Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım cook sevindim seninde göbüş doldu inş..rabbim dualarımızı kabul etsin inş.sende 9 ay sonra melegine kavuş,tabi önce şu geri sayımı yapalım:))dikkat et kendine

kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz

tü tü tüüüüü maşallahhhhh...
e tabii bu değerden sonra yaptırma artık
ilk buluşma 27 nisan demek ne güzell..
bu arada son adet tarihini yaz cicim listeye ekleyecemde

yaş 38 , deneme 4, merkez bahçeci fulya, sebep tüpler yok + bir sürü sebep

he he he...
ne güsellll güldürdüm senii..
napalım kuzum bizde normal zamanda oraya buraya işemiyoz sağlık nedenlerinden yanii
çektirdiğin dişin yerimi acıyo halaa...

Sagol canım beni merak etmişsin:))evet agrım var biraz canım,başımada vuruyo,agrı kesici içiyorum mecburen..agzımı acamıyorum fazla..salıdan beri corbayla besleniyorum düşüninş.haftasonuna kadar gecer,bi de agzım acılmıyo yiyemiyorum ya bişey,herşeyi yiycem geliyo,herşeyi canım istiyo ama yok yiyemiyorum(bi düzeleyim yiycem herşeyisen nasılsın canım?

saol esincim..
evet canım izledim..ekranda beyaz bir nokta şeklinde görülüyor..
içeri verilirken ilerleyişini izledim..konulduğu yeri gördüm..
çok anlamlı ve özel bir an...
ikiz annesi olma fikri önceleri endişendirirdi beni ama şimdi çok istiyorummm

Evet canım diş yeri agrıyo,acıyo,agzım acılmıyo pek,,yüzümün sag tarafı şiş hala,haftasonuna kadar düzelirim inş.bi de şu böbrege bi care bulsam öldürcek beni(bunları nasıl yazıyom bi görseniz halimi,hangi tarafa egilip,büzülcegimi sapıtıyorum yinede gecmiyo..ayy inş.seninde ikiz olurda sen yazarsın bana böbregim agrıyo diye,bende senin agrılarının nazını cekerim azcık..sen ve diger arkadaşlarım benim agrı msjlarımdan yoruldunuz artık

kıyamam hayatım yaaaa kızlarımızda ac desene ahh ahhhhh
hamıslıkte hasta olmak ne zor yaaaaaaaaaa
tez zamanda ıyıles ıns canım benımmmmmmmm

evet son 5 gün kala tacizler başlayacaktır şimdiden tahmin edebiliyorum..
hadi test yaaapppp
transfer kolay dediğin gibi ama daktırı bekliyosun bi de o anda karnında gezinen ultrason aleti çok fena yapıyooo..

yok kıuzu bende son gun yapma taraftarıyım ama tatıl dıye dedım ....
yoksa derlerdı 11.gun yap dıye dımı ....
karasu basta olma uzere yapacak dıyım ben sana :)))))))))

kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz

masallah canımmmm

aynen canım kuzucuklarımda ac kaldı kac gündür,corbayla karınmı doyar:))ac kalmasınlar diye ayran,meyvesuyu içiyorum ama yetmez tabi..anaları iyileşene kadar sıkcakları biraz dişlerinievet canım hamişlikte hastalık cook zoorrrr,ama diş agrısı daha zorrrrrr..oyüzden hamişlikten önce diş bakımı,ben korktugum için gidemedim hamilelikten önce cektirmeye,bak şimdi mecbur gittim..:18:

gülden cnm bnm artık rahat bi ohh çekelim hep birlikte herkes senin ve bbeişlerin için çok dua etti.Allah a şükürler olsunki bugüne gelebildin sırada pozitif haber var başladı zorlu bekleme günleri ama eminim güzel haberi alacaksın sonunda ...

sana diycek söz bulamıyorum,şimdi faceten bi ayrıntı okudum:))süper olmuş,coook sevindim..

canlarım ben cıkıyorum,görüşmek üzere..herkes kendine iyi baksın..taze hamişlerde kendine dikkat etsin emii

canım sanda cooook sevindim,rabbim tamamına erdirsin inş..saglıkla,mutlulukla kucagınıza alın,tebrik ediyorum..dikkat et kendine

egunal canim bebislerini almissin rabbim sizi ayirmasin insallah

evracim sende disdenmi cekiyorsun gecmis olsun canim bende dün bogazimin altinda cikan bir sivilce vardi cok büyüdü sonra kücüldü ama birtürlü patlamadi ve sertlesti dr kendilerini bölgesel anastezi ile aldi simdi bandajla kapali hamilelikde vücit hassas oldugu ve gücsüz düstügü icin malesef savasamayip mikroplari barindirabiliyormus simdi iyiyim sükür 1 aydir atmakdan sikildim 2 gündür cok belim agriyor ve hafif sari akintilarim oluyor sanirim buda 2. adet tarihim geldi ona bagliyorum bu konuda yorumu olan varmi acaba hamile olup adet tarihinde agri sanci akintisi olsan varmi acaba yazarsa sevinirim biraz

tedavi olup sonuc bekleyen arkadaslarima rabbimden dualarla yardim etmesini diliyorum

evet cnmmm yaaaaa cok kotu olmus vava senın ıcın kıyamam cabuk ıylessss kızlarımıza bak taammmııııııı

gecmıs olsun canımmm benımmmmmmmmm
aman dıkkat et kendıneeeeee

kızlar tüp bebek raporu için aranan şartlaer neler bilen varmı benim 1 aşılama var özel hastaneden ??? yeterli olur mu yoksa belli bı sayıda mı yapmak lazım?

Listelerimizi güncelledim hemen dinlenmeye çekiliyorum..
İlk fırsatta evlatlarımla aranızda oluciimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…