Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım tekrar hayırlı olsun transferin İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın Gerçekten zor bir süreçten geçtin İnanıyorum ki bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak Allahım 12 gün sonra sana hamilelik haberi almayı, bizlere de senin için kutlama yapmayı nasip etsin

ohhh çok şükürr,,tebrik ederim güzelim,,Allah tamamına erdirsin inşşşş

canımmm tekrardan çok ama çok tebrikler. güzel anne oldun şimdi. hemde ecrinin dediği gibi edi ile büdü. yada ceren ile egemen sağlıkla gelsinler, huzur getirsinler minişler

Ne güzel bir gün olmuş böyle, sıkı takip edemedim gerçi... Hamilemize tebrikler, Allah kucağına almayı da nasip etsin, transfer olanlar, umuyorum bebekleriniz sizi hiç bırakmazlar..
benim için de büyük gün yarın olacak, sabahtan transfer saati için arayacaklar, umuyorum ve inanıyorum ki herşey çok güzel gidecek ve bende akşama evime bebeklerimle dönmüş olacağım. benim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar ???

Hoş geldin güldenim safalar getirdin..Artık tıbben hamile olduğuna göre bundan sönra pozitifi görmen,peşinden keseyi ,yediğin tekmeleri konuşacak ve kucağına ladığına büyüdüğüne şahit de olacağız bizimkilerle birlikte güle oynaya büyüteceğiz bebişleri...Şükürler olsun Rabbime bebeğim

yemeğini ye de anlat bakalım hastanenin her katına işeye işeye mi çıktın transferden neler yaptın çılgın hamile

hadı hayırlııs olsun cnm senın ıcındeeee olur tabı neden olmasın cnm aaaaaaaa

inşaallah senin de güzel haberlerini alırız Allah yar ve yardımcın olsun..Al bebişlerini de evde otursunlar annelerinin göbüşünde yeter dışarda kaldıkları..benim de 4 bebişim var deep freez de dondu evlatlarım ben de onları alacağım günü dört gözle bekliyorum sen de benim için dua et bebişini alınca...öpüyorum dualarımız seninle

canummm dualarımız senınlee...guzel haberler alırız inşallah :))

Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....

Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....

Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..

günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle

canım hayırla gıt hayırla gel ınsallhhhh

bozma moralını sekerrr herseyyyy yoluna girerrrr ınsallh guzel sonuclar alırsın tatlımmm

canım inş bebeğin tutunur ve bize müjdeyi verirsin RABBİM yüzünü güldürsün dualarımızdasınz

Hepinize Rabbim kuvvet versin.. Isınızı kolaylaştırsın , hersey gönlünüze olsun.. Dualarımız sizinle..

ohh be egunalden haber var.zuzudan gelse de rahatlasak...inşallah pozitifle sonuçlanır...

ayyy çok şükür bide pozitif haberini alırsak güldenden değmeyin keyfimize.

ayy ne güzel ccanım,,,peki kaç tane koymuşlar yumoş,,bilgin varmı canım

allahım sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah

Çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine burdan 12 gün sonra kutlama yaparız...

Egunal almış bebişlerini demek, zuzu dan haber yok mu?
pembehayal nerde kaldın, hadi hayırlı haberle gel sen de

Evet canım duydum sesini güldeniminnn rahatladımmm..Serum yiyormuşşşşş..Ayrıntılar kendinde gizliiiii:)))

hadi hayırlısı , allahım inşallahta kucagına almak nasip etsin allahım her isteyenin yüzünü güldürsün

Guldenim Iyi haberlerini okudum bebislerin Sana simsiki tutunsun insallah ve hic birakmasin kendine Iyi bak canim

hayırlı olsun sekerımmm insallh bebeklerın tutunur sanaaaa hadı bakalım 3 kişi oldunuzzz baya kalaabalıksınız heeeeeeeee

egunal tebrık ederım bebıslerın sıkı sıkı sarılsın sana annelerını hıc bırakmasınnnnnnnn

Egunal canım hoşgeldin Transferin hayırlı olsun İnşallah 12 gün sonra hamilelik haberlerini de alırız Çifter çifter bebeklerin olur inşallah

Benim vefalı,güzel yürekli,düşünceli canım arkadaşlarım...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Sormuş merak etmişsiniz...
Güzel dilek ve dualarınızı eksik etmemişsiniz...
Allahrazı olsun sizden...
sizi sözde değil özde seviyorum..
bak yine duygulandım

egunal kullanıcısından alıntı
Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...

EGUNAL CANIM.. İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLI HABERLERİNİ DE BİZİMLE PAYLAŞACAKSIN. ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIM. BU İNANCINLA KOCAMAN GÜZEL YÜREGİNLE ZAFERİ KAZANACAKSIN VE ALLAHIM MUKAFATINI VERECEK.

