saol melikecim ararsın bilmemmi ben seni
zaten tel dipteki oda da şarjda kim kalkıp bakcak şimdi dimiii
düşünceli arkadaşım teşekkür ediyorum canımsıınnn
senin kutlama alıntını aldım ama mesaj karakter sınırlaması olduğundan seninkini sildim
sebep sana sonra yazacağım için ordan cevap yazmadım şekerim görmemiş olmam imkansız...
kutlama içinde ayrıca yirim seni..
aman Allahımmmmm yazık benım teyzeme yaaaaaaaaaa .......
macaralı bır gun olmus desene bebısler harıcındede....
senın cıste bıtmek bılmemıs kuzu yaaaaaaaaaaaaa
1 mayıs tatıl ama
erkek gıbı kısmını doktorun yuzune yapsaydın ne olurdu aceppppppppp
3gündür hastanedeydik çünkü kurmızıya yakın kanamam oldu ama fazla değil aradım doktoru gel bakalım dedi çok korkmuştum ağlayarak gittim baktılar ve kese burda dediler ama yinede yatış verdiler kanamam olmayınca eve geldim ama hala çok endişeliyim ne olur yardım edin kalp atışına 10gün sora gel ded,iler yani korktugum şey şimdi kalp atışı belli olmuyormu neden 10gün sora sordum durum nasıl dediki yani şu an bişey yok ama olmayacagı anlamına gelmez heran her şey olabilir dedi çok agladım korktum zor bulduk rabbim bağışlasın bu mübarek haftada isteyen herkese nasip etsin aminnn ..
ayyy ne güldümmm yaaaa
anneni düşünemiyon halini ahh analarımız görüyola rne hallere geldiğimizzi kaıdncağız dua ediyor yavrum çekiyor tutsun bebeleri diyee.
ayy sonu güzle ya bebişle rgöbüşte yaaaaa
aman Allahımmmmm yazık benım teyzeme yaaaaaaaaaa .......
macaralı bır gun olmus desene bebısler harıcındede....
senın cıste bıtmek bılmemıs kuzu yaaaaaaaaaaaaa
1 mayıs tatıl ama
erkek gıbı kısmını doktorun yuzune yapsaydın ne olurdu aceppppppppp
valla bend emerak ettim kız herşeyi çifter yaşıyo çişinidede tutmaması çok yapması olabilir...inşaallah rabbim bizede transfer olup gün beklediğimizi yaaştıcak canım..sanada tez zamandaaaaa
canım benim inşaallah hepsi gerçek olacak ...Sabah milstone da anlattım bütün gece rüyamda senin yerine transfere gidip giidp geldim ben diyorum ki ben hamileyim bebişlerim benimle bana diyorlar yoo hepsi deep freez de ayyy bir türlü alamadım çocuklarımı getiremedim evime..Herhalde senin transferi fazla taktım kafaya gtttim gittim geldim yaaa ..sabah kociş beni uyandırmak için neler yapmış banamısın dememişim on ada ayrı güldümm ya neyse ...
sen de benim gibi çok sıkışınca karşıya mı işiyorsun bende bir türlü dar yere işeyemem
hosgeldın canımmmm....
cok gecmsı olsunnnnn 12 gun test 10 gun tese 10gun kalp dıye bılıyom ben ama senın sıralamda kalp 10 gunu gecıyrosa bılmem....
rabbım ol dedıkten sonra olur sen ıcını ferah tut kı olduda zaten...
3gündür hastanedeydik çünkü kurmızıya yakın kanamam oldu ama fazla değil aradım doktoru gel bakalım dedi çok korkmuştum ağlayarak gittim baktılar ve kese burda dediler ama yinede yatış verdiler kanamam olmayınca eve geldim ama hala çok endişeliyim ne olur yardım edin kalp atışına 10gün sora gel ded,iler yani korktugum şey şimdi kalp atışı belli olmuyormu neden 10gün sora sordum durum nasıl dediki yani şu an bişey yok ama olmayacagı anlamına gelmez heran her şey olabilir dedi çok agladım korktum zor bulduk rabbim bağışlasın bu mübarek haftada isteyen herkese nasip etsin aminnn ..
Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...
şekerim senin embriyolar nasıl çözüldü durumları nasıl???
sağol ecrinim yaa bak bunu bilmiyordum o zaman daha var hastane okadar yogun ki göz gözü görmüyordu dktorla konuşamadım bile mevsimdenmidir nedir kaynıyor buralar çok halsizim ya hep yatasım var midem de fena çokk öptümm sseni sen nasılsın iyisindir umarmm:))
he valla anneciğim perişan oldu...
yapıyorum yapıyorum bitmiyooo o kadar serumu sen yesen senide görürdük cicim
1 mayıs tatil evet ama ben 1 mayısta yaptırcam işte banane
olmadı 2 mayısta erken yaptırmam uleennnn...
o gün bi gelsinde büyük konuşmamak lazım
teknik olarak masa yukarda daktır oturunca ağaşıda kalıyo ve tam hizasında duruyooo...
dedim adamın gözlüklerini ıslatmadan bitsin transfer
evet 2 kat daha fazla şaaparım ben
evet canım dün okadar yazıştık ve gündemde kaldıki transfer konusu seninde bilinç altına işlemesi normal..
kocan sabah kaldırmak için neler neler yapmış çok merak ettimmm
çok sıkışınca tazyikli geliyooo bu kez çok fenaydı ama ilk kez böyleydi o kadar serum ve su dan sonra beklenen son..
dikkat ettim aslında sürgüyü tutturayım diye ama bi yandan da kendimi zorlamamam gerekiyodu bende amaaannn dedim saldım gitti
ayyy ne güldümmm yaaaa
anneni düşünemiyon halini ahh analarımız görüyola rne hallere geldiğimizzi kaıdncağız dua ediyor yavrum çekiyor tutsun bebeleri diyee.
ayy sonu güzle ya bebişle rgöbüşte yaaaaa
guzel sonuclar alman dilegiyle, hayirli olsun.....
Bu sabah embriyolog blast seviyeyeulaşmak üzereler dedi. Umuyorum yarına aynı tempoyla ulaşırlar canım.
Bu arada artık beni de listeye ekler misin??
neyse o gun gelsın konusucazzzzzzzzzzz bakacazzzzzzzzzz baskı yapıcazzzzzzzzz dermsıım kısmet kuzummmm
aslında transfer 10 dak ıs ama o sıkısıkken beklemek ınsaan o kadar uzun gelıyorkı analtama yaaaaaaa....
adamın yanına bır daha gıdemezdın hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?