Tüp Bebek Günlüğümüz !

Test gününe az kalmış Hayırlısı olsun canım.Dilerim güzel haberlerini almak nasip olur.

sagol cnm Allah razı olsun.inşallah güzel haber alırım.inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza camenta sen facete varmısın cnm?

evet cnm ama ben 24ünde yspıcam testi.hayırlısı bakslım cnm bm.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

ıyıdır kuzum ne olsunnn aynı devam herseyyyyy
hayırlısı olsun cnm guzel pızıtfı sonuc alacaksın ınssss

Canım hoşgeldin

Daha iyi olmana sevindim,dikkat et kendine

sagol hayatımmmmmm cok sukur bugunumeeee

dualarını yaptın ....
bebelerını aldınnn....
esının ve senın saglıgın yerınde.....
tabı uyanırsın canım benımmmmm ben dua etmeyınce sıkılıyorum hemen ve sınırlı oluyorum... dua edıp namazımı kıldıgımda normalde kızılcak seye bıle kızmıyorum ...ıc huzur ısteee

bugun cok sukur ıyıyımmm hayatım cok sagolllll.....
saabh yedım kıvıyı valal cokta severım zaten :))))))
senın bulantılar nasıl oldu bakımmmmmmmmm
tuzlu kraker fln ye yesıllık ye bol bol cnm

ben alıştım artık bulantıya geçecegi yok önceden yemek pişirirken bişey hisetmiyordum ama dün akşam salonla mutfak arasında gidip geldim sanırım böyle devam edecek aslında sitem etmek istemiyorum çünkü allaha inancım sonsuz tamam ama bu hamilelik imkansız gibi geliyordu o yüzden olsunda midem bulansın yatarımda derdim hep deme öyle derdi arkadaşlar ama herşeye razıydım ben bu mübarek haftada rabbime dua ediyorum herkese nasip et ya rabbim isteyen herkese nasip olsun bu duydu aminn

bu ara bizi çok ihmal ediyonuz ama..
ne yani ağlayımmı şimdi...
tamam sebepleriniz var ama olsun eksiklik oluyooo bölede...
ahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnsorma gündüz misafir akşam yine yemeğe misafir bide arkadaşım yatıya kaldı çok yoruldumm yaa
Eki Görüntüle 395765 Eki Görüntüle 395765
Günaydınnn...
Cumamız hayırlı olsun...
Canım arkadaşlarıma mükemmel birgün diliyorum...
Eki Görüntüle 395764

günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar allah gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhh ................

Günaydın güzeller, bugün sakin geçecek sanırım, var mı transfer, opu, test günü???

gunaydinn fistiklar sekerlerrrr,hepnizin cumasi mubarek olsun arkadaslarrrrrrr.

Günaayydıııııııın güzel hatunlar Rabbim gönlümüzün muradını versin Mübarek haftanın mübarek günü hepimize hayırlı haberler getirsinn erkenciyim değil mi bu sabah ?
günaydınnnn kendileriii güzell yüreklerii daha güzelll arkadaşlarımmmsizi sewiyorummm
sağlıklı bol yumoşlu bi opu olur canım işşallahhh
günaydın kızlarrrr, en az dünkü kadar güzel bir gün olması dileği ile.... :)))))

Günaydın kızlar.Güzel bir gün diliyorum herkese....

günaydın bayanlar mutlu umutlu bir gün diliyorum......
günaydınnnn güzellerrrrr
Günaydın hanımlar, merkezden arandım, bebeklerim bekliyorlarmış beni , şimdi gidiyorum akşama evime inşallah bebeklerimle dönmüş olacağım , hepinize sevgiler...
canımm bebişlerini al gelll bakalımm....sıkı sıkı tutunsunlarr annelerineeee
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun

Sonunda gelebıldımmmmmmm ama her an gıdebılırımmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm

Gunaydinnnnnnnn guzeller guzel Bir Gun olur insallah Burda havalar COk guzel Bugun duzeldimde sayilir COk sukur nasilsiniz bakem??????
günaydınnnnn canlarımmm
canımm ne güzel duaalar etmissin prensesimizlee..adı ne olcak prensesin düşündün mü?bende dün akşam kuran okumak istiodum ama o kadar çok misafir ağırladım kii çok yoruldum yattım..işşallah bugün yapıcam
hayırlı cumalar hepinize güzel arkadaşlarım.....................

akasyammm sanada hayırlı cumalarrnapıonn bakalımm?

güzel arkadaşım benim.... dün de okudum yazdığını ve cevap yazdım.... bugünde her zamanki gibiyim işte hem iyi hemde azıcık kırık......... sen neler yapıyon????

güzel arkadaşım benim.... dün de okudum yazdığını ve cevap yazdım.... bugünde her zamanki gibiyim işte hem iyi hemde azıcık kırık......... sen neler yapıyon????

amınnnnnnnnnnnn canımmm benım amınnnnnnnnnnnnn
tez zamanda bulantın gecsın ıns canımmmmmmmmm
hamıslıgın tadını cıkart emıııı

nasılsın hayatımmmm
spor nasıl gıdıyor bakımmmmmm

şimdilik idare ediyoruz canım ama asıl pozitiften sonra benim kilolarla nasıl yapcaz:18:

sen nasıl oldun canımmmm

iyi diyelim iyi olalım zuzum... yakında sende anlayacaksın hamilelik yarı hastalık haliymiş tamamen iyi olmak biraz zor... eski kadınları annelerimizi taktir etmek lazım... kiloları boşver bu tamamen bünyenle alakalı evet dikkat etmek önemli ama öle göründüğü gibi kolay değil ben önceden konuşup duruyodum hamile olsam şöyle yaparım böyle yaparım diye ama hepsi yalan oldu..... kilo alımım yavaşladı sanırım ilk dönem ilaçların ve hormonların bir anda değişimiyle daha çok kilo aldım...... yani diyeceğim boşver sen bebişlerine kavuşta gerisi illaki halledilir.........

canım benim kıyamam ama elden bişi gelmio ağrılara katlanmaktan başka yapcak bişi yok..ama sen bol bol dinlen..bende grip oldum bi kaç gündür boğazım acıodu bugün hapşurukkk ve burnum akıo çok:2::2:benimde heryerim agrıo grip yüzünden nerden çıktı anlamadım
nasılsın hayatımmmm
spor nasıl gıdıyor bakımmmmmm

ii olmaya çalışıomm grip oldunm ya:2::2:bugün spora gitmedim zaten zor nefes alıom bi de spor hiç yapamam bu haldesen neler yapıonn canım,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…