canım rabbim aşamayacağımız dert vermesinn
o halde iğneye devam önümüzde bu işin piri var akasya hatun onun engin tecrübelerinjden faydalanırız artık
pıhtılı egunal Allahtan herşeye bi çözüm var iğneler saolsun dicez artık
doktorunu ben bile sevdim yhaaaaaa
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
ben bugün kontrole gittim daha iğnenin 3. Günü doktor sağda 5 solda 4 adet folikül oluştuğunu ve hepsinin iyi geliştiştiğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam herşey mükemmel gidiyormuş ama bir yandanda korkum şu daha ilk başta iyi giden bu gelişmeler sonradan kötüye dönermi ?:18:
Günaydın kızlar hastaneyi aradım 9 yumurtamdan 4 tanesi çok küçükmüş mikro yapılamamış 5 taneye yapmışlar 2 tanesi dollenmis kaliteleri icin suan bisey diyemezlermis Pazartesi 14:20 de trasferin var. Üzülmek istemiyorum sadece 2 tane duye onlarda olmayabilirdi allahım onlara can versin hayirlisiyla inşallah bol hücreli olurlar
Günaydın kızlar hastaneyi aradım 9 yumurtamdan 4 tanesi çok küçükmüş mikro yapılamamış 5 taneye yapmışlar 2 tanesi dollenmis kaliteleri icin suan bisey diyemezlermis Pazartesi 14:20 de trasferin var. Üzülmek istemiyorum sadece 2 tane duye onlarda olmayabilirdi allahım onlara can versin hayirlisiyla inşallah bol hücreli olurlar
daktır düşük doz kullanalım riske atmayalım dedi değerim de çok az bişi düşüklük varmış çok önemli değil ama nolur nolmaz dedi..
günde bir tane 0.4ml lik kan sulandırıcımı kullaniciimmmm test gününe kadar...haydi hayırlı olsun bana...
senin bebişlerin de farklı olacak bakalım nasıl tipler çıkacak ortaya diyorum ...merakla bekliyorum şekerim gelişmeleri takip ederek ama herşey güzel görünüyor inşaallah böle devam eder..Sonucum çıkmış tabiki normal değer aralığında değil ben pıhtılı bir insanımmm
doktora ulaşamadım bakalım ne dicek...
normal değer aralığı 0.40 - 1.10
benimkisi 0.32
süt tesisleri yumuşayacak o kesin bu taş gibi hallerini kocişler çok arayacak zaten kıymetini bilseler barii..hayırlısı olsun canım eşimde bana diyor her yerin delindi bide eksikmiş gibi akuda da deldirdin diye olsun bebişler gelsinde sağlam kalan bir yer var orasıda bebişlerim gelince beslenme yeri olacak galiba o zamanda ora gidecek
Daktırdan iyi mi bilecez o ne derse tatmdır değil mi emin ellerdesin çok şükürdaktır düşük doz kullanalım riske atmayalım dedi değerim de çok az bişi düşüklük varmış çok önemli değil ama nolur nolmaz dedi..
günde bir tane 0.4ml lik kan sulandırıcımı kullaniciimmmm test gününe kadar...haydi hayırlı olsun bana...
sen iyi düşün hepsi düzelir aynı sorunu bende yaşadım iğneleri olurken hemde 2 şe tane iyi vardı gerisi hep küçük küçüktü büyütene kadar ne çektik dozu falan artırdık ama opu da 10 yumurta çıkınca rahatladık..gelişmler iyi yönde olur olan yumurta küçülmez büyür genelde tabii başka bir sorunun yoksa e2 fsh gibi..kaygılanmana gerek yok yani..canımMerhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
ben bugün kontrole gittim daha iğnenin 3. Günü doktor sağda 5 solda 4 adet folikül oluştuğunu ve hepsinin iyi geliştiştiğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam herşey mükemmel gidiyormuş ama bir yandanda korkum şu daha ilk başta iyi giden bu gelişmeler sonradan kötüye dönermi ?:18:
delik deşik egunal oldun demek ..şeyyy merak ediyorum yürürken falan çok zorlanıyor musun oturup kalkarken...ağrı sızı oluyor mu çok..dayan canıısıı geçeçecek hepsi inşaallah...evet kuzum aynen öle...
