ben kaç gündür pinekliyorum bir bilsen.. ama bugün başka sabaha kadar rüyamda transfere gidip gidip geldim saçma sapan rüyalar gördüm ben diyorum bebişlerim benim le yok diyorlar onlar hala deepfreez de...fenalık geldi uyandım sonunda....neyse güzel haberleri bekliyoruz gelecek inşaallah transfer sonrası serum vereceklerdi ondan gecikmiştir herhalde..diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsamm..
tünaydın güzel arkadaşlarımmmmmm.............
Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))
gülden den haberler güzel.. inşallah zuzudan ve pembiştende güzel haberler gelirde haftanın en güzel günü olur bugün.....günaydın akasyacım, bugün hepimiz heyecanla güzel haberler bekliyoruz ayrılamıyorum valla topicten
tünaydın tatlım hoşgeldinnn arkadaşlar banada haber verseniz birbirinizde face adresleriniz varmı bende versem bende sizlere hep ulaşabilsem olurmu
Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))
selam turginurcum. iyim canım sen nasılsın? şişliğim biraz azaldı ama hala devam ediyor valla. çok şükür hiç bulantım olmadı. ama kokulardan tiksintim var biraz. bir de baş ağrım :44: bu normal midir :44: haftaya cumartesi çağırdı doktorum kalp atışları için. banada biraz geç geldi ama ne bileyim öyle dedi. bende bekliyorum. daha çok var. senin bebiş nasıl
tünaydı ncanım ya,,,nerelerdesin , sağlığın nasıl,gördünmü kızını dün kontorle gitmişsin galiba?
Benim opu dan sonra adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama çok ağır degildi, çünkü fazla yumurtam yoktu, 10 taneydi. Senin ağrıların gayet normal, yumurta sayın baya maşallah ;-)
yok tatlım dün kapıda kaldım annemdeydim o yüzden:))))))))) sağlığım iyi çok şükür ağrılarımı ve mide yanmamı saymassan.... ama onlarda ufak boyutta........ tetanoz aşımı yaptırdım sanki kolumu iyice ağrıttı
canım bir kontrol etsen ben bekliyorum yanlışmı acaba:18:
selam kızlar nasılsınız???? Varmı bir gelişmee?
hıı tamam o zaman canım ya,benimde çok midem yanıyodu,reflü başlangıcıymış,şimdi ilaç alıyorum ii geldi çok şükür,neren ağrıyor?belinmi,benimde tetanoz 2.dozum var haftaya,1.de hiç ağrım olmadı,inş ikincide de olmaz,iğnelere bağışıklık yaptı artık bünye herhalde:) benim bacaklara geçtik iğnede,acaip morarıyo ya,sende de oldumu morarma,ama sende beze oluyodu galiba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?