Ayyy yaaa çok istiyorum olmanııı..Sıkıştırıp sevicemm ben amaaaaaaaaaaaaİnş canım olurr.Aile saadetiniz daha önemli tabii..
Kız ilk mesaj altta kalmışşş canımıniçii yoksam sana nasıl cevap vermemm..Bende valla şu kızların transferleri falan bitsin diye bekledimm..Özelden atıcaktım mesajj sana..Artıkın bu konuya yoğunlaşabilirizzz..Tamam canımm gell vallaa az kişi olmayalım kaynatalımmmm ohhhh misssssssss..
sayın millstone 2. yazıyorum efemmm
kızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
bu 3. oldu hatta cnm ama yazdımm yaaaaaaaaaa
hoşbuldum şekerim..
serumları yedikçe bitmek bilmeyen işeme hissim sürekli arttı...
şöylekii...
beni odaya aldılar ben az sıkışıktım o arada serumu bağladılar ve beni hazırkadılar doktorda 20 dk sonra gelince zaten az sıkışık olan ben serumun bi tanesini yarı etmiş çok sıkışık bi hal almıştım..neyse doktor geldi ama ben patlıyorum bi de karnıma ultrason aletiyle bastırdıkça kesin fışkırtcam daktırın suratına dedimbüyük eziyetti...işlem bitti odaya geçtim hemşire 5 dk bekleyip sonra işe dedi annem sürgüyü koydu ve dünyalar benim oldu yalnız olan yatağa oldu üçte ikisini yatağa salmıştım..sebep o kadar tazyikli geldiki erkekler gibi karşıya fışkırtarak yapıyordum ama beni kimse tutamazdı yaptım sonra bi daha bi daha geldi çünkü serum yiyorum ve bi yandanda işiyorum...annem yazık sürgü getirip götürmekten helak oldu...bu arada test günüm 1 mayıs taammııı...
Canım slm seni listemizde göremedimm..daha önce konuştukmu onuda bilmiyorum kusura bakma yani eğer tekrar dan soruyorsamm.Bende 27 yaşındayım amh:0,2 senin kaçtı erken yumurta yetmezliğini amh ilemi koydular teşhisini..Hormonlar normalmiydi peki benim fsh yüksek..2 kere denemeye kalktım ama hiç yumoş gelişmedii..Bana bizra neler yaptın hangi merkez ve doktorda bahsedebilirmisinn..
narsude dılerım rabbım ıstegını duysun dua kapıları acık olsun ve senınde ve tum arkadaslarında yavrularını kucaklarına almayı nasıp etsın. bu ay cok bebeıs olucakmıs gıbı bır hıs var ıcımde evlat cok tatlı ve allahım herkese tatdırsın. ben aslında 2. cocugu dusunmuyordum ama kızım kardes eksıklıgını cok yasıyor. gecen gun bana dedıkı ''anne kalbımde 4 kısılık yer var.sen-ben-babam dıgerıde kardesımın yerı geldıgınde onu koyucam'' anlıycan yıpratıcı bır surec. Ama su an delıler gıbı ıstıyorum o bebegı narsude
saol canımmm insallhh hepımız tadarız o duyguyu.....
mekan senle bana yakın cnm en erken biz oluruz artık orada..eşime söyledim kaşını gözünü oynattı ama tamam git dedi
kaynatırız tabi..
zuzunun transferi ne oldu peki?
bu benim 4. denemem. 1 ve 2. denemelerimde diğer forumdayken konuşuyoduk. sonra çok girmedim. ilk iki denemem bahçecideydi. 1. denemede transfere varamadık bile. yüksek doz ğne kullanmıştım. 2. de sadece 1 tane 2. kalite oldu tutmadı.sonra Acıbadem Kadıköy Tayfun Hocaya gittim. çok az iğne ile 3. denemede 3 de 3 1 ,kalite embriyo elde ettik ama kimyasal gebelik oldu. şimdi 4. denemem, yine az iğne ile 5 yumurtadan 4 ü döllendi. yine 2 tanesi transfer edildi. heyecanla bekliyorum. benim AMH a 1 seneden beri bakılmadı.en son 0,4 dü. fsh 8,5...ara da DHEA, OMEGA 3-6-9, elevit, coenzim, arginine kullandım LALE'nin yönlendirmesiyle,sen de tanıyo olmalısın, sağolsun.tabi doktorumda kullan dedi. son iki denemem bu şekilde başarılı oldu inaşşalah gebelik olur bu sefer...ve acıabdem kadıköyden çok çok çok memnunum.ben bayağı merkez gezdim, tecrübeli tüp bebekçiyim:)
Anladım canım Lale ile hep irtibattayız sağolsun evet Tayfun hacayı anlattı banada..
Anladım cnmm.İnş bu son olurr..
Meleğin seninledir inşşş..
Az doz derken kaç meselaaa?? Hiç yumurta oluşmadığı olmuşmuyduu..Birde fsh senin mükemmelmişş..Benim sorunum o zatenn..Folikül görünüyor ama yumurtalıklar çalışmadığından beynim sürekli fsj pompalıyormuşş.Bende kürlerle akupunktur ile onu düşürmeye çalışıyorumm.En son martta 30 a düştüü..20 nin altına geçebilsemm birrr inşşş..Dua et banada olurmu güzelimmm..
çok geçmiş olsun kuzum...
Allahın izniyle bişey olmayacak...
Kanama yaşayan çok arkadaşımız oldu iğne vurudular hep ve kesildi...
evet kanama olması risk demek ama bişey olacağı anlamına gelmez..
yat iş yapma sakın kendini zorlama bu ara...
canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhhkızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
gözün aydın canımmmmKızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
ee bencede gitme artıkkıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
ya arkadaslar ben bısey sorucam. Transferde ben anestezı alıcam ama su ıyıce sıkısıkolma durumu varya o benı cok korkutuyor :)) Uyku halındeyken ynı doktorun elıne felan bısey yaparmıyım dıyeNasıl oluyor bu transfer ısı :)
canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhhkızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
gözün aydın canımmmmKızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
ee bencede gitme artıkkıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
ya arkadaslar ben bısey sorucam. Transferde ben anestezı alıcam ama su ıyıce sıkısıkolma durumu varya o benı cok korkutuyor :)) Uyku halındeyken ynı doktorun elıne felan bısey yaparmıyım dıyeNasıl oluyor bu transfer ısı :)
bende yumruta oluyo canım. şimdiye kadar hep oldu genelde 2-3 tane. en fazla 6 tane...fsh 1 sene önce böyleydi sonra hiç istemediler ben de baktırmadım. doz olarak bahçecide 300 ve 450 kullnıyordum, tayfun hoca 150 ile başlatıp 225 e çıkarıyo. bence kalitedeki bu fark kesinlikle dozla alakalı. kalite yüksek dozla bozuluyo...bence bu da tayfun hocanın başarısı. rezerv düşük o zaman yüksek doz demedi.sağolsunlar çok rahat hissediyorum kendimi orda belki o pozitifliğinde payı vardır. ama baştan şansımın çok olmadığını da söyledi sonra embriyolar kaliteli olunca tüm ekip benim kadar sevinip heyecanlandı:) bundan sonrası kısmet....sende çok araştırıyosun sağlığına zarar vermeden her şeyi dene..inşallahhhh her şey istediğin gibi olur.....
canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhh
gözün aydın canımmmmmaşşallahhh
ee bencede gitme artık4444 maşşallah yaniiii
ayy çok güldümm yaaaneden anesteziyle transfer oluon kii senn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?