Amn cnm hepimizin bebekleri hep gülsün insallh nasıl gidiyor bakalım evlatlarınla gunlermaşallah kızımıza hep gülsün inşallah
oo bebişe bak yerim o popoyu nasılda sallıyor ...........
geçmiş olsun canım tedavi içinde gözünaydın unutma her yeni tedavi yeni bir umut ve başlangıçtır....
çok şükür canım rabbim bebişinin sağlığını artırsın
rabbim hayırlar versin ne güzel rüyahele o minik yerim ben onu maşallah desene senin kızda yola çıktı
bebişini al göbüşüne hayırlı olsun transferin kolay geçsin.....
Sizler Nasılsiniz sormayı unuttum iyisinizdir insallah
Ben o masaya cıkamıyorum daha dogrusu muayene bıle olamıyorum denedım ama olmadı. Fobı halınde bende. tum tetkıklerım hsg bıle anestezıyle oldu. Bu cok onemlı bır durum ve rıske etmek ıstemıyoruz yanı ani hareketle yanlıs bır durum olusur dıye..
Arkadaslar bişey sorcam, umarım yardımcı olabilirsiniz. Bugün transferimin 5. Günü, bir kaç gündür sol tarafımda ağrılar oluyor. Dayanilmicak gibi değil, hafif.
Ama az önce sol tarafın biraz sistigini gördüm. Ayni durumda olan varmiydi? Normalmidir bu ya? Haftaya da Almanya'ya dönüyorum, gitmeden bı doktoruma görünsemmi acaba :-/
gögsümdede kizariklar oldu, agri yok ama.
bosuna mı evham yapıyorum?
hayırlı olsun cnm..
ama benden demesi belirtilere takılma derim ben..
bu süreci hamileymişsin gibi geçir..zira buradaki arkadaşlarımız buna bende dahil bu şekilde geçirdik..
ben adet belirtileri gibi belirtiler yaşadım adet olacağım tamam dedim..sonunda hamile kaldım..ama kaybettim bebeğimi....
Allahım yüzünü güldürsün cnm..içini ferah tut..hamilesin şuan unutma...
cicibaby iyi geceler sana da sonradan gördüm
canım az kaldı test gününe..neler hissediyorsun...kaç yumurtan vardı aşılama da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?