Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gecmis olsun canisi yat dinlen bol bol bende bugun topiki kapatim yalnız dedim

Gunaydun arkadslarim biz kizimla hepimize dua ettik ve yattik cok opuyorum sizi
Guzel bir hafta sonu olsun insallh hepimiz icin

Hu hu validem nasil gecti geceniz suitinz de bebelerinizle
Zuzu senin yavrular nasil
Hadi ben kactim tatli uykular

Herkese günaydın ve mutlu hafta sonları diliyorum.. Ben dün kontrole gittim ultrasona girdim sadece sol da 9,6,6,6 mm 4 adet yumurta göründü sağ tarafta hiçbir şey yokk Kan tahlilimi verdim çıktım çok moralim bozuldu bu nereden çıktı yumurtlama sorunum yoktu benim diye.. Neyse çıktım Kadıköy' e gittim dolaştım ama ağlıcam zor tutuyorum kendimi neyse deniz havası iyi geldi sanırım.. Eve dönerken kendi kendime düşündüm çok yumurtam olup boş olabilirdi, Allah korusun hiç yumurta olmayabilirdi.. Şükürler olsun ki 4 bile olsa var yani sonra hemen tövbe ettim ve şükür ede ede evime gittim.. Salı gününe kadar 375 puregona devam yarın cetrotite başlıyorum. Salı günü tekrar kontrol var. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.. Ben elimden geleni yapıyorum. Rabbime tevekkül ediyorum kendimi üzmeyeceğim..Sizler nasılsınız?

GÜNAYDINNNNNNN NASILSINIZZ?

Herkez ıyıdır ınsallahhh ..kımse yok bende kendı kendıme konusuyorummmm ((
Günaydıııııın kızlar herkes nerde bugün

Günaydın canım önce tevekkül sonra azimle büyteceksin yumoşları 4 tane saydıysa doktorun arka planda vardır birkaç tane daha son 3-4 günde onlarda büyüyp aynı seviyeye gelir merak etme..opu gününe kadar bir düzine olurlar sen yeter ki güzel güzel yat kuluçkaya bebeğim...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin:26::26:... O ol deyince olacak biz ne yapsak boş...

günaydınlarrrrr..
mutlu haftasonları hepimizeee..
azıcıkta hava güzel olaydı çok iyi olurdu ama neyse..
yarın güzel olur inşallahhhhh..
.

günaydın emelcim..
bencede oturup şükretmelisin..kendini heba etmek yerine..
çünkü 1 yumurta bile çok değerli kaliteli olduktan sonra..
sen bebeğine odaklan..kaç yumurta oldu diye dertlenme..sonuçta bebeğimiz bize 1 yumurtadan gelecek öyle değilmi??
benimde 5 yumurtam olmuştu..1 tanesi boş çıkmıştı işe yarayan 4tü sonuçta..

zuzu25,
aise2412,
millstone,
ikramaya,
cicibaby
lotus83

günaydın hatunlaaarrrrrrr

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım geçecek bugün embryolardan haber gelecek inşallh güzel haberler verirsin dualarımdasın...

allah kabul etsin canımm .... benim yavrularda iyi galiba pamuklara sardım kuş sütü ile besliyorum ve en önemlisi çoooook seviyorummmm.....

GÜNAYDINNNNNNN NASILSINIZZ?

Herkez ıyıdır ınsallahhh ..kımse yok bende kendı kendıme konusuyorummmm ((

GÜNAYDINNNN.....

GÜNAYDIN canımm bak boş yere üzülüyorsun sayılara takılma zaten sana verecekleri en fazla embriyo 2 oda senin olsun yeter... sen allaha sığın rabbim sana neler verir....

GÜNAYDIN gülümmm ....
ben burdayım öretmenimm...........

günaydınlarrrrr..
mutlu haftasonları hepimizeee..
azıcıkta hava güzel olaydı çok iyi olurdu ama neyse..
yarın güzel olur inşallahhhhh..
.

GÜNAYDIN canımm kayseride hava çok güzell...

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

GÜNAYDIN ..:..

Sağol canım ben de öyle karar aldım Allahım nasip ettiyse olacak zaten gerisi boş:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…