ama cevap verdim çıkmışsın bacııım ne diyosun bakiim ayy merak ettim şimdi ama haa uyuyamam ben yaa şimdi
:44::44::44:
bana laf yetiştiriyorsun diyen de haber vermiyorgülden suitine çekiliyor derhal saraya dön diye yarın seni böyle yapacam elif görürsün sen..sonra da çenenden ısıracam hart diyeee pazar günü çekeceğin var elimden
Hayırlı geceler tatlı rüyalar güldenciimm
neyse kendi kendime yazdığım 3.mesaj sonrası okuyanların gülmeleri eşliğinde bende daireme çekileyim..benim kociş üşütmüş herhalde inşaalah gece gaz kaçağından boğulmayız....Dua edin yarın sağ salim döneyim topiğe hepiniz öpüyorum
Allah kabul etsin bebeeem hayırlı geceler Allah kabul etsin okuduğun dua ve sureleri ..Rabbim bu mübarek gecede içten gözyaşlarıyla ettiğin duları katında kabul etsin ellerini boş çevirmesin...Amin
geldim ama kimsecikler kalmamışşşşş...................
evet kuzu ya... üçgündür hep üstüste geldi..... ama bugün net gitti yoksam evdeydim..... tivibuyla aryaı düzeltemedik 4gündür:))))) neyseki kocişte vazgeçip söktü......
kızlar hayırlı olsu 2 gündür giremedm yogunluktan 11 gün sonra karşılama töreni var yegenler gelıyoooooooooooooooooooooor ALLAHIN izni ile teyzeleri bekliyooooooooooooor.
günaydın cumanın mübarek olsun...............
Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...
Eki Görüntüle 395764
dualarımız senınle canımmmm sende bol bol dua et canımmmmmmmmmmmmmKızlar buraya da yazayım dedim çok oldum biliyorum ama yarın opum var bana dua edin çünkü gercekten hepimizin olduğu gibi duaya çok ihtiyacım var gecen sefer yalnizdim ama bu kez siz varsınız biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :)
sanada gunaydın canım... nasılsınız bugun bebişlerınle.... saglık dılıyorummm sizeEki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 395764
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................
günaydın cumanın mübarek olsun...............
kuzum ben muhabbet edelim diye dediydim özel bişi demek için değildi yani...
sağol kuzum evet 11 gün kaldı kutlamaya...
çifte kutlama yapacaz Allahın izniyle..
günaydınnn su hatunn..
sanada hayırlı cumalar olsun...
Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 395764
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................
dualarımız senınle canımmmm sende bol bol dua et canımmmmmmmmmmmmm
sanada gunaydın canım... nasılsınız bugun bebişlerınle.... saglık dılıyorummm size
günaydın tatlımmmmm aminnnnnnnnn bu hafta kutlu dogum haftası bol bol dua edlımmm
Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???
gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.
günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?