Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güldencim havaifişeklerine bayıldım bu arada

Bense 12 gün sonra koyacağım havaifişekler üzerinde çalışmaya başladım

aaa kutlamalarım havai fişeksiz olmaz...
cumartesi değerin katlansın bi daha patlatırız fişekleri
tabii çalışmaya başla isterim bende fişek

canım bende endometriosizliyim.yumurtalık rezervim düşük.

iyi akşamlar arkadaşlar topiğiniz ne güzel çok kalabalık fazla olmazsam bende geldim yarın inşallah bende başlıyorum bi problem çıkmazsa allahın izniyle beşinci deneme dördüncüde pozotifi gördüm fakat ocak ayında boş gebelikten sekizbuçuk haftalık kürtaj olmak durumunda kalmıştım inşallah bu sefer sizlerinde duasıyla 9 ayı tamamlarım hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum allah sonuna kadar devamını nasip eder inşallah

Bu gece 9 ayın baslangıcı bebıslerınızle ılk gecenız ınsallah 9 ay sonra yanınızda olucaklar ... supperrr birşey bu ..Sizin adınıza cok sevındım arkadaslar. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhh..

pembe hayal..
canım çok sevindim,bence değerin çok güzelhiç aklını karıştırma bence,benim bir arkadaşım 37 le hamile kaldı,şuan 7,5 aylık hamiş,gönlünü ferah tut canım benimm

egunallll - Zuzuu
canlarımmm yavrularınız sizi bırakmayacak......Allahın izniyle herşey güzel olacak... Ama bilgisayardannn biraz uzak kalsanız daha iyi olmaz mı? Arada haberlerinizi alalım bize yeterrr

Rabbimin izniyle bırakmayacaklar bizi...
şekerim pc den uzağım eskiye göre...
sadece topik için giriyorum daha önce başka şeyler içinde girerdim artık herşeyi bıraktım sadece topik var..

Rabbimin izniyle bırakmayacaklar bizi...
şekerim pc den uzağım eskiye göre...
sadece topik için giriyorum daha önce başka şeyler içinde girerdim artık herşeyi bıraktım sadece topik var..

olsunn canımmm 3*5 gün topikten de uzak dur.... günde 1-2 defa yazsan yeter canım.. sizler daha önemlisşniz..

canım hep birlikte yol alıyoruz bak diyorum aynı gün doğuracaz :)))
eşin içinde ööle deme bende kocişime kızıyordum ruhsuz diyordum onlar içine atıyor inan ben transfere giderken agliyordum baktım eşimde aglıyor artık ameliyathane kapısına kadar geldi ayrılırken alnımdan öptü ve göz göze geldik o zaman anladım ben ne yaşıyorsam oda yaşıyor ve hep içinden çıkıştada fıştan sonra göbüşümü öptü

senin kide annen var diye öyledir basbasa olsanız oda içindeki babayı ortaya çıkarır....

egunallll - Zuzuu

canlarımmm yavrularınız sizi bırakmayacak......Allahın izniyle herşey güzel olacak... Ama bilgisayardannn biraz uzak kalsanız daha iyi olmaz mı? Arada haberlerinizi alalım bize yeterrr

inşallah gülümmm temam ayrı olalım başımı çevirip kolumu uzatıp yazmak zor.....

evet canım bende çok duygulanıyorum çok anlamlı birgünde bebeklerimiz göbişimize yerleşti...
Allahın izniylede pozitif haberi alıp 9 ayın bitmesini bekleyecez..

hoşgeldiinnnn sefalar getirdiinnn...
son denemen olsun Rabbim bebeğine kavuştursun inşallah..

aaa kutlamalarım havai fişeksiz olmaz...
cumartesi değerin katlansın bi daha patlatırız fişekleri
tabii çalışmaya başla isterim bende fişek

Anlaştık o zaman

pembe hayal..
canım çok sevindim,bence değerin çok güzelhiç aklını karıştırma bence,benim bir arkadaşım 37 le hamile kaldı,şuan 7,5 aylık hamiş,gönlünü ferah tut canım benimm

Canımmm bu ne güzel bi haber böyle Teşekkür ederim... İnşallah c.tesi her şey daha güzel olacak o zaman... Çok öpüyotum seni ve bebişini

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar bugün yoruldum biraz..Kendinize çok iyi bakın...

biliyorum kuzum eşimde aynı şeyleri paylaşıyor biliyorum ben..
benimki hastanede kendinden geçer sadece kolumda damar yolu açık olsun rengi atar...
keşke bana yapsalar sende görünce fena oluyorum der..
bende bugün git dolaş almaya gel dedim sadece..
annem yanımdaydı her an onun rahatlığıyla gitti ayrılışımız çok duygusaldı...
kavuşmamızda bi o kadar eğlenceli ve keyifli oldu...
hoşgeldiniz deyip elini göbişime koydu arabaya binince...
pek bi duygulandım...
akşamda sev bebeklerimizi dedim ama bunu bu akşam 50 kere deyince adamda delirdiğimi düşünmeye başladı

Yaa enişte bombasınnn vallaa çok güldürdün aşkısı benii geneeee...

