Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla eskilerin maşallahı varmış canım bizler çürüğüz onlara göre ama önemli olan bebişlerimizin sağlıkla gelmesi gerisini sal gitsin...
ben kilo alrım diye düşünüyorum ama hiç önemli değil .... sen eski haline göre çok kilo almışsın yoksa görünüşte kilolu değilsin...

dimiii inşallah kavuşurum bebişlerimeeee

dikkat et kendine tatlım.. güzel havalar çarpıyo insanı......... bide misafir falan derken yoruldun iyice...

ben bugün yine yokum çıkıom canlarımm..hasta hastaa çıkıom dışarı...düğün hazırlıkları war malumöptüm hepiniziii

Slm kızlar nasılsınız birşey sorucam bu hamilelik takvimin eklemek için son adet tarihimi yazılıyor
hoşgeldin.... benim takvimimin altında ekle yazısına tıkla ve bebişin doğum tarihini yaz
ben bugün yine yokum çıkıom canlarımm..hasta hastaa çıkıom dışarı...düğün hazırlıkları war malumöptüm hepiniziii
dkkat et kendi canım... iyi eğlenceler bizde seni öptük kızımla...

slmalr nasılsınız kızlar.......

biz iyiyz canım sen nasılsın?

Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........

canım ya aynı durumdayız biryerden birşeyler gelsin yeni yeni çözümler üretmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli araştırıyorum çabalıyorum ama inanırmısın biraz buraya bakıyorum birz azo sperllerin sayfasına hepsine göz geziriyorum bir yerden bir umut arıyorum bazen bulammaktan sıkılıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun

hoşgeldin.... benim takvimimin altında ekle yazısına tıkla ve bebişin doğum tarihini yaz

dkkat et kendi canım... iyi eğlenceler bizde seni öptük kızımla...

biz iyiyz canım sen nasılsın?
iyim napıyım aynı işde çalışıyoruz

valla bi an telaşa kapıldım bana mesaj attında görmedimmi diye:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ama seni destekliyorum çünkü bende tanımadığım insanların mesajına bile cevap yazıyorum... seninde dediğin gibi burdaki öncelikli amaç bilgi paylaşımı.....

Güzel haber alan ve transferleri olan arkadaşları kutluyorum. İnşallah souna kadar iyi haberler alırsınız ;-) Allah cümlemize nasib etsin, sabır versin inşallah, O nasıl isterse öyle olur zaten.
Bu günlerde gecmek bilmiyor sanki

bende sana hoşgeldin demeye çalışıyodum evet canım bebişim sağlıklı olsunda... zaten söylenirken bile hep diyorum çok şükür halime insanlar ne sıkıntılar çekiyolar onların yanında benimki nazlanma olur sadece......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…