Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıkı gundur yatılı mısafirim vardı... gıremedım nete.. aklım hep sızdeydi... gecmıs okadar uzunkı okuyamadım.... ılk sayfadan zuzu ve guldenın transferı olacagını okudum... canlarımmmm ıkınızıde hamıle olarak duymakkk benı cok mutlu edecekkk... sızın içinn dua edecegımmmm... rabbımm ınsallh bu sefer yuzunuzu guldurur.... baska kacırdıgım bişe yok dımı? varsada affola hem calısmak hemdee evlı olmak bıde mısafır olması bıraz zor oluyoo guzel hebrlerınızı beklıyorummmmmmmm

Dün opum oldu kızlar. cok agrım oldu ama sımdı ıyyım. bugu merkezden arayıp bebıslerımın durumunu soylıyecekler.. Dualarım sızlerle sızlede bana dua edın ltn ..Buna cok ıhtıyacım var
canım etmezmıyızzzz ınsallh hayırlısı olur..

canım benımm ben senı kacırdımmm test sonucun ne oldukıııı ?

canımmm hayılısı olsun rabbim sizlere anneliği nasip etsin bu yolda sizden gelcek güzel haberleri bekliyoruz dularım sizlerle......

tamam sen bebişlerini al da görüşürüz seninle...farkındatım atlamadığını...çünkü gönlün öyle zengin ki....

balım....... al yeğenlerimi gel.....................

Kızlar herkese iyi geceler..Mışıl mışıl uyuyn inşallah yarında zuzu ve egunalin transferi sorunsuz geçer hadi be kaçtım

Sabah bebişlerinize kavuşuyorsunuz hayırlısıyla. ALLahın izniyle 12 gün sonra büyük bir kutlama yapacağız. Allah yardımcınız olsun kızlar..

teşekkürler kızlar iyi ki varsınız....

iyi geceler yoldaşım kaderdaşım allah yar ve yardımcın olsun....

yarin transferi olacak arkadaslar dualarim sizinle, umarim hersey dilediginiz gibi gerceklesir.....herkese iyi geceler yarin guzel haberler almak dilegiyle

Sabah sabah duygulandırdınız yine beni...
Canım arkadaşlarım sizi çok seviyorum iyiki varsınız

Canım benim bende erkenden uyandım tekrar uyurum dedim nerdeeee..
Rabbim yüzümüzü güldürsün bugün...
Döndüğümde pozitif haberini almayı diliyorum..

günaydın güzel bir gün olması dileğiyle...........

günaydınnn su hatunnn..

günaydın güzel bir gün sizinle olsun

egunal kuzum bebişlerini al gel hayırlısıyla
zuzu sende bebişlerini al gel hayırlısıyla
ve sizi 9 ay hiç bırakmasın inş.

günaydın canım..
almaya gidiyorum Rabbim bu günlere ulaştırdı çok şükür beni..
bi de göbişimi doldurursam bugün mükemmel olur...

akasya nerelerde ben mi göremiyorum yoksa birşeymi oldu

2 gündür akşamları takılıyo topiğede ondan görememişsidir..
çok şükür iyi canım..

saol şekerim bebeklerimizle buluşma günü geldi...

canımmm hayılısı olsun rabbim sizlere anneliği nasip etsin bu yolda sizden gelcek güzel haberleri bekliyoruz dularım sizlerle......

Amiinnnnn canım inşallah...
Allahrazı olsun kuzum..

Canım arkadaşlarım saat 11 de hastanede olacam 11.30 gibi transfere girerim...
Ardından OHSS riskim nedeniyle en az 3 şişe daha serum yiyecem...
Bu da akşam 4 gibi hastaneden çıkmam demek oluyooo..
Aranıza katılmam zaman alacak bilgilendireyim dedim...

Sabah sabah duygulandırdınız yine beni...
Canım arkadaşlarım sizi çok seviyorum iyiki varsınız

Cnm duygulanmak sana yasak bugun ama bebeklerini alirken duygulanabilirsin ben kuzularimi alirken gozumden tutamadigim yaslarim akiyordu ama onlar bana gelipte odamiza cikancada annem beni kahkâlarla guldurdu dedim firlaticam birsey kafana cisim var isicem anne yapma diye bagiriyordum
Ah ah biliyorum o gece nasil gecti sana hersey guzel olucak ben saglik ocagina gidiyorum birazdn donunce sana yasin okucaz teyzesi kizimla zuzu ve sen hic ayrilmayin insallh yavrularinizdan bu o masaya son yatisinz olsun bundan sinrasi dogum icin olsun insallh biz sansliyizki tedavi olabildik rabbim paradi olmayana guc versin onlarda boyle alsinlar bebeklerini rabbim hepimizin evini cocuk sesleriyle donatsin hadi cnm bnm sen kahvaltini ysp

Canım benim de bir iran kedisi bir kızım var evimde bakımı çok zor ama sevgisi bambaşka 8 senedir benimle daha önceden köpeğim de vardı. Çok zor eğer kızıma bir şey olursa bir daha kesinlikle almam.. Çalışıyorum işten eve gidince her gün evde temizlik yapmak zorunda kalıyorum, sürekli taranmak zorunda ilgi bekliyor vs. vs. Bakabileceğinize inanıyorsanız alın ama bakamam diye endişeleriniz varsa almayın. Eşin şimdi çok istiyor ilk aldığınızda her şeyiyle ilgilenecek bir heves ondan sonra tüm sorumluluk sana kalacak.. Ben yaşadım biliyorum.. Kediler ve köpekler çok hassaslar alıp bakamayıp bırakmak çok kötü tam bir yıkım oluyor onlar için ayrıca wc de kapalı olması daha kötü bir şey ona eziyet olur.. Tekrar tekrar düşünün derim ...

günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle

Cnmm sen halen aksi ispatlanana kadar hamilesin tamam mi setres yapma demiyorum ah ah ben neler yaptim unutmadim Hadi git kan ver hemen cok bekletme bizi hersey guzel olucak bugun sende inan buna cik evden artik hadi bizi cok bekletme

günaydın canım, sabırsızlıkla haberini bekliyor olacağız. inşallah güzel haberler alıcaz senden. dualarım seninle

Canım Allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin ve 12 gün sonra buradan müjdeli haberini ver bize dualarım seninle..

egunal, zuzu ve test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun Rabbim muradınızı bekletmeden versin.. Dualarım sizlerle...

Akasya
iyi geceler adaşım........[/QUOTE]

Canım günaydın senin adsında mı esin ne güzel ...Arkadaşlar dilek tutabilirsiniz Sanalda olur mu bilmem ama

Son düzenleme:
Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....

Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....

Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..

günaydın canımcımm, nasılsın nasıl gidiyo iğneler

Günaydın tatlım iyi gidiyor puregon 375 le başladım bugün 3. vurucam yarın kontrol var. Doktor ultrasonda daha önceden 4-5 folikül varmış şimdi 2-3 görünüyor azalmış dedi.Moralim bozuldu ama hayırlısı ne yapalım..Bakalım yarın nasıl çıkacak yumoşlar merakla bekliyorum..Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…