iyi diyelim iyi olalım zuzum... yakında sende anlayacaksın hamilelik yarı hastalık haliymiş tamamen iyi olmak biraz zor... eski kadınları annelerimizi taktir etmek lazım... kiloları boşver bu tamamen bünyenle alakalı evet dikkat etmek önemli ama öle göründüğü gibi kolay değilben önceden konuşup duruyodum hamile olsam şöyle yaparım böyle yaparım diye ama hepsi yalan oldu..... kilo alımım yavaşladı sanırım ilk dönem ilaçların ve hormonların bir anda değişimiyle daha çok kilo aldım...... yani diyeceğim boşver sen bebişlerine kavuşta gerisi illaki halledilir.........
canım benim kıyamam ama elden bişi gelmio ağrılara katlanmaktan başka yapcak bişi yok..ama sen bol bol dinlen..bende grip oldum bi kaç gündür boğazım acıodu bugün hapşurukkk ve burnum akıo çok:2::2:benimde heryerim agrıo grip yüzünden nerden çıktı anlamadım
ii olmaya çalışıomm grip oldunm ya:2::2:bugün spora gitmedim zaten zor nefes alıom bi de spor hiç yapamam bu haldesen neler yapıonn canım,?
hoşgeldin.... benim takvimimin altında ekle yazısına tıkla ve bebişin doğum tarihini yazSlm kızlar nasılsınız birşey sorucam bu hamilelik takvimin eklemek için son adet tarihimi yazılıyor
dkkat et kendi canım... iyi eğlenceler bizde seni öptük kızımla...ben bugün yine yokum çıkıom canlarımm..hasta hastaa çıkıom dışarı...düğün hazırlıkları war malumöptüm hepiniziii
slmalr nasılsınız kızlar.......
canım ya aynı durumdayız biryerden birşeyler gelsin yeni yeni çözümler üretmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli araştırıyorum çabalıyorum ama inanırmısın biraz buraya bakıyorum birz azo sperllerin sayfasına hepsine göz geziriyorum bir yerden bir umut arıyorum bazen bulammaktan sıkılıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsunAklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
iyim napıyım aynı işde çalışıyoruzhoşgeldin.... benim takvimimin altında ekle yazısına tıkla ve bebişin doğum tarihini yaz
dkkat et kendi canım... iyi eğlenceler bizde seni öptük kızımla...
biz iyiyz canım sen nasılsın?
Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
canım nasılsın nasıl gidiyo rahatsızmışşsın biraz geçmiş olsun
selam arkadaşalarım...nasılsınız?
selam arkadaşalarım...nasılsınız?
yok tatlım önemli bişey yok her zamanki ağrılarım:)))))))
anladım canım okadar olacak ya her hamile bunları yaşıyodur öpüyorum seni be elifimi....................yok tatlım önemli bişey yok her zamanki ağrılarım:)))))))
canım önemli olan bebeğin sağlıklı,annesiyle beraber..çekmeyen bilemez tabiki çektiğin sıkıntıları..ALLAH yardımcın olsun..sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın yavrunu kucağına inşallah...
anladım canım okadar olacak ya her hamile bunları yaşıyodur öpüyorum seni be elifimi....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?