ekın ya nıye ole dıyon uyurken ben ne bıleyı napıcamı :)))))))) :124:cıddı cıddı korkuyorum yahu :)) bu arada bende o masaya karsı bır fobı var ve cıkamıyorum ancak uyuyarak yapılıyor tum ıslemlerım
Canım cok gecmiş olsun,hastaneden cıkmışsın tehlikeli bi durum olsa bırakmazlardı..lütfen kötü düşünme bebeginide etkileme bence..sen iyi ol ki oda göbüşünde iyi olsun..üzülme inş.hiç bişey olmaz,rabbim korur melegini..sen ne kadar aglarsan o da etkilenir diye düşünüyorum aglama,stres yapma,içini ferah tut..bu aşalamalrda en önemli şey rahat olmak,sters yapmamak..hepimiz kötü şeyler yaşayabiliyoruz ama cook şükür rabbim yardım ediyo..sen buaralar güzelde yat dinlen,iş yapma,agır kaldırma,dolaplara uzanma,beslenmene dikkat et..nacizane sana tavsiyelerim bunlar canım..sevgiler..10gün sonra daha net duyulcaktır kalp atışları,kacıncı haftadasın bilmiyorum ama ben ilk dr 9.haftada gittim..
bu benim 4. denemem. 1 ve 2. denemelerimde diğer forumdayken konuşuyoduk. sonra çok girmedim. ilk iki denemem bahçecideydi. 1. denemede transfere varamadık bile. yüksek doz ğne kullanmıştım. 2. de sadece 1 tane 2. kalite oldu tutmadı.sonra Acıbadem Kadıköy Tayfun Hocaya gittim. çok az iğne ile 3. denemede 3 de 3 1 ,kalite embriyo elde ettik ama kimyasal gebelik oldu. şimdi 4. denemem, yine az iğne ile 5 yumurtadan 4 ü döllendi. yine 2 tanesi transfer edildi. heyecanla bekliyorum. benim AMH a 1 seneden beri bakılmadı.en son 0,4 dü. fsh 8,5...ara da DHEA, OMEGA 3-6-9, elevit, coenzim, arginine kullandım LALE'nin yönlendirmesiyle,sen de tanıyo olmalısın, sağolsun.tabi doktorumda kullan dedi. son iki denemem bu şekilde başarılı oldu inaşşalah gebelik olur bu sefer...ve acıabdem kadıköyden çok çok çok memnunum.ben bayağı merkez gezdim, tecrübeli tüp bebekçiyim:)
walla uyku hali işeyebilirsinn yaniiisöle doktorada temkinli olsunlarr...kızmaaa sakınn korkuosundur tabii ben takıldım sana
canımm napıonn?sen doktora gitcektin kemik ölçümü içinn nolduu merak ettim senii
ay suanda nasıl guluyorum anlatamam sana :)))))))))) kendımı bır an o halde dusundumde :))))))
Canım normal çıktı dün gittimm çok şükürrr..Sen napıonn?? Dün misafirler nasıl geççtii??
eet komik bi durum...acaba bi denesen o korkunu yenemezmisin hiççç?
çok şükür o zaman...geçmiş olsunniim bende gayet yorgunummm dağılmış haldeyimmm misafirlerim dün değil bugündü kiii sen benii unuttun nazlı çiçekk alındı yinee akşamada yemeğe arkadaşlarımm war mutfaktan çıkamadım yaa yabancı değiller ama yinede onu yapayım bunu yapayım derken yoruldum..hem gündüz hem akşam yorucu oldu..
