yaa sorma bacımm kociş bi rahat vermedi elifle konuşurken mutfağa geçtim çay falan toparlamaya o arada çıkmışım topicten görmedim seslendiğin,dün gece güldene yetişemedim gitmiş diye yazmıştı bu kezde kendi var ama ses yok demek ses kısmını sana ayırmış söz kısmınıda buraya yazsın yoksa ben gidiyorum yaniii...
nazlanayım dedim bu akşam...
doğru dedin cicim annem varken eşimi hastane işlerine sokmam çok getir götüre bakar o
he adamcağızım sevdi bebeklerimizi ama bi çoğunda gözü kurtlar vadisindeydi
bana laf yetiştiriyorsun diyen de haber vermiyorikramaya anca bana laf yetiştiriyosunn bak gülden senii merak ediyoooo
dün gece güldene yetişemedim gitmiş diye yazmıştı bu kezde kendi var ama ses yok demek ses kısmını sana ayırmış söz kısmınıda buraya yazsın yoksa ben gidiyorum yaniii...
Hayırlı geceler tatlı rüyalar güldenciimmCanım arkadaşlarım huzurlarınızdan ayrılırken yorucu ve uzun günlerin ardından bu gece güzel bir uyku çekmeyi planlıyorum...
Hepimize Allahrahatlık versin...
Geceniz iyi olsun ya da iyi geceler hangisini beğenirseniz artık
Allah kabul etsin bebeeem hayırlı geceler Allah kabul etsin okuduğun dua ve sureleri ..Rabbim bu mübarek gecede içten gözyaşlarıyla ettiğin duları katında kabul etsin ellerini boş çevirmesinAşkısıı semuşşş ve kızlaarrr hepinize iyi gecelerrr diliyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorummm..
Biraz kalkıp salavat getirip Kuran-ı Kerim okuyayımm..
Rabbim en sevdiği Efendimiz s.a.v hürmetine dualarımızı kabul buyuraa...
geldim ama kimsecikler kalmamışşşşş...................
Ben varmi canisi nasilsin iyimisin tatlim????
Benim Gozlerim kapaniyor artik Iyi geceler tatli ruyalar canim
iyiyim canım... net gitti bugün kocişte yoktu ne yaptıysam çalıştıramadım.. hep bu gıcık tivibu yüzünden... zaten yanlış paket tanımladılar yetmezmiş gibi bağlantıda sorunluydu bugün hepten gitti.... zaten kocişte düzeltemeyince adamlarla aryp kavga etti.. lakin onlar aldırmayınca söktü attı tivibuyu:))))))))) eski modemi taktı da şükür geldi net im......
onlıne sin ama topikte yoksun... başka topiklerde mi geziyonn??????????????????? ama ben gülden gibi becerip yakalayamamkiiii.................
tamam bebişim yat dinlen sen bende yatıcam zaten.....öptüm seni...........
Online oldunu Nerden gordun ?????
akasya canım nasılsııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?