Tüp Bebek Günlüğümüz !

oldu canım bu anlattıkların benim günlerdir olmayayım diye uğraştığım tedavimin iptal edilmesi riskine neden olan OHSS belirtileri...inşallah öyle değildir...küçük idrarın ne durumda az ya da normalden fazlamı yapıyorsun...nefes almada sıkıntın varmı peki...bunlar varsa lütfen ne yap yap acile git...ohss yumurta toplamadan sonra herhangi bir zamanda ortaya çıkar...bu gebelik haberciside olabilir..ohss riski olanlar gebe kalırsa ohss tetiklenir bhcg artışı nedeniyle...

iyiyim sizin haberlerinizi aldıkça daha iyi hissediyorum kendimi..eşimi ikna meselesine gelince..üst üste üç aşılama olunca bizinkide bıktı haliyle..bana dedi ki,4-5 ay çocuk lafı açma ..ıraktan döndükten sonra telefon açtı..git görüş tüp olsun dedi..tabiii yalınca söylemedi..duygusal bir konuşmaydı..güzeldi..beni listeye ekler misin dedim ama sen yoğundun?sıkmak istemedim seni..

canımmmmm bende demirbaş sayılırım ama dimiiiii

evet evet sende ölesin :))))

heheheh yerim seniiii sana demedimmmm canım benim:)

aynen nefes alip vermem zorlasiyor mideme karnima kramplar giriyor

kizlar bi nane limon kaynatsam iyi gelirmi bana yoksa zararlimidir bilmiyom
bilen varsa soylesin ona gore kalkip yapacam

sebebini bilmiyoruz şu an...
bol bol su iç evet mide bulantın varken bunu yapman zor ama içine bişey ekle su tüket...
proteinle beslen ama ciddi ciddi yumurta tavuk et süt vs..
aslında bence acile gitmelisin...

tatlışım benim bak her işte bir hayır vardır derler ne garip olmuş, en umutsuz anında almışsın haberi. dediğim gibi yarın inşallah çok güzel olucak değerin. sen tehdite devam et belki korkar annesinden sımsıkı tutunur zilli (zilli diyesim geldi nedense kız mı yoksa )

gülden canımmm taze annecik sen nasılsın bugün. bol bol yatıyorsun dimi. birde antep fıstığı ve ananas tutunmaya yardımcıymış. oturduğun yerden ye bol bol canım benimm

merhaba ben sizlere birşey danışıcam arkadaşlar beni rahatlatırsanız sevinirim ( normal şartlarda dün hastalanmam gerekiyordu olmadı bugünde tıkyok inş. yarında olmam pazartesi gününe kadar olmam sorun bugün olursa 2. gün olarak yarın gidebilicem kontrole ve artı iğneler verilicek ama omazsam( salı gününe kalıyor o günde beşinci gün oluyor yani adet bitmiş demektir resmen stres oldum(((

süper yaa çok sevindim eşinin bir anda fikrinden caymasına...
canım benim eklerim tabii ama gelince sana zahmet bi daha yaz bilgilerini hemen ekleyim

arkadasim eger hamileysem bi zarari olurmu bebege bu durumumum,

yok kuzum bi zararı olmaz bebeğe..
yalnız sen çok sıkıntı çekersin...
inşallah geçer bir an önce ohss değildir diye ummak istiyorum öyleyse müdahale edilmezse artma ihtimali var..
tabii kendiliğindende geçebilir...Allah şifa versin bir an önce..

inşallaaaaahhh
:))) eşimle aramızda tahminler yürütmüştük... 3.gün konulan embriyonun kız , 5. gün konulanın erkek olduğunu düşünüyorduk... Hatta ismi bile hazır kızımızın

Dün doktorum bana çok ilginç gelen bir şey söyledi... 3.gün embriyosunun tuttuğunu düşünüyorum dedi... Hani bana ultrasonda görünen embriyo.. O yüzden son an'a kadar asla umutsuz olmayacağım.. sadece dediğim gibi aklımı kemiriyor bazen bazı kötü düşünceler o kadar... Neyse az kaldı yarın görücez...

Sen iyisin dimi? Eşinle herşey iyice yoluna girmiştik inşallah artık... Bebişin kalp atışlarını duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…