günaydın kızlar
Allahim! Sen bize seni anlatan diller, seni anlatan haller, ugrunda geçen günler, sevginle dolup tasan aydinlik kalpler ihsan eyle! Ilahi..! Kabul senden,red senden,sifa senden,dert senden. Ilahi..! Iman verdin daim eyle, ihsan verdin kaim eyle. Bizleri cennetinle,cemalinle mü$erref eyle...amin.
Cumamız mübarek olsun...........
ayy gopa mı gidiyorsun.annemler orada bekarken orada oturdum ben.çok özledim oraları benim yerimede gez.bende haftaya oradayım inşallah
Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm
Eki Görüntüle 395842 Eki Görüntüle 395839 Eki Görüntüle 395843 Eki Görüntüle 395841
Nice mutlu senelere...
Sevdiklerinle beraber çok mutlu ol...
Sağlık,para,huzur seninle olsun...
Doğum günün kutlu olsun...
Eki Görüntüle 395837 Eki Görüntüle 395836 Eki Görüntüle 395840
Dogum gunun kutlu olsun tatlim nice mutlu yillara Cepten boyle guzel resimler yapamiyorum o yuzden güldenden CaliyorumEki Görüntüle 395842 Eki Görüntüle 395839 Eki Görüntüle 395843 Eki Görüntüle 395841
Nice mutlu senelere...
Sevdiklerinle beraber çok mutlu ol...
Sağlık,para,huzur seninle olsun...
Doğum günün kutlu olsun...
Eki Görüntüle 395837 Eki Görüntüle 395836 Eki Görüntüle 395840
sanada hayırlı cumalar canım arkadaşımm aklımdan çıkmadın dün iyisindir umarım bol bol meyve tükrt kivi çkk iyi gelir ileşirsin rabbim şifa versin ann acilinden arada giriyorum ama yazamıyorum gözüm çok agrıyor ama sizlerleyim çokk öptüm
Günaydın canlarım nasılsıniz bakalım sevgili taze anneler nasıl gecti geceniz bebklerinizle
Biz gece kızimla o kadar çok dua ettik ki hepimize kıpır kıpır kızımda âmin dedi
Basım ayırdığı icin giremedim sabaha karsı devrildim yatağa o kadar ilginçti ki hiç haraket etmedi aksam fakat Kur'an okurken başlıyor zopirliga insallh evlatlarımız sağlıklı hayrli imanli olsun Sizi seviyoruz
canım nasılsınnnnnn
son durum nedır de bakım ne yaptınnnn
23 de test az kaldı hadı hayırlısı olsun hayatım
günaydın kızlar
Allahim! Sen bize seni anlatan diller, Seni anlatan haller, Ugrunda geÇen günler, Sevginle dolup tasan aydinlik kalpler ihsan eyle! ilahi..! Kabul senden,red senden,sifa senden,dert senden. ilahi..! iman verdin daim eyle, ihsan verdin kaim eyle. bizleri cennetinle,cemalinle mü$erref eyle...amin.
cumamız mübarek olsun...........
Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm
evet cnm ama ben 24ünde yspıcam testi.hayırlısı bakslım cnm bm.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Günaydın canlarım nasılsıniz bakalım sevgili taze anneler nasıl gecti geceniz bebklerinizle
Biz gece kızimla o kadar çok dua ettik ki hepimize kıpır kıpır kızımda âmin dedi
Basım ayırdığı icin giremedim sabaha karsı devrildim yatağa o kadar ilginçti ki hiç haraket etmedi aksam fakat Kur'an okurken başlıyor zopirliga insallh evlatlarımız sağlıklı hayrli imanli olsun Sizi seviyoruz
nasılsınız canlarımmmmm
gecenız nasıl gectı bakımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?