Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar aslanpencesini ben çok içtim. Günde 1 bardak. Bununla beraber hayıt tohumu da içmiştim ama 2 aydır bıraktım çünkü ilaç kullanıyorum . Etkileri birbirini yokeder filan :) hayıt ve aslanpencesinden çok memnunum faydasını da gördüm. Hem adetim düzeldi hem yumurta üretmeye başladım :)

sesi çıkmadı değil mi pembe hayal den bugün teste gidecekti gidiş dönüş yolum uzun demişti inşaallah güzel haberlerle döner sesi çıkmadı hala herhalde sonucunu bekliyordur..
pembişşşş biiz habersiz bırakma bacıımmmm seni bekliyoruz merakla

Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))

günaydın akasyacım, bugün hepimiz heyecanla güzel haberler bekliyoruz ayrılamıyorum valla topicten
gülden den haberler güzel.. inşallah zuzudan ve pembiştende güzel haberler gelirde haftanın en güzel günü olur bugün.....
tünaydın tatlım hoşgeldinnn arkadaşlar banada haber verseniz birbirinizde face adresleriniz varmı bende versem bende sizlere hep ulaşabilsem olurmu

ooooooo sarı papatya hoşgeldinnnnnnn.........

Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))

Serumlar fit bir gebe ve fıstık gibi bir anne yapacak güldenimizi...Rabbim bebişlerini güç kuvvet versin bırakmasınlar anneciklerini inşaallah tuttu kolundan getiriyor değil mi evine bebişlerini...yirim onların daha oluşmamış minnak ayaklarını şimdiden

aman maşallah inşallah bulantın olmaz,ben çok çektim bulantıdan ,kokulardan uzak dur zaten,baş ağrısı çok normal,bende hala var,bazen çatlayacak gibi olurdu uyuyamazdım,vardır doktorun bir bildiği daha garanti olsun diye o zaman çağırmıştır,benim kızım iyi ,hareketlerini izliyorum artık,özellikle geceleri ,açıyorum göbeğimi kalkıp iniyor göbüş çok zevkli

tünaydı ncanım ya,,,nerelerdesin , sağlığın nasıl,gördünmü kızını dün kontorle gitmişsin galiba?

yok tatlım dün kapıda kaldım annemdeydim o yüzden:))))))))) sağlığım iyi çok şükür ağrılarımı ve mide yanmamı saymassan.... ama onlarda ufak boyutta........ tetanoz aşımı yaptırdım sanki kolumu iyice ağrıttı

Benim opu dan sonra adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama çok ağır degildi, çünkü fazla yumurtam yoktu, 10 taneydi. Senin ağrıların gayet normal, yumurta sayın baya maşallah ;-)

:))) bu ay ıyıyumurtlamısım.. ınsallah ıcı bebeklerle dolar ama hepsı degıl tabıkı :)))

hıı tamam o zaman canım ya,benimde çok midem yanıyodu,reflü başlangıcıymış,şimdi ilaç alıyorum ii geldi çok şükür,neren ağrıyor?belinmi,benimde tetanoz 2.dozum var haftaya,1.de hiç ağrım olmadı,inş ikincide de olmaz,iğnelere bağışıklık yaptı artık bünye herhalde:) benim bacaklara geçtik iğnede,acaip morarıyo ya,sende de oldumu morarma,ama sende beze oluyodu galiba,

Turginur bu tetenozz lap olurken falan olmamışmıydınn..Ben laparoskopide oldum ilk dozuu anamı ağlatmıştı günlerce ağrıdan öldümm.Hatta hastanede ağladımm hüngür hüngür ağrıdann..Şimdi hamile kalsam tekrar mı yapıcaklar onu bana..:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…