Tüp Bebek Günlüğümüz !

tsk ederım cnmmmmmmm ıcımı bır sevınc kapladı anlatamam sankı hepsını aldım tasıyorum hamıleyım gıbı

veeee 19 yavrun varrrr tabı sen annesın artık kuzum hem yaaaaa.....
5.gune gıden daha kalıtelı dıye adlandırılıyor tabı hepsı kısmet bazıalr 5. ggun der bazıalrı 3. gun kısmet tamamen canımmmm
pazartesı transfer var desene

Egunal
Canım bebeklerin artık seninle çok sevindim
Zuzu
Canım seninde çok şükür transferin olmuş kac emriyo kondu inşallah tutunacak bebekleriniz
Pembehayal
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim tedavim 19 Mayıs'a ertelendi ısrael bey yarın tatile çıkıyor 10 gün yok bende onun olmasını istedim
Bir sonraki adeti bekleyeceğim

canim ben hollandada yasiyorum burada da 23. nisandan once hastane kan testi yapmiyor merakla bekliyorum bugun biraz akintim vardi su gibi acaba bir belirtimidir bende hic olmazdi?????
anladım canım yaaaa keske 10 gun verseydın ....
kısmet vardır bır hayır canımmmm

bundada vardır canım bır hayır yaaa
kımsetttt

Tebrikler Canim yipiiiiii Bir mutlu haber Daha seni hic birakmasin bebisin insallah

insallahhh hayırlısıyla. Transferden sonra agrı oluyormu ben opudan sonra cok agrı cektım. gercı onemlı degıl kuzularım benı bırakmasında ben agrıya razıyım

canımmmm çok tebrik ederim bak ben sana ne demiştim, bu çikolata kistleri engel olamazlar bize hihihi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebriklerrrrr :119: :119: :119: :119: :119: :119:

canım bak şimdi duygulandım seninle yaşımız ,evliliğimiz, 7.yıla dair konuşmalarımız aklımda biçok yönden kaderdaşlığımız..
bak trasnferinde oldu geldik bugüne çokşükür...sonuda bebişli hemd eçift herşeyi gibi alemsin ya çift opu çift transfer olunca
artık rabbim inşaallah çift bebişleirnede ol desin .....kendine iyi bak sen bilirsin napıcağını zaten yinede dikkat et diyorummm..

Egunal canım hoşgeldin Transferin hayırlı olsun İnşallah 12 gün sonra hamilelik haberlerini de alırız Çifter çifter bebeklerin olur inşallah

Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...

hayır canım vurmadılar bana o zaman,,,,hamile kaldığında vururlar canım kesin,,hadi ya o kadar ağrımı yaptıı,bana hiç yapmadı ,hatta korktum baştan ama amannn dedim hiç korktuğum gibi değilmiş,aman vurdurursun yine kuzum hamile kalınca ,çok öenmliymiş bu aşı

hosgeldın sefalar getırdın guzel anne ....
edıyle budunun annesı :))))
rabbım ol desın onlara ve evlat hasretın son bulsun kuzummm.....
sısko oldn serumlarla desene hehe
afıyet seker bal olsun edıme budume yarasın emı o mamalarrrrr
sana yat dınlen ıs yapma kendını yorma dememe gerek yok demı gercı dedım sayda
30 NİSANDA hamıleyım dıycennnnnnn 1 mayıs tatılya bakmazlar sana sen 30 da yap kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…