Tüp Bebek Günlüğümüz !

düşünmeden de edemiyorum elimde değil anlatarak rahatlıyorum sanki anneler günüde yaklaşıyo eğer herşey yolunda giderse o güne kadar öğrenebilirmiyim acaba hamile olduğumu ?

Olabilirde olmayabilirde canımm..Tabiiki düşüneceksinn zaten elimizde değil maalesef bu durummm..
Dediğim pozitif düşünn..
rahim soğuyor negatif düşüncede ve bebeği kabul etmiyor sonra taammmı?

gulunenguzeli sana yayınladığım mesajlar kaç oldu bilmiyorum ama küsücem hee en sonundaaa.röntgen röntgen nereye kadar ses verr bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selam millet naber? Maşallah destan olmuş gecmis nasılsiniz? Zuzu egunal hersey yolunda di mı! Yeni havada var miii?

:)))))

evet hamile olunca göbüş şişecek ya o zaman diğere yerlere geçerim diye düşünüyorumm....

aynen canım ya benim mülküm diyor bende neyse beğenirim kocişin vücudunu

Olabilirde olmayabilirde canımm..Tabiiki düşüneceksinn zaten elimizde değil maalesef bu durummm..
Dediğim pozitif düşünn..
rahim soğuyor negatif düşüncede ve bebeği kabul etmiyor sonra taammmı?

peki canım teşekkür ediyorum çıkmam gerekiyor kendinize çok iyi bakın

SEVGİLER

Kızlar nasılsınız bakalım...
Egunal sen de pıhtılılar kulübüne mi katıldın canım.Kolay gelsin...Homesisteinine mi baktırdın canım kanda hangi değerle karar veriliyor iğnenin dozuna acaba.

hoşgeldin prensesin annesiii...............

Cnm hosbuldukkkk nasılsın kızım uçakta beni bir tetikledi rahatsız oldu galiba cok oturmaktan şimdi babamizin yanına geldik naz yapıyor galiba sesi çıkmıyor Ee kaç gündür bizi yanlış bıraktı kustu galiba Sen nasılsın senin prenses neler yapıyor

ha gayret az kaldı mikemmel ilerliyosun tek cümlelerle sayfaların ilerlemesini sağladın saol canım...

Son düzenleme:
Ay ben senin bebegininpoposunu ısırırım ne guzel bu ben istanbula 2saatte indim yani sonunda kızlar bı bakım hemen dedim topigimizde ne var ne yok
Guzelannecik nasılsın

Geldin yani canım ohhh valla bende dedimm bu hava nasıl büleee güneş aççtıı..
meğersemm karasu hatunn teşrif etmişşş..
Bu arada senin özelden mesajına o gün dönemedim güldenin opusu karıştı ve olayların ardı arkası kesilmediği içinn..
Ama araşır konuşuruz cnmm..Paztsi salı müsait olursakk buluşuruzz bende prensesi ve seni görmüş olurumm

daha önce sana hiç,,, seni sevdiğimi söylemişmiydim?????
söle söleee ben açıııım sevgiye bende seniiiiiiiiiiii sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Beni şu an itibariyle bunalıma sürükledinn..
Bir genç kadının duygularıyla oynadınn
Yaaaaaa ben sabah kalvaltıya gidip akşamüstü evime dönebileceğim komşumm olacaksın zannettiydimm..

kız daha evi tuutmadık delüüüü
kısmet bakacaz
benimde
gönlüm kadıköyde ama naparsın nasipse olur ..evlenme vaadiyle kandırmış gibi oldum değil miiiiiiiiiii

Efett ben anlamamm kandırdın iştee beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…