Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...
Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekraryanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
Canım arkadaşlarım...
Bebeklerim benimle..
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Canım arkadaşlarım...
Bebeklerim benimle..
Ne güzel bir gün olmuş böyle, sıkı takip edemedim gerçi... Hamilemize tebrikler, Allah kucağına almayı da nasip etsin, transfer olanlar, umuyorum bebekleriniz sizi hiç bırakmazlar..
benim için de büyük gün yarın olacak, sabahtan transfer saati için arayacaklar, umuyorum ve inanıyorum ki herşey çok güzel gidecek ve bende akşama evime bebeklerimle dönmüş olacağım. benim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar ???
Ne güzel bir gün olmuş böyle, sıkı takip edemedim gerçi... Hamilemize tebrikler, Allah kucağına almayı da nasip etsin, transfer olanlar, umuyorum bebekleriniz sizi hiç bırakmazlar..
benim için de büyük gün yarın olacak, sabahtan transfer saati için arayacaklar, umuyorum ve inanıyorum ki herşey çok güzel gidecek ve bende akşama evime bebeklerimle dönmüş olacağım. benim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar ???
canummm dualarımız senınlee...guzel haberler alırız inşallah :))
Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....
Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....
Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..
Cnm duygulanmak sana yasak bugun ama bebeklerini alirken duygulanabilirsin ben kuzularimi alirken gozumden tutamadigim yaslarim akiyordu ama onlar bana gelipte odamiza cikancada annem beni kahkâlarla guldurdu dedim firlaticam birsey kafana cisim var isicem anne yapma diye bagiriyordum
Ah ah biliyorum o gece nasil gecti sana hersey guzel olucak ben saglik ocagina gidiyorum birazdn donunce sana yasin okucaz teyzesi kizimla zuzu ve sen hic ayrilmayin insallh yavrularinizdan bu o masaya son yatisinz olsun bundan sinrasi dogum icin olsun insallh biz sansliyizki tedavi olabildik rabbim paradi olmayana guc versin onlarda boyle alsinlar bebeklerini rabbim hepimizin evini cocuk sesleriyle donatsin hadi cnm bnm sen kahvaltini ysp
günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle
canım hayırla gıt hayırla gel ınsallhhhh
bozma moralını sekerrr herseyyyy yoluna girerrrr ınsallh guzel sonuclar alırsın tatlımmm
canım arkadaşlarım.tüm dualarım sizinle..sorunsuz bir şekilde olsun bitsin transeriniz...inşallah poziti görmek nasip olur...ben bile bu kadar heyecanlıyken sizin durumunuzu düşünemiyorum..eminim arkadaşlar dua etmeye başlamıştır..eminim ki ALLAH bu kadar içten edilen duayı geri çevirmez..ALLAH yardımcınız olsun güzel arkadaşlarım...
Egunal ve Zuzum dualarımız sizinle,melekleriniz size sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah
Pembe_Hayal canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.
Sevefe sağlıklı ve kaliteli yumoşların olsun inşallah.
Verdi kuzucuğunun iyilik haberlerini bekliyoruz canım.
herkese günaydınlar arkadaşlarım,,,
egunal ve zuzu ,Allah yardımcınız olsun,göbüşleriniz bebeiş dolsun inşallahh,,pembe hayal test yaptırmadımı hala,,haber yokmu,inşallah oda pozitif sonuç alacak,dualarım sizlerle canlarımm...
canım inş bebeğin tutunur ve bize müjdeyi verirsin RABBİM yüzünü güldürsün dualarımızdasınz
selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26:opuyorum hepınızı...
günaydın kızlar herkese. bebişleriyle buluşacak olan egunal ve zuzu transferiniz sorunsuz geçsin inş 12 gün sonra da pozitif haberlerinizle sevindirin hepimizi. Allah yardımcınız olsun canlar. pembe hayal inş sende pozitif sonuçla gel bgn.
Hepinize Rabbim kuvvet versin.. Isınızı kolaylaştırsın , hersey gönlünüze olsun.. Dualarımız sizinle..
Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
ohh be egunalden haber var.zuzudan gelse de rahatlasak...inşallah pozitifle sonuçlanır...
ayyy çok şükür bide pozitif haberini alırsak güldenden değmeyin keyfimize.
ayy ne güzel ccanım,,,peki kaç tane koymuşlar yumoş,,bilgin varmı canım
canım bebişlerini almışsın göbüşüne:))cooook sevindim,cook şükür kazasız,belasız,bi sorun yaşamadan bugünlere geldin,sonunda bebişlerini almak nasip olduRABBİM inş.ol der bebişlerine,10 gün sonra mutlu sona ulaşırız hep birlikte..artık geri sayım başladı,heyecanla günlerin gecmesini bekliycez..ayy inş.ikiside tutarda ikiz annesi grubuna girersin sende dualarımız,kalbimiz seninle kızlarıma söyliycem kardeşlerine dua etsinler inş.:))buarada transferin nasıl gecti merak ediyorum inş.canım bu sefer bebişlerin seni bırakmaz,sımsıkı tutunurlar senin için mutlu sonuca ulaşmayı coook istiyorum..rabbim gönlümüze göre verir inşş...öptüm
allahım sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah
Çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine burdan 12 gün sonra kutlama yaparız...
allahım transfere giren arkadaşlarımın bebekleri sımsıkı tutunurlarr inşaallah mutlu haberlerinizi alıcaz inşallah canlarım benim dularım sizlerle sizi çoook seviyorummmgöbüşleriniz böylee dolacak inşaallah
Gülden bebişlerini almış 3 kişi olmuşlardır tahminen....nazar değmesin Rabbim tamamına erdirsin 9 ay hiç bırakmasın annelerini...
Zuzumuz dan dagüzel haberler gelseydi herşey yolundadır 3 bebiş koymuşlardır inşaallah fifty fiftygüzel bir gün en güzel bir sabah değil mi??canısıııııııı napıyon gülden büyük buluşmayı yaptı biiz ne zaman buluşuyoooozzzzz bi de onu organize edelimm az kaldı..
öptüm seniiiii
hayy maaşallah baya kalabalık topik..
güldennnnnn inşaallah o bebişler kondu ya göbüşe dahad aayrılmayım sen artık annesin yaa canınız parçanız içinde inş..
poziitifi alarak bunu tescilliyeceksin canım ..rabbim ol desin inşaallah....
zuzucum..seninde inş. herşey yolunda gdiecke haydi kızlar bize çifte pozitif yaaştın hemde ikizli üçüzlüüü ohhh inşaallah...
Egunal almış bebişlerini demek,zuzu dan haber yok mu?
pembehayal nerde kaldın, hadi hayırlı haberle gel sen de
Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))
hadi hayırlısı , allahım inşallahta kucagına almak nasip etsin allahım her isteyenin yüzünü güldürsün
Serumlar fit bir gebe ve fıstık gibi bir anne yapacak güldenimizi...Rabbim bebişlerini güç kuvvet versin bırakmasınlar anneciklerini inşaallahtuttu kolundan getiriyor değil mi evine bebişlerini...yirim onların daha oluşmamış minnak ayaklarını şimdiden
Guldenim Iyi haberlerini okudum bebislerin Sana simsiki tutunsun insallah ve hic birakmasin kendine Iyi bak canim
selam kızlarr nasılsınızzz güldenimm bebişlerini almışşş zuzudan haber yokmu geri sayım başladı allahın izniylee .Ben dün gün boyu kayınvalidemlerdeydim misafirleri vardıı beni çağırdı pc açık kalmıştı evime geldim çok yorgundum bi yattım yeni kalktım yani akasyacım beni merak etmişsin tatlım sağol açıklama yapayım dedimm
hayırlı olsun sekerımmm insallh bebeklerın tutunur sanaaaa hadı bakalım 3 kişi oldunuzzz baya kalaabalıksınız heeeeeeeee
Egunal
Canım bebeklerin artık seninle çok sevindim
Zuzu
Canım seninde çok şükür transferin olmuş kac emriyo kondu inşallah tutunacak bebekleriniz
Pembehayal
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim tedavim 19 Mayıs'a ertelendi ısrael bey yarın tatile çıkıyor 10 gün yok bende onun olmasını istedim
Bir sonraki adeti bekleyeceğim
canım bak şimdi duygulandımseninle yaşımız ,evliliğimiz, 7.yıla dair konuşmalarımız aklımda biçok yönden kaderdaşlığımız..
