Tüp Bebek Günlüğümüz !

biraz uzanayım gelirimm yanınıza bide şunu söylemek istiyorum varlığınızı bilmek çok güzel bugün daha iyi anladımmm sizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz

Canım benimm şu cümlelerini okuyunca bile tam tevekkül ettiğini gayet iyi anlayabiliyorum..İnşş hayırlı pozitif sonuçlansınnn gülümmmmmmmm..

Ohhhh nihayet hersey Yolunda gitmis cooook sukur sen yat dinlen bebislerin seninle artik simsiki tutunsunlar veeee hiccccc birakmasinlar

ohhh canım benim sendende güzel haberler aldkk sıkı sıkı tutunsunlar annelerinee transfer anı ben çok duygusaldıımm doktor göstermişti bak bırakıyorum şimdi die onlar geldi aklıma ne günleer dii .seninde güldenin de hayırlı bebişli haberleriini alacağız inşallah 12 gün sonra

Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))

birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...

Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...

TEBRIKLER CANIMMMM SUKUR YAAAA MERAK ETTIK SENI COKKKKKK

Son düzenleme:

biraz uzanayım gelirimm yanınıza bide şunu söylemek istiyorum varlığınızı bilmek çok güzel bugün daha iyi anladımmm sizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz

canım benim..... dinlen tabi iyi bak yeğenlerimize........... geri sayıma başlıyoruz hep beraber.........

bizde seni seviyoz teyzoşşşşşşş........ Elifnazım bugün kıpır kıpır

Sağol tatlım... Iki gündür uzak kaldım topikten....

yerım ben onu yaaaa bugun hersey yolunda oda bılıyor kuzummmm
yıgenlerı oldu bugun yaaaaa

dogru gordun kuzu
hazaldan bende korkuyom yaaaa....

ohhhhhhhhhh sukur rabbıbe
ol desın yeterkı bebıslerıne kuzum benımmmm
bızde senı cok sevıyoruz hayatımmmm
artık gerı sayım basladıııııı

İşte ben buna halay çekerimmmmmmm mervişşşşşşşşşşşş Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla eline almayı nasib etsinnn

ne güzel bir gün bugüüünnnnnn........ gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım tebriikkk ederıiiimmm kucağına almayıda nasip etsin rabbim inşallahhh

aman zuzum d,len sen bebişlerin istirahat etmek ister odalarında....seni seviyoruz birtanemm..

Canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşaallah :119::119::119::119::119::119::119::119:

Hadi gözün aydın canım Allah 9 ay göbüşünde tutsun bebişlerini inşallah pozitif haberlerini de alıcaz.

selam hamilelik haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum transferi gerçkleşn arkadaşların pozitif sonuçlar almaları nı diliyorum RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inş bide antalya tüp bebek merkezinde yaptıranlar varmı aranızda

Canım ilk sayfada güncel listelerimiz mevcutt..Antalyada varrr..Seni ilk sayfaya davet ediyorummm

mutfakla yatakodası beni bekliyor savaş alanı gibi ikisi de bu gazla ne güzel iş yaparım değil mi hava güzel topic güzel haberler güzel öpüyorum sizi kocaman görüşrüz kızlar arda gelip bakarım amane var ne yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…