Günaydın kızlar ben hastaneye gideceğim birazdan opum 8:30 da Allah'ın izniyle korkuyorum ama umudum var Allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı bir gün olur inşallah ki ben öyle olduguna inanıyorum çünkü cuma ve 20 Nisan. Öptüm hepinizi inşallah iyi haberlerle gelirim
Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...
Eki Görüntüle 395764
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................
dualarımız senınle canımmmm sende bol bol dua et canımmmmmmmmmmmmm
sanada gunaydın canım... nasılsınız bugun bebişlerınle.... saglık dılıyorummm size
günaydın tatlımmmmm aminnnnnnnnn bu hafta kutlu dogum haftası bol bol dua edlımmm
Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???
gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.
günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...
Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versinMübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?
Günaydın kızlar ben hastaneye gideceğim birazdan opum 8:30 da Allah'ın izniyle korkuyorum ama umudum var Allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı bir gün olur inşallah ki ben öyle olduguna inanıyorum çünkü cuma ve 20 Nisan. Öptüm hepinizi inşallah iyi haberlerle gelirim
Sana da hayırlı cumalar amiiinn Rabbim dualarını kabul eylesin..Nasılsın bacım nörüyon bakiimm
günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok çoook teşekkür ediyorum... Doktorum ben dışarıda beklerken beni arayıp hamilesin dediğinde sizide merakta bırakmayayım hemen haber vereyim dedim... :)
Şu an hem mutluyum hemde aklım karışık.. Çünkü doktoruma gittiğimde değerimin 58.65 olduğunu öğrendim... 50'nin üzeri bizim tamam dediklerimizdir dedi ama c.tesi testi tekrarlamam ve değerin artması çok önemli...
Bu değerlerle hamileliğine başlangıç yapan oldu mu kızlar? Çok korkuyorum bir yandan...
Kızlar buraya da yazayım dedim çok oldum biliyorum ama yarın opum var bana dua edin çünkü gercekten hepimizin olduğu gibi duaya çok ihtiyacım var gecen sefer yalnizdim ama bu kez siz varsınız biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :)
napiim kocişi işe yollimm dedim 5 dakka önce alarmı kapatan adamı evde bulamadım hangi ara giyinip gitmiş...ben de bir bakayım ne var ne yok dedim..hala çok uykum var biraz daha uzanıcamm gece geç yattım...öğleden sonra kızkardeşimle dışarı çıkacağız g.o.p. ya gideceğiz lazer epilasyona giidyor ordaki hastanede dolanırız biraz değişiklik olur kaç gündür sıkıldım evde pineklemekten...aman kolay gelsin bende atiim diyorum ama nevresimler var yıkanacak kurutması der onu da asacak yer yok uyuz oluyorum...ben kaçiim gelirim tekrar çıkmadan..öpüyorum byeiyiyimcnm.şu kçücük dokunmatik uyuz ekrandan sizleri takip etmeye çalışıyorum.ortalığı topladım.çamaşır attım makinaya..sen nörüyon cnm?
Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....
Günaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni, şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...
Günaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni, şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...
günaydın canım dün yazamadım malesef işim çoook yoğundu bugün gene öle olacak sabahtan hemen geleyim dedim bebeklerin napıyoooo söyle onlara sıkı tutsunlar seni .....rabbim inşallah 12 gün sonra o güzel haberi bizlere vermeni nasip eder hm sen hemde zuzu inşallah bu yollardan son defa geçmişsinizdir ..
dualarımız senınle canımmmm sende bol bol dua et canımmmmmmmmmmmmm
sanada gunaydın canım... nasılsınız bugun bebişlerınle.... saglık dılıyorummm size
günaydın tatlımmmmm aminnnnnnnnn bu hafta kutlu dogum haftası bol bol dua edlımmm
Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???
gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.
günaydın..hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah..dualarımızın kabulü günahlarımızın affı dileğiyle...
Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versinMübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?
günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))
Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....
günaydın bayanlar mutlu umutlu bir gün diliyorum......
napiim kocişi işe yollimm dedim 5 dakka önce alarmı kapatan adamı evde bulamadım hangi ara giyinip gitmiş...ben de bir bakayım ne var ne yok dedim..hala çok uykum var biraz daha uzanıcamm gece geç yattım...öğleden sonra kızkardeşimle dışarı çıkacağız g.o.p. ya gideceğiz lazer epilasyona giidyor ordaki hastanede dolanırız biraz değişiklik olur kaç gündür sıkıldım evde pineklemekten...aman kolay gelsin bende atiim diyorum ama nevresimler var yıkanacak kurutması der onu da asacak yer yok uyuz oluyorum...ben kaçiim gelirim tekrar çıkmadan..öpüyorum bye
günaydın şekerimm herkes için çok güzel bir gün olsun oldum olası severim cumaları hem mübarek gün hem de çoğu çalışan için son iş günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?