Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26: opuyorum hepınızı...

bu bitkiler kuvvetli bitkiler, iğne olurken içme derim. Yumurta kalitesi için propolis, bal, arısütü derler. Rahimi kuvvetlendirmek ne demek? kalinlaştırmak demek istiyorsan nar iyi geliyor diye duymuştum. Zaten rahimi hazırlamak için estrofem veriyor dr lar.

selam canım naber nasılsın,şişlik devammı hala?nasıl gidiyor hamişlik,bulantılar falan başladımı?kalp atışlarını duymamışsınız daha,10.haftayamı çağırdı pıtpıtlar için,

ecrinim mertimm,,sen nasıl oldun,iyimisin bugün?

gun gectikce daha kotu oluyorummmm
ıyı olacagım yere kuzum yaaaa
gececek gececek sıkıntı yok ballı ıhlamur ıcıyorum fayda edecek o bana
yarın mısafır var hem hastayım dıye patronum cumartesı gelem dedı bakalım mısafır ctesıde burda cunkü...

selam... o çok güzel program inş.kabul edilirsin..

geçmiş olsun...zencefilli bal da iyi geliyor..

hosgeldınnnnn....
gıt bır gorus bakalım bızede yaz....gelısmelerııı

ıgnelerı vurulurken ıcme canım ....
hıc bır tedavı olmazsa onalr fayda eder ozaman ıcebılırsın .....
ılaclar oların yerıne zaten

yumurta sayısı artıkca agrı artar canımmm
senınde masallah yumoslarına
ıns guzel haberler gelır....
beklıyoruz ıyı haberlerınııııı

günaydın kızlar herkese. bebişleriyle buluşacak olan egunal ve zuzu transferiniz sorunsuz geçsin inş 12 gün sonra da pozitif haberlerinizle sevindirin hepimizi. Allah yardımcınız olsun canlar. pembe hayal inş sende pozitif sonuçla gel bgn.

Kız sen gitmeyecekmiydin giderayak evimi mi şahaneleştireyim dedinn umutluyumda başvurmuştu hatta onu da çağırdılar görüştü ama sonra ses çıkmadı bir dahaa..İnş şans sana gülerde tv de izleriz cnm seniii..Bayılıyorum mimarın yaptığı şeyleree..

çok geçmiş olsu ncanım yaa,,öksürüğün varsa ballı turp yap kendine,zencefilli bal da ii gelir,birde tylal hot iç,oda ii gelir,ben bubları hep yapardım hastalandığımda,ama bu sefer hiç bişi yapmadan geçirdim mecburen,aman iyi bari patronun insaflıymış yinede ,gelme demiş,

Hepinize Rabbim kuvvet versin.. Isınızı kolaylaştırsın , hersey gönlünüze olsun.. Dualarımız sizinle..

aa ne güzel ,inşallah kabul edilirsin,nasıl bir program o,işte olduğım için hiç izleme şansım olmadı,evin bir bölümünü yeniliyolar ,öyle bişeymi?

geçmiş olsun canım,hayırlı olsunn,yumurta sayın fazla olduğu için belki çok ağrı yaptı,ama ağrı olması normal,bendede olmuştu ağrı,inşallah hayırlı haberler alırsın canım,ararlar bugün seni

Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..

merhaba canımmmmm
umutluyum gıttııııı ama sozlesme yapıyorlar ve para alıyorlarmıs o bıze anlattı sonra olayı....
onlar sadece işcilik ıcın para almıyorlarmıs.....o oyle dedı o yuzden bızede yaz gelısmelerı dedım ben

yaaa ben gorumceye gıdecemya zaten gelmıyım dıye bakıyordum ıyı oldu hanı
ya adet olmadım cnm o yzuden ıcemıyom bıseyyy...
ılac alınca benım gelmıyo uzuyo etkılıyo hemen ondan yaaa
tam dek geldı anlıycannnn

sallama zencefil bal karışımı var fena değil...

denıycem sanım benımmmm sagollllll

aa ne güzel ,inşallah kabul edilirsin,nasıl bir program o,işte olduğım için hiç izleme şansım olmadı,evin bir bölümünü yeniliyolar ,öyle bişeymi?

evını yapıyorlar kendılerı

ohh be egunalden haber var.zuzudan gelse de rahatlasak...inşallah pozitifle sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…