Tüp Bebek Günlüğümüz !

walla uyku hali işeyebilirsinn yaniiisöle doktorada temkinli olsunlarr...kızmaaa sakınn korkuosundur tabii ben takıldım sana

canımm güzel dileklerin ve tavsiyelerin için çokk teşekür ederim ecrin_mert anlattı sıralamayı rahatladım biraz yedinci haftaya yeni girdim da var demekki rabbim yavrunu bağışlasın sana isteyen herkesin mucizesini göndersin bu mübarek haftada aminn allaha emanett

canımmm seninle hiç konusamıoz kaç gündüür yaanasıl oldun ağrıların ne durumdaaaelifnaz nassıllll?tetenoz aşısı olmussun geçmiş olsun çok

cnm bende başlamayı dusunuyorum tüpe merkez arayısındayım ataşehir memorıal hastanesı ıle bahçeçi koşuyolu nasıl acaba dün fulya dakı güvenç bey aradı baya ılgılı konustu benle ama tam karar veremedım ???

ay suanda nasıl guluyorum anlatamam sana :)))))))))) kendımı bır an o halde dusundumde :))))))
eet komik bi durum...acaba bi denesen o korkunu yenemezmisin hiççç?
Canım normal çıktı dün gittimm çok şükürrr..Sen napıonn?? Dün misafirler nasıl geççtii??

çok şükür o zaman...geçmiş olsunniim bende gayet yorgunummm dağılmış haldeyimmmmisafirlerim dün değil bugündü kiiisen benii unuttun nazlı çiçekk alındı yineeakşamada yemeğe arkadaşlarımm war mutfaktan çıkamadım yaa yabancı değiller ama yinede onu yapayım bunu yapayım derken yoruldum..hem gündüz hem akşam yorucu oldu..

denedım ama olmadı asırı derece kasılmalarım oldugu ıcın problem yasadım. Riske atmak ıstemedım bu nedenle anestezi alıyorum

günaydın güzel bir gün sizinle olsun

egunal kuzum bebişlerini al gel hayırlısıyla
zuzu sende bebişlerini al gel hayırlısıyla
ve sizi 9 ay hiç bırakmasın inş.

günaydın kuzular. egunalcim ve zuzucum bebişlerinize kavuşma gününüz hayırlı geçsin. sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah dualarım sizinle

egunal, zuzu ve test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun Rabbim muradınızı bekletmeden versin.. Dualarım sizlerle...

Umarım güzel bir gün geçiririz..Pembe_hayal arkadaşımızdan pozitif sonuç bekliyoruz inşallah....

Egunal ve zuzu kalbimiz sizinle....

Günaydın kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur. Gülden ve zuzu kalbim sizinle...test günü olan arkadaslardan da pozitif haberler bekliyorum..

Canım benimm şu cümlelerini okuyunca bile tam tevekkül ettiğini gayet iyi anlayabiliyorum..İnşş hayırlı pozitif sonuçlansınnn gülümmmmmmmm..

Ohhhh nihayet hersey Yolunda gitmis cooook sukur sen yat dinlen bebislerin seninle artik simsiki tutunsunlar veeee hiccccc birakmasinlar

canım benim..... dinlen tabi iyi bak yeğenlerimize........... geri sayıma başlıyoruz hep beraber.........

Hadi gözün aydın canım Allah 9 ay göbüşünde tutsun bebişlerini inşallah pozitif haberlerini de alıcaz.

Zuzucum hayırlı olsun, Allah bebişlerinden ayırmasın, bol sıvı al, hadi bakalım heyecan başlıyor yine

ZUZU canim seninde tranverin hayirli ugurlu olsun
rabbim tamamina erdirsin guzelim.
bende sabirsizlikla test gunumu bekliyorum
insallah hep beraber hamis oluruz

Canım inaşallah senden de 12 gün sonra güzel haberler alırız...Senin kaç embriyo koyuldu canım?

Canım cook sevindim seninde göbüş doldu inş..rabbim dualarımızı kabul etsin inş.sende 9 ay sonra melegine kavuş,tabi önce şu geri sayımı yapalım:))dikkat et kendine

cnm hayırlı olsun çok sevindim..
inşallah 12 güncük sonra güzel güzel haberlerle geleceksiniz sen ve gülden..
Allahım yardımcınız olsunn

canımmm bebişlerinnn içinde sana sıkı sıkı tutunsunlar işşallahhh

saolun kızlar varlığınızı bilmek çok güzel bebişlerimi aldım çok şükür rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü anneli babalı evlatlar versin.....

Nazlı çiçeğim doğru söylüyosun bende kafamı kaldıı..kk grup topik teller derken birde dışarı çıktım geldimmm transferler falann kısa devre yaptımm bende napamm..
Ohh akşamada dolusun yaniii..Spordan çok kilo vericen bu misafirlerle dimi amaa..

cannlarımmm bebişleri alıp gelmişsiniz maşallahhhh.inşallahhh hamiş haberlerinizi de alırız kuzucuklar.yerim sizi güzel anneciklerrr.

denedım ama olmadı asırı derece kasılmalarım oldugu ıcın problem yasadım. Riske atmak ıstemedım bu nedenle anestezi alıyorum
annadım canımm....aman boşwer işersen işe nolcak temizlesinlerrsenin bebeişlerin önemliii

haklısın canım yoğun bi gündüüüaynen bu misafirler yordu beniii

cnm senin sonucuna bakarken okadar rahattımki,çünkü okadar emindim hamiş olduğuna çok şükür ALLAHA,inşallah sağlıkla büyüt karnında,ve sonra kucağında ve hayatında çokkkkkkkkk tebrikler,ay acaba ikizmi,bak şimdi heyecan yaptım öptm,sevgiler cnm....

canım üzülme hayırlısı sayı önemli değil kaliteli olsunlar hem rabbim nelere kadir ....

hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda meleğine kavuşursun inşallh...

saol canım demek evim şahaneye katılacan hadi hayırlısı topiğimizin güzeli ekrana da güzellik katacak.

tebrikler canım maşallah

canım sonunda bebişlerine kavuştun ya çok şükür rabbime sımsıkı tutunsunlar sana ....

ayyy o sıkışıklık bugün beni komediye çevirdi hiç bu kadar utanmamıştım yani diğer transferlerimde böyle olmamıştı...

ne yapiim önemli olan bebişlerimdi.....

canım üzülme kanaması olan çok kişi oldu ama bebişleri onlarla sen dikkat kendine yorulma allahın izni ile hiçbirşey olmaz....

ALLAHım embriyolarınızı sağlıklı güçlü annelerine ve hayata sımısıkı tutunan bebişler yapsın inşallah,ve diğer gözden kaçırdığım tüm arkadaşlarımın transferleri hayırlı uğurlu olsun,sonuç bekleyenlerin de sonuçları olumlu olsun inşallahhhhhhhhh hoşçakalın...

ALLAHım embriyolarınızı sağlıklı güçlü annelerine ve hayata sımısıkı tutunan bebişler yapsın inşallah,ve diğer gözden kaçırdığım tüm arkadaşlarımın transferleri hayırlı uğurlu olsun,sonuç bekleyenlerin de sonuçları olumlu olsun inşallahhhhhhhhh hoşçakalın...

egunal ne dıycem sana benım korkularımı yasamıssın bu gun :)))) ben butun gun işeme olayına takmıs bulunmaktayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…