Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
canım hoşgeldin hemde anniş olarak..rabbim hayırlı güzle sonuçlar göstersin..evet sen elinden geleni yaptın şimdi tevekkül zamanı..kızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
bugun transferden sonraki 12.gunum ve kan testi yaptiramiyorum meraktan catladim, hamile olan arkadaslar benim bugun su gibi akintim geldi sizce bu normalmidir????
kızlar merkezden aradılar 19 tane yumurtam dollenmıs :)) 5. gun transferı dusunuyorlarmıssssssss..... 5. gun olmasının anlamı nedır bılen varmı???
hosgeldın canımmmmm insallh kabul edılırsınnn edılırsen bizede haber ver izleyelım seni...selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26:opuyorum hepınızı...
hayırlı ugurlu olsun canım benımmm ınsallh bebeklerın bır ömür boyu senle olur....kızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
gıt uzan bakalımmm taze anne adayııııbiraz uzanayım gelirimm yanınıza bide şunu söylemek istiyorum varlığınızı bilmek çok güzel bugün daha iyi anladımmm sizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrKızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
bizde en az senın kadar mutluyuz inan canımmmmmmmmmmteşekkürler hayatımmmmm :)))))) çok mutluyum ... :)))) geçmişi okuyamadım... eve gidince didikleyeceğim neler olmuş diyeee :))))
sizi seviorum şimdilik mecburen çıkıyorum.... :))))))
cok guzel canım masallhhh 5 gunnn en ıyı sekılde yasayabılen embrıyooo sansın yukselır insalhhhhkızlar merkezden aradılar 19 tane yumurtam dollenmıs :)) 5. gun transferı dusunuyorlarmıssssssss..... 5. gun olmasının anlamı nedır bılen varmı???
kızlar merkezden aradılar 19 tane yumurtam dollenmıs :)) 5. gun transferı dusunuyorlarmıssssssss..... 5. gun olmasının anlamı nedır bılen varmı???
Ohhhhhh ne guzel haber yaaaaa
hadı hayırlıs olsun canım benımmmmmmmm
neden canım
neden yaptıramıyon anlamadımmmmm
hosgeldın canımmmmm insallh kabul edılırsınnn edılırsen bizede haber ver izleyelım seni...
hayırlı ugurlu olsun canım benımmm ınsallh bebeklerın bır ömür boyu senle olur....
gıt uzan bakalımmm taze anne adayıııı
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrr
bizde en az senın kadar mutluyuz inan canımmmmmmmmmm
cok guzel canım masallhhh 5 gunnn en ıyı sekılde yasayabılen embrıyooo sansın yukselır insalhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?