Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım rabbim aşamayacağımız dert vermesinn
o halde iğneye devam önümüzde bu işin piri var akasya hatun onun engin tecrübelerinjden faydalanırız artık

evet kuzum aynen öle...
dermansız değil sonuçta...bacaklarımdan başladım 3 gündür bakalım en son neremde bitirecem iğneyii
malum akasyanın heryeri beze oldu fena haldeydi...kullanılacak yerler belli zaten kol bacak göbiş..
göbişim az dinlensin dedim bacaklara giriştim

Günaydın kızlar hastaneyi aradım 9 yumurtamdan 4 tanesi çok küçükmüş mikro yapılamamış 5 taneye yapmışlar 2 tanesi dollenmis kaliteleri icin suan bisey diyemezlermis Pazartesi 14:20 de trasferin var. Üzülmek istemiyorum sadece 2 tane duye onlarda olmayabilirdi allahım onlara can versin hayirlisiyla inşallah bol hücreli olurlar

Maşallah canım Rabbim hep böyle sorunsuz ilerlemeni nasip etsin...
Şu an herşey güzel gidiyor kötü şeyler kurup aklını karıştırma lütfen...

Bence de üzülme inşallah iyi olacak onlar tutunacak annesine...

Şükürler olsun canım hiç olmayabilirdide...
beni biliyorsun senden sadece 1 fazla döllenmiş yumurtam vardı...
Rabbime sığın dua et...inşallah pazartesi güzel haberler vereceksin bize..

Canım nasılsın heyecan var mı? İçimde sen gibi bir his var, inşallah öyle olacak...

Sonucum çıkmış tabiki normal değer aralığında değil ben pıhtılı bir insanımmm
doktora ulaşamadım bakalım ne dicek...
normal değer aralığı 0.40 - 1.10
benimkisi 0.32
senin bebişlerin de farklı olacak bakalım nasıl tipler çıkacak ortaya diyorum ...merakla bekliyorum şekerim gelişmeleri takip ederek ama herşey güzel görünüyor inşaallah böle devam eder..
süt tesisleri yumuşayacak o kesin bu taş gibi hallerini kocişler çok arayacak zaten kıymetini bilseler barii..
Daktırdan iyi mi bilecez o ne derse tatmdır değil mi emin ellerdesin çok şükür
sen iyi düşün hepsi düzelir aynı sorunu bende yaşadım iğneleri olurken hemde 2 şe tane iyi vardı gerisi hep küçük küçüktü büyütene kadar ne çektik dozu falan artırdık ama opu da 10 yumurta çıkınca rahatladık..gelişmler iyi yönde olur olan yumurta küçülmez büyür genelde tabii başka bir sorunun yoksa e2 fsh gibi..kaygılanmana gerek yok yani..canım
delik deşik egunal oldun demek ..şeyyy merak ediyorum yürürken falan çok zorlanıyor musun oturup kalkarken...ağrı sızı oluyor mu çok..dayan canıısıı geçeçecek hepsi inşaallah...
canım inaşşallah kalitelidir embriyoların ikisi de bölün bölüne pazartesiye gider sonra da göbüşünde bebiş olurlar...dua et bacımm..

doktorcuna aklışlarr o zamann riske atmadığı içinnsanada kolay gelsin o zaman canımm...fena iğneler ama yapcak bişi yok:18::18:

2 tane olsun sağlıklı olsun yeter sanahayırlısıylaa gelissinler işşallahhh

Şükürler olsun canımm..2 tane süper bencee...İnş hayırlısı ile transferinin haberinide alıcazz bak görr..

iyiyiz şimdilik canım inşallah hep bööle oluruz...

ama o en güzeliiiii süt tesislerimiz bebeklerimiz için hazır onlara feda olsun

:)) evettt.....

o zaman iğneye devammm.....

canım herşey yolunda işte şükret ve olumsuzu çağırma olumlu düşün ki olumlu devam etsin...

bende göbekten yapıyorum e 9 ay sürerse her yerin sırası gelecek

çok şükür canım pazartesi yi beklediklerine göre iyidir merak etme bir embriyo bile seni bebişine kavuşturur rabbim ol desinnn....

hahaha adam zaten en çok orayı sahipleniyo idare edecez artık ....

günaydın cnm..
maşallah..yavrularını hayırlısıyla alda gel inşallahhh..

Canım nasılsın heyecan var mı? İçimde sen gibi bir his var, inşallah öyle olacak...

şimdilik heyecan yok canım...
kız ben senin içindeki o hissiii yerim amaaa...
ay hadi inşallah kuzum...ne güzel bir his öle...

kız o nasıl bi cümle öle senin bebişleri merak ediyom nasıl tipler olacaklar
normalde sen ben gibi bişi bekliyom ben
daktırıma boynum kıldan incedir o nederse ooooo...
kevgire dönmeye az kaldı diyelim...
bacaklarıma vurunca çok tereddüt ettim acaba ağrım olurmu yürümemi engellermi diye 3 gündür bişi olmadı çok şükür...

Kizlar selam, aksam giremedim misafirim vardi, bi kosu okuyim dunu

hayırrrr bi koşu okuma koşamazsın sennnn...

saygı duyuyorum daktırlarıma ve ekibine...
sıra bacaklarıma geldi...

hala göbişten yapıyon demek...
bende kıyamadım bu kez göbişime...
bacakları bitireyim kollarıma ordanda göbişe dönecem...

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................

sanada kuzumm...

tünaydın güzelimmmmm

okudum kuzu...... ama dr.un genetik istememesi beni umutlandırıyo belkide sadece ilk 3ay kullanır ve kurtarırsın iğneden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…