Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hayırla gıt hayırla gel ınsallhhhh

bozma moralını sekerrr herseyyyy yoluna girerrrr ınsallh guzel sonuclar alırsın tatlımmm

iyim bende. bebişte iyi. haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez. inşallah bir aksilik olmaz
bende puregon 375 doz ile başlamıştım. çok yüksek doz aslında o yüzden bende aşırı bir şişlik oluşmuştu. hala da gitmedi. sen hiç stres yapma inşallah herşey çok yolunda gidicek. yumoşlar az olsu kaliteli olsun hiç bozma moralini. bebiş gelicek bu sefer annesine

Egunal ve zuzu Allah yardımcınız olsun inşallah transferiniz sorunsuz geçsin

Pembe hayal inşallah pozitif haberle gelirsin

Ben dün adet oldum şimdi hastanedeyim ısrael
bey muayene edecek duruma göre bugün tedavim başlayabilir
Bekliyorum

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım.tüm dualarım sizinle..sorunsuz bir şekilde olsun bitsin transeriniz...inşallah poziti görmek nasip olur...ben bile bu kadar heyecanlıyken sizin durumunuzu düşünemiyorum..eminim arkadaşlar dua etmeye başlamıştır..eminim ki ALLAH bu kadar içten edilen duayı geri çevirmez..ALLAH yardımcınız olsun güzel arkadaşlarım...

cokkk guzle haberlerle gelecek butun arkadaslarımızzzzz
dualarımız onlarla cunku yaaaaaaa

akasya nerelerde ben mi göremiyorum yoksa birşeymi oldu

günaydın güzel bir gün olması dileğiyle...........

Dün opum oldu kızlar. cok agrım oldu ama sımdı ıyyım. bugu merkezden arayıp bebıslerımın durumunu soylıyecekler.. Dualarım sızlerle sızlede bana dua edın ltn ..Buna cok ıhtıyacım var

hayırlısı olsun cnmmmmm ıns 1 kalıtedır bebelerınnnn

Allah yardımcın olsun kuzummmmm
bedenen olamasakta kalben ve dualarımızla yanındayızzzz

günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle

canummm dualarımız senınlee...guzel haberler alırız inşallah :))

egunal, zuzu ve test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun Rabbim muradınızı bekletmeden versin.. Dualarım sizlerle...

Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....

Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....

Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..

günaydın canım arkadaşlarım...

gunaydınnnn canlarımmmmm
cok ama cok guzel bır gun olsunnnnn
pebe hayal senı beklıyorummmmmmm cabuk haber ver bizeeeee
baharım hadı hayırlısı olsunnnnnnnn

Son düzenleme:
Emelsunar

Canım ben de puregon 375 kullandım 2 tedavimde de kaliteli yumurtalarım oldu, moralini bozma zaten hep ultrasonda göründüğünden 2 adet falan fazla çıkıyor yumurta..

Son düzenleme:
Egunal ve Zuzum dualarımız sizinle,melekleriniz size sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah

Pembe_Hayal canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

Sevefe sağlıklı ve kaliteli yumoşların olsun inşallah.

Verdi kuzucuğunun iyilik haberlerini bekliyoruz canım.

herkese günaydınlar arkadaşlarım,,,
egunal ve zuzu ,Allah yardımcınız olsun,göbüşleriniz bebeiş dolsun inşallahh,,pembe hayal test yaptırmadımı hala,,haber yokmu,inşallah oda pozitif sonuç alacak,dualarım sizlerle canlarımm...

Emelsunar

Canım ben de puregon 375 kullandım 2 tedavimde de kaliteli yumurtalarım oldu, moralini bozma zaten hep ultrasonda göründüğünden 2 adet falan fazla çıkıyor yumurta..

İnşallah canım ne bilim dr. şok olmuş gibi davranınca canım sıkıldı benimde.. Çok olması sorun değil az olsun kaliteli olsun..Benim 2 tedavim de de 19 yumurtam vardı 9 tanesi boş çıkıyordu.. Yani az olsun, dolu olsun bebişli olsun

İnşallah herkes hayırlı haberlerle gelir..Cok heycanlıyım hala aramadılar..sızınde opudan sonra cok agrınız oldumu? 24 adet yumurta toplanmış..iyi ki sizle varsınız içmi dokup rahatlıyorummmm:) szilerdeden de ıyı haberler beklıyoruz ınsallah..

ne zor beklemek...RABBİM yüzünü güldürsün..güzelce döllensinler inş...ben opu olmadım olan arkadaşlar söyler ağrının olup olmadığını.

ne zor beklemek...RABBİM yüzünü güldürsün..güzelce döllensinler inş...ben opu olmadım olan arkadaşlar söyler ağrının olup olmadığını.

haklısın arkadasım ısın en zor kısmı beklemek bu forma yenı katıldım tam olarak bılemıyorum kımler opu oldu. senın tedavın hangı asama da ? Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın çıfter çfter versın ınsallahhhhhh...

ben üç aşılama geçirdim..ikincisi tuttu ama 9 haftalık düşük yaptım...şuan d.kontrol hapı kullanıyorum..gelecek adette tüpe başlayacağım inş...opu olan arkadaşlar gökyüzüne cevap verseniz olur mu?

Kızlar aslanpençesinin rahimi kuvvetlendirdiğini şerbetçi otu ve safranın da yumurta kalitesini arttırdığını okudum internetten dün aldım içiyorum. Acaba iğnelerle birlikte içince sorun olur mu bilen var mı?:18:

sağol canım.inş. hayırlı şekilde pozitifi alırım...birden bire oldu zaten.eşim 4-5 ay bebek deme bana dedi ama ıraktan döndükten sonra telefonda git görüş tüp için dedi.bende hem şaşırdım hem çok sevindim...

canım inş bebeğin tutunur ve bize müjdeyi verirsin RABBİM yüzünü güldürsün dualarımızdasınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…