Tüp Bebek Günlüğümüz !

cannlarımmm bebişleri alıp gelmişsiniz maşallahhhh.inşallahhh hamiş haberlerinizi de alırız kuzucuklar.yerim sizi güzel anneciklerrr.

teşekkürler kızlar sonu güzel olsun inşallah....

prof. turan çetin tüp bebek merkezi. adananın en iyilerinden. tabi orda yaptırıp tutmayan da olmuş ama çoğunlukla başarılı sonuçlar alıyo. hatta gazetelerde bile defalarca haberi çıkmıştı. hiç spermi olmayan erkeği bile çocuk sahibi yapmıştı. 0322 2563177 tel.
cnm bu mesajı aynen arkadaşımdan kopyaladım,kolay gelsin,inşallah bebişlerine ulaşacağın merkeze yönlendirsin seni RABBİM(ve tabi herkesi)öptm..

Canlarım o dilerimcok gec kaldım topige gelmekte fakat 19 30da son misafirim gitti hemen evden çıktık anneme geçtik evim Cook kalabalıktı yine bebekleriniz size sıkı sıkı yapışsın insallh hiç ayrılmayın kuzularınzdan bu gece efendimizin dogum gunu insallh bol bol dua edelim Plan'ım geceyi ayakta geçirmek dua edelim hepimiz icin Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Canlarım hayırlı olsun

Herseyin yolunda gitmesine çok sevindim

Allah minik mucizelerinizden hiç ayırmasın inşallah.

Canım tebrik ederim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok çoook teşekkür ediyorum... Doktorum ben dışarıda beklerken beni arayıp hamilesin dediğinde sizide merakta bırakmayayım hemen haber vereyim dedim... :)

Şu an hem mutluyum hemde aklım karışık.. Çünkü doktoruma gittiğimde değerimin 58.65 olduğunu öğrendim... 50'nin üzeri bizim tamam dediklerimizdir dedi ama c.tesi testi tekrarlamam ve değerin artması çok önemli...

Bu değerlerle hamileliğine başlangıç yapan oldu mu kızlar? Çok korkuyorum bir yandan...

canım çok saol ne güzel sözler,dilekler bunlar
Allahın izniyle güzel sona doğru gün gün ileryecem...
Rabbim hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın...

EGUNAL canim transverin hayirli ugurlu olsun canim arkadasim insallah 12 gun sonra halaylar cekeriz hep beraber allahin izniyle canim
PEMBE_HAYAL arkadasim seninde gozun aydin masallah ,insallahhhhh tamamina erdirsin rabbiim.

aaaa ben çekemem halayı siz benim yerime çekersiniz ben yeni hamiş olcam yaaa bişi olmasın bebeklerime diye bi köşede oturup alkış tutcam size

guzel sonuclar alman dilegiyle, hayirli olsun.....

saol kuzum...

aaaa kız niye öle dedin ama ben böbrek ağrısı çekmek istemiyommm
ama hamiş olmak istiyom o ayrı...
hamile haberini bi aldın döküldü resmen seksi vücudun

yok kıuzu bende son gun yapma taraftarıyım ama tatıl dıye dedım ....
yoksa derlerdı 11.gun yap dıye dımı ....
karasu basta olma uzere yapacak dıyım ben sana :)))))))))

biliyorum canım sen kendi test gününde de çok istikrarlı davranıp gününde yaptırmıştın..
yakındır karasunun tacizlerine uğramam

egunal.. transferin yapılmışşş hadi hayırlısıııı inşallahhhhh....güzel haberlerini bekliyoruzzzzz

saol canım senin gibi bende güzel haberler vermeyi umuyorum...

evet sehercim zor günlerden bugünlere geldim...
hep iptal olacak korkusuyla yaşadım ama hep içimde olacak bu kez bi şekilde yoluna girecek dedim...
ilk opuda uyandığımda uyuşuk bi halde hemşirenin birine sadece 1 yumoş toplayabildik dediğini duydum tabii anlayamadım ilk anda ama asla
umudumu kaybedip kötü düşünmedim...
çok şükür Rabbim bu günleride nasip etti...
hepinizin dularıyla...
Allahrazı olsun...

