Güldencim havaifişeklerine bayıldım bu arada
Bense 12 gün sonra koyacağım havaifişekler üzerinde çalışmaya başladım
hiç canını sıkma,benim de azdı ama 3 tanesi 1. kalite, 1 tanesi de 2. kalite oldu. 2 tane transfer ettiler. bende erken over yetmezliği var. 27 yaşındayım en fazla 5 yumurtam oluyo malesef...bir de çikolata kistim var...senin sorunun ne?
egunallll - Zuzuu
canlarımmm yavrularınız sizi bırakmayacak......Allahın izniyle herşey güzel olacak... Ama bilgisayardannn biraz uzak kalsanız daha iyi olmaz mı? Arada haberlerinizi alalım bize yeterrr
Rabbimin izniyle bırakmayacaklar bizi...
şekerim pc den uzağım eskiye göre...
sadece topik için giriyorum daha önce başka şeyler içinde girerdim artık herşeyi bıraktım sadece topik var..
Aminnn canımmm...
Zor kavuştumm bebeklerime bırakmaammmmmmm....
inat ettim işte hamileyim bu kez...
babaları olacak kaba adama dedimki bal göbişimde bebişlerimiz elini koy sev
gülerek ve benim deli olduğumu düşündüğünü ifade eden bi bakışla sevdi bebeklerimi...
bebeklerime üvey evlat muamelesi yapıyooo gıcıkk
egunallll - Zuzuu
canlarımmm yavrularınız sizi bırakmayacak......Allahın izniyle herşey güzel olacak... Ama bilgisayardannn biraz uzak kalsanız daha iyi olmaz mı? Arada haberlerinizi alalım bize yeterrr
Bu gece 9 ayın baslangıcı bebıslerınızle ılk gecenız ınsallah 9 ay sonra yanınızda olucaklar ... supperrr birşey bu ..Sizin adınıza cok sevındım arkadaslar. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhh..
iyi akşamlar arkadaşlar topiğiniz ne güzel çok kalabalık fazla olmazsam bende geldim yarın inşallah bende başlıyorum bi problem çıkmazsa allahın izniyle beşinci deneme dördüncüde pozotifi gördüm fakat ocak ayında boş gebelikten sekizbuçuk haftalık kürtaj olmak durumunda kalmıştım inşallah bu sefer sizlerinde duasıyla 9 ayı tamamlarım hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum allah sonuna kadar devamını nasip eder inşallah
aaa kutlamalarım havai fişeksiz olmaz...
cumartesi değerin katlansın bi daha patlatırız fişekleri
tabii çalışmaya başla isterim bende fişek
pembe hayal..
canım çok sevindim,bence değerin çok güzelhiç aklını karıştırma bence,benim bir arkadaşım 37 le hamile kaldı,şuan 7,5 aylık hamiş,gönlünü ferah tut canım benimm
canım hep birlikte yol alıyoruz bak diyorum aynı gün doğuracaz :)))
eşin içinde ööle deme bende kocişime kızıyordum ruhsuz diyordum onlar içine atıyor inan ben transfere giderken agliyordum baktım eşimde aglıyor artık ameliyathane kapısına kadar geldi ayrılırken alnımdan öptü ve göz göze geldik o zaman anladım ben ne yaşıyorsam oda yaşıyor ve hep içindençıkıştada fıştan sonra göbüşümü öptü
senin kide annen var diye öyledir basbasa olsanız oda içindeki babayı ortaya çıkarır....
inşallah gülümmm temam ayrı olalım başımı çevirip kolumu uzatıp yazmak zor.....
Aminnn canımmm...
gülerek ve benim deli olduğumu düşündüğünü ifade eden bi bakışla sevdi bebeklerimi...
canım hep birlikte yol alıyoruz bak diyorum aynı gün doğuracaz :)))
eşin içinde ööle deme bende kocişime kızıyordum ruhsuz diyordum onlar içine atıyor inan ben transfere giderken agliyordum baktım eşimde aglıyor artık ameliyathane kapısına kadar geldi ayrılırken alnımdan öptü ve göz göze geldik o zaman anladım ben ne yaşıyorsam oda yaşıyor ve hep içindençıkıştada fıştan sonra göbüşümü öptü
senin kide annen var diye öyledir basbasa olsanız oda içindeki babayı ortaya çıkarır....
