Kızlar aslanpençesinin rahimi kuvvetlendirdiğini şerbetçi otu ve safranın da yumurta kalitesini arttırdığını okudum internetten dün aldım içiyorum. Acaba iğnelerle birlikte içince sorun olur mu bilen var mı?:18:
iyim bende. bebişte iyi. haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez. inşallah bir aksilik olmaz
bende puregon 375 doz ile başlamıştım. çok yüksek doz aslında o yüzden bende aşırı bir şişlik oluşmuştu. hala da gitmedi. sen hiç stres yapma inşallah herşey çok yolunda gidicek. yumoşlar az olsu kaliteli olsun hiç bozma moralini. bebiş gelicek bu sefer annesine
ecrinim mertimm,,sen nasıl oldun,iyimisin bugün?
selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26:opuyorum hepınızı...
gun gectikce daha kotu oluyorummmm
ıyı olacagım yere kuzum yaaaa
gececek gececek sıkıntı yok ballı ıhlamur ıcıyorum fayda edecek o bana
yarın mısafır var hem hastayım dıye patronum cumartesı gelem dedı bakalım mısafır ctesıde burda cunkü...
selam... o çok güzel program inş.kabul edilirsin..
selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26:opuyorum hepınızı...
Kızlar aslanpençesinin rahimi kuvvetlendirdiğini şerbetçi otu ve safranın da yumurta kalitesini arttırdığını okudum internetten dün aldım içiyorum. Acaba iğnelerle birlikte içince sorun olur mu bilen var mı?:18:
İnşallah herkes hayırlı haberlerle gelir..Cok heycanlıyım hala aramadılar..sızınde opudan sonra cok agrınız oldumu? 24 adet yumurta toplanmış..iyi ki sizle varsınız içmi dokup rahatlıyorummmm:) szilerdeden de ıyı haberler beklıyoruz ınsallah..
geçmiş olsun...zencefilli bal da iyi geliyor..
gun gectikce daha kotu oluyorummmm
ıyı olacagım yere kuzum yaaaa
gececek gececek sıkıntı yok ballı ıhlamur ıcıyorum fayda edecek o bana
yarın mısafır var hem hastayım dıye patronum cumartesı gelem dedı bakalım mısafır ctesıde burda cunkü...
zencefıl sevmıyom ben yaaaaaaaaaaaa....
duzelcez canım benım
sagollllllllll
Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596 Eki Görüntüle 394596
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Günün özeti...
ZUZU25 ve EGUNAL Bugün bebeklerine kavuşuyorlar...
Transfer olacaklar...
PEMBE_HAYAL Büyük gün...Test yaptıracak...
SEVEFE Opu olacak...
VERDİ Kese için randevusu var...
Unuttuğum biri olmamıştır umarım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 394595 Eki Görüntüle 394595
İnşallah herkes hayırlı haberlerle gelir..Cok heycanlıyım hala aramadılar..sızınde opudan sonra cok agrınız oldumu? 24 adet yumurta toplanmış..iyi ki sizle varsınız içmi dokup rahatlıyorummmm:) szilerdeden de ıyı haberler beklıyoruz ınsallah..
Kız sen gitmeyecekmiydin giderayak evimi mi şahaneleştireyim dedinnumutluyumda başvurmuştu hatta onu da çağırdılar görüştü ama sonra ses çıkmadı bir dahaa..İnş şans sana gülerde tv de izleriz cnm seniii..Bayılıyorum mimarın yaptığı şeyleree..
çok geçmiş olsu ncanım yaa,,öksürüğün varsa ballı turp yap kendine,zencefilli bal da ii gelir,birde tylal hot iç,oda ii gelir,ben bubları hep yapardım hastalandığımda,ama bu sefer hiç bişi yapmadan geçirdim mecburen,aman iyi bari patronun insaflıymış yinede ,gelme demiş,
sallama zencefil bal karışımı var fena değil...
aa ne güzel ,inşallah kabul edilirsin,nasıl bir program o,işte olduğım için hiç izleme şansım olmadı,evin bir bölümünü yeniliyolar ,öyle bişeymi?
Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?