canım hayırla gıt hayırla gel ınsallhhhhCanım arkadaşlarım saat 11 de hastanede olacam 11.30 gibi transfere girerim...
Ardından OHSS riskim nedeniyle en az 3 şişe daha serum yiyecem...
Bu da akşam 4 gibi hastaneden çıkmam demek oluyooo..
Aranıza katılmam zaman alacak bilgilendireyim dedim...
Günaydın tatlım iyi gidiyor puregon 375 le başladım bugün 3. vurucam yarın kontrol var. Doktor ultrasonda daha önceden 4-5 folikül varmış şimdi 2-3 görünüyor azalmış dedi.Moralim bozuldu ama hayırlısı ne yapalım..Bakalım yarın nasıl çıkacak yumoşlar merakla bekliyorum..Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl?
Günaydın tatlım iyi gidiyor puregon 375 le başladım bugün 3. vurucam yarın kontrol var. Doktor ultrasonda daha önceden 4-5 folikül varmış şimdi 2-3 görünüyor azalmış dedi.Moralim bozuldu ama hayırlısı ne yapalım..Bakalım yarın nasıl çıkacak yumoşlar merakla bekliyorum..Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl?
iyim bende. bebişte iyi. haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez. inşallah bir aksilik olmaz
bende puregon 375 doz ile başlamıştım. çok yüksek doz aslında o yüzden bende aşırı bir şişlik oluşmuştu. hala da gitmedi. sen hiç stres yapma inşallah herşey çok yolunda gidicek. yumoşlar az olsu kaliteli olsun hiç bozma moralini. bebiş gelicek bu sefer annesine[/QUO
Maşallah sizeinşallah pıt pıtları duyarsınız sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın tatlım.. Ben de şaşırdım hep 300 le başlıyordum tedaviye bu sefer yüksek oldu gerçekten inşallah şişmem çok zaten sürekli ödemle uğraşıyorum bir de bu eklenirse yandık yani İnşallah dediğin gibi her şey yolunda gider canım
Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Günün özeti...
ZUZU25 ve EGUNAL Bugün bebeklerine kavuşuyorlar...
Transfer olacaklar...
PEMBE_HAYAL Büyük gün...Test yaptıracak...
SEVEFE Opu olacak...
VERDİ Kese için randevusu var...
Unuttuğum biri olmamıştır umarım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 394595 Eki Görüntüle 394595
ıkı gundur yatılı mısafirim vardı... gıremedım nete.. aklım hep sızdeydi... gecmıs okadar uzunkı okuyamadım.... ılk sayfadan zuzu ve guldenın transferı olacagını okudum... canlarımmmm ıkınızıde hamıle olarak duymakkk benı cok mutlu edecekkk... sızın içinn dua edecegımmmm... rabbımm ınsallh bu sefer yuzunuzu guldurur.... baska kacırdıgım bişe yok dımı? varsada affola hem calısmak hemdee evlı olmak bıde mısafır olması bıraz zor oluyooguzel hebrlerınızı beklıyorummmmmmmm
akasya nerelerde ben mi göremiyorum yoksa birşeymi oldu
günaydın güzel bir gün olması dileğiyle...........
Günaydın bayanlar,
ilk defa topikte tek başımayım.. Erkenden uyandım... Belki hiç uyuyamadım desem yeridir....
Güldene ve zuzuya şimdiden geçmiş olsun diyorum. İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerinizi alırız....
Lütfen bugün banada dua edin...
Ya hamişliğim ilk yada son günü olacak.. Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Kendinize cici bakın...
Dün opum oldu kızlar. cok agrım oldu ama sımdı ıyyım. bugu merkezden arayıp bebıslerımın durumunu soylıyecekler.. Dualarım sızlerle sızlede bana dua edın ltn ..Buna cok ıhtıyacım var
Canım arkadaşlarım saat 11 de hastanede olacam 11.30 gibi transfere girerim...
günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle
canummm dualarımız senınlee...guzel haberler alırız inşallah :))
egunal, zuzu ve test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun Rabbim muradınızı bekletmeden versin.. Dualarım sizlerle...
Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....
Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....
Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..
Egunal ve zuzu Allah yardımcınız olsun inşallah transferiniz sorunsuz geçsin
Pembe hayal inşallah pozitif haberle gelirsin
Ben dün adet oldum şimdi hastanedeyim ısrael
bey muayene edecek duruma göre bugün tedavim başlayabilir
Bekliyorum
günaydın canım arkadaşlarım...
Emelsunar
Canım ben de puregon 375 kullandım 2 tedavimde de kaliteli yumurtalarım oldu, moralini bozma zaten hep ultrasonda göründüğünden 2 adet falan fazla çıkıyor yumurta..
İnşallah herkes hayırlı haberlerle gelir..Cok heycanlıyım hala aramadılar..sızınde opudan sonra cok agrınız oldumu? 24 adet yumurta toplanmış..iyi ki sizle varsınız içmi dokup rahatlıyorummmm:) szilerdeden de ıyı haberler beklıyoruz ınsallah..
ne zor beklemek...RABBİM yüzünü güldürsün..güzelce döllensinler inş...ben opu olmadım olan arkadaşlar söyler ağrının olup olmadığını.
haklısın arkadasım ısın en zor kısmı beklemekbu forma yenı katıldım tam olarak bılemıyorum kımler opu oldu. senın tedavın hangı asama da ? Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın çıfter çfter versın ınsallahhhhhh...
beni rahatsız eden kısmı geçti çok şükür.... ama yine de biraz var oda hayatımın vazgeçilmezi oldu artı:))))))))) bu arada tüpe başlamana çok sevindim..... sonu bebişli olur inşallah...
iyi geceler adaşım........
Canım arkadaşlarım saat 11 de hastanede olacam 11.30 gibi transfere girerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?