sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.
sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.
Annammm elif teyzesiii yesinn o evlatlarııı mıncırsınn..Analarınıda hasretleee koklasınn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Listelerimizi güncelledim hemen dinlenmeye çekiliyorum..
İlk fırsatta evlatlarımla aranızda oluciimmmm
3 yumurta gayet iyi ne zaman OPU oldu ve kaç yaşındasın?benim de 5 de 4 toplanmıştı ve bugün transferimin 2. günü...günler geçmiyo(
Kız sen gitmeyecekmiydin giderayak evimi mi şahaneleştireyim dedinnumutluyumda başvurmuştu hatta onu da çağırdılar görüştü ama sonra ses çıkmadı bir dahaa..İnş şans sana gülerde tv de izleriz cnm seniii..Bayılıyorum mimarın yaptığı şeyleree..
kızlar tüp bebek raporu için aranan şartlaer neler bilen varmı benim 1 aşılama var özel hastaneden ??? yeterli olur mu yoksa belli bı sayıda mı yapmak lazım
canım bu gün opu oldum.30 yaşındayım.inşallah bebeğin sana tutunur.kaç tana transfer ettiler sana.
görüştüm geldim... kız gidicem ama daha sürer herhalde. ev zaten ablamın. o yüzden bana olmasada yabancıya gitmicek yani
Pazar gününü ne yapptınnn..Gönlünü yapp kocişininnnn
hiç canını sıkma,benim de azdı ama 3 tanesi 1. kalite, 1 tanesi de 2. kalite oldu. 2 tane transfer ettiler. bende erken over yetmezliği var. 27 yaşındayım en fazla 5 yumurtam oluyo malesef...bir de çikolata kistim var...senin sorunun ne?
ya sorma çıtlattım tekrar ama inatçı yok dedi yine.damardan giricem son gün
cnm nasılsın???
benim şimdi haberim oldu buluşmadan..engel çıkmazsa oradayım pazaraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?