sana diycek söz bulamıyorum,şimdi faceten bi ayrıntı okudum:))süper olmuş,coook sevindim..

bende kendime söyleyecek söz bulamıyorum:13:

Aminnn canımm...

sonunda bende opu oldum.5 yumoşum vardı ama 3 kuzucuğum geldi.ilk duyduğumda ağlamaya başladım.am şimdi şükrediyorum ve kuzularımdan haber bekliyorum.

bende en az 16 olgun yumoş görünüyodu aksilikler oldu sadece 3 tane toplandı...
ama bebeklerim göbişimde şu anda...
hiç belli olmaz sayının çok olması güven verir insanı rahatlatır ama gebelik kesin oluşur denemez...
nasip meselesi..

cnm hayırlıs olsun..inşallah güzel haber alacaksın sonunda inanıyorum bennnn

saol kuzum..
seninde az kaldı test gününe..

heee ye benim evlatlarımı aşkısııı...
şimdi koklama beni hastane kokuyomda

canımmmm benimmm...
Rabbim bu günleri yaşamayı nasip etti bana hamdolsun...
he valla pek bi kutlamam oldu olsun kutlama iyidir...
1 mayıs işçi bayramıyla beraber kutlarız artık benim sıpaların resmi törenini

Oy oy Trendee. Oturyorum gulmemek Icin zor tutuyorum Kendimi deli sanacaklar bENI valla Tekrar gECMIS olsun bi gunlerde bitecek

niye gülüyon kız sen hiç işemiyonmu

çok sagol geçti şükür banada iğne verdi 5günde bir yaptırılıyor ama çok agrılı kaç gün oldu hala kalçam çok ağrıyoe oturamıyorum bile herşeyin hayırlısı rabbime emanet

napalım kuzum anne olmak için kendimizden vazgeçiyoruz resmen onlar iyi olsunlarda...
bende bugün transfer oldum ama iğnelerden kurtulamadım...
kan pıhtılaşması için iğne vurmaya başladım bu akşam..

hiiiiii ne kadan güzell dilekler bunlar...
gerçi sesinden duydum bu cümleleri ama bi de burdan okumak çok hoşuma gitti saol canımm..
aaa ben olmazsam olmaz tabiii..kahretsin yine ukalalığım tuttu
Maşallah sende ne misafir ağırladın bugün öylee

cannlarımmm bebişleri alıp gelmişsiniz maşallahhhh.inşallahhh hamiş haberlerinizi de alırız kuzucuklar.yerim sizi güzel anneciklerrr.

canımm cann...
aldım yavrularımı 9 ay sonra yavrulayacam

evet canım çok şükür bugünleride gösterdi Rabbim bize..
Bundan sonrası onun takdiri..
o kadar olumsuzluğa rağmen bir an bile umutsuzluğa kapılamadım...
olacak inan buna sende...
ayrıca idrara sıkışık olma durumu normal amaaa...
hele ben hem su içtim üzerine bi de serum yedim ben o serumu hesaba katmamıştım...
bi ara patlıyorum dedim..
zor ama napalım...

saol canımmm...

egunal ne dıycem sana benım korkularımı yasamıssın bu gun :)))) ben butun gun işeme olayına takmıs bulunmaktayım :))

korkmadım canım ben durumla dalga geçiyorum..
evet dayanması zor oluyor endişeye kapılıyorsun ama napalım
sonuçta günlük hayatımızda işemiyoruz ortalık yere orası hastane ve ne sebeple sıkışık olduğumuz belli...
hiç çekinme ve utanma napalım...

karasu kuzummm...
aldım bebeklerimi çok huzurluyum...

