hemide triplex attırmışsın bebelerisende umut olmasında bendemi olsun ayol aşılamayla hemde..
olacak olacak..dualarım seninle...
Selocumm seninde rüyaların fenaymışş yanii..
Rabbim hayırlara çıkarsın inş..
İnanalım kii gelsin bebişlerimiz dimi..
Anlattığın şeyler o kadar yürekten ve sahicikii..Aynen bende artık hepimizin hayatında bir parçaymışız gibi hissediyorumm..Sizinle sevinip sizinle üzülüyorumm..
Hastaneye giderken arkamda güzel yürekliler ordusu olduğunu bilerek gittim hepp..
2 kerede nasib olmadı ama inş önümüzdeki maceralarda daha iyi olucak inanıyorumm..
Bende seviyorumm tüm böyle düşünen ve bizimle aynı duyguları paylaşanlarıı..
Olmadı orada hemen çiçekçiler var kırmızı karanfil takalım hepimiz yakamızaa
İnş aşkısııı..
Tabii çocuğa durmadan ben işliyorum bunları ama unutuyorum yengecim diyip dururdu..
Bugün gelip kendiliğinden böyle anlatması duygularıma duygu kattı..Can kokuyor aşk kokuyor resmenn öptükçe öpesim geliyorr onu..Hep diyorum zaten emuşu böyle sevmem için kalbime sıcaklık veren Rabbim canımdan can katacağım bir varlığa kim bilir nasıl olur..İnş yaşarız bitanem hep birlikte o güzel duyguyu
ben gece konduyada razıyım
triplex de dubleks te gözüm yok yani..
ben gece konduyada razıyım
triplex de dubleks te gözüm yok yani..
Çok alemsin sen çooooooooooookkk....
o istermi bakalım
tabıkı isterrrrrrrr bıkeremmm dünyanın en ıyı annesı ben olcammm onu bu kadar özlem ve hasretle beklerkennnnnn
Kızz prensesin uzun olsun bak ben kalmadım evde 40,5 ayak numarammm22 yaşımda aldı eller benii oda kalmaz aşkoll..Hem senin gibi güzel bir annesi var yaaa hiçç kalmazzz....
Canım bende seni özlüyorummmm..Çıtır annişimmm benimmm..
Çok şükür canım çok sevindimm.MaşallahhhhRabbim 9 ayın sonunda kucağınıza aldığınız günleride göstersin..
Ay cnm benim o kadar gukcuk mü gitti sen kocaya kıyamam ben sanaYa Dr umuz dedi baya benzicek e benim koca 43 numara giyer ayakkabı bn dedim ki Dr esine benzicek dedi ondn diyorum evde kalır kızım insallh bana benzesin dedim ay çok kibarsin sen hepimiz guzel kadinız Rabb'ime şükürler bizim evlatlarımızın. Suretini de ahlakını da fıtratını da guzel yaratsın insallh hepimiz anne oalım biz buarada ben hamile kalmadan annem ve Abi'm beni rüyasında gormuş annemi arıyor bir sabh namazı çıkışı anne biim kiz hamile insallh diye o sırada annemde uyku ve uyanıklık aradindaydim biri dıyordu ki kızın hamile ve ben şükür Rabb'ime 3ay sonra hamile kaldım darii sana rüya guzel gülme yani Heleki hiç ağlama
e herlade ister annesi...
şaka ettim ben
iyi akşamlar kızlar.kuzularımdan 2 tanesi döllenmiş.yarın 11:00 de transferim var.35 yaş altı olupta 2 embriyo koyduranlar bunu nasıl gösteriyorsunuz.bana 1 tane koyacaklar.
iyiyim canım fazla ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar...
günlerin yorgunluğu var haliyle yatıyorum bol bol..
ananası duydumda antep fıstığını ilk kez duyuyorum kız o kabak çekirdeği değilmiydi
Iyi aksamlar herkese nasilsiniz
Canlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz kiBen kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya
Eki Görüntüle 396363 he he he baktım kimse bişi yazmıyo bende kendi kendime eğleniyorum
Nasilsiniz bakem Ben Bugun doktora Gittim esimle antibotik aldik bi turlu iglesemedik nedense Burda hava COk guzel Ama Benim basim donuyor antibiotik dokundu sanirsam dengemi tutamiyorum bu arada zevk aldik burdaki tup bebek merkezinde basliycam uzun Protokolle opu Icin trye insallah yine yolculum olacak nasip olursa dusundukce heycan basiyor
Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..
Aşkısııııııııııya ben zaten duyguluyumm birde evrene enerjim nasıl gidiyorsa artıkk şu 2 gündür tuhaf şeyler oluyoooo..
Sabah eltim anlattı rüyasında beni görmüşş..Elimde kalem kağıt mektup yazıyormuşumm..Sormuş ne yapıyorsun diyee..Allah (c.c) ıma mektup yazıyorum bana bir bebek göndermesini istiyorum demişimm..Evde biri daha varmışş..Oda anlayamadım ama diyor elçiymişş..Demiş dur sen mektupla olmaz bu iş elçiye söyleyelim halledicem bu işi diyeee..Güleyimmi ağlayayımmı yazarken bile tuhaf oluyorr..
Sonra biraz önce 5 yaşındaki emuşum gelldii..Yengeciiim biliyomusun ben bugün cuma namazına gittimm..eee canım benimm dedim..Hemde bugün dua etmeyi unutmadımm dedii.Ne dedin emuşum ne diye dua ettin dedimm..Yengemin karnına bir bebek gönder Allahım dedi..Hemde bir kız bebek dedim dedi..
Ben tabii hemen ağlamaya başlıyodum zor toparladım sarıldım öptüm kokladım emuşumuu..çok teşekkürler yengecim dedimm..Kız olsun benim gibi güzel olsun dimi dedimm.Eevveeeeeeet dedii..
Ayyy fenalaşıyorumm güldenn anlıyosun sen beniiii....
iyi akşamlar kızlar.kuzularımdan 2 tanesi döllenmiş.yarın 11:00 de transferim var.35 yaş altı olupta 2 embriyo koyduranlar bunu nasıl gösteriyorsunuz.bana 1 tane koyacaklar.
maşallah kızımıza hep gülsün inşallah
oo bebişe bak yerim o popoyu nasılda sallıyor ...........
geçmiş olsun canım tedavi içinde gözünaydın unutma her yeni tedavi yeni bir umut ve başlangıçtır....
çok şükür canım rabbim bebişinin sağlığını artırsın
rabbim hayırlar versin ne güzel rüyahele o minik yerim ben onu maşallah desene senin kızda yola çıktı
bebişini al göbüşüne hayırlı olsun transferin kolay geçsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?