cannlarımmm bebişleri alıp gelmişsiniz maşallahhhh.inşallahhh hamiş haberlerinizi de alırız kuzucuklar.yerim sizi güzel anneciklerrr.
ALLAHım embriyolarınızı sağlıklı güçlü annelerine ve hayata sımısıkı tutunan bebişler yapsın inşallah,ve diğer gözden kaçırdığım tüm arkadaşlarımın transferleri hayırlı uğurlu olsun,sonuç bekleyenlerin de sonuçları olumlu olsun inşallahhhhhhhhhhoşçakalın...
kızlar geldim transferim yapıldı çok şükür iyiyim bebişlerim benimle çok huzurluyum gerisi rabbime kalmış ondan gelen herşeye razıyım elhamdülillah tabi hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar istiyorum tüm isteyenler için ve kendim için...........
Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...
EGUNAL CANIM.. İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLI HABERLERİNİ DE BİZİMLE PAYLAŞACAKSIN. ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIM. BU İNANCINLA KOCAMAN GÜZEL YÜREGİNLE ZAFERİ KAZANACAKSIN VE ALLAHIM MUKAFATINI VERECEK.
EGUNAL canim transverin hayirli ugurlu olsun canim arkadasim insallah 12 gun sonra halaylar cekeriz hep beraber allahin izniyle canim
PEMBE_HAYAL arkadasim seninde gozun aydin masallah ,insallahhhhh tamamina erdirsin rabbiim.
guzel sonuclar alman dilegiyle, hayirli olsun.....
Evet canım diş yeri agrıyo,acıyo,agzım acılmıyo pek,,yüzümün sag tarafı şiş hala,haftasonuna kadar düzelirim inş.bi de şu böbrege bi care bulsam öldürcek beni(bunları nasıl yazıyom bi görseniz halimi,hangi tarafa egilip,büzülcegimi sapıtıyorum yinede gecmiyo..ayy inş.seninde ikiz olurda sen yazarsın bana böbregim agrıyo diye,bende senin agrılarının nazını cekerim azcık..sen ve diger arkadaşlarım benim agrı msjlarımdan yoruldunuz artık
yok kıuzu bende son gun yapma taraftarıyım ama tatıl dıye dedım ....
yoksa derlerdı 11.gun yap dıye dımı ....
karasu basta olma uzere yapacak dıyım ben sana :)))))))))
egunal.. transferin yapılmışşş hadi hayırlısıııı inşallahhhhh....güzel haberlerini bekliyoruzzzzz
gülden cnm bnm artık rahat bi ohh çekelim hep birlikte herkes senin ve bbeişlerin için çok dua etti.Allah a şükürler olsunki bugüne gelebildin sırada pozitif haber var başladı zorlu bekleme günleri ama eminim güzel haberi alacaksın sonunda ...
sana diycek söz bulamıyorum,şimdi faceten bi ayrıntı okudum:))süper olmuş,coook sevindim..
egunal canim bebislerini almissin rabbim sizi ayirmasin insallah
evracim sende disdenmi cekiyorsun gecmis olsun canim bende dün bogazimin altinda cikan bir sivilce vardi cok büyüdü sonra kücüldü ama birtürlü patlamadi ve sertlesti dr kendilerini bölgesel anastezi ile aldi simdi bandajla kapali hamilelikde vücit hassas oldugu ve gücsüz düstügü icin malesef savasamayip mikroplari barindirabiliyormus simdi iyiyim sükür 1 aydir atmakdan sikildim 2 gündür cok belim agriyor ve hafif sari akintilarim oluyor sanirim buda 2. adet tarihim geldi ona bagliyorum bu konuda yorumu olan varmi acaba hamile olup adet tarihinde agri sanci akintisi olsan varmi acaba yazarsa sevinirim biraz
tedavi olup sonuc bekleyen arkadaslarima rabbimden dualarla yardim etmesini diliyorum
sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.
cnm hayırlıs olsun..inşallah güzel haber alacaksın sonunda inanıyorum bennnn
Annammm elif teyzesiii yesinn o evlatlarııı mıncırsınn..Analarınıda hasretleee koklasınn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Hayırlısı olsun canımm..İnş güzelce döllenip 1. kalite embriyolar olsunlarr..egunalında 3 tane toplandı bakk..1 tanesi 1. kalite oldu maşallahDua edelim seninde yumoşlar aşk yaşayıp bu gece güzelce bölünsünlerr..