bak trasnferinde oldu geldik bugüne çokşükür...sonuda bebişli hemd eçift herşeyi gibi alemsin ya çift opu çift transfer olunca
artık rabbim inşaallah çift bebişleirnede ol desin .....kendine iyi bak sen bilirsin napıcağını zaten yinede dikkat et diyorummm..
egunal tebrık ederım bebıslerın sıkı sıkı sarılsın sana annelerını hıc bırakmasınnnnnnnn
Egunal canım hoşgeldin Transferin hayırlı olsun İnşallah 12 gün sonra hamilelik haberlerini de alırız Çifter çifter bebeklerin olur inşallah
hosgeldın sefalar getırdın guzel anne ....
edıyle budunun annesı :))))
rabbım ol desın onlara ve evlat hasretın son bulsun kuzummm.....
sısko oldn serumlarla desene hehe
afıyet seker bal olsun edıme budume yarasın emı o mamalarrrrr
sana yat dınlen ıs yapma kendını yorma dememe gerek yok demı gercı dedım sayda
30 NİSANDA hamıleyım dıycennnnnnn 1 mayıs tatılyabakmazlar sana sen 30 da yap kuzummmm
Benim vefalı,güzel yürekli,düşünceli canım arkadaşlarım...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Sormuş merak etmişsiniz...
Güzel dilek ve dualarınızı eksik etmemişsiniz...
Allahrazı olsun sizden...
sizi sözde değil özde seviyorum..
bak yine duygulandım
Hoş geldin güldenim safalar getirdin..Artık tıbben hamile olduğuna göre bundan sönra pozitifi görmen,peşinden keseyi ,yediğin tekmeleri konuşacak ve kucağına ladığına büyüdüğüne şahit de olacağız bizimkilerle birlikte güle oynaya büyüteceğiz bebişleri...Şükürler olsun Rabbime bebeğim
yemeğini ye de anlat bakalım hastanenin her katına işeye işeye mi çıktın transferdenneler yaptın çılgın hamile
benım alıntım yok geene....
neyse sen hamısın ondan sana kızamıyommmm
aglamak yasak sana .....
sendende razı olsun canım benımmmmm
bende senı cok sevıyommmm tatlım kıymatlımmm
beybiiiiiii
hayırlı olsun...
kalkamadım yerımden arıyamadım seni...
hoşbuldum şekerim..
serumları yedikçe bitmek bilmeyen işeme hissim sürekli arttı...
şöylekii...
beni odaya aldılar ben az sıkışıktım o arada serumu bağladılar ve beni hazırkadılar doktorda 20 dk sonra gelince zaten az sıkışık olan ben serumun bi tanesini yarı etmiş çok sıkışık bi hal almıştım..neyse doktor geldi ama ben patlıyorum bi de karnıma ultrason aletiyle bastırdıkça kesin fışkırtcam daktırın suratına dedimbüyük eziyetti...işlem bitti odaya geçtim hemşire 5 dk bekleyip sonra işe dedi annem sürgüyü koydu ve dünyalar benim oldu yalnız olan yatağa oldu üçte ikisini yatağa salmıştım..sebep o kadar tazyikli geldiki erkekler gibi karşıya fışkırtarak yapıyordum ama beni kimse tutamazdı yaptım sonra bi daha bi daha geldi çünkü serum yiyorum ve bi yandanda işiyorum...annem yazık sürgü getirip götürmekten helak oldu...bu arada test günüm 1 mayıs taammııı...
Hoş geldin güldenim safalar getirdin..Artık tıbben hamile olduğuna göre bundan sönra pozitifi görmen,peşinden keseyi ,yediğin tekmeleri konuşacak ve kucağına ladığına büyüdüğüne şahit de olacağız bizimkilerle birlikte güle oynaya büyüteceğiz bebişleri...Şükürler olsun Rabbime bebeğim
yemeğini ye de anlat bakalım hastanenin her katına işeye işeye mi çıktın transferdenneler yaptın çılgın hamile
saol canım hoşbuldum..
ne güzel şeyler yazmışsın öyleeee
ecrin hatuna yazdım işeme maceramı..
transferden hemen sonra merdiven indirsiler kesin her katı sular seller götürürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?