tsk ederım cnmmmmmmm ıcımı bır sevınc kapladı anlatamam sankı hepsını aldım tasıyorum hamıleyım gıbı
kızlar ben oğluşumla bişiler atıştırayım acıktııııkkk
anladım canım yaaaa keske 10 gun verseydın ....canim ben hollandada yasiyorum burada da 23. nisandan once hastane kan testi yapmiyor merakla bekliyorum bugun biraz akintim vardi su gibi acaba bir belirtimidir bende hic olmazdi?????
Egunal
Canım bebeklerin artık seninle çok sevindim
Zuzu
Canım seninde çok şükür transferin olmuş kac emriyo kondu inşallah tutunacak bebekleriniz
Pembehayal
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim tedavim 19 Mayıs'a ertelendi ısrael bey yarın tatile çıkıyor 10 gün yok bende onun olmasını istedim
Bir sonraki adeti bekleyeceğim
canım lıstede yoksunn tedavi sürecını anlatırmısınnnn merak ettımmm sorun neydı
sebebsız ınfertılıte yıllardır basarısız bır cok denemem oldu fakat bu tup bebektekı ılk denemem umarım son olur. 12 yasında bır kızım var ve bır daha hamıle kalamadım(( cok emek harcadımm sızler gıbı cook acı cektım ama ınsallah bu kez olucak Allahın ıznıyle kendımı oyle sakınlestırıyorum. Dun opum vardı bugunde merkezden aradılar ama transfer gunu belırtmedıler 5. gun dusunuyorlarmıs..Hayırlısı Allahdan cnm.. Bız elımızden gelenı yapıyoruz takdır Allahın. Insallah herkesın bebıslerı kucalarını doldurur zor bır surec ... Sizlerle olunca kendımı ıyı hısedıyorum en azından o ankı duygularımı paylasıp rahatlıyorum ve sızlerın ıyı haberlerı benı daha cok motıve edıyor :)
Tebrikler Canim yipiiiiii Bir mutlu haber Daha seni hic birakmasin bebisin insallahKızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
canım lıstede yoksunn tedavi sürecını anlatırmısınnnn merak ettımmm sorun neydı
sebebsız ınfertılıte yıllardır basarısız bır cok denemem oldu fakat bu tup bebektekı ılk denemem umarım son olur. 12 yasında bır kızım var ve bır daha hamıle kalamadım(( cok emek harcadımm sızler gıbı cook acı cektım ama ınsallah bu kez olucak Allahın ıznıyle kendımı oyle sakınlestırıyorum. Dun opum vardı bugunde merkezden aradılar ama transfer gunu belırtmedıler 5. gun dusunuyorlarmıs..Hayırlısı Allahdan cnm.. Bız elımızden gelenı yapıyoruz takdır Allahın. Insallah herkesın bebıslerı kucalarını doldurur zor bır surec ... Sizlerle olunca kendımı ıyı hısedıyorum en azından o ankı duygularımı paylasıp rahatlıyorum ve sızlerın ıyı haberlerı benı daha cok motıve edıyor :)
canım benımmmm senıde anlıyorummm ama sen bızden daha sanslısın bı kızın varrrr allh bagıslasınn... tabıkı cocuk bı özlemmm ... bı tane olsa bıle yıne ıstersın... 2... 3... 4... ama sununla avun kı bı bebegın varrr ve insallhhh bı daha olucak... sahsen ben bı tane eger rabbımde nasıp eder verırse bı daha ıstemıycem... tup bebek o kadar yorucu ve yıpratıcıkı.... ama rabbım ıkız yada ucuz verırsee cok güzell olurrrrrrrrr
veeee 19 yavrun varrrr tabı sen annesın artık kuzum hem yaaaaa.....
5.gune gıden daha kalıtelı dıye adlandırılıyor tabı hepsı kısmet bazıalr 5. ggun der bazıalrı 3. gun kısmet tamamen canımmmm
pazartesı transfer var desene
Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
canım benımmmm senıde anlıyorummm ama sen bızden daha sanslısın bı kızın varrrr allh bagıslasınn... tabıkı cocuk bı özlemmm ... bı tane olsa bıle yıne ıstersın... 2... 3... 4... ama sununla avun kı bı bebegın varrr ve insallhhh bı daha olucak... sahsen ben bı tane eger rabbımde nasıp eder verırse bı daha ıstemıycem... tup bebek o kadar yorucu ve yıpratıcıkı.... ama rabbım ıkız yada ucuz verırsee cok güzell olurrrrrrrrr
narsude dılerım rabbım ıstegını duysun dua kapıları acık olsun ve senınde ve tum arkadaslarında yavrularını kucaklarına almayı nasıp etsın. bu ay cok bebeıs olucakmıs gıbı bır hıs var ıcımde evlat cok tatlı ve allahım herkese tatdırsın. ben aslında 2. cocugu dusunmuyordum ama kızım kardes eksıklıgını cok yasıyor. gecen gun bana dedıkı ''anne kalbımde 4 kısılık yer var.sen-ben-babam dıgerıde kardesımın yerı geldıgınde onu koyucam'' anlıycan yıpratıcı bır surec. Ama su an delıler gıbı ıstıyorum o bebegı narsude
insallahhh hayırlısıyla. Transferden sonra agrı oluyormu ben opudan sonra cok agrı cektım. gercı onemlı degıl kuzularım benı bırakmasında ben agrıya razıyım
Turginur bu tetenozz lap olurken falan olmamışmıydınn..Ben laparoskopide oldum ilk dozuu anamı ağlatmıştı günlerce ağrıdan öldümm.Hatta hastanede ağladımm hüngür hüngür ağrıdann..Şimdi hamile kalsam tekrar mı yapıcaklar onu bana..:18::18::18::18:
Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?