Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok tebirk ediyorum kusura bakma biraz geçoldu ama burda oldugun zaman kutlıyum dedim

canım ben değerini göremedim nasıl ikiz olma olasılıgı varmı

yok cnm.. 2 embriyo konuldu ama değerim 58 çıktı.. yarın en az %66 büyümesi lazımmış... en az 98 filan almam lazım yani kendimi sınava girecek öğrenci gibi heyecanlı hissediyorum sorma

iyiyim demek istiyorum ama canım bilemiyorum ki... ağrılarım var .. adet ağrısı gibi.. tırsıyorum biraz :18: yarın şu sonucu bir görsem içim rahatlayacak resmen...

ya biliyormusun bende hala aynı regl olacakmışım gibi ağrılar var. ama normalmiş rahim büyüme esnasında da aynı ağrılar olurmuş. sakın sakın stres yapmak yok. inşallah değerin 2 katına çıkıcak ve hiç bir sorun olmıcak. benim değerimde çok yüksek değildi. hatta ikiye katlanmadı başta. 4 kere beta hcg testi yaptım. hala daha claxane iğne kullanıyorum. ama şuan toparladı maşallah iyi değerim. seninde eminimki çok yolunda gidicektir

Su1838 merhaba canım, nickindeki 18 Çankırı anlamına mı geliyor? görünce bı sorayım dedim ;-)

amin canım...

oiiiyyy canım benim kıyamam yok ben yeni gelenlere dedim demirbaşlara değil :)

arkadaslar test gunume 5 gun var ve ben berbat haldeyim oyle sizdeki gibi doktor hemen randevu vermiyor,once bi size danisiyim dedim
benim felaket karnim sisti boyle tas gibi midemle beraber
ve cokkkkkkkkkkkkkk halsisizm bugun cok kotu midem bulaniyor
asiri halsisizim,birde sizinde hic karniniz davul gibi oldumu???????????????????????/
normalmi yoksa ben hastaneyi ariycam acil yardim edin bana

yok cnm.. 2 embriyo konuldu ama değerim 58 çıktı.. yarın en az %66 büyümesi lazımmış... en az 98 filan almam lazım yani kendimi sınava girecek öğrenci gibi heyecanlı hissediyorum sorma

Tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah ;-) bisey sorcaktim, senin embriyolar dondurulmusmuydu? Ve kaç hücreliydi acaba?

dunde yoktu bugunde gelmemıs ıns. kotu bısey yoktur annannesının

inşallah iyidir kendiside annaneside...

iyiyiz canım...
bebeklerimle ilk gecemde yattım ama çok sık uynadım bi sürü rüya gördüm hiçbirinide hatırlamıyorum..
kaç günün yorgunluğu var öyle hemen dinlenemiyorsun işte...
Allahrazı olsun kızınla senden ne güzel annesi dua etmiş kızıda Aminnn demiş

nasılsınız canlarımmmmm
gecenız nasıl gectı bakımmmmmmmmm

çok sık çişe kalktım
e haliylede çok uyanınca uykum bölündü..

hayırlı cumalar hepinize güzel arkadaşlarım.....................

sanada hayırlı cumalar cicim..
bugün bi vukuat yok demekki çok şükür gündüz gözüyle gördüm seni topikte

ahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnsorma gündüz misafir akşam yine yemeğe misafir bide arkadaşım yatıya kaldı çok yoruldumm yaa

aaa düşünmemmi sizi...
eksikliğiniz çok belli oluyoduu gece gece dertlendim andım sizi..

ben bugün yine yokum çıkıom canlarımm..hasta hastaa çıkıom dışarı...düğün hazırlıkları war malumöptüm hepiniziii

geçmiş olsun canım bi de kolay gelsin...

kız vallahi noluyo dedim bir an hemen özel mesaj kutumu kontrol ettim
banamı diyo acaba son günlerdeki yoğunluğumdan görmedimmi dedim...
cevap vermediğim pek görülmüş şey değil ama huylandım birden kendimden...
sıkma canını böyle şeyler için sende ona göre muhattap olursun insanlarla...

selam arkadaşalarım...nasılsınız?

iyiyiz kuzum sen nasılsı?
nasıl ikna ettin eşini zor olmadı inşallah...
o gün yazmıştın ama detaylı okuyup cevap yazmam zordu...
o yüzden daha sakin bi zamanda sormak istedim...

Canım benim, iyi yürekli arkadaşım çok sağol... İnşallah katlar değerim... doktorda ağrılar normal dedi ama işte o değeri benim bi dünya gözüyle görmem lazım

Hatta dün ne oldu biliyormusun, kan verdim.. 2 saat sonra çıkar dediler.. eşimle hastaneden çıktık.. bende bir karın ağrısı bir bel ağrısı... çok feci oldum... moralimde bozuldu... çünkü ilk denememde öğrendiğim günün akşamı kanamam başlamıştı. o aklıma geldi.. neyse ben bi tuvalete gireyim dedim... çünkü kanama filan başladı zannettim yani.. öyle çok ağrıdı... girdim baktım bişey yok... tam çıkıyordum ki telefon çalmaya başladı... bilen bir iki arkadaşım vardı dedim herhalde onlar arıyor.. bir baktım hastaneden... ben tuvalete girip kanamam mı başladı diye bakarken doktor tebrik etti :)) çok garip oldu valla.. ama ne bileyim sanki şöyle bir 100-200 çıksa içim daha rahat edecek gibiydi :)) doktorada dedim o da güldü bana...

yarın ve pazartesi kan testini tekrarlayacağım... inşallah bebeğim tutunur bana sıkıca... tutunmazsan çok feci yaparım diye tehdit ediyorum dışarıdan onu

taze annecik nasılsın?bana da beklemek zulüm gibi geliyor..bir an önce mayıs gelse de başlasam...çoook umudum var uçtuğumu hissediyorum bazen...RABBİM benim ve tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…