Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok azimliyim valla bal+tarçın+çörek otu yiyorum, iğnelerimi oluyorum sabırsızlıkla bekliyorum..Diyorum ya çok şükür en azından yumurtam var kötüsünü düşünüp halime şükrettim

Günaydın canım ne kadar zor bu işler 1,5 sene aradan sonra unutmuşum vallahi ben hep öncekilerle kıyasladığım için üzdüm kendimi ama artık yapmayacağım.. Tek düşüncem bebeğime kavuşmama az zaman kaldığı kendime sürekli bunu söylüyorum

Emel sakın kafana takma cok sukur yumurtan var arkadasların dedıgı gıbı sayı cok olsada vereceklerı sayı bellı. Ustelık sayının cok olması degıl kalıtelı olması onemlı bu kadar cıleden sonra Rabbım o yumoşları sana bebiş olarak verecektir. Dualarımız bırbırımız ıcınnn...Karamsar olmak yok..

günaydınnn canalarımmmmherkese güzel mutluu hafta sonlarıııben çok fena gribim seslerim çıkmıo burnum havuç gibi oldu silmektenn:2::2:

ayy ne güzel cnm bnm..azıcıkta bize göndersen..
sana kuzucuklarınla keyifli bir haftasonu o zaman cnm

mümkün olsa hemen yollardım canım saol seninde göbüş boş değil canım allahın izni ile....

Sağol canım ben de öyle karar aldım Allahım nasip ettiyse olacak zaten gerisi boş:13:

inan ki canım öyle sadece nasip işi sayı kalite o bu şu hiç önemli değil... tabi ki sen tedbirini al takdir allahtan, Ondan onun sevdiği isimlerle bol bol dua ile bebeğini iste ...
işte o zaman gönül huzuru ile bekliyorsun

Çok sağol canım haklısınız artık takmıyorum bu kadar sıkıntının mükafatını verecektir Rabbim ben de tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum...

ben yine kan verdim geldimmm
ama daha şimdiden çok delindim bi de kan sulandırıcı iğnelerim olursa daha da delineceğim...
napalım herşey anne olabilmek için

günaydınnn canalarımmmmherkese güzel mutluu hafta sonlarıııben çok fena gribim seslerim çıkmıo burnum havuç gibi oldu silmektenn:2::2:

günaydın ekin hatun...
geçmiş olsun...grip fena bu aralar..meyve ye bolca
dün herkese günaydın dedin alıntı yapıp ama beni unuttun sen canımmm

ama daha şimdiden çok delindim bi de kan sulandırıcı iğnelerim olursa daha da delineceğim...

Allah kolaylık versin cnm sonunda bebişlerini kucağına alıcan yha herşeye katlanılır,çok iy dinlen hiç bişey yapma sakın kendine ve bebeişlerine dikkat et ii bak öpüyorum

Allah kolaylık versin cnm sonunda bebişlerini kucağına alıcan yha herşeye katlanılır,çok iy dinlen hiç bişey yapma sakın kendine ve bebeişlerine dikkat et ii bak öpüyorum

Bende senden haber bekliyordum aşkısııı..Arayacaktım ama Gül teyzeye denk gelmiyim dedimm Sonuç 1,5 saate çıkar demiştinn..Saate bakıyorum o zaman arıyımm benn

neden kan veriyorsun canım hergün?sende pıhtılaşma yoksa vermezler kan sulandırıcı sanırsam,ewet herşey annen olmak için,Allahım çabalarımızı geri çevirmesin inşallahh

düşünmen yeter zuzum..
inşallah diyelim o zamannn

günaydınlarrrrr..
mutlu haftasonları hepimizeee..
azıcıkta hava güzel olaydı çok iyi olurdu ama neyse..
yarın güzel olur inşallahhhhh..
.
inşaallah çok güzel olsun hava içimzi açılsın buluşmada değilmi tatlıımm..
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bomba gibiyiz sen nasılsın bebişim
GÜNAYDIN gülümmm ....
ben burdayım öretmenimm...........

GÜNAYDIN canımm kayseride hava çok güzell...

.:..

Çok azimliyim valla bal+tarçın+çörek otu yiyorum, iğnelerimi oluyorum sabırsızlıkla bekliyorum..Diyorum ya çok şükür en azından yumurtam var kötüsünü düşünüp halime şükrettim
Maaşallah devam et şekerimm başaracaksın inşaaallah bu azimle nasılsa en fazla 2 embriyo koyuyorlar 10 yumurtan olsa ne fayda ..sağlıklı kaliteli olsun anneciğine tutunsun az olsun değil mi Rabbim onlara can versinn

Geçmiş olsun nazlı çiçeğimize ne olmuş şifayı nerden kapmş...canım bal zencefil limon karışımına sabah akşam bir kaç gün devam et bişeyciğin kalmaz inşaallah sanageçmiş olsun çiçeği göndereyimmm

günaydınn cnmmm
ohh yarasın..
güzel sonuçlar alırsın inşallahhhhh

herkese günaydın iyi hafta sonları olsun inşşşşşşşş
günaydın bebeğimmm inşaallah yarın hava daha güzel olur
canım benimm bir süre daha devam edecek galiba inşaallah sonrasında gerek kalmadan devam edersin sürece...Herşey vatan için bebişler için iğne delikleri ne ki daha doğum için kocaman sezeryan kesiğin olacak inşaalah ikizler gelecek yaa...bende şimdiden göbüşte 3 delik var allahtan ikisi kayboldu ama 3. sü sızlıyor yağmur da soğuk havada...
Bende senden haber bekliyordum aşkısııı..Arayacaktım ama Gül teyzeye denk gelmiyim dedimm Sonuç 1,5 saate çıkar demiştinn..Saate bakıyorum o zaman arıyımm benn

ajan x yine takipte napıyon canısııııı hazırlan senin için yarın kırmızı rujumu sürecem...hani rüyanda görmüştün ya kokoş kokoş gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…