Canlarim bnm rabbim bu sabahi hakkinzda hayirli kilsin insallh saglikla alin gelin yanimiza bebeklerinizi
Sevgili anneler size cook dua ediyorum hersey rabbimin izni ile guzel olucak insallh kuzulariniza slm soyleyin teyzelerin annelerini uzmeden parsellesinler yerlerini bugunSizi seviyorumevet start verdik 12 gun saymaya beraber size yorulmak yok siz hamilesiniz siz dinlenin biz herseyide yapariz geride sayariz hadi bakalim bebisleriniz icin soyle bol proteinli bir kahvalti yapin hatta kocalariniza soyleyin sizi kahvaltiya gotursun
Evet benin mesaim bittibiz yatiyoruz kizimla o da sizlere hepimize kucuk tepikleriyle eslik etti uykumuz geldi optuk sizi kocaman
Günaydın bayanlar,
ilk defa topikte tek başımayım.. Erkenden uyandım... Belki hiç uyuyamadım desem yeridir....
Güldene ve zuzuya şimdiden geçmiş olsun diyorum. İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerinizi alırız....
Lütfen bugün banada dua edin...
Ya hamişliğim ilk yada son günü olacak.. Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Kendinize cici bakın...
günaydın güzel bir gün sizinle olsun
egunal kuzum bebişlerini al gel hayırlısıyla
zuzu sende bebişlerini al gel hayırlısıyla
ve sizi 9 ay hiç bırakmasın inş.
ıkı gundur yatılı mısafirim vardı... gıremedım nete.. aklım hep sızdeydi... gecmıs okadar uzunkı okuyamadım.... ılk sayfadan zuzu ve guldenın transferı olacagını okudum... canlarımmmm ıkınızıde hamıle olarak duymakkk benı cok mutlu edecekkk... sızın içinn dua edecegımmmm... rabbımm ınsallh bu sefer yuzunuzu guldurur.... baska kacırdıgım bişe yok dımı? varsada affola hem calısmak hemdee evlı olmak bıde mısafır olması bıraz zor oluyooguzel hebrlerınızı beklıyorummmmmmmm
günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle
egunal, zuzu ve test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun Rabbim muradınızı bekletmeden versin.. Dualarım sizlerle...
Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....
Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....
Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..
Egunal ve zuzu Allah yardımcınız olsun inşallah transferiniz sorunsuz geçsin
Pembe hayal inşallah pozitif haberle gelirsin
Ben dün adet oldum şimdi hastanedeyim ısrael
bey muayene edecek duruma göre bugün tedavim başlayabilir
Bekliyorum
canım arkadaşlarım.tüm dualarım sizinle..sorunsuz bir şekilde olsun bitsin transeriniz...inşallah poziti görmek nasip olur...ben bile bu kadar heyecanlıyken sizin durumunuzu düşünemiyorum..eminim arkadaşlar dua etmeye başlamıştır..eminim ki ALLAH bu kadar içten edilen duayı geri çevirmez..ALLAH yardımcınız olsun güzel arkadaşlarım...
Egunal ve Zuzum dualarımız sizinle,melekleriniz size sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah
Pembe_Hayal canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.
Sevefe sağlıklı ve kaliteli yumoşların olsun inşallah.
Verdi kuzucuğunun iyilik haberlerini bekliyoruz canım.
herkese günaydınlar arkadaşlarım,,,
egunal ve zuzu ,Allah yardımcınız olsun,göbüşleriniz bebeiş dolsun inşallahh,,pembe hayal test yaptırmadımı hala,,haber yokmu,inşallah oda pozitif sonuç alacak,dualarım sizlerle canlarımm...
günaydın kızlar herkese. bebişleriyle buluşacak olan egunal ve zuzu transferiniz sorunsuz geçsin inş 12 gün sonra da pozitif haberlerinizle sevindirin hepimizi. Allah yardımcınız olsun canlar. pembe hayal inş sende pozitif sonuçla gel bgn.
Kızlar zuzunun teli halen kapalı ama Güldenim almış bebişlerii göbüşüneee..Geri sayım başladıı hayırlısı ilee...12 gün sonra Rabbin izni ile çok güzel haberler duyalım ikisinden de inşşş..
hayy maaşallah baya kalabalık topik..
güldennnnnn inşaallah o bebişler kondu ya göbüşe dahad aayrılmayım sen artık annesin yaa canınız parçanız içinde inş..
poziitifi alarak bunu tescilliyeceksin canım ..rabbim ol desin inşaallah....
zuzucum..seninde inş. herşey yolunda gdiecke haydi kızlar bize çifte pozitif yaaştın hemde ikizli üçüzlüüü ohhh inşaallah...
