Tüp Bebek Günlüğümüz !

amınnnnn canımmmmmmm

Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm

ayy gopa mı gidiyorsun.annemler orada bekarken orada oturdum ben.çok özledim oraları benim yerimede gez.bende haftaya oradayım inşallah

canım nasılsınnnnnn
son durum nedır de bakım ne yaptınnnn
23 de test az kaldı hadı hayırlısı olsun hayatım

Son düzenleme:
Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm

sanada hayırlı cumalar canım arkadaşımm aklımdan çıkmadın dün iyisindir umarım bol bol meyve tükrt kivi çkk iyi gelir ileşirsin rabbim şifa versin ann acilinden arada giriyorum ama yazamıyorum gözüm çok agrıyor ama sizlerleyim çokk öptüm

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnnnn guzeller guzel Bir Gun olur insallah Burda havalar COk guzel Bugun duzeldimde sayilir COk sukur nasilsiniz bakem??????

Günaydın canlarım nasılsıniz bakalım sevgili taze anneler nasıl gecti geceniz bebklerinizle
Biz gece kızimla o kadar çok dua ettik ki hepimize kıpır kıpır kızımda âmin dedi
Basım ayırdığı icin giremedim sabaha karsı devrildim yatağa o kadar ilginçti ki hiç haraket etmedi aksam fakat Kur'an okurken başlıyor zopirliga insallh evlatlarımız sağlıklı hayrli imanli olsun Sizi seviyoruz

bugun cok sukur ıyıyımmm hayatım cok sagolllll.....
saabh yedım kıvıyı valal cokta severım zaten :))))))
senın bulantılar nasıl oldu bakımmmmmmmmm
tuzlu kraker fln ye yesıllık ye bol bol cnm

gunaydın balımmmmm.....
gecmıs olsun canımmmmm eee duayı duydu hareket eder tabı bızım prenses hanım yaaaaaaa
sen napıyon kaynanan yokya rahatsın artık demııı esınde gıtmıstı yanılmıyorsam geldımıııı

nupelda23 sağlıklı & kaliteli bol yumoşlar dilerim canım.

ewest canım Allah yardımcın olsun,yavruların sana sımsıkı tutunsun inşallah.

Tuana doğum günün kutlu,hersey gönlünce olsun inşallah.

ne güzel bir mesajjjjjjjj aminnnnnnnnnnnnnnn

rabbim dualarınızı kabul etsin canım prensesimize de maşallah....bende geç saatlere kadar okudum sonra yattım hiç bu kadar huzurlu güzel uyumamıştım

nasılsınız canlarımmmmm
gecenız nasıl gectı bakımmmmmmmmm

iyiyiz canım bebişlerle güzel bir gece geçirdik ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…