Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ne kadar güzel bir gün !!! çokkkk sevindim, tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin :118: :118::118::118::118::118::119:

değerin kaç çıktı?

arkadaşlar ben çıkıyorum hamile olduğunun haberini alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allahım kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin haber bekleyen arkadaşlarımda pozitif hayırlı haberler alsınlar inşaalah hepiniz kocamanöpüyorumm

tebrik ederim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim...

bugun transferden sonraki 12.gunum ve kan testi yaptiramiyorum meraktan catladim, hamile olan arkadaslar benim bugun su gibi akintim geldi sizce bu normalmidir????

tebrik ederim sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelir inş.

canım hoşgeldin hemde anniş olarak..rabbim hayırlı güzle sonuçlar göstersin..evet sen elinden geleni yaptın şimdi tevekkül zamanı..
dualarımıza devam canım..dinlen bol bol yemene içmene dikkat et,kabız olma ve relaksss....

ooo gözünaydınn canım..rabbim tamamına erdirsin bi giiryorum topiğe hamiş var valla güzle oluyoooooo
duada amiiiiinnnnnnnn diyorum hepimiz anne olalım er yada geç..hem güldenin dediği gibi...BUGÜNLERDE GEÇECEK....
bende işlerime döneyim yarın antep yolcusuyum ....

maşallah canım allah sağlıkla aldırsın kucağına bizlere de dua et

kızlar merkezden aradılar 19 tane yumurtam dollenmıs :)) 5. gun transferı dusunuyorlarmıssssssss..... 5. gun olmasının anlamı nedır bılen varmı???

hosgeldın canımmmmm insallh kabul edılırsınnn edılırsen bizede haber ver izleyelım seni...
hayırlı ugurlu olsun canım benımmm ınsallh bebeklerın bır ömür boyu senle olur....
biraz uzanayım gelirimm yanınıza bide şunu söylemek istiyorum varlığınızı bilmek çok güzel bugün daha iyi anladımmm sizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz
gıt uzan bakalımmm taze anne adayıııı
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrr
teşekkürler hayatımmmmm :)))))) çok mutluyum ... :)))) geçmişi okuyamadım... eve gidince didikleyeceğim neler olmuş diyeee :))))

sizi seviorum şimdilik mecburen çıkıyorum.... :))))))
bizde en az senın kadar mutluyuz inan canımmmmmmmmmm
kızlar merkezden aradılar 19 tane yumurtam dollenmıs :)) 5. gun transferı dusunuyorlarmıssssssss..... 5. gun olmasının anlamı nedır bılen varmı???
cok guzel canım masallhhh 5 gunnn en ıyı sekılde yasayabılen embrıyooo sansın yukselır insalhhhh

Maşallah canım 5. güne kadar gelebilen embriyolar daha kaliteli oluyor ve tam dışında ki zardan kurtulup rahime tutunacağı zaman transfer ediliyor. Bu yüzden başarı şansı daha yüksek Allah bilir tabi ama bilimsel olarak öyle olduğu söyleniyor..

hayırlı olsun sekerımmm insallh bebeklerın tutunur sanaaaa hadı bakalım 3 kişi oldunuzzz baya kalaabalıksınız heeeeeeeee

İnşallahhhh Allah razı olsun hepınızden ve Rabbım hepimizin emeklerini bosa cıkarmasın ıyı kı varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…