kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
evet şekerim bebişleri aldıktan sonra hele bi de o kadar kötü maceradan sonra kim takar işemişim yeryeri
saol canım..
oo süpperrr...
eklerim cicim ama bilgilerin lazım yazıver bakiimm..
yaş ,deneme sayısı,merkez,sebep aşama zaten belli herşey yolunda giderse yarın transfer var sanırım...
ya canımsın güldenimbeni şu acılmayan agzımla güldürdün yaa ne diyim ben sana ALLAHIM o manzara bian gözlerimin önüne geldi iyi etmişsin sal gitsin,bende aynısını yapmıştım,tuvalete yetişene kadar yatak,oda,gittiydi yani..napıyım catlıycaktım..sendede aynısı olmuş,hatta sen serum yedigin için daha kötü olmuşsun haliyle sana gülcem diye agzım acıdı bee ama şimdi iyisin,bebişlerin göbüşünde cook güzel yaa,inş.seni hiç 9 ay bırakmazlar canım arkadaşım..bende seni inan sözde degil özde seviyorum güzelce dinlen,bebişlerinle vakit gecir inş..
tü tü tüüüüü maşallahhhhh...
e tabii bu değerden sonra yaptırma artık
ilk buluşma 27 nisan demek ne güzell..
bu arada son adet tarihini yaz cicim listeye ekleyecemde
Canım inaşllah 12 gün sonra hamileyim dersin.Transferi izledinmi canım nasıl görünüyormu embriyolar.Ben transferimde izlememiştim yani öyle bir sistem yoktu.2 tane mi transfer edildi canım inşallah ikiz annesi olursun
Sagol canım beni merak etmişsin:))evet agrım var biraz canım,başımada vuruyo,agrı kesici içiyorum mecburen..agzımı acamıyorum fazla..salıdan beri corbayla besleniyorum düşüninş.haftasonuna kadar gecer,bi de agzım acılmıyo yiyemiyorum ya bişey,herşeyi yiycem geliyo,herşeyi canım istiyo ama yok yiyemiyorum (bi düzeleyim yiycem herşeyi sen nasılsın canım?
evet son 5 gün kala tacizler başlayacaktır şimdiden tahmin edebiliyorum..
hadi test yaaapppp
transfer kolay dediğin gibi ama daktırı bekliyosun bi de o anda karnında gezinen ultrason aleti çok fena yapıyooo..
kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
aynen canım kuzucuklarımda ac kaldı kac gündür,corbayla karınmı doyar:))ac kalmasınlar diye ayran,meyvesuyu içiyorum ama yetmez tabi..anaları iyileşene kadar sıkcakları biraz dişlerinievet canım hamişlikte hastalık cook zoorrrr,ama diş agrısı daha zorrrrrr..oyüzden hamişlikten önce diş bakımı,ben korktugum için gidemedim hamilelikten önce cektirmeye,bak şimdi mecbur gittim..:18:
egunal canim bebislerini almissin rabbim sizi ayirmasin insallah
evracim sende disdenmi cekiyorsun gecmis olsun canim bende dün bogazimin altinda cikan bir sivilce vardi cok büyüdü sonra kücüldü ama birtürlü patlamadi ve sertlesti dr kendilerini bölgesel anastezi ile aldi simdi bandajla kapali hamilelikde vücit hassas oldugu ve gücsüz düstügü icin malesef savasamayip mikroplari barindirabiliyormus simdi iyiyim sükür 1 aydir atmakdan sikildim 2 gündür cok belim agriyor ve hafif sari akintilarim oluyor sanirim buda 2. adet tarihim geldi ona bagliyorum bu konuda yorumu olan varmi acaba hamile olup adet tarihinde agri sanci akintisi olsan varmi acaba yazarsa sevinirim biraz
tedavi olup sonuc bekleyen arkadaslarima rabbimden dualarla yardim etmesini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?