güldenim canım benimm bunuda atlattıin ne maceralar geçirdin yahu senin bütün aşamalarını kutladııık farkettinmiii e2 e2 nin düşüşü opu transferr inşallahhh en önemlisi pozitif haberini de kutlıcazz 1 mayısta. bebişlerin sıkı sıkı tutun sunlarr annelerine dikkat et kendine bol bol dinlennn ananas kabak çekirdeği badem ye canım benimm
Oy oy Trendee. Oturyorum gulmemek Icin zor tutuyorum Kendimi deli sanacaklar bENI vallaTekrar gECMIS olsun bi gunlerde bitecek
çok sagol geçti şükür banada iğne verdi 5günde bir yaptırılıyor ama çok agrılı kaç gün oldu hala kalçam çok ağrıyoe oturamıyorum bile herşeyin hayırlısı rabbime emanet
canımmmmmmm güzelll annnebebişlerr annelerinii bi tutsunlar 9 ay orda kalsınlar işşallahhhhh....çişli hatunn ayy bende öle olmuştum kociş mahvoldu hiçde gelemez öle şeylere ama yaptı mecbur sürgü falan bebişler için donlara bile işerizz yaaa lafı bile olmazz sen şimdi dinlen güzelceee ama yokluğun çok belli sayfalar az ilerlemiş bugün wallaa
cannlarımmm bebişleri alıp gelmişsiniz maşallahhhh.inşallahhh hamiş haberlerinizi de alırız kuzucuklar.yerim sizi güzel anneciklerrr.
canım sonunda bebişlerine kavuştun ya çok şükür rabbime sımsıkı tutunsunlar sana ....ayyy o sıkışıklık bugün beni komediye çevirdi hiç bu kadar utanmamıştımyani diğer transferlerimde böyle olmamıştı...
ne yapiim önemli olan bebişlerimdi.....
canım üzülme kanaması olan çok kişi oldu ama bebişleri onlarla sen dikkat kendine yorulma allahın izni ile hiçbirşey olmaz....
ALLAHım embriyolarınızı sağlıklı güçlü annelerine ve hayata sımısıkı tutunan bebişler yapsın inşallah,ve diğer gözden kaçırdığım tüm arkadaşlarımın transferleri hayırlı uğurlu olsun,sonuç bekleyenlerin de sonuçları olumlu olsun inşallahhhhhhhhhhoşçakalın...
egunal ne dıycem sana benım korkularımı yasamıssın bu gun :)))) ben butun gun işeme olayına takmıs bulunmaktayım :))
Canlarım o dilerimcok gec kaldım topige gelmekte fakat 19 30da son misafirim gitti hemen evden çıktık anneme geçtik evim Cook kalabalıktı yine bebekleriniz size sıkı sıkı yapışsın insallh hiç ayrılmayın kuzularınzdan bu gece efendimizin dogum gunu insallh bol bol dua edelim Plan'ım geceyi ayakta geçirmek dua edelim hepimiz icin Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Canım arkadaşlarım...
Rabbime şükürler olsun zor bir sürecin ardından bugüne geldim...
Bebeklerim benimle..
Herşey yolunda gitti herşeyi izledim ekrandan...
10 ve 8 hücreli embriyolar transfer ettiler...
Tüp bebek yapabilmek bu aşamaya gelebilmek bile büyük nimet Rabbime hamdolsun...
Şimdi yemek yiyecem içim dışım serum oldu bööö...
ilk fırsatta geçmişe göz atıp cevap verecem..
Hepinizi çoookkk öpüyoruummm...
hoşbuldum şekerim..
serumları yedikçe bitmek bilmeyen işeme hissim sürekli arttı...
şöylekii...
beni odaya aldılar ben az sıkışıktım o arada serumu bağladılar ve beni hazırkadılar doktorda 20 dk sonra gelince zaten az sıkışık olan ben serumun bi tanesini yarı etmiş çok sıkışık bi hal almıştım..neyse doktor geldi ama ben patlıyorum bi de karnıma ultrason aletiyle bastırdıkça kesin fışkırtcam daktırın suratına dedimbüyük eziyetti...işlem bitti odaya geçtim hemşire 5 dk bekleyip sonra işe dedi annem sürgüyü koydu ve dünyalar benim oldu yalnız olan yatağa oldu üçte ikisini yatağa salmıştım..sebep o kadar tazyikli geldiki erkekler gibi karşıya fışkırtarak yapıyordum ama beni kimse tutamazdı yaptım sonra bi daha bi daha geldi çünkü serum yiyorum ve bi yandanda işiyorum...annem yazık sürgü getirip götürmekten helak oldu...bu arada test günüm 1 mayıs taammııı...
