Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tüp bebek raporu için aranan şartlaer neler bilen varmı benim 1 aşılama var özel hastaneden ??? yeterli olur mu yoksa belli bı sayıda mı yapmak lazım

sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.

sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.

3 yumurta gayet iyi ne zaman OPU oldu ve kaç yaşındasın?benim de 5 de 4 toplanmıştı ve bugün transferimin 2. günü...günler geçmiyo(

cnm hayırlıs olsun..inşallah güzel haber alacaksın sonunda inanıyorum bennnn

ya arkadaslar ben bısey sorucam. Transferde ben anestezı alıcam ama su ıyıce sıkısıkolma durumu varya o benı cok korkutuyor :)) Uyku halındeyken ynı doktorun elıne felan bısey yaparmıyım dıye Nasıl oluyor bu transfer ısı :)

Listelerimizi güncelledim hemen dinlenmeye çekiliyorum..
İlk fırsatta evlatlarımla aranızda oluciimmmm
Annammm elif teyzesiii yesinn o evlatlarııı mıncırsınn..Analarınıda hasretleee koklasınn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Hayırlısı olsun canımm..İnş güzelce döllenip 1. kalite embriyolar olsunlarr..egunalında 3 tane toplandı bakk..1 tanesi 1. kalite oldu maşallah Dua edelim seninde yumoşlar aşk yaşayıp bu gece güzelce bölünsünlerr..

cnm nasılsın???
benim şimdi haberim oldu buluşmadan..engel çıkmazsa oradayım pazaraaa

görüştüm geldim... kız gidicem ama daha sürer herhalde. ev zaten ablamın. o yüzden bana olmasada yabancıya gitmicek yani

kızlar tüp bebek raporu için aranan şartlaer neler bilen varmı benim 1 aşılama var özel hastaneden ??? yeterli olur mu yoksa belli bı sayıda mı yapmak lazım

Canım ben z.kamilden rapor alan biri olarak şöyle söyleyebilirim;
En son dışarıdan aşılamaları kabul etmiyorlardı..Bu arada 2011 ekimde aldım raporu..
2 aşılama şartı var..Eğer eşin azosperm değil ise tabii.Özel durumlarda hemen tüpe geçilebiliyor..
Onun dışında istenilen belgeler varr bir sürü..İkametgah,nüfus kaydı vb. gibi..Hnagi hastaneden alıcaksan raporu gidip o hastanenin tüp bebk ünitesinden alıyorsun gerekecek belgeler nelermiş diyee..Her yerde inan farklı oluyoo..
Hsg rahim filmi
son 6 ay içinde hormonlar tam kan sayımı vb. kan tahlilleri
eşinin 3 kez spermiodram değerleri
smear+ smear kültürü
Hatırlayabildiklerim bunlar canımm..Ama dediğim gibi gidip nerden alıcaksan orası ile görüşmek en iyisi olur senin için...

canım bu gün opu oldum.30 yaşındayım.inşallah bebeğin sana tutunur.kaç tana transfer ettiler sana.

hiç canını sıkma,benim de azdı ama 3 tanesi 1. kalite, 1 tanesi de 2. kalite oldu. 2 tane transfer ettiler. bende erken over yetmezliği var. 27 yaşındayım en fazla 5 yumurtam oluyo malesef...bir de çikolata kistim var...senin sorunun ne?

Canım slm seni listemizde göremedimm..daha önce konuştukmu onuda bilmiyorum kusura bakma yani eğer tekrar dan soruyorsamm.Bende 27 yaşındayım amh:0,2 senin kaçtı erken yumurta yetmezliğini amh ilemi koydular teşhisini..Hormonlar normalmiydi peki benim fsh yüksek..2 kere denemeye kalktım ama hiç yumoş gelişmedii..Bana bizra neler yaptın hangi merkez ve doktorda bahsedebilirmisinn..

güldenim canım benimm bunuda atlattıin ne maceralar geçirdin yahu senin bütün aşamalarını kutladııık farkettinmiii e2 e2 nin düşüşü opu transferr inşallahhh en önemlisi pozitif haberini de kutlıcazz 1 mayısta. bebişlerin sıkı sıkı tutun sunlarr annelerine dikkat et kendine bol bol dinlennn ananas kabak çekirdeği badem ye canım benimm

cnm nasılsın???
benim şimdi haberim oldu buluşmadan..engel çıkmazsa oradayım pazaraaa

Kız ilk mesaj altta kalmışşş canımıniçii yoksam sana nasıl cevap vermemm..Bende valla şu kızların transferleri falan bitsin diye bekledimm..Özelden atıcaktım mesajj sana..Artıkın bu konuya yoğunlaşabilirizzz..Tamam canımm gell vallaa az kişi olmayalım kaynatalımmmm ohhhh misssssssss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…