bebeklerimin en güzel hediyesi senin gibi teyzelerinin olması olacak...e daha ne olsun kendinsin sen hediye onlara...
Olmadı sende karasu gibi göbüşüne yastık koyup karşılarsınn..İşte bence en son nokta o olurrrr
Cnm bnmoku Meryem süresini oku ben hep okudum transferden itibaren birde ashabı Bedir oku dua et bol ol bize de et teyzesi sen hamilesin kabul olur bak
ha ha senin kocanda komik iste benim ki de koca kafalı ama sevmişti bebeklerimizi annem dıyordu ananem yapışın anneye ikinizde surekli sevdik biz onları ma kızım cadı çıktı kardeşini attı dışarıEvet cnm onlar çok zor geldiler bize zor kavuştuk Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh
Ben çıkıyorum cnm namaz kılicaz kızimla sonrada Kur'an olucaz bol bol insallh Bu gece çok guzl hem cuma gecesi hem efendimizin doğduğu gece onu saran seven bir babası olmadı geceleri basını okşayacak annesi de yoktu ileriki yaslarında onun rabbi vardı seven koruyan yalnızlığını gideren o kainatın kıymetlisi kainatın efendisi Rabbim onu nurundan yarattı insallh bu guzel gece seninde evlatlarınla ilk gecen olucak bu yaşadıklarımız bizim imtihanımız fakat diyrumki Rabbim bana bu sıkıntıları verdi vardı sebebi beni kendine yaklaştırmak istedi şimdi tek istediğim gunu geldiğin de eşimle kızimla birlikte kabeye gitmek kızımı einin omuna oturtup tavaf etmek Rabbim hepimize naip etsin inanın ki görmediğim yer kalmadı fakat kabede ki tadı hiç hır yerde alamadım Rabbim hepimize evlatlarımız a gitmeyi nasip etsin insallh seni ve kuzularını seviyorum i geceler cnmmmm
Gece gece kocişte yok zaten efkardan ardı arkası kesilmedi
Duygulandım zaten hep duyguluyum bugün ben
Bu arada karasu dedimm geldi gördünmüüü..
Bide ben sana ne sorucam kaç gündür mevzulardan sıra gelmedi..Minecandan haberin varmı hiçç..Mesaj attım ama geri dönmedi merak ettim çokk..
Oyyy oyy bebisler konmuş göbusleree bide yeni hamile haberi var daha ne olsunn:) Aksam aksam morellendim vallah:) Kızlar 3'unuzunde bebislerii hayirli olsun simdidennn güle güle büyüsünler insallahhh :)
Bebeğim millistonemmm
bu akşam ilk kan pıhtı iğnemi vurdum biliyonmu...
iğneler peşimi bırakmayacaklar sanırsam...
bi de ilk kez bacağımdan yaptım iğneside çok kalınmış hiç te sevmedim yani
kuzum ses ver bak şimdi dinlenmeye çekilecem suitime...
kız adamla niye uğraşıyorsun o kadar enişteyi korkutacaksın bu gidişle...sever niye sevmesn bebeklerini azmı bekledi o da bu günleri...Aminnn canımmm...
Zor kavuştumm bebeklerime bırakmaammmmmmm....
inat ettim işte hamileyim bu kez...
babaları olacak kaba adama dedimki bal göbişimde bebişlerimiz elini koy sev
gülerek ve benim deli olduğumu düşündüğünü ifade eden bi bakışla sevdi bebeklerimi...
bebeklerime üvey evlat muamelesi yapıyooo gıcıkk
Saol biz de çok güzeliziyi akşamlar arkadaşlar topiğiniz ne güzel çok kalabalık fazla olmazsam bende geldim yarın inşallah bende başlıyorum bi problem çıkmazsa allahın izniyle beşinci deneme dördüncüde pozotifi gördüm fakat ocak ayında boş gebelikten sekizbuçuk haftalık kürtaj olmak durumunda kalmıştım inşallah bu sefer sizlerinde duasıyla 9 ayı tamamlarım hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum allah sonuna kadar devamını nasip eder inşallah
canım sen benim kafadasın yanında annen varken adamın da elini ayağını dolaştırmaya gerek yok...şaşırır üzülür zavallıcık erkek adam ağlayamaz da annenin yanında...çok duygulandım demek kırmadı 50 kere sevdi bebişlerini...biliyorum kuzum eşimde aynı şeyleri paylaşıyor biliyorum ben..
benimki hastanede kendinden geçer sadece kolumda damar yolu açık olsun rengi atar...
keşke bana yapsalar sende görünce fena oluyorum der..
bende bugün git dolaş almaya gel dedim sadece..
annem yanımdaydı her an onun rahatlığıyla gitti ayrılışımız çok duygusaldı...
kavuşmamızda bi o kadar eğlenceli ve keyifli oldu...
hoşgeldiniz deyip elini göbişime koydu arabaya binince...
pek bi duygulandım...
akşamda sev bebeklerimizi dedim ama bunu bu akşam 50 kere deyince adamda delirdiğimi düşünmeye başladı
evet çok duygusal bir günümdeyim ben de ağlıyorum ota çöpe...kocişin kurtlar vadisi bitse de kutlu doğum programı seyretsek tv de...Yaa enişte bombasınnn vallaa çok güldürdün aşkısı benii geneeee...
Ama sende ağlattın bennnnniiiiiiiiiiiiiiii..
Ben bugün akasya ile elif nazın annesini bu sabah tekmelemesi ve onların evinde elif nazın nasıl hasretle heyecanla özlemle beklendiğini hissetmemle birlikte ağladım durdumm heppppp..Bir duygusallık gelldiiii..Çok pis anne olasım geldi daha doğrusuuuu..İkinizde bebişlerinizi aldınız göbüşünüze galiba çok pis kıskandımm heeee
ikramaya anca bana laf yetiştiriyosunn bak gülden senii merak ediyoooo
kız adamla niye uğraşıyorsun o kadar enişteyi korkutacaksın bu gidişle...sever niye sevmesn bebeklerini azmı bekledi o da bu günleri...
Saol biz de çok güzelizhoşgeldin tedavin hayırlı olsun son tedavin olsun inşaallah....sonu bebişli olsun...zor günler geçirmişsin Rabbim başka acı göstermesin..bilgilerini yazarsan elimizden dilimizden gelen yardımı yaparız ilk sayfada listemiz var ...oradan detaylı olarak kim nerede hangi merkezde ne tür tedavi görüyor yada hamilelerimiz ne durumda öğenebilirsin....
canım sen benim kafadasın yanında annen varken adamın da elini ayağını dolaştırmaya gerek yok...şaşırır üzülür zavallıcık erkek adam ağlayamaz da annenin yanında...çok duygulandım demek kırmadı 50 kere sevdi bebişlerini...
evet çok duygusal bir günümdeyim ben de ağlıyorum ota çöpe...kocişin kurtlar vadisi bitse de kutlu doğum programı seyretsek tv de...
Kızlar buraya da yazayım dedim çok oldum biliyorum ama yarın opum var bana dua edin çünkü gercekten hepimizin olduğu gibi duaya çok ihtiyacım var gecen sefer yalnizdim ama bu kez siz varsınız biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :)
Kızlar buraya da yazayım dedim çok oldum biliyorum ama yarın opum var bana dua edin çünkü gercekten hepimizin olduğu gibi duaya çok ihtiyacım var gecen sefer yalnizdim ama bu kez siz varsınız biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?