.....
Yaa enişte bombasınnn vallaa çok güldürdün aşkısı benii geneeee...
Ama sende ağlattın bennnnniiiiiiiiiiiiiiii..
Ben bugün akasya ile elif nazın annesini bu sabah tekmelemesi ve onların evinde elif nazın nasıl hasretle heyecanla özlemle beklendiğini hissetmemle birlikte ağladım durdumm heppppp..Bir duygusallık gelldiiii..Çok pis anne olasım geldi daha doğrusuuuu..İkinizde 3 tane bebiş aldınız göbüşünüze galiba çok pis kıskandımm heeee
biliyorum kuzum eşimde aynı şeyleri paylaşıyor biliyorum ben..
benimki hastanede kendinden geçer sadece kolumda damar yolu açık olsun rengi atar...
keşke bana yapsalar sende görünce fena oluyorum der..
bende bugün git dolaş almaya gel dedim sadece..
annem yanımdaydı her an onun rahatlığıyla gitti ayrılışımız çok duygusaldı...
kavuşmamızda bi o kadar eğlenceli ve keyifli oldu...
hoşgeldiniz deyip elini göbişime koydu arabaya binince...
pek bi duygulandım...
akşamda sev bebeklerimizi dedim ama bunu bu akşam 50 kere deyince adamda delirdiğimi düşünmeye başladı
biliyorum kuzum eşimde aynı şeyleri paylaşıyor biliyorum ben..
benimki hastanede kendinden geçer sadece kolumda damar yolu açık olsun rengi atar...
keşke bana yapsalar sende görünce fena oluyorum der..
bende bugün git dolaş almaya gel dedim sadece..
annem yanımdaydı her an onun rahatlığıyla gitti ayrılışımız çok duygusaldı...
kavuşmamızda bi o kadar eğlenceli ve keyifli oldu...
hoşgeldiniz deyip elini göbişime koydu arabaya binince...
pek bi duygulandım...
akşamda sev bebeklerimizi dedim ama bunu bu akşam 50 kere deyince adamda delirdiğimi düşünmeye başladı
aşkısıı ben adama 50.kez elini koy göbişime sev bebişlerimizi dedim her defasında bıkmadan sevdi ama en sonunda delirdiğimi düşünmeye başladı o da haklı
ayyy yirim ben seni yaaa...deme öyle...çok içlendin demek...ama bak üzülürüm şimdi yaa...
yirimm senin bebiklerini ben yaaaaaaaa..12 günn nasıl geçicekk gözlerim dolu dolu oluyooo gülldennnn..Onlara hediyeler almak istiyomm..Annamm teyzişş olucamm bennnnn..
Cnm bnmoku Meryem süresini oku ben hep okudum transferden itibaren birde ashabı Bedir oku dua et bol ol bize de et teyzesi sen hamilesin kabul olur bakdüşünmen yeter canım bende birazdan abdest alıp biraz okuyacam hepimiz için...
amin canımmm......
oo taze anne yerim ben seni amin inşallah....
:)) rabbim dualarımızı kabul buyursun canım evet 12 gün çok uzun gelir ama bu sefer ben çokk huzurluyum nasipte kısmette ne varsa onu görecez...
ha ha senin kocanda komik iste benim ki de koca kafalı ama sevmişti bebeklerimizi annem dıyordu ananem yapışın anneye ikinizde surekli sevdik biz onları ma kızım cadı çıktı kardeşini attı dışarıAminnn canımmm...
canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben ilk denememde dr onunla konuş demişti bende öle yaptım beni bırakma annem sıkıtutun seni özledim diyordum işe yaradı ama bebeyim erken terketti beni kızlar konuşun onlarla inanın işe yarıyor rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?