dermansız değil sonuçta...bacaklarımdan başladım 3 gündür bakalım en son neremde bitirecem iğneyii
malum akasyanın heryeri beze oldu fena haldeydi...kullanılacak yerler belli zaten kol bacak göbiş..
göbişim az dinlensin dedim bacaklara giriştim
canım inaşşallah kalitelidir embriyoların ikisi de bölün bölüne pazartesiye gider sonra da göbüşünde bebiş olurlar...dua et bacımm..Günaydın kızlar hastaneyi aradım 9 yumurtamdan 4 tanesi çok küçükmüş mikro yapılamamış 5 taneye yapmışlar 2 tanesi dollenmis kaliteleri icin suan bisey diyemezlermis Pazartesi 14:20 de trasferin var. Üzülmek istemiyorum sadece 2 tane duye onlarda olmayabilirdi allahım onlara can versin hayirlisiyla inşallah bol hücreli olurlar
maşallah canım rabbim hep böyle sorunsuz ilerlemeni nasip etsin...
şu an herşey güzel gidiyor kötü şeyler kurup aklını karıştırma lütfen...
doktorcuna aklışlarr o zamann riske atmadığı içinndaktır düşük doz kullanalım riske atmayalım dedi değerim de çok az bişi düşüklük varmış çok önemli değil ama nolur nolmaz dedi..
saolasın canımm
saol canım...sen nasılsınnn?
ayy kan were were kanı kalmadııı arkadaşımızın yaaao zaman senden yine güzel sonuçlar bekliyorumm
eet ya hava bi sıca bi soğuk böle oldumm:2:kuzumm kıyamam ben sana ben sana bir sürü günaydın derimmm..günaydınnnn günaydınn günaydınnnnçok özür dilerimmm
günaydınn canımm
yaa gezmekten şifayı kaptımeet içiom ondan işşallah ii gelirr..ayyy çiçeklerin çok güzel seninn gibiii
ama o en güzeliiiii süt tesislerimiz bebeklerimiz için hazır onlara feda olsun
daktır düşük doz kullanalım riske atmayalım dedi değerim de çok az bişi düşüklük varmış çok önemli değil ama nolur nolmaz dedi..
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
evet kuzum aynen öle...
dermansız değil sonuçta...bacaklarımdan başladım 3 gündür bakalım en son neremde bitirecem iğneyii
malum akasyanın heryeri beze oldu fena haldeydi...kullanılacak yerler belli zaten kol bacak göbiş..
göbişim az dinlensin dedim bacaklara giriştim
senin bebişlerin de farklı olacak bakalım nasıl tipler çıkacak ortaya diyorum ...merakla bekliyorum şekerim gelişmeleri takip ederek ama herşey güzel görünüyor inşaallah böle devam eder..
süt tesisleri yumuşayacak o kesin bu taş gibi hallerini kocişler çok arayacak zaten kıymetini bilseler barii..
Daktırdan iyi mi bilecez o ne derse tatmdır değil mi emin ellerdesin çok şükür
sen iyi düşün hepsi düzelir aynı sorunu bende yaşadım iğneleri olurken hemde 2 şe tane iyi vardı gerisi hep küçük küçüktü büyütene kadar ne çektik dozu falan artırdık ama opu da 10 yumurta çıkınca rahatladık..gelişmler iyi yönde olur olan yumurta küçülmez büyür genelde tabii başka bir sorunun yoksa e2 fsh gibi..kaygılanmana gerek yok yani..canım
delik deşik egunal oldun demek ..şeyyy merak ediyorum yürürken falan çok zorlanıyor musun oturup kalkarken...ağrı sızı oluyor mu çok..dayan canıısıı geçeçecek hepsi inşaallah...
canım inaşşallah kalitelidir embriyoların ikisi de bölün bölüne pazartesiye gider sonra da göbüşünde bebiş olurlar...dua et bacımm..
