tebrik edrim arkadaşım..darısı hepimizin başına...
canım çok tebirk ediyorum kusura bakma biraz geçoldu ama burda oldugun zaman kutlıyum dedim
canım ben değerini göremedim nasıl ikiz olma olasılıgı varmıAmin canım darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallah...
bende yarın güzel bir sonuç alırsam esas o zaman kendimi daha iyi daha hamile hissedicem ...
taze anne nasılsın bugün bakalım
canım ben değerini göremedim nasıl ikiz olma olasılıgı varmı
iyiyim demek istiyorum ama canım bilemiyorum ki... ağrılarım var .. adet ağrısı gibi.. tırsıyorum biraz :18: yarın şu sonucu bir görsem içim rahatlayacak resmen...
mayaşerif egünal nasılsınız.....................
canım ya aynı durumdayız biryerden birşeyler gelsin yeni yeni çözümler üretmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli araştırıyorum çabalıyorum ama inanırmısın biraz buraya bakıyorum birz azo sperllerin sayfasına hepsine göz geziriyorum bir yerden bir umut arıyorum bazen bulammaktan sıkılıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun
iyim napıyım aynı işde çalışıyoruz
valla bi an telaşa kapıldım bana mesaj attında görmedimmi diye:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ama seni destekliyorum çünkü bende tanımadığım insanların mesajına bile cevap yazıyorum... Seninde dediğin gibi burdaki öncelikli amaç bilgi paylaşımı.....
yok cnm.. 2 embriyo konuldu ama değerim 58 çıktı.. yarın en az %66 büyümesi lazımmış... en az 98 filan almam lazım yanikendimi sınava girecek öğrenci gibi heyecanlı hissediyorum sorma
amin canım...
oiiiyyy canım benim kıyamam yok ben yeni gelenlere dedim demirbaşlara değil :)
dunde yoktu bugunde gelmemıs ıns. kotu bısey yoktur annannesının
Günaydın canlarım nasılsıniz bakalım sevgili taze anneler nasıl gecti geceniz bebklerinizle
Biz gece kızimla o kadar çok dua ettik ki hepimize kıpır kıpır kızımda âmin dedi
Basım ayırdığı icin giremedim sabaha karsı devrildim yatağa o kadar ilginçti ki hiç haraket etmedi aksam fakat Kur'an okurken başlıyor zopirliga insallh evlatlarımız sağlıklı hayrli imanli olsun Sizi seviyoruz
nasılsınız canlarımmmmm
gecenız nasıl gectı bakımmmmmmmmm
hayırlı cumalar hepinize güzel arkadaşlarım.....................
ahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnsorma gündüz misafir akşam yine yemeğe misafir bide arkadaşım yatıya kaldı çok yoruldumm yaa
ben bugün yine yokum çıkıom canlarımm..hasta hastaa çıkıom dışarı...düğün hazırlıkları war malumöptüm hepiniziii
Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
selam arkadaşalarım...nasılsınız?
ya biliyormusun bende hala aynı regl olacakmışım gibi ağrılar var. ama normalmiş rahim büyüme esnasında da aynı ağrılar olurmuş. sakın sakın stres yapmak yok. inşallah değerin 2 katına çıkıcak ve hiç bir sorun olmıcak. benim değerimde çok yüksek değildi. hatta ikiye katlanmadı başta. 4 kere beta hcg testi yaptım. hala daha claxane iğne kullanıyorum. ama şuan toparladı maşallah iyi değerim. seninde eminimki çok yolunda gidicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?