Canım açık ama yok gelen gidennn..Özelden mesaj attım sana..
attığın mesaj doğruysa ekledim aynısını allahalla nerede hata yaptım acaba davetiye gelmedimi
hıı tamam o zaman canım ya,benimde çok midem yanıyodu,reflü başlangıcıymış,şimdi ilaç alıyorum ii geldi çok şükür,neren ağrıyor?belinmi,benimde tetanoz 2.dozum var haftaya,1.de hiç ağrım olmadı,inş ikincide de olmaz,iğnelere bağışıklık yaptı artık bünye herhalde:) benim bacaklara geçtik iğnede,acaip morarıyo ya,sende de oldumu morarma,ama sende beze oluyodu galiba,
belim ve sırtım ağrıyo ama çok rahatsız edici boyutta değil... daha ncede dedimya yataktan dayak yemiş gibi kalkıyom.... bide 3gün önce klum ağrımaya başldı sanırım iğne yaptı... ben zaten göbeği çoktan bıraktım bacak ve koldan yapıyorum.. bende şişme morarma beze kaşıntı kızarma ne arasan var.... acaba bizmi yanlış yapıyoruz diye sağlık ocağındada yaptırdım yine aynısı oldu...... mide için bende ilaca başladım yosa çok fenaydı...
okudunmu mesajımı?????
:18::18::18::18::18::18::18::18:
Tırsıyorummmm nerdesınızzzzzz
yok tatlım dün kapıda kaldım annemdeydim o yüzden:))))))))) sağlığım iyi çok şükür ağrılarımı ve mide yanmamı saymassan.... ama onlarda ufak boyutta........ tetanoz aşımı yaptırdım sanki kolumu iyice ağrıttı
burdayım ben kızımla......
3025 te kaldık eccrinn noluyooooorrr yaaaaaw..Bende fena pinekledim pc başındaaaaa..Ama pembe hayal ve hazalmert neden haber veremediler meraktayımm.Zuzuda teli kapalı halennnn:18::18::18::18::18::18:
bizde seni seviyoz teyzoşşşşşşş........ elifnazım bugün kıpır kıpırelıfnaz dunya tatlısı bır kızzzzz ve annesııııı geldııııı sevıyorum sıızııııı
GECMIS olsun. Canim Benim bende nerde kaldi diye seni merak ediyordum
ya sevgı pıtırcıgına daldık burayı unututuk ama hazal mert yaptıralı beya oldu
sanırsam negatıf ve gelmedı ....
3025 te kaldık eccrinn noluyooooorrr yaaaaaw..Bende fena pinekledim pc başındaaaaa..Ama pembe hayal ve hazalmert neden haber veremediler meraktayımm.Zuzuda teli kapalı halennnn:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?