Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet kuzu ya... üçgündür hep üstüste geldi..... ama bugün net gitti yoksam evdeydim..... tivibuyla aryaı düzeltemedik 4gündür:))))) neyseki kocişte vazgeçip söktü......

canım benimm.... yazdıklarını hep okuyorum ama bi türlü karşılaşamadık senle............ çok özledim seni........

kızlar hayırlı olsu 2 gündür giremedm yogunluktan 11 gün sonra karşılama töreni var yegenler gelıyoooooooooooooooooooooor ALLAHIN izni ile teyzeleri bekliyooooooooooooor.

ama cevap verdim çıkmışsın bacııım ne diyosun bakiim ayy merak ettim şimdi ama haa uyuyamam ben yaa şimdi
:44::44::44:

kuzum ben muhabbet edelim diye dediydim özel bişi demek için değildi yani...

geldim ama kimsecikler kalmamışşşşş...................

nedeb acabaa

evet kuzu ya... üçgündür hep üstüste geldi..... ama bugün net gitti yoksam evdeydim..... tivibuyla aryaı düzeltemedik 4gündür:))))) neyseki kocişte vazgeçip söktü......

evet ya 3 gündür topikte olmayışın bariz belli oluyoo..

kızlar hayırlı olsu 2 gündür giremedm yogunluktan 11 gün sonra karşılama töreni var yegenler gelıyoooooooooooooooooooooor ALLAHIN izni ile teyzeleri bekliyooooooooooooor.

sağol kuzum evet 11 gün kaldı kutlamaya...
çifte kutlama yapacaz Allahın izniyle..

günaydın cumanın mübarek olsun...............

günaydınnn su hatunn..
sanada hayırlı cumalar olsun...

Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...

günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................

Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 395764

günaydın canım dün yazamadım malesef işim çoook yoğundu bugün gene öle olacak sabahtan hemen geleyim dedim bebeklerin napıyoooo söyle onlara sıkı tutsunlar seni .....rabbim inşallah 12 gün sonra o güzel haberi bizlere vermeni nasip eder hm sen hemde zuzu inşallah bu yollardan son defa geçmişsinizdir ..

dualarımız senınle canımmmm sende bol bol dua et canımmmmmmmmmmmmm
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 395764
sanada gunaydın canım... nasılsınız bugun bebişlerınle.... saglık dılıyorummm size
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................

günaydın tatlımmmmm aminnnnnnnnn bu hafta kutlu dogum haftası bol bol dua edlımmm

günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...

günaydın cumanın mübarek olsun...............

Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 395764

Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???

gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.

Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versin Mübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?

Günaydın kızlar ben hastaneye gideceğim birazdan opum 8:30 da Allah'ın izniyle korkuyorum ama umudum var Allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı bir gün olur inşallah ki ben öyle olduguna inanıyorum çünkü cuma ve 20 Nisan. Öptüm hepinizi inşallah iyi haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…