Tüp Bebek Günlüğümüz !

belim ve sırtım ağrıyo ama çok rahatsız edici boyutta değil... daha ncede dedimya yataktan dayak yemiş gibi kalkıyom.... bide 3gün önce klum ağrımaya başldı sanırım iğne yaptı... ben zaten göbeği çoktan bıraktım bacak ve koldan yapıyorum.. bende şişme morarma beze kaşıntı kızarma ne arasan var.... acaba bizmi yanlış yapıyoruz diye sağlık ocağındada yaptırdım yine aynısı oldu...... mide için bende ilaca başladım yosa çok fenaydı...

akasya kabul edermisin sanadamı gelmedii :2::2::2::2:

3025 te kaldık eccrinn noluyooooorrr yaaaaaw..Bende fena pinekledim pc başındaaaaa..Ama pembe hayal ve hazalmert neden haber veremediler meraktayımm.Zuzuda teli kapalı halennnn:18::18::18::18::18::18:

GECMIS olsun. Canim Benim bende nerde kaldi diye seni merak ediyordum

3025 te kaldık eccrinn noluyooooorrr yaaaaaw..Bende fena pinekledim pc başındaaaaa..Ama pembe hayal ve hazalmert neden haber veremediler meraktayımm.Zuzuda teli kapalı halennnn:18::18::18::18::18::18:

ya sevgı pıtırcıgına daldık burayı unututuk ama hazal mert yaptıralı beya oldu
sanırsam negatıf ve gelmedı ....

ya sevgı pıtırcıgına daldık burayı unututuk ama hazal mert yaptıralı beya oldu
sanırsam negatıf ve gelmedı ....

Ne bileyim yaaa benim içimden hep hazalmertinki pozitif gibi geliyorduu..Araya onuda sıkıştırayım dedimm sinerjime güveniyorum ya haniii.Çağırdığım geliyo ya hepp ondan yaniii..Bu arada bir zuzugördüm altta sankiii

kız nerlerdesin meraktan çatladık iyiisn değil mi bacım herşey yolunda mı aldın mı bebişleri göbüşüne:44::44::44:

Guldenim Iyi haberlerini okudum bebislerin Sana simsiki tutunsun insallah ve hic birakmasin kendine Iyi bak canim

pembiş geç gelebilirim demişti..... zuzum dinleniyo olabilir belki eşi izin vermemiştir pcyi açmasına... ama hazal korkutuyo beni test yapmış olması lazım.....

kızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........

selam kızlarr nasılsınızzz güldenimm bebişlerini almışşş zuzudan haber yokmu geri sayım başladı allahın izniylee .Ben dün gün boyu kayınvalidemlerdeydim misafirleri vardıı beni çağırdı pc açık kalmıştı evime geldim çok yorgundum bi yattım yeni kalktım yani akasyacım beni merak etmişsin tatlım sağol açıklama yapayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…