Cnm bnm cnim ah bende yasadım o karşıya fırlatma olayını esim de karşıda gazete okuyordu resmn sıyrıldı suratını ben koptum tabiki annem şaşkın esim şaşkın suratıma baktılar saldık kahkahayı Senin beben işçi Bayramı'nı kutlamaya geliyor

ve sakın unuttum sanmayınnnn.... egunalcim zuzucuumm sizde aklımdaydınız bütün gün hatta saat 11de egunal aklımdaydın ...

Sorunsuz geçmiş transferleriniz.. Allah onlara can versin.. Kucağınıza alın inşallah kızlar bebeklerinizi :)))

Cnm tebrik ederim Rabbim kucağına alayı nasip etsin

Canlarım hayırlı olsun

saol canım...
ben ne zorluklarla aldım onları göbişime daha da bırakmam...
kesin hamileyim yani

hiç canını sıkma önemli olan değerin katlanması şu anki değere bakıp hüküm verme ya da aklını karıştırma..
resmen gebelik var...sakın canını sıkıp bebeğinide etkileme..
yardımcı ol tutunmasına...

Canısı rahat davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince.... Ama sorular aklımı kemiriyor ister istemez.. Sen bilirsin bu değerlerle başlayıp katlanan varmıydı canım??

HAMİŞLEEER diyin bana bakayım yahu sizin ilk değerleriniz neydi :)))

Son düzenleme:
sizler için bol bol dua edicem rabbim yüzünüzü güldürür inşallah ikiz veya üçüz haberleri verirsiniz inşallah bu 12 gün geçmez şimdi bizim için ayyy sabırsızlıkla beklıyorumm

Cnm guzel annem masal anlat bu gece kuzularına Rabbim seni ayırmasın kucağında almayı nasip etsin söyle babasida sevsin bebislerini hersey guzel olucak bu son insallh

Güldencim havaifişeklerine bayıldım bu arada

Bense 12 gün sonra koyacağım havaifişekler üzerinde çalışmaya başladım

tebrik ederim.

ayyy kız sen benden daha ileri fışkırtmışın demek ben daha kabul edilebilir sınırlar içindeydim

saol canımm...
aklında olduğum saatte heycan dorukta içeri girmiş hazırlanıyordum bebeklerimi almaya...

düşük değerler hakkında konuştuğumuz hamişlerimiz olduğunu hatırlıyorum ama yakın zamanda olmadı o yüzden kimlerdi diyemiyorum sana...
hey kızlaarrr çıkın ortayaaaa...

sizler için bol bol dua edicem rabbim yüzünüzü güldürür inşallah ikiz veya üçüz haberleri verirsiniz inşallah bu 12 gün geçmez şimdi bizim için ayyy sabırsızlıkla beklıyorumm

teşekkürler tülincim...
ikiz yeter canım üçüzü neremde taşıyacam ben
zaten ufakım tefekimmm..

Cnm guzel annem masal anlat bu gece kuzularına Rabbim seni ayırmasın kucağında almayı nasip etsin söyle babasida sevsin bebislerini hersey guzel olucak bu son insallh

Aminnn canımmm...
Zor kavuştumm bebeklerime bırakmaammmmmmm....
inat ettim işte hamileyim bu kez...
babaları olacak kaba adama dedimki bal göbişimde bebişlerimiz elini koy sev
gülerek ve benim deli olduğumu düşündüğünü ifade eden bi bakışla sevdi bebeklerimi...
bebeklerime üvey evlat muamelesi yapıyooo gıcıkk

düşünmen yeter canım bende birazdan abdest alıp biraz okuyacam hepimiz için...

Canlarım hayırlı olsun

amin canımmm......

oo taze anne yerim ben seni amin inşallah....

:)) rabbim dualarımızı kabul buyursun canım evet 12 gün çok uzun gelir ama bu sefer ben çokk huzurluyum nasipte kısmette ne varsa onu görecez...

egunallll - Zuzuu

canlarımmm yavrularınız sizi bırakmayacak......Allahın izniyle herşey güzel olacak... Ama bilgisayardannn biraz uzak kalsanız daha iyi olmaz mı? Arada haberlerinizi alalım bize yeterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…