Test gününe az kalmışHayırlısı olsun canım.Dilerim güzel haberlerini almak nasip olur.
hayırlı cumalar hepinize güzel arkadaşlarım.....................
evet cnm ama ben 24ünde yspıcam testi.hayırlısı bakslım cnm bm.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Canım hoşgeldin
Daha iyi olmana sevindim,dikkat et kendine
sanada cnm bnm...
hosgeldın canım sanada hayırlı cumalarrrr
rabbim dualarınızı kabul etsin canım prensesimize de maşallah....bende geç saatlere kadar okudum sonra yattım hiç bu kadar huzurlu güzel uyumamıştım
iyiyiz canım bebişlerle güzel bir gece geçirdik ........
o kalabalıkla yatağa ailecek nasıl sığdınızzzzzzzzzzzzz?????????????
sizleri buldum doğal olarak hoşbuldum:))))))))))))))))))))
bugun cok sukur ıyıyımmm hayatım cok sagolllll.....
saabh yedım kıvıyı valal cokta severım zaten :))))))
senın bulantılar nasıl oldu bakımmmmmmmmm
tuzlu kraker fln ye yesıllık ye bol bol cnm
ahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnbu ara bizi çok ihmal ediyonuz ama..
ne yani ağlayımmı şimdi...
tamam sebepleriniz var ama olsun eksiklik oluyooo bölede...
Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...
Eki Görüntüle 395764
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................
Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???
gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.
günaydınnnn kendileriii güzell yüreklerii daha güzelll arkadaşlarımmmGünaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versinMübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?
sağlıklı bol yumoşlu bi opu olur canım işşallahhhGünaydın kızlar ben hastaneye gideceğim birazdan opum 8:30 da Allah'ın izniyle korkuyorum ama umudum var Allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı bir gün olur inşallah ki ben öyle olduguna inanıyorum çünkü cuma ve 20 Nisan. Öptüm hepinizi inşallah iyi haberlerle gelirim
günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))
Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....
günaydınnnn güzellerrrrrgünaydın bayanlar mutlu umutlu bir gün diliyorum......
canımm bebişlerini al gelll bakalımm....sıkı sıkı tutunsunlarr annelerineeeeGünaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni, şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun
günaydın kızlar
Allahim! Sen bize seni anlatan diller, Seni anlatan haller, Ugrunda geÇen günler, Sevginle dolup tasan aydinlik kalpler ihsan eyle! ilahi..! Kabul senden,red senden,sifa senden,dert senden. ilahi..! iman verdin daim eyle, ihsan verdin kaim eyle. bizleri cennetinle,cemalinle mü$erref eyle...amin.
cumamız mübarek olsun...........
Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm
günaydınnnnn canlarımmmGunaydinnnnnnnn guzeller guzel Bir Gun olur insallah Burda havalar COk guzel Bugun duzeldimde sayilir COk sukur nasilsiniz bakem??????
canımm ne güzel duaalar etmissin prensesimizlee..adı ne olcak prensesin düşündün mü?bende dün akşam kuran okumak istiodum ama o kadar çok misafir ağırladım kii çok yoruldum yattım..işşallah bugün yapıcamGünaydın canlarım nasılsıniz bakalım sevgili taze anneler nasıl gecti geceniz bebklerinizle
Biz gece kızimla o kadar çok dua ettik ki hepimize kıpır kıpır kızımda âmin dedi
Basım ayırdığı icin giremedim sabaha karsı devrildim yatağa o kadar ilginçti ki hiç haraket etmedi aksam fakat Kur'an okurken başlıyor zopirliga insallh evlatlarımız sağlıklı hayrli imanli olsun Sizi seviyoruz
o kalabalıkla yatağa ailecek nasıl sığdınızzzzzzzzzzzzz?????????????
bugun nasılsın bebemmmmmmm
ben alıştım artık bulantıya geçecegi yok önceden yemek pişirirken bişey hisetmiyordum ama dün akşam salonla mutfak arasında gidip geldim sanırım böyle devam edecek aslında sitem etmek istemiyorum çünkü allaha inancım sonsuz tamam ama bu hamilelik imkansız gibi geliyordu o yüzden olsunda midem bulansın yatarımda derdim hep deme öyle derdi arkadaşlar ama herşeye razıydım ben bu mübarek haftada rabbime dua ediyorum herkese nasip et ya rabbim isteyen herkese nasip olsun bu duydu aminn
ahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnsorma gündüz misafir akşam yine yemeğe misafir bide arkadaşım yatıya kaldı çok yoruldumm yaa
günaydınnnn kendileriii güzell yüreklerii daha güzelll arkadaşlarımmmsizi sewiyorummm
sağlıklı bol yumoşlu bi opu olur canım işşallahhh
günaydınnnn güzellerrrrr
canımm bebişlerini al gelll bakalımm....sıkı sıkı tutunsunlarr annelerineeee
günaydınnnnn canlarımmm
canımm ne güzel duaalar etmissin prensesimizlee..adı ne olcak prensesin düşündün mü?bende dün akşam kuran okumak istiodum ama o kadar çok misafir ağırladım kii çok yoruldum yattım..işşallah bugün yapıcam
akasyammm sanada hayırlı cumalarrnapıonn bakalımm?
şimdilik idare ediyoruz canım ama asıl pozitiften sonra benim kilolarla nasıl yapcaz:18:
sen nasıl oldun canımmmm
canım benim kıyamam ama elden bişi gelmio ağrılara katlanmaktan başka yapcak bişi yok..ama sen bol bol dinlen..bende grip oldum bi kaç gündür boğazım acıodu bugün hapşurukkk ve burnum akıo çok:2::2:benimde heryerim agrıo grip yüzünden nerden çıktı anlamadımgüzel arkadaşım benim.... dün de okudum yazdığını ve cevap yazdım.... bugünde her zamanki gibiyim işte hem iyi hemde azıcık kırık......... sen neler yapıyon????
nasılsın hayatımmmm
spor nasıl gıdıyor bakımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?