Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyiz şimdilik canım inşallah hep bööle oluruz...

hahaha adam zaten en çok orayı sahipleniyo idare edecez artık ....

değil mi kocişler tek tip zaten bana ait bir yerim varsa oda aklım fikrim gerisi onun ... ben de onun göbüşü sahipleniyorum benim göbüşten hayır yok seninkine koyalım evlatlarımızı diyorum ama nerde Filmini yaptılar gerçeği olmadı henüzz

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................

Tünaydııııııııın güzeller ana kız geldiniz mi bakiiimmmmm

Dinlenmeye çekilecem ama 3100.sayfayı kutlamazsam olmaz...
Çabucak ilerleyelim lütfen yoksa kendi işimi kendim görür bütün sayfaları herkesin bana gülmesi pahasına kendim doldururum

Sen bunları düşünme güzelim şimdidenn..Sabır ve dua ileee inş önce opunu sonrada transferini paylaşacaksın bizimlee..

son 3 gündür sürekli, tekrar mesajları yayınlıyorum çok sıkıldım amaaaaa...

Son düzenleme:
geldik tatlım.. bugün biraz uyuyayım dedim ama elifnazım benimle aynı fikirde değilmiş

tünaydın akasyacım..nasılsın??

iyiyim canım karnımı doyurdum geldim aranıza......

geldik tatlım.. bugün biraz uyuyayım dedim ama elifnazım benimle aynı fikirde değilmiş

iyiyim canım karnımı doyurdum geldim aranıza......

afiyet olsun cnmm..ohh yarasın..
bende öyle cnm geç kahvaltı ettik..sofrayı kaldırdım yeni..
eşimi sepetlemeye çalışıyorum temizlik yapıcam da..

Sen bunları düşünme güzelim şimdidenn..Sabır ve dua ileee inş önce opunu sonrada transferini paylaşacaksın bizimlee..

düşünmeden de edemiyorum elimde değil anlatarak rahatlıyorum sanki anneler günüde yaklaşıyo eğer herşey yolunda giderse o güne kadar öğrenebilirmiyim acaba hamile olduğumu ?

Beni şu an itibariyle bunalıma sürükledinn..
Bir genç kadının duygularıyla oynadınn
Yaaaaaa ben sabah kalvaltıya gidip akşamüstü evime dönebileceğim komşumm olacaksın zannettiydimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…