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok çoook teşekkür ediyorum... Doktorum ben dışarıda beklerken beni arayıp hamilesin dediğinde sizide merakta bırakmayayım hemen haber vereyim dedim... :)
Şu an hem mutluyum hemde aklım karışık.. Çünkü doktoruma gittiğimde değerimin 58.65 olduğunu öğrendim... 50'nin üzeri bizim tamam dediklerimizdir dedi ama c.tesi testi tekrarlamam ve değerin artması çok önemli...
Bu değerlerle hamileliğine başlangıç yapan oldu mu kızlar? Çok korkuyorum bir yandan...
Canlarım hayırlı olsun
Herseyin yolunda gitmesine çok sevindim
Allah minik mucizelerinizden hiç ayırmasın inşallah.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok çoook teşekkür ediyorum... Doktorum ben dışarıda beklerken beni arayıp hamilesin dediğinde sizide merakta bırakmayayım hemen haber vereyim dedim... :)
Şu an hem mutluyum hemde aklım karışık.. Çünkü doktoruma gittiğimde değerimin 58.65 olduğunu öğrendim... 50'nin üzeri bizim tamam dediklerimizdir dedi ama c.tesi testi tekrarlamam ve değerin artması çok önemli...
Bu değerlerle hamileliğine başlangıç yapan oldu mu kızlar? Çok korkuyorum bir yandan...
saol canım...
ben ne zorluklarla aldım onları göbişime daha da bırakmam...
kesin hamileyim yani
hiç canını sıkma önemli olan değerin katlanması şu anki değere bakıp hüküm verme ya da aklını karıştırma..
resmen gebelik var...sakın canını sıkıp bebeğinide etkileme..
yardımcı ol tutunmasına...
Cnm bnm cnim ah bende yasadım o karşıya fırlatma olayını esim de karşıda gazete okuyordu resmn sıyrıldı suratını ben koptum tabiki annem şaşkın esim şaşkın suratıma baktılar saldık kahkahayıSenin beben işçi Bayramı'nı kutlamaya geliyor
ve sakın unuttum sanmayınnnn.... egunalcim zuzucuumm sizde aklımdaydınız bütün gün hatta saat 11de egunal aklımdaydın ...
Sorunsuz geçmiş transferleriniz.. Allah onlara can versin.. Kucağınıza alın inşallah kızlar bebeklerinizi :)))
Canısı rahat davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince.... Ama sorular aklımı kemiriyor ister istemez.. Sen bilirsin bu değerlerle başlayıp katlanan varmıydı canım??
HAMİŞLEEER diyin bana bakayım yahu sizin ilk değerleriniz neydi :)))
sizler için bol bol dua edicem rabbim yüzünüzü güldürür inşallah ikiz veya üçüz haberleri verirsiniz inşallah bu 12 gün geçmez şimdi bizim için ayyy sabırsızlıkla beklıyorumm
Cnm guzel annem masal anlat bu gece kuzularına Rabbim seni ayırmasın kucağında almayı nasip etsin söyle babasida sevsin bebislerini hersey guzel olucak bu son insallh
Canlarım o dilerimcok gec kaldım topige gelmekte fakat 19 30da son misafirim gitti hemen evden çıktık anneme geçtik evim Cook kalabalıktı yine bebekleriniz size sıkı sıkı yapışsın insallh hiç ayrılmayın kuzularınzdan bu gece efendimizin dogum gunu insallh bol bol dua edelim Plan'ım geceyi ayakta geçirmek dua edelim hepimiz icin Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Canlarım hayırlı olsun
Herseyin yolunda gitmesine çok sevindim
Allah minik mucizelerinizden hiç ayırmasın inşallah.
ve sakın unuttum sanmayınnnn.... egunalcim zuzucuumm sizde aklımdaydınız bütün gün hatta saat 11de egunal aklımdaydın ...
Sorunsuz geçmiş transferleriniz.. Allah onlara can versin.. Kucağınıza alın inşallah kızlar bebeklerinizi :)))
sizler için bol bol dua edicem rabbim yüzünüzü güldürür inşallah ikiz veya üçüz haberleri verirsiniz inşallah bu 12 gün geçmez şimdi bizim için ayyy sabırsızlıkla beklıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?