Günaydıııııın kızlar herkes nerde bugün
Günaydın canım önce tevekkül sonra azimle büyteceksin yumoşları 4 tane saydıysa doktorun arka planda vardır birkaç tane daha son 3-4 günde onlarda büyüyp aynı seviyeye gelir merak etme..opu gününe kadar bir düzine olurlar sen yeter ki güzel güzel yat kuluçkaya bebeğim...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin:26::26:... O ol deyince olacak biz ne yapsak boş...
günaydın emelcim..
bencede oturup şükretmelisin..kendini heba etmek yerine..
çünkü 1 yumurta bile çok değerli kaliteli olduktan sonra..
sen bebeğine odaklan..kaç yumurta oldu diye dertlenme..sonuçta bebeğimiz bize 1 yumurtadan gelecek öyle değilmi??
benimde 5 yumurtam olmuştu..1 tanesi boş çıkmıştı işe yarayan 4tü sonuçta..
Emel sakın kafana takma cok sukur yumurtan var arkadasların dedıgı gıbı sayı cok olsada vereceklerı sayı bellı. Ustelık sayının cok olması degıl kalıtelı olması onemlı bu kadar cıleden sonra Rabbım o yumoşları sana bebiş olarak verecektir. Dualarımız bırbırımız ıcınnn...Karamsar olmak yok..Herkese günaydın ve mutlu hafta sonları diliyorum.. Ben dün kontrole gittim ultrasona girdim sadece sol da 9,6,6,6 mm 4 adet yumurta göründü sağ tarafta hiçbir şey yokkKan tahlilimi verdim çıktım çok moralim bozuldu bu nereden çıktı yumurtlama sorunum yoktu benim diye.. Neyse çıktım Kadıköy' e gittim dolaştım ama ağlıcam zor tutuyorum kendimi neyse deniz havası iyi geldi sanırım.. Eve dönerken kendi kendime düşündüm çok yumurtam olup boş olabilirdi, Allah korusun hiç yumurta olmayabilirdi.. Şükürler olsun ki 4 bile olsa var yani sonra hemen tövbe ettim ve şükür ede ede evime gittim.. Salı gününe kadar 375 puregona devam yarın cetrotite başlıyorum. Salı günü tekrar kontrol var. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.. Ben elimden geleni yapıyorum. Rabbime tevekkül ediyorum kendimi üzmeyeceğim..Sizler nasılsınız?
günaydınnn canalarımmmmherkese güzel mutluu hafta sonlarııı ben çok fena gribim seslerim çıkmıo burnum havuç gibi oldu silmektenn:2::2:
ayy ne güzel cnm bnm..azıcıkta bize göndersen..
sana kuzucuklarınla keyifli bir haftasonu o zaman cnm
Sağol canım ben de öyle karar aldım Allahım nasip ettiyse olacak zaten gerisi boş:13:
günaydınnn canalarımmmmherkese güzel mutluu hafta sonlarııı ben çok fena gribim seslerim çıkmıo burnum havuç gibi oldu silmektenn:2::2:
Emel sakın kafana takma cok sukur yumurtan var arkadasların dedıgı gıbı sayı cok olsada vereceklerı sayı bellı. Ustelık sayının cok olması degıl kalıtelı olması onemlı bu kadar cıleden sonra Rabbım o yumoşları sana bebiş olarak verecektir. Dualarımız bırbırımız ıcınnn...Karamsar olmak yok..
ben yine kan verdim geldimmm
ama daha şimdiden çok delindim bi de kan sulandırıcı iğnelerim olursa daha da delineceğim...
napalım herşey anne olabilmek için
ama daha şimdiden çok delindim bi de kan sulandırıcı iğnelerim olursa daha da delineceğim...
mümkün olsa hemen yollardım canım saol seninde göbüş boş değil canım allahın izni ile....
inan ki canım öyle sadece nasip işi sayı kalite o bu şu hiç önemli değil... tabi ki sen tedbirini al takdir allahtan, Ondan onun sevdiği isimlerle bol bol dua ile bebeğini iste ...
işte o zaman gönül huzuru ile bekliyorsun
inşaallah çok güzel olsun hava içimzi açılsın buluşmada değilmi tatlıımm..günaydınlarrrrr..
mutlu haftasonları hepimizeee..
azıcıkta hava güzel olaydı çok iyi olurdu ama neyse..
yarın güzel olur inşallahhhhh...
bomba gibiyiz sen nasılsın bebişimGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
GÜNAYDIN gülümmm ....
ben burdayım öretmenimm...........
GÜNAYDIN canımm kayseride hava çok güzell...
.:..
Maaşallah devam et şekerimm başaracaksın inşaaallah bu azimle nasılsa en fazla 2 embriyo koyuyorlar 10 yumurtan olsa ne fayda ..sağlıklı kaliteli olsun anneciğine tutunsun az olsun değil mi Rabbim onlara can versinnÇok azimliyim valla bal+tarçın+çörek otu yiyorum, iğnelerimi oluyorum sabırsızlıkla bekliyorum..Diyorum ya çok şükür en azından yumurtam var kötüsünü düşünüp halime şükrettim
inşaallah çok güzel olsun hava içimzi açılsın buluşmada değilmi tatlıımm..
günaydın bebeğimmm inşaallah yarın hava daha güzel olurherkese günaydın iyi hafta sonları olsun inşşşşşşşş
canım benimm bir süre daha devam edecek galiba inşaallah sonrasında gerek kalmadan devam edersin sürece...Herşey vatan için bebişler için iğne delikleri ne ki daha doğum için kocaman sezeryan kesiğin olacak inşaalah ikizler gelecek yaa...bende şimdiden göbüşte 3 delik var allahtan ikisi kayboldu ama 3. sü sızlıyor yağmur da soğuk havada...ben yine kan verdim geldimmm
Bende senden haber bekliyordum aşkısııı..Arayacaktım ama Gül teyzeye denk gelmiyim dedimmSonuç 1,5 saate çıkar demiştinn..Saate bakıyorum o zaman arıyımm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?