Canım benimm şu cümlelerini okuyunca bile tam tevekkül ettiğini gayet iyi anlayabiliyorum..İnşş hayırlı pozitif sonuçlansınnn gülümmmmmmmm..
Ohhhh nihayet hersey Yolunda gitmiscooook sukur sen yat dinlen bebislerin seninle artik simsiki tutunsunlar veeee hiccccc birakmasinlar
ohhh canım benim sendende güzel haberler aldkk sıkı sıkı tutunsunlar annelerinee transfer anı ben çok duygusaldıımm doktor göstermişti bak bırakıyorum şimdi die onlar geldi aklıma ne günleer dii .seninde güldenin de hayırlı bebişli haberleriini alacağız inşallah 12 gün sonra
canım benim..... dinlen tabi iyi bak yeğenlerimize........... geri sayıma başlıyoruz hep beraber.........
yerım ben onu yaaaa bugun hersey yolunda oda bılıyor kuzummmm
yıgenlerı oldu bugun yaaaaa
dogru gordun kuzu
hazaldan bende korkuyom yaaaa....
ohhhhhhhhhh sukur rabbıbe
ol desın yeterkı bebıslerıne kuzum benımmmm
bızde senı cok sevıyoruz hayatımmmm
artık gerı sayım basladıııııı
Hadi gözün aydın canım Allah 9 ay göbüşünde tutsun bebişlerini inşallah pozitif haberlerini de alıcaz.
Zuzucum hayırlı olsun, Allah bebişlerinden ayırmasın, bol sıvı al, hadi bakalım heyecan başlıyor yine
canım hoşgeldin hemde anniş olarak..rabbim hayırlı güzle sonuçlar göstersin..evet sen elinden geleni yaptın şimdi tevekkül zamanı..
dualarımıza devam canım..dinlen bol bol yemene içmene dikkat et,kabız olma ve relaksss....
bende işlerime döneyim yarın antep yolcusuyum ....
Egunal
Canım bebeklerin artık seninle çok sevindim
Zuzu
Canım seninde çok şükür transferin olmuş kac emriyo kondu inşallah tutunacak bebekleriniz
Benim tedavim 19 Mayıs'a ertelendi ısrael bey yarın tatile çıkıyor 10 gün yok bende onun olmasını istedim
Bir sonraki adeti bekleyeceğim
ZUZU canim seninde tranverin hayirli ugurlu olsun
rabbim tamamina erdirsin guzelim.
bende sabirsizlikla test gunumu bekliyorum
insallah hep beraber hamis oluruz
Canım inaşallah senden de 12 gün sonra güzel haberler alırız...Senin kaç embriyo koyuldu canım?
Canım cook sevindim seninde göbüş doldu inş..rabbim dualarımızı kabul etsin inş.sende 9 ay sonra melegine kavuş,tabi önce şu geri sayımı yapalım:))dikkat et kendine
cnm hayırlı olsun çok sevindim..
inşallah 12 güncük sonra güzel güzel haberlerle geleceksiniz sen ve gülden..
Allahım yardımcınız olsunn
canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhh
eet komik bi durum...acaba bi denesen o korkunu yenemezmisin hiççç?
çok şükür o zaman...geçmiş olsunniim bende gayet yorgunummm dağılmış haldeyimmm misafirlerim dün değil bugündü kiii sen benii unuttun nazlı çiçekk alındı yinee akşamada yemeğe arkadaşlarımm war mutfaktan çıkamadım yaa yabancı değiller ama yinede onu yapayım bunu yapayım derken yoruldum..hem gündüz hem akşam yorucu oldu..
annadım canımm....aman boşwer işersen işe nolcak temizlesinlerrdenedım ama olmadı asırı derece kasılmalarım oldugu ıcın problem yasadım. Riske atmak ıstemedım bu nedenle anestezi alıyorum
Nazlı çiçeğim doğru söylüyosun bende kafamı kaldıı..kk grup topik teller derken birde dışarı çıktım geldimmm transferler falann kısa devre yaptımm bende napamm..
