iyiyiz şimdilik canım inşallah hep bööle oluruz...
hahaha adam zaten en çok orayı sahipleniyo idare edecez artık ....
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
ben bugün kontrole gittim daha iğnenin 3. Günü doktor sağda 5 solda 4 adet folikül oluştuğunu ve hepsinin iyi geliştiştiğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam herşey mükemmel gidiyormuş ama bir yandanda korkum şu daha ilk başta iyi giden bu gelişmeler sonradan kötüye dönermi ?:18:
geldik tatlım.. bugün biraz uyuyayım dedim ama elifnazım benimle aynı fikirde değilmişdeğil mi kocişler tek tip zatenbana ait bir yerim varsa oda aklım fikrim gerisi onun ... ben de onun göbüşü sahipleniyorum benim göbüşten hayır yok seninkine koyalım evlatlarımızı diyorum ama nerde Filmini yaptılar gerçeği olmadı henüzz
Tünaydııııııııın güzeller ana kız geldiniz mi bakiiimmmmm
tünaydın akasyacım..nasılsın??
Dinlenmeye çekilecem ama 3100.sayfayı kutlamazsam olmaz...
Çabucak ilerleyelim lütfen yoksa kendi işimi kendim görür bütün sayfaları herkesin bana gülmesi pahasına kendim doldururum
geldik tatlım.. bugün biraz uyuyayım dedim ama elifnazım benimle aynı fikirde değilmiş
iyiyim canım karnımı doyurdum geldim aranıza......
Sevgili kk bir el atın şu sorunaaaa..:))))
Sen bunları düşünme güzelim şimdidenn..Sabır ve dua ileee inş önce opunu sonrada transferini paylaşacaksın bizimlee..
son 3 gündür sürekli, tekrar mesajları yayınlıyorum çok sıkıldım amaaaaa...
sizi cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen dolduralımki sende gidip dinlen biraz..............
düşünmeden de edemiyorum elimde değil anlatarak rahatlıyorum sanki anneler günüde yaklaşıyo eğer herşey yolunda giderse o güne kadar öğrenebilirmiyim acaba hamile olduğumu ?
sizi cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?