Tüp Bebek Günlüğümüz !

Dualar okuyarak git kutlu doğum haftasındayız Rabbim yar ve yardımcın olsun yumoşların sana bebiş olarak dönsünn..çok heyecanlısın biliyorum ben bütün gece gözümü kırpmadan gitmiştim opu ya...öpüyoruz senii...

Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...
Eki Görüntüle 395764

günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................

Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???

gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.

günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...

Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versin Mübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?

günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))

Sana da hayırlı cumalar amiiinn Rabbim dualarını kabul eylesin..Nasılsın bacım nörüyon bakiimm

iyiyimcnm.şu kçücük dokunmatik uyuz ekrandan sizleri takip etmeye çalışıyorum.ortalığı topladım.çamaşır attım makinaya..sen nörüyon cnm?

hadi cnm inşallah bol sağlıklı yumoşlar gelsin bugün dualarımız sseninle .....

Değerin iyi bence, önemli olan katlanması canım içini ferah tut.

Allah yardımcın olsun canım, işin rastgitsin inşallah.

hayırlı olsun cnm.korkma hayatım bir çırpıda bitecek.bende çokkorkmuştum kızlar benimle çok uğrastılar rahatlatmsk için.kaliteli yumoşlarr ve embiriyoların olur inşallah.

iyiyimcnm.şu kçücük dokunmatik uyuz ekrandan sizleri takip etmeye çalışıyorum.ortalığı topladım.çamaşır attım makinaya..sen nörüyon cnm?
napiim kocişi işe yollimm dedim 5 dakka önce alarmı kapatan adamı evde bulamadım hangi ara giyinip gitmiş...ben de bir bakayım ne var ne yok dedim..hala çok uykum var biraz daha uzanıcamm gece geç yattım...öğleden sonra kızkardeşimle dışarı çıkacağız g.o.p. ya gideceğiz lazer epilasyona giidyor ordaki hastanede dolanırız biraz değişiklik olur kaç gündür sıkıldım evde pineklemekten...aman kolay gelsin bende atiim diyorum ama nevresimler var yıkanacak kurutması der onu da asacak yer yok uyuz oluyorum...ben kaçiim gelirim tekrar çıkmadan..öpüyorum bye
Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....

günaydın şekerimm herkes için çok güzel bir gün olsun oldum olası severim cumaları hem mübarek gün hem de çoğu çalışan için son iş günü..

Günaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni , şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...

Günaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni , şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...

hadi hayırlısı olsun bakalım inş. bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana hiiiiç bırakmazlarr.....

Aman bacım sıkı tut bırakma bebiişlerini inşaalah çifttir de elele tutuşup yerleşirler annelerinin göbüşüne destek olurlar birbirlerine...Dualarımız seninle..
al bebişlerin de gel haydi

Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???

gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.

günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...

Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versin Mübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?

günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))

Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....

günaydın bayanlar mutlu umutlu bir gün diliyorum......

Günaydınnn eyy güzel insanlar...
Nupelda23 ve ewest Allah yardımcınız olsun işiniz rast gitsin kolaylıkla atlatın inşallah..

hadi bebeklerını alda gellll için kıpır kıpır olsunnnn içindekiii kelebeklerrr sana hep tutunsun....

Canım gecede sabahta hep dua eetim inşallah seni bebişlerine kavuşturacak yumoşlar çıkacak...

hayırlı olsun canım al bebişleri gel geri sayıma başlayalımm

ayy gopa mı gidiyorsun.annemler orada bekarken orada oturdum ben.çok özledim oraları benim yerimede gez.bende haftaya oradayım inşallah

günaydın kızlar

Allahim! Sen bize seni anlatan diller, Seni anlatan haller, Ugrunda geÇen günler, Sevginle dolup tasan aydinlik kalpler ihsan eyle! ilahi..! Kabul senden,red senden,sifa senden,dert senden. ilahi..! iman verdin daim eyle, ihsan verdin kaim eyle. bizleri cennetinle,cemalinle mü$erref eyle...amin.

cumamız mübarek olsun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…