Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyy yaaa çok istiyorum olmanııı..Sıkıştırıp sevicemm ben amaaaaaaaaaaaa İnş canım olurr.Aile saadetiniz daha önemli tabii..

inşallah bende çok istiyom ama gıcık kocamın(!) sebebi bilinmeyen kıllığı tutuyo bazeeennn

mekan senle bana yakın cnm en erken biz oluruz artık orada..eşime söyledim kaşını gözünü oynattı ama tamam git dedi
kaynatırız tabi..
zuzunun transferi ne oldu peki?

cnm hayırlı olsun çok sevindim..
inşallah 12 güncük sonra güzel güzel haberlerle geleceksiniz sen ve gülden..
Allahım yardımcınız olsunn

Oy oy Trendee. Oturyorum gulmemek Icin zor tutuyorum Kendimi deli sanacaklar bENI valla Tekrar gECMIS olsun bi gunlerde bitecek

bu benim 4. denemem. 1 ve 2. denemelerimde diğer forumdayken konuşuyoduk. sonra çok girmedim. ilk iki denemem bahçecideydi. 1. denemede transfere varamadık bile. yüksek doz ğne kullanmıştım. 2. de sadece 1 tane 2. kalite oldu tutmadı.sonra Acıbadem Kadıköy Tayfun Hocaya gittim. çok az iğne ile 3. denemede 3 de 3 1 ,kalite embriyo elde ettik ama kimyasal gebelik oldu. şimdi 4. denemem, yine az iğne ile 5 yumurtadan 4 ü döllendi. yine 2 tanesi transfer edildi. heyecanla bekliyorum. benim AMH a 1 seneden beri bakılmadı.en son 0,4 dü. fsh 8,5...ara da DHEA, OMEGA 3-6-9, elevit, coenzim, arginine kullandım LALE'nin yönlendirmesiyle,sen de tanıyo olmalısın, sağolsun.tabi doktorumda kullan dedi. son iki denemem bu şekilde başarılı oldu inaşşalah gebelik olur bu sefer...ve acıabdem kadıköyden çok çok çok memnunum.ben bayağı merkez gezdim, tecrübeli tüp bebekçiyim:)

mekan senle bana yakın cnm en erken biz oluruz artık orada..eşime söyledim kaşını gözünü oynattı ama tamam git dedi
kaynatırız tabi..
zuzunun transferi ne oldu peki?

oldu cnm onundaaa..geri sayıma başladık hayırlısı ile..efet cnm en erken biz oluruzz.

Anladım canım Lale ile hep irtibattayız sağolsun evet Tayfun hacayı anlattı banada..
Anladım cnmm.İnş bu son olurr..
Meleğin seninledir inşşş..
Az doz derken kaç meselaaa?? Hiç yumurta oluşmadığı olmuşmuyduu..Birde fsh senin mükemmelmişş..Benim sorunum o zatenn..Folikül görünüyor ama yumurtalıklar çalışmadığından beynim sürekli fsj pompalıyormuşş.Bende kürlerle akupunktur ile onu düşürmeye çalışıyorumm.En son martta 30 a düştüü..20 nin altına geçebilsemm birrr inşşş..Dua et banada olurmu güzelimmm..

bende yumruta oluyo canım. şimdiye kadar hep oldu genelde 2-3 tane. en fazla 6 tane...fsh 1 sene önce böyleydi sonra hiç istemediler ben de baktırmadım. doz olarak bahçecide 300 ve 450 kullnıyordum, tayfun hoca 150 ile başlatıp 225 e çıkarıyo. bence kalitedeki bu fark kesinlikle dozla alakalı. kalite yüksek dozla bozuluyo...bence bu da tayfun hocanın başarısı. rezerv düşük o zaman yüksek doz demedi.sağolsunlar çok rahat hissediyorum kendimi orda belki o pozitifliğinde payı vardır. ama baştan şansımın çok olmadığını da söyledi sonra embriyolar kaliteli olunca tüm ekip benim kadar sevinip heyecanlandı:) bundan sonrası kısmet....sende çok araştırıyosun sağlığına zarar vermeden her şeyi dene..inşallahhhh her şey istediğin gibi olur.....

çok sagol geçti şükür banada iğne verdi 5günde bir yaptırılıyor ama çok agrılı kaç gün oldu hala kalçam çok ağrıyoe oturamıyorum bile herşeyin hayırlısı rabbime emanet

canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhh
gözün aydın canımmmmmaşşallahhh
kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
ee bencede gitme artık4444 maşşallah yaniiii

ayy çok güldümm yaaaneden anesteziyle transfer oluon kii senn?

canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhh
gözün aydın canımmmmmaşşallahhh
kıssslarrr ben bugün gene bhcg yaptırdımm 4444 çıktı artık yaptırmıcamm...27 nisanda görmek için kontrole gidicem inşallahhh.... sizler nasılsınızzzzz
ee bencede gitme artık4444 maşşallah yaniiii

ayy çok güldümm yaaaneden anesteziyle transfer oluon kii senn?

canımmmmmmm güzelll annnebebişlerr annelerinii bi tutsunlar 9 ay orda kalsınlar işşallahhhhh....çişli hatunnayy bende öle olmuştum kociş mahvoldu hiçde gelemez öle şeylere ama yaptı mecbur sürgü falanbebişler için donlara bile işerizz yaaa lafı bile olmazzsen şimdi dinlen güzelceee ama yokluğun çok belli sayfalar az ilerlemiş bugün wallaa

Anladım cnmm..Yok bende de bahçeci umutta ilki 225 gonal f 5 gün + famera ///2. de 150 menegon + 2x1 klomen kullanıldıı.. ama sonuç yok maaleseff..Zaten doktoru ve merkezi değiştiriyorum artık bendee..İvi tüp bebeğe emre beye gitme kararı aldım bakalımm inşş iyi olurr..AMinn cnm sağol..

ekın ya nıye ole dıyon uyurken ben ne bıleyı napıcamı :)))))))) :124:cıddı cıddı korkuyorum yahu :)) bu arada bende o masaya karsı bır fobı var ve cıkamıyorum ancak uyuyarak yapılıyor tum ıslemlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…