Tüp Bebek Günlüğümüz !

dün gece güldene yetişemedim gitmiş diye yazmıştı bu kezde kendi var ama ses yok demek ses kısmını sana ayırmış söz kısmınıda buraya yazsın yoksa ben gidiyorum yaniii...
yaa sorma bacımm kociş bi rahat vermedi elifle konuşurken mutfağa geçtim çay falan toparlamaya o arada çıkmışım topicten görmedim seslendiğin,
nazlanayım dedim bu akşam...
doğru dedin cicim annem varken eşimi hastane işlerine sokmam çok getir götüre bakar o
he adamcağızım sevdi bebeklerimizi ama bi çoğunda gözü kurtlar vadisindeydi

kurtlar vadisi bizim de başımıza bela bitmedi gitti kaçyıldır süründük yaaa
dinliyom bacım ne diyorsun buyur emrine amadeyimmm

ama cevap verdim çıkmışsın bacııım ne diyosun bakiim ayy merak ettim şimdi ama haa uyuyamam ben yaa şimdi
:44::44::44:

ikramaya anca bana laf yetiştiriyosunn bak gülden senii merak ediyoooo
bana laf yetiştiriyorsun diyen de haber vermiyor gülden suitine çekiliyor derhal saraya dön diye yarın seni böyle yapacam elif görürsün sen..sonra da çenenden ısıracam hart diyeee pazar günü çekeceğin var elimden
dün gece güldene yetişemedim gitmiş diye yazmıştı bu kezde kendi var ama ses yok demek ses kısmını sana ayırmış söz kısmınıda buraya yazsın yoksa ben gidiyorum yaniii...

Hayırlı geceler tatlı rüyalar güldenciimm
neyse kendi kendime yazdığım 3.mesaj sonrası okuyanların gülmeleri eşliğinde bende daireme çekileyim ..benim kociş üşütmüş herhalde inşaalah gece gaz kaçağından boğulmayız....Dua edin yarın sağ salim döneyim topiğe hepiniz öpüyorum
Allah kabul etsin bebeeem hayırlı geceler Allah kabul etsin okuduğun dua ve sureleri ..Rabbim bu mübarek gecede içten gözyaşlarıyla ettiğin duları katında kabul etsin ellerini boş çevirmesin...Amin

Ben varmi canisi nasilsin iyimisin tatlim????

iyiyim canım... net gitti bugün kocişte yoktu ne yaptıysam çalıştıramadım.. hep bu gıcık tivibu yüzünden ... zaten yanlış paket tanımladılar yetmezmiş gibi bağlantıda sorunluydu bugün hepten gitti.... zaten kocişte düzeltemeyince adamlarla aryp kavga etti.. lakin onlar aldırmayınca söktü attı tivibuyu:))))))))) eski modemi taktı da şükür geldi net im......

onlıne sin ama topikte yoksun... başka topiklerde mi geziyonn??????????????????? ama ben gülden gibi becerip yakalayamamkiiii.................

Tuuh ya su ise bak neyseki olmus sonunda

akasya canım nasılsııınnn

ah masidecim kötüyüm demek istemiyorum çok şükür bu halime ama hergün bi yerim ağrıyo..... bugünde bacağım ağrıyo.. bi ara gene ağrımıştı ama geçmişti sevmediğim o ağrı bugün akşam üstü geri geldi kolum zaten tetenoz aşısından sonra iyice uyuştu:)))))))

sendeki ağrı sızı durumu nasıl????? bel ve sırt arısını sormuyom o zaten hamişlerin vazgeçilmezi.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…