Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebeklerimin en güzel hediyesi senin gibi teyzelerinin olması olacak...e daha ne olsun kendinsin sen hediye onlara...

Gece gece kocişte yok zaten efkardan ardı arkası kesilmedi
Duygulandım zaten hep duyguluyum bugün ben
Bu arada karasu dedimm geldi gördünmüüü..
Bide ben sana ne sorucam kaç gündür mevzulardan sıra gelmedi..Minecandan haberin varmı hiçç..Mesaj attım ama geri dönmedi merak ettim çokk..

Olmadı sende karasu gibi göbüşüne yastık koyup karşılarsınn..İşte bence en son nokta o olurrrr

evet onuda yapayım eksik kalmasın
o zaman adam benden tamamen umudunu keser sonum ruh ve sinir hastalıkları olur

kızına cadı deme bi kere o prenses taammıı...
Allah kabul etsin kuzum...
nasıl güzel bir mesaj bu çok teşekkürler canımsınnn...
bende seni ve pranses kızımızı seviyorummm..
Allahrazı olsun canım..

Bugün yoğun birgündü aşkısı e haliyle o zor günlerin ardından Rabbim bugünleride gösterdi...
Senin içinde yaşayacaz bu telaşları bunu aklına iyice bi sok...
Sen benden çok yaşayacaksın 2 gündür aklımda benimde yazacam bi türlü fırsat olmadı...
bende merak ediyorum sesi soluğu kesildi...

Bebeğim millistonemmm
bu akşam ilk kan pıhtı iğnemi vurdum biliyonmu...
iğneler peşimi bırakmayacaklar sanırsam...
bi de ilk kez bacağımdan yaptım iğneside çok kalınmış hiç te sevmedim yani

Oyyy oyy bebisler konmuş göbusleree bide yeni hamile haberi var daha ne olsunn:) Aksam aksam morellendim vallah:) Kızlar 3'unuzunde bebislerii hayirli olsun simdidennn güle güle büyüsünler insallahhh :)

Oyyy oyy bebisler konmuş göbusleree bide yeni hamile haberi var daha ne olsunn:) Aksam aksam morellendim vallah:) Kızlar 3'unuzunde bebislerii hayirli olsun simdidennn güle güle büyüsünler insallahhh :)

teşekkürler şekerim...
aldık bebekleri geldik bi de baktık topikte hamile var onuda kutladık e daha ne olsun dimiii

Bebeğim millistonemmm
bu akşam ilk kan pıhtı iğnemi vurdum biliyonmu...
iğneler peşimi bırakmayacaklar sanırsam...
bi de ilk kez bacağımdan yaptım iğneside çok kalınmış hiç te sevmedim yani

Valla bebişim olsun ben delik deşik olayım diye diye deldirdin kendinii aşkısııı..Napalım nazlı bu sıpalarrrr..Gelsinlerrr 9 ay sonraaa olmasada bir 6 ay sonrasında onların totolarını ısırıpp bende delik deşik edicemm.Ahtım olsunnnn

kız adamla niye uğraşıyorsun o kadar enişteyi korkutacaksın bu gidişle...sever niye sevmesn bebeklerini azmı bekledi o da bu günleri...
Saol biz de çok güzeliz hoşgeldin tedavin hayırlı olsun son tedavin olsun inşaallah....sonu bebişli olsun...zor günler geçirmişsin Rabbim başka acı göstermesin..bilgilerini yazarsan elimizden dilimizden gelen yardımı yaparız ilk sayfada listemiz var ...oradan detaylı olarak kim nerede hangi merkezde ne tür tedavi görüyor yada hamilelerimiz ne durumda öğenebilirsin....
canım sen benim kafadasın yanında annen varken adamın da elini ayağını dolaştırmaya gerek yok...şaşırır üzülür zavallıcık erkek adam ağlayamaz da annenin yanında...çok duygulandım demek kırmadı 50 kere sevdi bebişlerini...
evet çok duygusal bir günümdeyim ben de ağlıyorum ota çöpe...kocişin kurtlar vadisi bitse de kutlu doğum programı seyretsek tv de...

Son düzenleme:
ikramaya anca bana laf yetiştiriyosunn bak gülden senii merak ediyoooo

dün gece güldene yetişemedim gitmiş diye yazmıştı bu kezde kendi var ama ses yok demek ses kısmını sana ayırmış söz kısmınıda buraya yazsın yoksa ben gidiyorum yaniii...

Kızlar buraya da yazayım dedim çok oldum biliyorum ama yarın opum var bana dua edin çünkü gercekten hepimizin olduğu gibi duaya çok ihtiyacım var gecen sefer yalnizdim ama bu kez siz varsınız biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :)

nazlanayım dedim bu akşam...
doğru dedin cicim annem varken eşimi hastane işlerine sokmam çok getir götüre bakar o
he adamcağızım sevdi bebeklerimizi ama bi çoğunda gözü kurtlar vadisindeydi

Canım yarın senden güzel haberler bekliyor olacağızzzz..İnş korktuğun gibi olmayacakk..Gözünü kapatıp açıcann yumoşlar alınmışşş..

aaa o nasıl öyle çok oluyorum falan...
Rabbim işini kolay eylesin yardımcın olsun 1.kalite yumoşların olsun ve güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle...

Canım arkadaşlarım huzurlarınızdan ayrılırken yorucu ve uzun günlerin ardından bu gece güzel bir uyku çekmeyi planlıyorum...
Hepimize Allahrahatlık versin...
Geceniz iyi olsun ya da iyi geceler hangisini beğenirseniz artık

Aşkısıı semuşşş ve kızlaarrr hepinize iyi gecelerrr diliyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorummm..
Biraz kalkıp salavat getirip Kuran-ı Kerim okuyayımm..
Rabbim en sevdiği Efendimiz s.a.v hürmetine dualarımızı kabul buyuraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…