Ohh akşamada dolusun yaniii..Spordan çok kilo vericen bu misafirlerle dimi amaa..
Günaydın tatlım iyi gidiyor puregon 375 le başladım bugün 3. vurucam yarın kontrol var. Doktor ultrasonda daha önceden 4-5 folikül varmış şimdi 2-3 görünüyor azalmış dedi.Moralim bozuldu ama hayırlısı ne yapalım..Bakalım yarın nasıl çıkacak yumoşlar merakla bekliyorum..Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl?
Egunal ve zuzu Allah yardımcınız olsun inşallah transferiniz sorunsuz geçsin
Pembe hayal inşallah pozitif haberle gelirsin
Ben dün adet oldum şimdi hastanedeyim ısrael
bey muayene edecek duruma göre bugün tedavim başlayabilir
Bekliyorum
selam kızlaarr. ne zamandır topiğe giremedim. Rabbim gülden ve zuzu ya yardmcı olsun bebişlerini alıp sağlıkla kavussunlar inşallah. bende bugün heyecanlıyım.kanal d'de evim şahane programına basvurmustum görüşme için çagırdılar yaa.ona gıtcem bırazdann.nasıl geçicek çok merak edıyorummm:26::26::26:opuyorum hepınızı...
Kızlar kanımı vermiş ve dışarıda bekliyordum ki.... doktorum aradı ve tebrik etti :)))))))))) hamileyimm :))))
birazdan tekrar doktorun yanına gideceğiz... tekrar konuşmak için... size haber vermek istedimm ...
eve dönünce tekrar aranıza katılacağım...
Allahım bekleyen herkese nasip eder inşallah...
hoşbuldum şekerim..
serumları yedikçe bitmek bilmeyen işeme hissim sürekli arttı...
şöylekii...
beni odaya aldılar ben az sıkışıktım o arada serumu bağladılar ve beni hazırkadılar doktorda 20 dk sonra gelince zaten az sıkışık olan ben serumun bi tanesini yarı etmiş çok sıkışık bi hal almıştım..neyse doktor geldi ama ben patlıyorum bi de karnıma ultrason aletiyle bastırdıkça kesin fışkırtcam daktırın suratına dedimbüyük eziyetti...işlem bitti odaya geçtim hemşire 5 dk bekleyip sonra işe dedi annem sürgüyü koydu ve dünyalar benim oldu yalnız olan yatağa oldu üçte ikisini yatağa salmıştım..sebep o kadar tazyikli geldiki erkekler gibi karşıya fışkırtarak yapıyordum ama beni kimse tutamazdı yaptım sonra bi daha bi daha geldi çünkü serum yiyorum ve bi yandanda işiyorum...annem yazık sürgü getirip götürmekten helak oldu...bu arada test günüm 1 mayıs taammııı...
3gündür hastanedeydik çünkü kurmızıya yakın kanamam oldu ama fazla değil aradım doktoru gel bakalım dedi çok korkmuştum ağlayarak gittim baktılar ve kese burda dediler ama yinede yatış verdiler kanamam olmayınca eve geldim ama hala çok endişeliyim ne olur yardım edin kalp atışına 10gün sora gel ded,iler yani korktugum şey şimdi kalp atışı belli olmuyormu neden 10gün sora sordum durum nasıl dediki yani şu an bişey yok ama olmayacagı anlamına gelmez heran her şey olabilir dedi çok agladım korktum zor bulduk rabbim bağışlasın bu mübarek haftada isteyen herkese nasip etsin aminnn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?