslerımın durumunu soylıyecekler.. Dualarım sızlerle sızlede bana dua edın ltn ..Buna cok ıhtıyacım var

Günaydın bayanlar,

ilk defa topikte tek başımayım.. Erkenden uyandım... Belki hiç uyuyamadım desem yeridir....

Güldene ve zuzuya şimdiden geçmiş olsun diyorum. İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerinizi alırız....

Lütfen bugün banada dua edin...

Ya hamişliğim ilk yada son günü olacak.. Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Kendinize cici bakın...

günaydın güzel bir gün sizinle olsun

egunal kuzum bebişlerini al gel hayırlısıyla
zuzu sende bebişlerini al gel hayırlısıyla
ve sizi 9 ay hiç bırakmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…