Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy çok şükür bide pozitif haberini alırsak güldenden değmeyin keyfimize.

canım bebişlerini almışsın göbüşüne:))cooook sevindim,cook şükür kazasız,belasız,bi sorun yaşamadan bugünlere geldin,sonunda bebişlerini almak nasip olduRABBİM inş.ol der bebişlerine,10 gün sonra mutlu sona ulaşırız hep birlikte..artık geri sayım başladı,heyecanla günlerin gecmesini bekliycez..ayy inş.ikiside tutarda ikiz annesi grubuna girersin sendedualarımız,kalbimiz seninlekızlarıma söyliycem kardeşlerine dua etsinler inş.:))buarada transferin nasıl gecti merak ediyoruminş.canım bu sefer bebişlerin seni bırakmaz,sımsıkı tutunurlar senin için mutlu sonuca ulaşmayı coook istiyorum..rabbim gönlümüze göre verir inşş...öptüm

selam turginurcum. iyim canım sen nasılsın? şişliğim biraz azaldı ama hala devam ediyor valla. çok şükür hiç bulantım olmadı. ama kokulardan tiksintim var biraz. bir de baş ağrım :44: bu normal midir :44: haftaya cumartesi çağırdı doktorum kalp atışları için. banada biraz geç geldi ama ne bileyim öyle dedi. bende bekliyorum. daha çok var. senin bebiş nasıl

Çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine burdan 12 gün sonra kutlama yaparız...

Canım nasılsın?rüzgardan ucmamışsınafyon da kötüydü dün..kemik sonucların nasıl cıktı?inş.kötü bişey yoktur..cok takip edemiyorum canım,kusura bakma benim sag böbrekte baskı var,oturamıyorum cok canım yanıyo..ama sana yazmadan cıkmak istemedim..yoksa hep aklımdasın inan..öptüm

Arkadaşlarım ben cıkıyorum,daha fazla oturamıycam,aklım hep sizde..inş.bugün güzel haberlerin alındıgı bigün olur..sonra gelirim yine inş..kendinize iyi bakın..

Benim güzel yürekli 3 kalpli arkadaşım sağolasın hissediyorum ve inanıyorum dualarındayımm..Efet uçmadım çok şükürrr..Kemik yoğunluğum normal çıktı elhamdulillah..Kendine çok dikkat et sendeee..Çokkkk sağollll tekrardannn öpüyorum canımmmm..

allahım transfere giren arkadaşlarımın bebekleri sımsıkı tutunurlarr inşaallah mutlu haberlerinizi alıcaz inşallah canlarım benim dularım sizlerle sizi çoook seviyorummm göbüşleriniz böylee dolacak inşaallah

Gülden bebişlerini almış 3 kişi olmuşlardır tahminen....nazar değmesin Rabbim tamamına erdirsin 9 ay hiç bırakmasın annelerini...
Zuzumuz dan dagüzel haberler gelseydi herşey yolundadır 3 bebiş koymuşlardır inşaallah fifty fifty güzel bir gün en güzel bir sabah değil mi??canısıııııııı napıyon gülden büyük buluşmayı yaptı biiz ne zaman buluşuyoooozzzzz bi de onu organize edelimm az kaldı..
öptüm seniiiii

Evet cnm yapalım artık şu organizasyonu tamamennnnn....Napıyimm pinekliyorummm..Güldenin sesini duysamda normal hayatıma dönsem diye telefona melül melül bakıyorumm...

Bende su an transferden sonra aslanpencesi cayı iciyorum. Ama transferden önce ahududu çayının rahim kuvvetlendirdigini biliyorum. Bende endometrium da incelme oldugu icin arastirmistim. Transferden iki gün öncede 9 mm di, transfer günü sormayi unuttum. Ben yumurta toplamadan sonra ictim ahududuyu. Aslanpencesini de dediğim gibi transferden sonra. Embriyonun tutunması için iyi geliyormuş. Çok kisi tanıyorum bu sekilde kullanan.
İğnelerde beraber hiç kullanmadım, ama bilerek değilde, çayların iyi geldigini geç öğrendiğimden ;-) bı zararı olurum bilemicem.

Benim opu dan sonra adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama çok ağır degildi, çünkü fazla yumurtam yoktu, 10 taneydi. Senin ağrıların gayet normal, yumurta sayın baya maşallah ;-)

ben kaç gündür pinekliyorum bir bilsen.. ama bugün başka sabaha kadar rüyamda transfere gidip gidip geldim saçma sapan rüyalar gördüm ben diyorum bebişlerim benim le yok diyorlar onlar hala deepfreez de...fenalık geldi uyandım sonunda....neyse güzel haberleri bekliyoruz gelecek inşaallah transfer sonrası serum vereceklerdi ondan gecikmiştir herhalde..diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsamm..

hayy maaşallah baya kalabalık topik..
güldennnnnn inşaallah o bebişler kondu ya göbüşe dahad aayrılmayım sen artık annesin yaa canınız parçanız içinde inş..
poziitifi alarak bunu tescilliyeceksin canım ..rabbim ol desin inşaallah....
zuzucum..seninde inş. herşey yolunda gdiecke haydi kızlar bize çifte pozitif yaaştın hemde ikizli üçüzlüüü ohhh inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…