Ama sende ağlattın bennnnniiiiiiiiiiiiiiii..

Ben bugün akasya ile elif nazın annesini bu sabah tekmelemesi ve onların evinde elif nazın nasıl hasretle heyecanla özlemle beklendiğini hissetmemle birlikte ağladım durdumm heppppp..Bir duygusallık gelldiiii..Çok pis anne olasım geldi daha doğrusuuuu..İkinizde bebişlerinizi aldınız göbüşünüze galiba çok pis kıskandımm heeee

Son düzenleme:

aşkısıı ben adama 50.kez elini koy göbişime sev bebişlerimizi dedim her defasında bıkmadan sevdi ama en sonunda delirdiğimi düşünmeye başladı o da haklı
ayyy yirim ben seni yaaa...deme öyle...çok içlendin demek...ama bak üzülürüm şimdi yaa...

yirimm senin bebiklerini ben yaaaaaaaa..12 günn nasıl geçicekk gözlerim dolu dolu oluyooo gülldennnn..Onlara hediyeler almak istiyomm..Annamm teyzişş olucamm bennnnn..

bu ara bizi çok ihmal ediyonuz ama..
ne yani ağlayımmı şimdi...
tamam sebepleriniz var ama olsun eksiklik oluyooo bölede...

canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben ilk denememde dr onunla konuş demişti bende öle yaptım beni bırakma annem sıkıtutun seni özledim diyordum işe yaradı ama bebeyim erken terketti beni kızlar konuşun onlarla inanın işe yarıyor rabbim yardımcınız olsun

Olmadı sende karasu gibi göbüşüne yastık koyup karşılarsınn..İşte bence en son nokta o olurrrr

yirimm senin bebiklerini ben yaaaaaaaa..12 günn nasıl geçicekk gözlerim dolu dolu oluyooo gülldennnn..Onlara hediyeler almak istiyomm..Annamm teyzişş olucamm bennnnn..

bebeklerimin en güzel hediyesi senin gibi teyzelerinin olması olacak...e daha ne olsun kendinsin sen hediye onlara...

Cnm bnmoku Meryem süresini oku ben hep okudum transferden itibaren birde ashabı Bedir oku dua et bol ol bize de et teyzesi sen hamilesin kabul olur bak

ha ha senin kocanda komik iste benim ki de koca kafalı ama sevmişti bebeklerimizi annem dıyordu ananem yapışın anneye ikinizde surekli sevdik biz onları ma kızım cadı çıktı kardeşini attı dışarı Evet cnm onlar çok zor geldiler bize zor kavuştuk Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh

Ben çıkıyorum cnm namaz kılicaz kızimla sonrada Kur'an olucaz bol bol insallh Bu gece çok guzl hem cuma gecesi hem efendimizin doğduğu gece onu saran seven bir babası olmadı geceleri basını okşayacak annesi de yoktu ileriki yaslarında onun rabbi vardı seven koruyan yalnızlığını gideren o kainatın kıymetlisi kainatın efendisi Rabbim onu nurundan yarattı insallh bu guzel gece seninde evlatlarınla ilk gecen olucak bu yaşadıklarımız bizim imtihanımız fakat diyrumki Rabbim bana bu sıkıntıları verdi vardı sebebi beni kendine yaklaştırmak istedi şimdi tek istediğim gunu geldiğin de eşimle kızimla birlikte kabeye gitmek kızımı einin omuna oturtup tavaf etmek Rabbim hepimize naip etsin inanın ki görmediğim yer kalmadı fakat kabede ki tadı hiç hır yerde alamadım Rabbim hepimize evlatlarımız a gitmeyi nasip etsin insallh seni ve kuzularını seviyorum i geceler cnmmmm

saol kuzum..
evet bende konuşmaya ve onlarla iletişim kurmanın gücüne inanıyorum..
ilk tüp bebişte bunu yapmadım ama bu kez sürekli konuşuyorum acaba ne düşünüyorlar hakkımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…