alemsin şekerim Rabbim gülmelerden ayırmasınnNesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..
crinone jeli zaten opu olduğun gün başlıyrsun yanında bir tane götürürsün iğneleri kendin yapabiliyorsun genelde göbekten yapılıyor..bende opuya kadar çalıştım opu da 2 gün izin aldım haftasonuna denk geldi 4 gün dinlenmiş oldum...Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Doktorumun bana lucrin dışında, fostimon, ovıtrelle,crınone jel verdi.Adetimi hiç böyle beklememiştim.İşyerimden izin almak zor olduğu için süre çok önemli o nedenle merak ediyorum....İnşallah herkes için hayırlısı olur....Güzel dileklerin için teşekkürler.....
Sen pekii tedaviyi ne zaman geçirdin?
birlikteyiz inşaallahelektrik tekrar gitmesse inşallah aranızdayım:))))
Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr
beni rahatsız eden kısmı geçti çok şükür.... ama yine de biraz var oda hayatımın vazgeçilmezi oldu artı:))))))))) bu arada tüpe başlamana çok sevindim..... sonu bebişli olur inşallah...akasya ağrıların geçti mi?
Kızlar herkese iyi geceler..Mışıl mışıl uyuyn inşallah yarında zuzu ve egunalin transferi sorunsuz geçer hadi be kaçtım
Hepinize hayılırlı akşamlar bende bugün başladım tedaviye ilk ignemi bugün oldum daha yolum uzun biliyorum ama benide aranıza alın :18:
hoşgeldin şekerim az sıkışır hemen yer açarız sana bu aralar iyice kalabalıklaştık ..hayırlı olsun ilk iğnen nerde başlıyorsun kaçıncı denemen sorun neydi yazarsan ekleriz seni de inşaallah listemize
ben de yatarım şimdi kociş hayde dedi..dairemize çekiliyor muşuz...tatlı rüyalar efeeeeemmmmm
bu gece guzlece dınelnın bakalımmmm
yarın bebelerınızı alcanızzzz
sıze boyle yapacakalrrrrr
sızlerı cok sevıyorum ve 12 gun sonra pozıtıf haberlerınızle mutlu olcazzzz
canım dualarım sizinle...ALLAH yüzünü güldürsün...dualarımdasınız...
Aşkısıııı bitanemmmmm suitindee iyi dinlenmeler sanaa..Yarın erken kalkıp inşş zuzu ile sana okuyup üflicemm geneee..Gelsin bebişlerrrrrrrrr
Kızlar herkese iyi geceler..Mışıl mışıl uyuyn inşallah yarında zuzu ve egunalin transferi sorunsuz geçer hadi be kaçtım
Sabah bebişlerinize kavuşuyorsunuz hayırlısıyla. ALLahın izniyle 12 gün sonra büyük bir kutlama yapacağız. Allah yardımcınız olsun kızlar..
Ben suitime dinlenmeye çekiliyorum...
Yarın sabah çıkmadan yazarım size...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?