Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet kabus görüyorum resmen hayırlısı Allah'tan canisi

Ay cnm benim o kadar gukcuk mü gitti sen kocaya kıyamam ben sana Ya Dr umuz dedi baya benzicek e benim koca 43 numara giyer ayakkabı bn dedim ki Dr esine benzicek dedi ondn diyorum evde kalır kızım insallh bana benzesin dedim ay çok kibarsin sen hepimiz guzel kadinız Rabb'ime şükürler bizim evlatlarımızın. Suretini de ahlakını da fıtratını da guzel yaratsın insallh hepimiz anne oalım biz buarada ben hamile kalmadan annem ve Abi'm beni rüyasında gormuş annemi arıyor bir sabh namazı çıkışı anne biim kiz hamile insallh diye o sırada annemde uyku ve uyanıklık aradindaydim biri dıyordu ki kızın hamile ve ben şükür Rabb'ime 3ay sonra hamile kaldım darii sana rüya guzel gülme yani Heleki hiç ağlama

Tüm dualarına aynen katılarak amin diyorum tatlım..Hep böyle dua etmek lazım gerçektenn..Ahlaklı yüzüde yüreğide güzel evlatlar versin Rabbim..
Tamam canım valla 3 ayada 3 yılada razıyım ben..Tabiiki hep en kısa zamanda hayırlı eyle Rabbim diye dua ediyorumm.Sabrım sağlığım tükenmeden bir evlat nasib etsin diyee..

iyi akşamlar kızlar.kuzularımdan 2 tanesi döllenmiş.yarın 11:00 de transferim var.35 yaş altı olupta 2 embriyo koyduranlar bunu nasıl gösteriyorsunuz.bana 1 tane koyacaklar.

iyi akşamlar kızlar.kuzularımdan 2 tanesi döllenmiş.yarın 11:00 de transferim var.35 yaş altı olupta 2 embriyo koyduranlar bunu nasıl gösteriyorsunuz.bana 1 tane koyacaklar.

Insallah allahim gonlundekini once gobisine sonra kucagina almayi nasip eder canim transferden sonra bol bol dinlen

iyiyim canım fazla ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar...
günlerin yorgunluğu var haliyle yatıyorum bol bol..
ananası duydumda antep fıstığını ilk kez duyuyorum kız o kabak çekirdeği değilmiydi

canım antep fıstığı da var ben o kadar çok yemiştimki bezmiştim artıkk ananas antep fıstığı badem kabak çekirdeği bunları uzun zaman yiyemedimm abartmıştım biraz

maşallah kızımıza hep gülsün inşallah

Eki Görüntüle 396363 he he he baktım kimse bişi yazmıyo bende kendi kendime eğleniyorum

oo bebişe bak yerim o popoyu nasılda sallıyor ...........

geçmiş olsun canım tedavi içinde gözünaydın unutma her yeni tedavi yeni bir umut ve başlangıçtır....

Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..

çok şükür canım rabbim bebişinin sağlığını artırsın

rabbim hayırlar versin ne güzel rüya hele o minik yerim ben onu maşallah desene senin kızda yola çıktı

bebişini al göbüşüne hayırlı olsun transferin kolay geçsin.....

Sagol zuzum Allah nasip ederse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…