Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
ayyy çok şükür bide pozitif haberini alırsak güldenden değmeyin keyfimize.
Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
İnşş canım oda olacakkkkk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy ne güzel ccanım,,,peki kaç tane koymuşlar yumoş,,bilgin varmı canım
selam canım naber nasılsın,şişlik devammı hala?nasıl gidiyor hamişlik,bulantılar falan başladımı?kalp atışlarını duymamışsınız daha,10.haftayamı çağırdı pıtpıtlar için,
Canım nasılsın?rüzgardan ucmamışsınafyon da kötüydü dün..kemik sonucların nasıl cıktı?inş.kötü bişey yoktur..cok takip edemiyorum canım,kusura bakma benim sag böbrekte baskı var,oturamıyorum cok canım yanıyo..ama sana yazmadan cıkmak istemedim..yoksa hep aklımdasın inan..öptüm
Gülden bebişlerini almış 3 kişi olmuşlardır tahminen....nazar değmesin Rabbim tamamına erdirsin 9 ay hiç bırakmasın annelerini...
Zuzumuz dan dagüzel haberler gelseydi herşey yolundadır 3 bebiş koymuşlardır inşaallah fifty fiftygüzel bir gün en güzel bir sabah değil mi??canısıııııııı napıyon gülden büyük buluşmayı yaptı biiz ne zaman buluşuyoooozzzzz bi de onu organize edelimm az kaldı..
öptüm seniiiii
Kızlar aslanpençesinin rahimi kuvvetlendirdiğini şerbetçi otu ve safranın da yumurta kalitesini arttırdığını okudum internetten dün aldım içiyorum. Acaba iğnelerle birlikte içince sorun olur mu bilen var mı?:18:
İnşallah herkes hayırlı haberlerle gelir..Cok heycanlıyım hala aramadılar..sızınde opudan sonra cok agrınız oldumu? 24 adet yumurta toplanmış..iyi ki sizle varsınız içmi dokup rahatlıyorummmm:) szilerdeden de ıyı haberler beklıyoruz ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?