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................
Canım nasılsın heyecan var mı? İçimde sengibi bir his var, inşallah öyle olacak...
senin bebişlerin de farklı olacak bakalım nasıl tipler çıkacak ortaya diyorum ...merakla bekliyorum şekerim gelişmeleri takip ederek ama herşey güzel görünüyor inşaallah böle devam eder..
süt tesisleri yumuşayacak o kesin bu taş gibi hallerini kocişler çok arayacak zaten kıymetini bilseler barii..
Daktırdan iyi mi bilecez o ne derse tatmdır değil mi emin ellerdesin çok şükür
sen iyi düşün hepsi düzelir aynı sorunu bende yaşadım iğneleri olurken hemde 2 şe tane iyi vardı gerisi hep küçük küçüktü büyütene kadar ne çektik dozu falan artırdık ama opu da 10 yumurta çıkınca rahatladık..gelişmler iyi yönde olur olan yumurta küçülmez büyür genelde tabii başka bir sorunun yoksa e2 fsh gibi..kaygılanmana gerek yok yani..canım
delik deşik egunal oldun demek ..şeyyy merak ediyorum yürürken falan çok zorlanıyor musun oturup kalkarken...ağrı sızı oluyor mu çok..dayan canıısıı geçeçecek hepsi inşaallah...
canım inaşşallah kalitelidir embriyoların ikisi de bölün bölüne pazartesiye gider sonra da göbüşünde bebiş olurlar...dua et bacımm..
Kizlar selam, aksam giremedim misafirim vardi, bi kosu okuyim dunu
doktorcuna aklışlarr o zamann riske atmadığı içinnsanada kolay gelsin o zaman canımm...fena iğneler ama yapcak bişi yok:18::18:
2 tane olsun sağlıklı olsun yeter sanahayırlısıylaa gelissinler işşallahhh
iyiyiz şimdilik canım inşallah hep bööle oluruz...
:)) evettt.....
o zaman iğneye devammm.....
canım herşey yolunda işte şükret ve olumsuzu çağırma olumlu düşün ki olumlu devam etsin...
bende göbekten yapıyorum e 9 ay sürerse her yerin sırası gelecek
çok şükür canım pazartesi yi beklediklerine göre iyidir merak etme bir embriyo bile seni bebişine kavuşturur rabbim ol desinnn....
hahaha adam zaten en çok orayı sahipleniyo idare edecez artık ....
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................
Selam millet naber? Maşallah destan olmuş gecmis nasılsiniz? Zuzu egunal hersey yolunda di mı! Yeni havada var miii?
tünaydın güzelimmmmm
şimdilik heyecan yok canım...
kız ben senin içindeki o hissiii yerim amaaa...
ay hadi inşallah kuzum...ne güzel bir his öle...
kız o nasıl bi cümle öle senin bebişleri merak ediyom nasıl tipler olacaklar
normalde sen ben gibi bişi bekliyom ben
daktırıma boynum kıldan incedir o nederse ooooo...
kevgire dönmeye az kaldı diyelim...
bacaklarıma vurunca çok tereddüt ettim acaba ağrım olurmu yürümemi engellermi diye 3 gündür bişi olmadı çok şükür...
hayırrrr bi koşu okuma koşamazsın sennnn...
saygı duyuyorum daktırlarıma ve ekibine...
sıra bacaklarıma geldi...
hala göbişten yapıyon demek...
bende kıyamadım bu kez göbişime...
bacakları bitireyim kollarıma ordanda göbişe dönecem...
sanada kuzumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?