Tüp Bebek Günlüğümüz !

haydi kutlamaya

nazar değmesin topiğimize

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119

kız daha evi tutmadan küstü tutnca napacaksın acaba...
bana kadıköyde ev buldun da hayır oturmam mı dedim sankii...sen de taşınmayacak mısın nasılsa gelin ailece o tarafa bolbol temzi hava oksijen alır parka yürüyüşlere gideriz..bana bakarmısın daha adam aevleri görmeye yeni giidyor ben yerleştim bile....Canısı hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah ..komşu oluruz benim de temennim bu

millstone zaten bana yakın..

ikoş sende gelde komşu olalım değil mi???

çay kahve içmeye arkadaş oluruz..gel ikoş gelll

İnş canım inşş..Çekmeköyy uzak ama bana her halukardaa.Ben o tarafa kadar uzanamam..Ama nasib tabiiki..

benimki iyice hareketlendi artık geçen haftaya göre belirgin bi farklılık var... hele sabahları bildiğin basıyo tekmeyi bana kalk diye:))))
Eki Görüntüle 396921 Eki Görüntüle 396922
ha gayret az kaldı mikemmel ilerliyosun tek cümlelerle sayfaların ilerlemesini sağladın saol canım...

ay ilerledim ilerledim sayfayı kutlamayı beceremedim hep diyom işte planlayınca beceremiyom bu işi......... mesajı yazdım fazla kaakter kullanmışım onları sileyim yollayayım derken sayfa dolup taşmış:))))))))

Ay ben senin bebegininpoposunu ısırırım ne guzel bu ben istanbula 2saatte indim yani sonunda kızlar bı bakım hemen dedim topigimizde ne var ne yok
Guzelannecik nasılsın

ıssır bebeklerimin totolarını teyzesi..
ne güzel izmirden hooppp 2 saatte istanbulll...
iyiyim canım bende asrtıkın kan sulandırıcı iğne kullanacam hergün biliyonmu...

evet çok şeker aşkısııı...

Kızlar nasılsınız bakalım...
Egunal sen de pıhtılılar kulübüne mi katıldın canım.Kolay gelsin...Homesisteinine mi baktırdın canım kanda hangi değerle karar veriliyor iğnenin dozuna acaba.

iyiyiz canım...
evet yaa pıhtılıymışım akıcı değilmişim meğer
homosisteine en başta bakıldı o normal bende sadece protein s değeri az bişi düşük çıkmıştı bugünde anti-faktör xa değerime bakılarak doz durumu belirlendi...

evet anladım kuzum bi aksilik oldu..
o kadar yaz yaz 3100 ü kaçır bu anca senin başına gelir zaten bahtsızım benim..
olsun sen en azından geç olsada kendi karakterlerini kullanıyon kutlamada ikramaya benimkinin kopyasını yayınladı resmen

Canım arkadaşlarım ananasımı alıp dinlenmeye çekiliyorum...
Bir ara gelirim yine...

bende kocişi yolladım...temziliğime şööyle bir girişeyim artık rahat rahat

artık saklamıyorum açık açık çalıyorum..zaten kaçırdım sayfayı ne uğraşacam dedim güldencimden çalması varken zatenn evsiz yurtsuzum keşke elifin evinin bir kopyasını yapsam hooooooop karşısına yerleşsem ha böyleeeeeeeben geldiiim desem...olmuyor ki napalımm idare ediver şekerimm

zaten sayfayı kaçırdm hazır güldenin mesajın kopyalayıp yapıştırdım ayıp olmasın sabhtan beri oturdu da bir kutlamadı denmesin dedimm..ayyy
kuyumcu soymadık ya topu topu 3 -5 eklenti bir düzine karakter çaldık ..borcum olsun senin bebişler seni sıkıştırınca yazamaz sen de benden çalarsın ödeşiriz...
sana iiyi dinlenmeler canıısıııı

kizlar size sorum olacak ben 6ci haftamda bide bulantilarim basladi ve su an 7 hafta 5 günlük hamileyim 2 gündür ic bulantisi yasamiyorum korkuyorum bebeyime birsey mi oldu diye böyle olanlar oldu mu hic yoksa bir sorun mu var carsamba günü dr terminim var..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…