PEMBE HAYAL CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. İNAN OLUMLU SONUÇLARI ALDIKCA SİZİN KADAR MUTLU OLUYOR VE KENDİMİZ İÇİN UMUTLANIYORUZ. ALLAH KUCAGINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN CANIM.

EGUNAL canim transverin hayirli ugurlu olsun canim arkadasim insallah 12 gun sonra halaylar cekeriz hep beraber allahin izniyle canim
PEMBE_HAYAL arkadasim seninde gozun aydin masallah ,insallahhhhh tamamina erdirsin rabbiim.

hoşbuldum şekerim..
serumları yedikçe bitmek bilmeyen işeme hissim sürekli arttı...
şöylekii...
beni odaya aldılar ben az sıkışıktım o arada serumu bağladılar ve beni hazırkadılar doktorda 20 dk sonra gelince zaten az sıkışık olan ben serumun bi tanesini yarı etmiş çok sıkışık bi hal almıştım..neyse doktor geldi ama ben patlıyorum bi de karnıma ultrason aletiyle bastırdıkça kesin fışkırtcam daktırın suratına dedimbüyük eziyetti...işlem bitti odaya geçtim hemşire 5 dk bekleyip sonra işe dedi annem sürgüyü koydu ve dünyalar benim oldu yalnız olan yatağa oldu üçte ikisini yatağa salmıştım..sebep o kadar tazyikli geldiki erkekler gibi karşıya fışkırtarak yapıyordum ama beni kimse tutamazdı yaptım sonra bi daha bi daha geldi çünkü serum yiyorum ve bi yandanda işiyorum...annem yazık sürgü getirip götürmekten helak oldu...bu arada test günüm 1 mayıs taammııı...

ZUZU canim seninde tranverin hayirli ugurlu olsun
rabbim tamamina erdirsin guzelim.
bende sabirsizlikla test gunumu bekliyorum
insallah hep beraber hamis oluruz

benım alıntım yok geene....
neyse sen hamısın ondan sana kızamıyommmm
aglamak yasak sana .....
sendende razı olsun canım benımmmmm
bende senı cok sevıyommmm tatlım kıymatlımmm

saol canım hoşbuldum..
ne güzel şeyler yazmışsın öyleeee
ecrin hatuna yazdım işeme maceramı..
transferden hemen sonra merdiven indirsiler kesin her katı sular seller götürürdü..

benım alıntım yok geene....
neyse sen hamısın ondan sana kızamıyommmm
aglamak yasak sana .....
sendende razı olsun canım benımmmmm
bende senı cok sevıyommmm tatlım kıymatlımmm

senin kutlama alıntını aldım ama mesaj karakter sınırlaması olduğundan seninkini sildim
sebep sana sonra yazacağım için ordan cevap yazmadım şekerim görmemiş olmam imkansız...
kutlama içinde ayrıca yirim seni..

beybiiiiiii

hayırlı olsun...
kalkamadım yerımden arıyamadım seni...

saol melikecim ararsın bilmemmi ben seni
zaten tel dipteki oda da şarjda kim kalkıp bakcak şimdi dimiii
düşünceli arkadaşım teşekkür ediyorum canımsıınnn

aman Allahımmmmm yazık benım teyzeme yaaaaaaaaaa .......
macaralı bır gun olmus desene bebısler harıcındede....
senın cıste bıtmek bılmemıs kuzu yaaaaaaaaaaaaa
1 mayıs tatıl ama
erkek gıbı kısmını doktorun yuzune yapsaydın ne olurdu aceppppppppp

valla bend emerak ettim kız herşeyi çifter yaşıyo çişinidede tutmaması çok yapması olabilir...inşaallah rabbim bizede transfer olup gün beklediğimizi yaaştıcak canım..sanada tez zamandaaaaa

saol canım hoşbuldum..
ne güzel şeyler yazmışsın öyleeee
ecrin hatuna yazdım işeme maceramı..
transferden hemen sonra merdiven indirsiler kesin her katı sular seller götürürdü..

canım benim inşaallah hepsi gerçek olacak ...Sabah milstone da anlattım bütün gece rüyamda senin yerine transfere gidip giidp geldim ben diyorum ki ben hamileyim bebişlerim benimle bana diyorlar yoo hepsi deep freez de ayyy bir türlü alamadım çocuklarımı getiremedim evime..Herhalde senin transferi fazla taktım kafaya gtttim gittim geldim yaaa..sabah kociş beni uyandırmak için neler yapmış banamısın dememişim on ada ayrı güldümm ya neyse...
sen de benim gibi çok sıkışınca karşıya mı işiyorsun bende bir türlü dar yere işeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…