Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amn cnm hepimizin bebekleri hep gülsün insallh nasıl gidiyor bakalım evlatlarınla gunler

Arkadaslar bişey sorcam, umarım yardımcı olabilirsiniz. Bugün transferimin 5. Günü, bir kaç gündür sol tarafımda ağrılar oluyor. Dayanilmicak gibi değil, hafif.
Ama az önce sol tarafın biraz sistigini gördüm. Ayni durumda olan varmiydi? Normalmidir bu ya? Haftaya da Almanya'ya dönüyorum, gitmeden bı doktoruma görünsemmi acaba :-/

gögsümdede kizariklar oldu, agri yok ama.
bosuna mı evham yapıyorum?

Anladım canım. Eğer olmuyorsa kendini sıkıntıya sokmaya da gerek yok tabi. Allah korusun tabi ani hareketle yanlış bir durum oluşabilir dediğin gibi...

hayırlı olsun cnm..
ama benden demesi belirtilere takılma derim ben..
bu süreci hamileymişsin gibi geçir..zira buradaki arkadaşlarımız buna bende dahil bu şekilde geçirdik..
ben adet belirtileri gibi belirtiler yaşadım adet olacağım tamam dedim..sonunda hamile kaldım..ama kaybettim bebeğimi....
Allahım yüzünü güldürsün cnm..içini ferah tut..hamilesin şuan unutma...

Amin cümlemizin, Çok sagol güzel dileklerin ve güzel cevabin için;-) sanada çok gecmis olsun canım.. Rabbim hayirlisini versin hepimize. Haklisin, Aslında bende senin gibi düşünüyorum da, başka bir sorunmu var diye korku girdi icime birden. Annem kızarikliklari görünce çok şaşırdı, bende birden doktora mı gitsem dedim. Herhalde ilaçların yan etkisi.. Bı kaç hafta beklemek en dogrusu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…